کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ثتوسا رو از قبل داشتم. وقتی سیگنال شما رو دیدم با اطمینان بیشتر دو پله دیگه هم خریدم.
خوشبختانه سود خوبی داده. فعلا یک پله خروج زدم و مابقی رو کماکان دارم. امیدوارم سود شما هم در سهمهای دیگه جبران بشه.
اخیرا دو پله نیرو خریدم. به نظرم شرایطش برای صعود مساعده
یک پله تشتاد خریدم
وجامی هم یک پله نقد کردم.
ممنون میشم در خصوص #نیرو تحلیل تون رو بفرمایید.
تحلیل جناب محمدحسین رو هم متعاقبا جویا میشم
إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی دَارٍ
"ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"
ثتوسا رو از قبل داشتم. وقتی سیگنال شما رو دیدم با اطمینان بیشتر دو پله دیگه هم خریدم.
خوشبختانه سود خوبی داده. فعلا یک پله خروج زدم و مابقی رو کماکان دارم. امیدوارم سود شما هم در سهمهای دیگه جبران بشه.
اخیرا دو پله نیرو خریدم. به نظرم شرایطش برای صعود مساعده
یک پله تشتاد خریدم
وجامی هم یک پله نقد کردم.
ممنون میشم در خصوص #نیرو تحلیل تون رو بفرمایید.
تحلیل جناب محمدحسین رو هم متعاقبا جویا میشم
با سلام ثتوسا را در فرصت های چند روز آینده خارج بشید بهتر است .
نيرو سرمايه (نيرو) ، سهامداری کنید ریسک خاصی ندارد و در مرحله اول تا حدود 600 احتمال رشد دارد به شرط اینکه از پس مقاومت حدود 540 تومان بر اید تارگت میان مدت ان هم بالای 840 است.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
فردا در گروه شویندها خریدهام را برای بازه 6ماهه آغاز میکنم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اونهایی که بنیادی خوبی دارن مثل پاکسان و پاکشو و گلتاش
و شتولی هم برای اونهایی که ریسک پذیری بالایی دارن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
البته بهتره شتولی الان فقط نگاه کنیم تا ببینیم نهایتش چقدر فروشنده داره
اگر امروز با حجم خوبی مواجه شد من یه پله میخرم
خدا خواست و ما توانستیم
البته بهتره شتولی الان فقط نگاه کنیم تا ببینیم نهایتش چقدر فروشنده داره
اگر امروز با حجم خوبی مواجه شد من یه پله میخرم
تو شتولی هم فروشنده مطمئن به فروش زیر 300هزار سهمه و اگر بیشتر باشه فروش هیجانی است و میشه گفت فقط رنج مثبت لازم داره
ولی بازیگرش باید قبلش کدهاش حسابی پر کنه
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر