خرید قشیر روی 1000 ......لامسب عددش رند بود .........گفتیم بخریم ...........
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخرید قشیر روی 1000 ......لامسب عددش رند بود .........گفتیم بخریم ...........
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postمن هم بین خرید این و کفرا مونده بودم اینو خریدم رالی پیش من دیدم قشیر از 390 تا 330 همینطور ناحق و ناروا صف فروش میشد و معاملات بالا الان هم همینطور است ولی خوب این کارخانجات قند و شکر از بالا رفتن قیمت سهمشون وحشت میکنند دوست ندارند اکثر خودشون تو مافیای شکر هستند ببینید الان دارو رو ارز کامل نمیدن اینو میدن مکارم شیرازی هم هر روز تو کلاسای درسش تو قم ماتم گرانی دارد و برای مردم خود را هلاک میکند
فردا بالای 3 درصد منفی باشه پله دوم رو میخرم ............ اینم خریدم که ضرر های دو روزم رو در بیاره و جبران کنه ببینیم چی میشه .............///
نظر
-
خرید ی تعداد کویر تایر
از بازیه اخره ساعتش خوشم اومدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
لیدر کل بازار فولاد است و اگر در 340 حمایت نشود فاتحه کل بازار خوانده شده و دوباره گروه های کوچک مثل قندی ها و بعضی از مواد غذایی رشد خوبی خواهند کرد.
خرید پله ای قشیر که فکر میکنم پله آخرش 967 تومان هست
حتوکا زیر نطر هست فعلاتنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
خرید قپیرا در 1066 ( این اگه اینبار بهم رکب بزنه دیگه تا آخر عمرم چای تلخمو بدون قند میخورم! ) به خاطرش شبریز دیروز با ضرر دادم رفت! اعصاب اینکه ببینم سهم بعد از خرید میره پایین و درجا میزنه و لی فرصتهای دیگه از دست میره را ندارم! همون طبس لعنتی برام بسته قیافه نکبت و فریبندشو هر روز دارم مبینیم!
خرید کساوه 362 ( البته نصفش شد ) اصلا فکر نمی کردم امروز فرصتی بده!! پس حالا امیدوارم بقیش هم فردا بخرم !آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/11/11, 12:37.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
2-3 روزه دارم اصلاح پورتفوي ميكنم و تقريبا دارم كامل تبديل به اين سهم ها ميشم.
ومعادن - كچاد - فملي - فراور - واميد - وسپهخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post2-3 روزه دارم اصلاح پورتفوي ميكنم و تقريبا دارم كامل تبديل به اين سهم ها ميشم.
ومعادن - كچاد - فملي - فراور - واميد - وسپه
به نظرتون در دوقلوها کگل بهتر از کچاد نیست؟ به زودی دوباره کچاد رو خواهد گرفت...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
فروش یه پله از کپشیر های 160 تومانی
اضافه کردن فولادإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر استاد رستمی عزیز؛
به نظرتون در دوقلوها کگل بهتر از کچاد نیست؟ به زودی دوباره کچاد رو خواهد گرفت...
امسال كچاد سودش بيشتر از كگله. اوج شكوفايي كگل سال بعده كه با سرعت زيادي كچاد را جا ميزاره. پس بهتره امسال با كچاد باشيم و سال بعد با كگل ;)خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Postسلام بر دوست عزيز و گرامي:x
امسال كچاد سودش بيشتر از كگله. اوج شكوفايي كگل سال بعده كه با سرعت زيادي كچاد را جا ميزاره. پس بهتره امسال با كچاد باشيم و سال بعد با كگل ;)
کگل به زودی گپ افزایش سرمایه را پر خواهد کرد. همچنین فملی:xإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post100 درصد موافقم. در واقع بهترین استراتژی این حرکته اما چه کنم که نمی تونم دل از گل گهر بکنم;)
کگل به زودی گپ افزایش سرمایه را پر خواهد کرد. همچنین فملی:xخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
نظر