در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
مجدد عرض ادب به مپنای بزرگدر اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پستخرید مپنا برای ۲۰۰ تومانخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
فروش شبهرن به خاظر خرید فاذر ...............شبندر داره اذیت میکنه مجبور شدم سنگین فاذر بخرم که جبران کنه ............ببینیم چی میشه ....بعدا دوباره میرم سراغ شبهرن ...........///
نظر
-
قشیر فروختم خبهمن ح و خبهمن ۴۰%سبد خریدم (نوسان)
خودرو ۱۰۴ تومنی ما هم که خاطره شد....
کشرق از صف فروش خریدم
و از همه مهمتر زنگان به تعداد ۲۰۰ عدد ۱۹۵ خریدم! عجب خریدی!
ذوبم داریم که انتظار دارم تا نیمه آذر به قیمت ۳۴۰ برسه..
چند سهمم اصلاح کنن میخریم منجمله شدوص .. و غچین.. و کسعدی ... و شبندر ۳۱۰ تومنی و ......
و البته قشیر ;)جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
با سلامدر اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است مشاهده پستقشیر فروختم خبهمن ح و خبهمن ۴۰%سبد خریدم (نوسان)
خودرو ۱۰۴ تومنی ما هم که خاطره شد....
کشرق از صف فروش خریدم
و از همه مهمتر زنگان به تعداد ۲۰۰ عدد ۱۹۵ خریدم! عجب خریدی!
ذوبم داریم که انتظار دارم تا نیمه آذر به قیمت ۳۴۰ برسه..
چند سهمم اصلاح کنن میخریم منجمله شدوص .. و غچین.. و کسعدی ... و شبندر ۳۱۰ تومنی و ......
و البته قشیر ;)
شاهین جان کارت خیلی درسته
خیلی قبولت دارم @};-The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
شما لطف داری بابک جان شما استاد ما هستیدر اصل توسط بابک ۵۲ پست شده است مشاهده پستبا سلام
شاهین جان کارت خیلی درسته
خیلی قبولت دارم @};-
ستاره هاتون برقرار :xجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
ما امروز فقط نگاه کردیم به معاملات شبندر و ذوب و هرچی فکر کردیم که این دو چه ربطی به هم دارن که اینجوری سرونوشتشون بهم گره خورده چیزی نفهمیدیم مگر اینکه بازیگراش یکی باشن.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
بازیگر هر دو صندوق نفت!!در اصل توسط m_r_anari پست شده است مشاهده پستما امروز فقط نگاه کردیم به معاملات شبندر و ذوب و هرچی فکر کردیم که این دو چه ربطی به هم دارن که اینجوری سرونوشتشون بهم گره خورده چیزی نفهمیدیم مگر اینکه بازیگراش یکی باشن.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر

نظر