عجب رنجی زدن در کپشیر!;)
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
خرید یک شکم سیر آ س پ در کف تاریخی سهم یعنی 2600 ، نمی دونم کسانی که رو 2600 فروختند چه دلیلی داشتند و چند خریده بودند که سهم را در کف تاریخی خودش فروختند . این سهم در میان مدت غوغا میکنه ، فقط سهامدار صبور میخواد .
اومدم کپشیرهایی که صبح تو -4 خریده بودم تو +2 رد کنم بره ولی دلم نیومد .
نظر
-
-
اخر وقت کمی صبانور فروختم .....به جاش فولاد خریدم ........(-: این چه کاری بود دیگه .مرضه دیگه کاریش نمیشه کرد ......
گفتم یک تعدادی هم که از صف خریدیم به اونایی که بالای 3510 له له میزدن برای خریدش بفروشیم .گناه دارن .....از طرفی بزدل هایی که فولاد یعنی لیدر بازار رو خراب کردن پشیمونشون کنیم !!!///
نظر
-
از شیفت شب اومدم خوابیدم و ساعت 12 بیدار شدم دیدم چه خبررررررره!!!!!
به نظرم باید تحلیلمون را عوض کنیم و از یه دید دیگه به قضیه نگاه کنیم
قبلا به نظر میومد که میخوان شاخص را برای رشد انفجاری در دهه فجر آماده کنند
ولی وقتی میری عقب تر و جامع تر نگاه میکنی اینطور به نظر میاد که در تمام این مدت
دولت و مسولین امر در صدد آماده سازی یک سناریوی براندازی اقتصادی برای دهه فجر هستند
خوب انشاا.. که خیره .فعلا دیگه نه میخریم و نه میفروشیم و از کنار گود تماشا میکنیم فوقش اینه که
سرمایمون دود میشه میره هوا که اون هم فدای سر بچه های بورسی
ایام شادی در پیش رو داشته باشیددر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Postاز شیفت شب اومدم خوابیدم و ساعت 12 بیدار شدم دیدم چه خبررررررره!!!!!
در اصل توسط darab پست شده است View Postچه جالب من هم از شیفت شب اومدم و وقتی اوضاع بازار رو دیدم کل زندگیم شب شد=))إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
مخلصتیم سید جان .مجبوریم داداش حقوقمون کمه . تازه زد وبند تو اداره کمتر از بورس نیست همه جامون زخم و زیلیه . نمی دونم با چه رویی به زن وبچه م نگاه کنم .فقط اعصاب خوردمو تحمل می کنن این روزا.:((شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/
نظر
نظر