کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروش سنگین کبافق (10 تا):d
گفتم باب امروز رو باز کنم با این حرکت! البته مشخصه که همه دارند رصد می کنند بازارو، نمی دونند بخرند یا بفروشند;)
من که خودم دنبال صف خرید می گردم تا پشت نفراتش قرار بگیرم .
امروزباته مانده حسابم یک چندتایی آذرآب گرفتم .
باتوجه به خبردیروز اگرافزایش سرمایه ها از محل تجدید دارایی ها درست پیش برود شاید یک امیدی
به اینها میشه داشت .
اگرمذاکرات هم مثبت بشه بازهم به نفع اینها خواهد بود .
مجمع هم پیش رو دارد .می گویند می خواهد سود هم تقسیم بکند .
اصلاچی گفتم اینها را که همه می دانند .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
یعنی بابک به تنهایی کل جو گروه روی رو مثبت کردی با حرکت دیروز و امروزت!!=)) می تونی به خودت ببالی خدایی
ببین چقدر فروشنده کم شده که بافق که هایچی، باما هم از جوش مثبت شد:d
این فولای چشمو گرفته بود که صف خریده . 900 درصد مرحله ای افزایش سرمایه داشت ...........
در کمین ثاژنم فعلا که بیاد پایین امروز..
همین امروز که ما نقدیم بازار مثبته :d
فروش یه کوچولو از کنور هایی که شنبه خریدم . همیشه هم خریدار نیستیم ;)
این امضا یت مرا یاد امضا سال گذشته ات درمورد شیران می اندازه .
فکرکنم آنجا هم هم سنگربودیم
فکرکنم آنجاهم زود خسته شدی وفروختی . مثل اینکه همین دیروز بود
خلاصه خیلی زود می گذرد .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
این امضا یت مرا یاد امضا سال گذشته ات درمورد شیران می اندازه .
فکرکنم آنجا هم هم سنگربودیم
فکرکنم آنجاهم زود خسته شدی وفروختی . مثل اینکه همین دیروز بود
خلاصه خیلی زود می گذرد .
گفتم یه کم روی این نوسان گیرای این سهم کم بشه اینقدر سریع نفروشن نذاشتم چند تاشون بالای 1910 بفروشن :)) یا اینکه رو 1900 فروختن رفتن ..
امروز با توجه به پايان ماه و فروش اعتباريها فشار فروش بالاست به نظرم از روزهاي اينده از فشار فروش بازار كاسته ميشه
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر