پکویر رو هم البته دلم نمیومد بفروشم ولی چون در ۱۵۵خریده بودم و در سود بود و از طرفی قشکرم دوست داشتم بخرم بخاطر تامین نقدینگیش فروختم :)
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
خرید مپنا - مقداری فاراک - فولای - ولساپاح - مداران از صف فروش!
کچینی پایین بدن میخریم.....!جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
جالبه هر موقع در بازار دو دلی بوجود میاد و کل سهم ها میریزند قندیها خودنمایی میکنن میگند بهت نگفتم خبری نیست بیا با من باش.;)قانون ماندن همیشگی در بورس:
۱-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
۲- مدیریت سرمایه( بیش از ۵ درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
۳- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
۴- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
۵- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
۶- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است مشاهده پستفروش غدير
خريد قپيرا
در قنديها قپيرا ازهمه پي بر اي پايين تري داره - بعدش اصفهان و لرستان ( ۶ الي ۶.۵)
البته خودم قنيشا هم دارم
قپيرا از ۲۸۰۰ تا اينجا اومده ۱۲۰۰
از كف قبلي كه شروع زيباشو شروع كرده بود برگشت
البته بيشتر قنديها از حمايتاشون برگشتن
نظر
-
ناراحت نباش.بجاش من روش یه نوسان گرفتم.:dدر اصل توسط حمید ۷۰ پست شده است مشاهده پستنوسان ۵ درصدی از قشرین,دوست داشتم بگیرم. :((کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
دوستانی که امروز پلوله خریدن اگه ناراحتن میتونن بفروشن با سود الان ;) یه رنج توپل زدن الان.........
من بدم نمیاد بفروشم ولی نه وقتی که اینحوری معامله میشه ......///
نظر
-
فروش کاذر
خدارا شکر ۲۰ درصد داد . البته بعد از ۵ ماه نگهداری[B][CENTER][COLOR="#۰۰۰۰CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر

نظر