کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
....دیروز اول صبح بلند شدم برم شبندر بخرم....دیدم تو این هیرو ویر که همه جفت پا افتادن رو سهم من اومدم زرنگی کنم گفتم بالا ترین قیمت خرید بزارم که در هر صورت به من برسه....داشتم حجم رو مینوشتم و نوشتم و فرستادم اردر دیدم ای بابا رسید به بالاترین تارگت من هول شدم چایی ریخت دیدم نامرد پیغام زد مانده کافی نیست.....عرق ریزان و هن هن کنان اومدم قیمتو درست کنم دیدم بابااا...صف شد...:(...ولی از صف 40 میلیونی 1.300 بودم...حالا هی واستا صفو بده نمیداد....گفتم برم محل کار....اومدم....دیدم حوصله ام نمیکشه....گفتم بابا اینکه صفو نمیده...برم ذوب بخرم....خریدم....همینکه خریدم....صفو داد بی پدر.......اخه چرا من....قرص اصاب بده باباااا.....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
....دیروز اول صبح بلند شدم برم شبندر بخرم....دیدم تو این هیرو ویر که همه جفت پا افتادن رو سهم من اومدم زرنگی کنم گفتم بالا ترین قیمت خرید بزارم که در هر صورت به من برسه....داشتم حجم رو مینوشتم و نوشتم و فرستادم اردر دیدم ای بابا رسید به بالاترین تارگت من هول شدم چایی ریخت دیدم نامرد پیغام زد مانده کافی نیست.....عرق ریزان و هن هن کنان اومدم قیمتو درست کنم دیدم بابااا...صف شد...:(...ولی از صف 40 میلیونی 1.300 بودم...حالا هی واستا صفو بده نمیداد....گفتم برم محل کار....اومدم....دیدم حوصله ام نمیکشه....گفتم بابا اینکه صفو نمیده...برم ذوب بخرم....خریدم....همینکه خریدم....صفو داد بی پدر.......اخه چرا من....قرص اصاب بده باباااا.....
بنظرم آخر وقت تا +5 رنج میکشن یا شنبه از صفر تا+5 صف خرید میشه مقاومت 300 با حجم بالا شکسته شده;)
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر