امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20667

خرید قشیر روی 1000 ......لامسب عددش رند بود .........گفتیم بخریم ...........
    ///

نظر

• negar
      ستاره دار(2)
      • Jul 2025
      • 536

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      خرید قشیر روی 1000 ......لامسب عددش رند بود .........گفتیم بخریم ...........
      من هم بین خرید این و کفرا مونده بودم اینو خریدم رالی پیش من دیدم قشیر از 390 تا 330 همینطور ناحق و ناروا صف فروش میشد و معاملات بالا الان هم همینطور است ولی خوب این کارخانجات قند و شکر از بالا رفتن قیمت سهمشون وحشت میکنند دوست ندارند اکثر خودشون تو مافیای شکر هستند ببینید الان دارو رو ارز کامل نمیدن اینو میدن مکارم شیرازی هم هر روز تو کلاسای درسش تو قم ماتم گرانی دارد و برای مردم خود را هلاک میکند

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20667

در اصل توسط negar پست شده است View Post
        من هم بین خرید این و کفرا مونده بودم اینو خریدم رالی پیش من دیدم قشیر از 390 تا 330 همینطور ناحق و ناروا صف فروش میشد و معاملات بالا الان هم همینطور است ولی خوب این کارخانجات قند و شکر از بالا رفتن قیمت سهمشون وحشت میکنند دوست ندارند اکثر خودشون تو مافیای شکر هستند ببینید الان دارو رو ارز کامل نمیدن اینو میدن مکارم شیرازی هم هر روز تو کلاسای درسش تو قم ماتم گرانی دارد و برای مردم خود را هلاک میکند
        هر چی شد باداباد ........................اینم فوقش باضرر میفروشیم .......ولی خوب 700 میلیون خریدن .......صف فروش هم جمع کردن ...نهایت یه 5 درصد دیگه منفی بخوره .........
        فردا بالای 3 درصد منفی باشه پله دوم رو میخرم ............ اینم خریدم که ضرر های دو روزم رو در بیاره و جبران کنه ببینیم چی میشه .............
        ///

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

خرید ی تعداد کویر تایر
          از بازیه اخره ساعتش خوشم اومد
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• mobina
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 333

فروش کالسیمین و خرید غبشهر و کرمانشا
            وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• best
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 294

لیدر کل بازار فولاد است و اگر در 340 حمایت نشود فاتحه کل بازار خوانده شده و دوباره گروه های کوچک مثل قندی ها و بعضی از مواد غذایی رشد خوبی خواهند کرد.
              خرید پله ای قشیر که فکر میکنم پله آخرش 967 تومان هست
              حتوکا زیر نطر هست فعلا
              تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• majidm
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 125

oخرید مجدد غبشهر

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

خرید قپیرا در 1066 ( این اگه اینبار بهم رکب بزنه دیگه تا آخر عمرم چای تلخمو بدون قند میخورم! ) به خاطرش شبریز دیروز با ضرر دادم رفت! اعصاب اینکه ببینم سهم بعد از خرید میره پایین و درجا میزنه و لی فرصتهای دیگه از دست میره را ندارم! همون طبس لعنتی برام بسته قیافه نکبت و فریبندشو هر روز دارم مبینیم!
                  خرید کساوه 362 ( البته نصفش شد ) اصلا فکر نمی کردم امروز فرصتی بده!! پس حالا امیدوارم بقیش هم فردا بخرم !
                  آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/11/11, 12:37.
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

خب اینم از بقیه خرید کساوه ...چقدر خوب بود رقیبی نداشتم راحت خریدمو انجام دادم!
                    کل سبد که داره کار خودشو میکنه...اینم خیلی زود راه میافته و ... بوووم! B-)
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مصطفي رستمي
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1159

2-3 روزه دارم اصلاح پورتفوي ميكنم و تقريبا دارم كامل تبديل به اين سهم ها ميشم.
                      ومعادن - كچاد - فملي - فراور - واميد - وسپه
                      خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
                        2-3 روزه دارم اصلاح پورتفوي ميكنم و تقريبا دارم كامل تبديل به اين سهم ها ميشم.
                        ومعادن - كچاد - فملي - فراور - واميد - وسپه
                        درود بر استاد رستمی عزیز؛
                        به نظرتون در دوقلوها کگل بهتر از کچاد نیست؟ به زودی دوباره کچاد رو خواهد گرفت...
                        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

فروش یه پله از کپشیر های 160 تومانی

اضافه کردن فولاد

نظر

• مصطفي رستمي
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1159

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                            درود بر استاد رستمی عزیز؛
                            به نظرتون در دوقلوها کگل بهتر از کچاد نیست؟ به زودی دوباره کچاد رو خواهد گرفت...
                            سلام بر دوست عزيز و گرامي:x
                            امسال كچاد سودش بيشتر از كگله. اوج شكوفايي كگل سال بعده كه با سرعت زيادي كچاد را جا ميزاره. پس بهتره امسال با كچاد باشيم و سال بعد با كگل ;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
                              سلام بر دوست عزيز و گرامي:x
                              امسال كچاد سودش بيشتر از كگله. اوج شكوفايي كگل سال بعده كه با سرعت زيادي كچاد را جا ميزاره. پس بهتره امسال با كچاد باشيم و سال بعد با كگل ;)
                              100 درصد موافقم. در واقع بهترین استراتژی این حرکته اما چه کنم که نمی تونم دل از گل گهر بکنم;)
                              کگل به زودی گپ افزایش سرمایه را پر خواهد کرد. همچنین فملی:x

نظر

• مصطفي رستمي
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1159

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                                100 درصد موافقم. در واقع بهترین استراتژی این حرکته اما چه کنم که نمی تونم دل از گل گهر بکنم;)
                                کگل به زودی گپ افزایش سرمایه را پر خواهد کرد. همچنین فملی:x
                                اگر دقت كرده باشيد تو اين چند روز اول كچاد حركت كرده و پشت سرش هم كگل اومده بالا. بازار ما هوشمنده و ميدونه كه امسال كچاد بهتره. اين دو سهم هم كه هميشه با هم حركت ميكنند. كگل هم از سهم هاي فوق العاده خوب بازاره . ولي براي سود بيشتر به نظرم امسال با كچاد باشيم و سال بعد تك سهم كگل باشيم ;)

نظر

در حال کار...
                                X