امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HapuKumar
    عضو عادی
    • Aug 2025
    • 222

در اصل توسط BoursyNew پست شده است View Post
    خروج کامل از محتشم.
    من کنجکاو شدم و رفتم وضعیت محتشم و هم گروهی هاش مثل نخریس و نمرینو و ... را دیدم!
    عجیبه که در رشد امسال بورس خیلی بی بهره بودن و چندان رشدی نکردن بیشتر سهام این گروه!
    دلیلش چیه واقعا؟! فرش و مرش و گلیم و جاجیم و ... که قیمتشون رفته به عرش! پس چرا اینها اینطوری هستن؟!

نظر

• ali141
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 520

در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post
      من کنجکاو شدم و رفتم وضعیت محتشم و هم گروهی هاش مثل نخریس و نمرینو و ... را دیدم!
      عجیبه که در رشد امسال بورس خیلی بی بهره بودن و چندان رشدی نکردن بیشتر سهام این گروه!
      دلیلش چیه واقعا؟! فرش و مرش و گلیم و جاجیم و ... که قیمتشون رفته به عرش! پس چرا اینها اینطوری هستن؟!
      چوبازار سمت اینا نیست وگرنه میتونن دوبل بشن بازار ایران کوتاه مدت کارا نیست یعنی نمیتونه همه گروهها رو به ارزش خودش برسونه

نظر

• وفا2222
        عضو عادی
        • Jan 2011
        • 103

درود
        خرید وهامون فسبزوار سخاش

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1595

خرید سرود

نظر

• سرمایه گذار
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1932

در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post
            واردات قانونی و غیر قانونی ( قاچاق) پارچه کمر این صنعت را شکسته- الان این عادل ارزانی در تمام ایران شعبه زده پارچه ای که متری 500 تومان تو ایران تولیدش به سختی انجام می گیره میده 150 تا 200هزار تومان و هزاران فروشگاه از این دست مثل قارچ درست شده
            توی استان ما با هزار زحمت کارخانه پارچه کرپ ساخته شد با هدف اولیه تولید چادر مشکی و بعد سایر پارچه ها هنوز بعد از افتتاح بیست سال هست تعطیل و فقط یک نگبهان داره
            اگر وارد کننده اصلی اجازه می داد همین یک قلم شاید سالی چندین میلیون دلار صرفه جویی می شد.

آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

در حال کار...
            X