قشیر که داشتیم امروز فولاد و ومعادن خریدیم فقط غپینو نقره داغمون کرده یه خورده اما شک ندارم گروه غذایی هیچ مشکلی نداره و نخواهد داشت
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
هرکی کساوه را امروز خرید ، خرید. این داره به 360 که شکسته بود پولبک میکنه....از فردا عمرا بتونید پایین مثل امروز بخریدااا ... من معمولا توصیه به خرید ندارم ولی حیفم میاد این مفت افتاده پول بیشتر ندارم از رو زمین جمعش کنم. حالا گفتن از ما بود ! :-"ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
فروش غمارگ در قیمت خوب اول وقت :d
و البته خرید ومعادن نه در پایینترین قیمت;)
دوستانی که تو گروه غذایی گیر کردند امیدوارم هر چه زودتر مشکل برطرف بشه
در ضمن دوستان بابت صف خرید گروه ساختمانی لازم نیست تشکری بکنند فروش ثشرق که حدود 40 درصد سبد بود در روز شنبه. کاری بود که از دستمون بر میومد اصلا نگران نباشید امروزم غمارگ و فروختم ار فردا +4.:Dآخرین ویرایش توسط capitalist؛ 2012/11/12, 11:30.
نظر
-
-
-
-
-
-
در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Postاگر دقت كرده باشيد تو اين چند روز اول كچاد حركت كرده و پشت سرش هم كگل اومده بالا. بازار ما هوشمنده و ميدونه كه امسال كچاد بهتره. اين دو سهم هم كه هميشه با هم حركت ميكنند. كگل هم از سهم هاي فوق العاده خوب بازاره . ولي براي سود بيشتر به نظرم امسال با كچاد باشيم و سال بعد تك سهم كگل باشيم ;)[SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postهرکی کساوه را امروز خرید ، خرید. این داره به 360 که شکسته بود پولبک میکنه....از فردا عمرا بتونید پایین مثل امروز بخریدااا ... من معمولا توصیه به خرید ندارم ولی حیفم میاد این مفت افتاده پول بیشتر ندارم از رو زمین جمعش کنم. حالا گفتن از ما بود ! :-"
کچینی هم امروز خریدیم پرتفو را داریم میاریم رو کاشی ها کترام هم میخواستیم بخریم ندادند
منتظر تعدیلهای سنگین در گزارش 9ماهه شرکتهای کاشی هستیم
نظر
-
در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Postامروزماهم کسعدی اضافه کردیم
کچینی هم امروز خریدیم پرتفو را داریم میاریم رو کاشی ها کترام هم میخواستیم بخریم ندادند
منتظر تعدیلهای سنگین در گزارش 9ماهه شرکتهای کاشی هستیم
با اتمام فروش بیمه کوثر قطعا روند صعودی کسعدی آغاز خواهد شد... 9 ماهه کل بودجه را پوشش خواهد دادإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر