در اصل توسط Mahshid۲۰ پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
مثل اینکه قراره بال هاشو باز کنهدر اصل توسط امید۱۳۸۶ پست شده است مشاهده پستخرید مجدد حق رایان سایپا
میانگینم پایین اومد
وقتشه دیگه حرکت کنه من تکمیلم :d
از شنبه اوج می گیرهشکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.
نظر
-
سود سال ۹۱ رو ۳۷ تومن اعلام كرده كه قيمت ۴۰۰ رو بر۳۷ تقسيم كني p/e اون ميشه ۱۱در اصل توسط بنان پست شده است مشاهده پستیعنی پی بر ایش میشه ۲/۵الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
....امروز اخر وقت جو گیر شدم یه عالمه سهم خریدم....از ذوبو غدیرو حفاری بگیر تاااااا....
...اما....بقول دوستان عزیز آذری زبان....آآمااا....مطمینم از روز شنبه به درو دیوار میکوبم که اینها رو با حداقل ضرر بفروشم...شانس نداریم دیگه....بدبختیمونه...:([B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
دکتر من هم امروز جوگیر شدم کلی سهم فروختم....اما....بقول دوستان عزیز آذری زبان....آآمااا....مطمئنم شنبه باید همین ها رو بالاتر بخرم.:dدر اصل توسط مهربان پست شده است مشاهده پست....امروز اخر وقت جو گیر شدم یه عالمه سهم خریدم....از ذوبو غدیرو حفاری بگیر تاااااا....
...اما....بقول دوستان عزیز آذری زبان....آآمااا....مطمینم از روز شنبه به درو دیوار میکوبم که اینها رو با حداقل ضرر بفروشم...شانس نداریم دیگه....بدبختیمونه...:(کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
-
بهترم میشه.در اصل توسط abmohammadi پست شده است مشاهده پستمن بازم کسرا اضافه کردم توصیه تا حالا که خیلی خوب بود;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
مشخصه که فروشنده نداره خریدارم منتظره نادانان بخره بره پشتش بخره! تحلیله دیگه:dدر اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پستوضعیت معامله باما واقعا خجالت آوره !إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر

نظر