قشیر که داشتیم امروز فولاد و ومعادن خریدیم فقط غپینو نقره داغمون کرده یه خورده اما شک ندارم گروه غذایی هیچ مشکلی نداره و نخواهد داشت
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
-
هرکی کساوه را امروز خرید ، خرید. این داره به ۳۶۰ که شکسته بود پولبک میکنه....از فردا عمرا بتونید پایین مثل امروز بخریدااا ... من معمولا توصیه به خرید ندارم ولی حیفم میاد این مفت افتاده پول بیشتر ندارم از رو زمین جمعش کنم. حالا گفتن از ما بود ! :-"ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
فروش غمارگ در قیمت خوب اول وقت :d
و البته خرید ومعادن نه در پایینترین قیمت;)
دوستانی که تو گروه غذایی گیر کردند امیدوارم هر چه زودتر مشکل برطرف بشه
در ضمن دوستان بابت صف خرید گروه ساختمانی لازم نیست تشکری بکنند فروش ثشرق که حدود ۴۰ درصد سبد بود در روز شنبه. کاری بود که از دستمون بر میومد اصلا نگران نباشید امروزم غمارگ و فروختم ار فردا +۴.:Dآخرین ویرایش توسط capitalist؛ ۱۳۹۱/۰۸/۲۲، ۱۱:۳۰.
نظر
-
-
-
-
;)در اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پستکی داره رو ۳۶۰ کساوه میفروشه ؟ کی داره ۳۶۰ میخره ؟!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
عجب نبردی بود :d خب ۳۶۰ هم تموم شد و همونطور که گفتم ۲ روز فرصت خرید داد.در اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پستکی داره رو ۳۶۰ کساوه میفروشه ؟ کی داره ۳۶۰ میخره ؟!
از فردا منتظر صفش هستم....ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
آقا ومعادن چرا دست و پا میزنه ؟در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است مشاهده پستاگر دقت كرده باشيد تو اين چند روز اول كچاد حركت كرده و پشت سرش هم كگل اومده بالا. بازار ما هوشمنده و ميدونه كه امسال كچاد بهتره. اين دو سهم هم كه هميشه با هم حركت ميكنند. كگل هم از سهم هاي فوق العاده خوب بازاره . ولي براي سود بيشتر به نظرم امسال با كچاد باشيم و سال بعد تك سهم كگل باشيم ;)[SIZE=۳][COLOR=#۸۰۰۰۸۰][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
امروزماهم کسعدی اضافه کردیمدر اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پستهرکی کساوه را امروز خرید ، خرید. این داره به ۳۶۰ که شکسته بود پولبک میکنه....از فردا عمرا بتونید پایین مثل امروز بخریدااا ... من معمولا توصیه به خرید ندارم ولی حیفم میاد این مفت افتاده پول بیشتر ندارم از رو زمین جمعش کنم. حالا گفتن از ما بود ! :-"
کچینی هم امروز خریدیم پرتفو را داریم میاریم رو کاشی ها کترام هم میخواستیم بخریم ندادند
منتظر تعدیلهای سنگین در گزارش ۹ماهه شرکتهای کاشی هستیم
نظر
-
درود؛در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است مشاهده پستامروزماهم کسعدی اضافه کردیم
کچینی هم امروز خریدیم پرتفو را داریم میاریم رو کاشی ها کترام هم میخواستیم بخریم ندادند
منتظر تعدیلهای سنگین در گزارش ۹ماهه شرکتهای کاشی هستیم
با اتمام فروش بیمه کوثر قطعا روند صعودی کسعدی آغاز خواهد شد... ۹ ماهه کل بودجه را پوشش خواهد دادإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر

نظر