کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فلوس لا موجود
ولي سهامدار حقيقي اين وسپه گند زده به اين سهم
مانند چند روز پيش سهامدار حقيقي آ. س .پ كه روي 450 رنج منفي ميزد
حالا بيا 491.5 تومن تحويل بگير
وسپه هم گزينه خوبيه
بانك سامان هم خوب ميخره
به لطف تحلیلگرنماهایی رو که همه رو به خرید خودرویی وبانکی ترغیب میکردن اری اینگونه بود ک شما میفرمایید همین الانم این افراد کم نیستن ک هی فرصت فروش فرصت فروش میکنن
درود؛
بدترين چيز و بزرگترين عامل شكست در بازار تعصب روي سهمه. هر كسي اين ويژگي رو داشته باشه محكوم به ضرره.
در مورد پالايشگاهي ها هنوز هم عرض مي كنم فرصت فروش پله اي هستند. براي بنده رشد 15 درصدي يعني فرصت فروش پله اي ممكنه براي شما فرصت خريد هم باشه.
و اما در مورد خودرويي ها. خودم بجز خگستر و خبهمن خودرويي نخريدم هيچ وقت اما اظهار نظر در مورد صورت هاي مالي خودرويي ها به اين راحتي نيست دوست من. اينها حوالي نقطه سربه سر خودشون دارند فعاليت مي كنند. كوچكترين تغيير در حجم فروش خواهيد ديد چقدر تفاوت در سود ايجاد خواهد نمود. شركت هاي با اهرم هاي بالا رو جدي بگيريد زماني كه دوران افول خودشون رو پشت سر مي گذارند...
بدترين چيز و بزرگترين عامل شكست در بازار تعصب روي سهمه. هر كسي اين ويژگي رو داشته باشه محكوم به ضرره.
در مورد پالايشگاهي ها هنوز هم عرض مي كنم فرصت فروش پله اي هستند. براي بنده رشد 15 درصدي يعني فرصت فروش پله اي ممكنه براي شما فرصت خريد هم باشه.
و اما در مورد خودرويي ها. خودم بجز خگستر و خبهمن خودرويي نخريدم هيچ وقت اما اظهار نظر در مورد صورت هاي مالي خودرويي ها به اين راحتي نيست دوست من. اينها حوالي نقطه سربه سر خودشون دارند فعاليت مي كنند. كوچكترين تغيير در حجم فروش خواهيد ديد چقدر تفاوت در سود ايجاد خواهد نمود. شركت هاي با اهرم هاي بالا رو جدي بگيريد زماني كه دوران افول خودشون رو پشت سر مي گذارند...
سید جان بنده خودم کارمند این شرکت ها هستم تنها افزایش تولید فقط در رانا بوده و وانت پیکان بقیه به طرز شدیدی افت داشتن
البته بنیان اقتصادی اینا غلطه ما توی شیراز پژوپارس میزنیم این همه قطعه ساز تو شیراز واطراف قطعه واسه ما از تهران میاد میندیم دوباره ماشین میره تهران اونجا به فروش میرسه!!!!این تازه سایت شیرازه دیگه خراسان بماند یعنی هزینه تولید را بیخود بردن بالا
خرید حق تقدم غشاذر بدلیل فاصله زیادش از سهم اصلی و وضعیت خوب غشاذر
خرید وبیمه ، دلیلش هم که معلومه /.:biggrinsmiley.:/
خرید فایرا قبل از صف خرید
شما حق تقدم غشاذر رو 100 تومن هم خریده باشین بازم گرون خریدین چون 100 تومن هم باید واریز کنید که این حق تبدیل به سهم بشه در ضمن خواب سرمایه رو هم لحاظ نکردین!
نظر