کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اقا بانکی ها دارن یه تلاشهایی واسه مثبت شدن میکنن،صادرات و ملت یه لحظه مثبت هم شدن...
پ.ن:دی هم داره همسو میشه...
پ.ن2:گزارش بمپنا اومده،برا سال بعد 10% تعدیل مثبت داده...
پ.ن3: شبندر هم داره تلاش میکنه برا مثبت شدن...
خدا رو شکر یه کمی تحرکات مثبت دیده میشه،هنوز هم میشه امیدوار بود.../:.weirdsmiley.:/
با این وضعیت نرخ سود بانکی که برای سال بعد هم میگن باید بالای 25 درصد باشه به نظر من باید p/e بانکها پایینتر بیاد !!! با این وضعیت رکود معلومه که بانکها چطوری میخوان سود سپرده ها رو پرداخت کنن !!! هر چی نرخ سود بالاتر میره انتقال از جیب سهامدار به جیب سپرده گذار بیشتر میشه و این یعنی کاهش p/e هم برای بانکها هم برای کل بازار !
شاخص دیروز خراب کرد. بازار مثبت هم بشه الان دیگه صعود نیست ! پولبک به خط روند شکسته شده اشت مگر اینکه برگرده بالای 78000 /:.sadsmiley.:/
کیوان جان،امروز به نظرم اخرین امیده...
و البته باهات موافقم تو این زمینه که دیگه نباید منفی بخوره،حتی یه منفی...هرچه سریعتر باید بیاد بالای 78000 تا...
بالای 79000 تا هم از نظر من صعود شروع میشه...
پ.ن:اینکه دارم یه مقدار شادی میکنم از مثبت شدن کوچولوی بعضی سهمها با دید این نیست که "آخ جون صعود شروع شد"...با این دیده " هنوز امیدی برای برگشتن و صعودی شدن هست".../:.Heart.:/
در ایام قبل از عید دو تفکر وجود داره
اول گروهی هستند که کلا قبل از عید نقد میکنند
گروه دوم کسایی هستند که تا خرخره سهم میخرند
با توجه به اینکه تا یکشنبه هفته آینده فروشها به حسابها واریز میشود بعد از آن بازار باید مثبت شود
تا قبل از یکشنبه بازار منفی و اگر سهامی خشک شده باشد که خیلی از سهامها شده اند کمی مثبت خواهد بود
ولی از یکشنبه به بعد باید مثبت خوبی داشته باشیم
حقوقیها هم با کنترل قیمت در این چند روز تا میتوانند سهام را از دست فروشنده میقاپند
نظر