260 فوق العاده مهمه یعنی اگر بشکنه ممکنه 20 % افت کنه . قطعا اگر در بازار بودم بخشی از فاذر رو با سهام دیگه تعویض میکردم چون 280 رو مثل آب خوردن شکست اگر قرار بود جمعش کنند دیگه 1میلیون صف فروش رقمی نمیشه که .
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post260 فوق العاده مهمه یعنی اگر بشکنه ممکنه 20 % افت کنه . قطعا اگر در بازار بودم بخشی از فاذر رو با سهام دیگه تعویض میکردم چون 280 رو مثل آب خوردن شکست اگر قرار بود جمعش کنند دیگه 1میلیون صف فروش رقمی نمیشه که .
نظر
-
سلام دوستاي بورسي
همگي خسته نباشيد.من كه هم نظاره گر بازار بودم هم اينكه منتظر بودم كارگزارم دستور خريدم را انجام بده.اما با اينكه با مفيد آن لاين كار مي كنم اما راضي نيستم ازش.انشاالله كه يه كارگزاري خوب پيدا بشه.[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post260 فوق العاده مهمه یعنی اگر بشکنه ممکنه 20 % افت کنه . قطعا اگر در بازار بودم بخشی از فاذر رو با سهام دیگه تعویض میکردم چون 280 رو مثل آب خوردن شکست اگر قرار بود جمعش کنند دیگه 1میلیون صف فروش رقمی نمیشه که .
خاتم از سازمان بابت فروش خرد فاذر به بازار شکایت کرده
از طرف دیگه سازمان گزارس حسابرسی صدرا را تا این لحظه تایید نکرده
یک جورایی کش و واکش بالا گرفته
من روی قدرت خاتم خیلی حساب کرده بودم
اما اگر 260 را به پایین بشکنه وارد حد ضرر میشم و از فاذر خارج میشم
البته خرید دوستان 230 و 290 بوده و 280 هم بابت حد ضرر اول عنوان شده بود اما فاذر زیر 260 دیگه کمی بازیش سخته
اما بازم نمیدونم زیر 260 میره یا نه.....
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postدوست من اشتباه اومدی اینجا مسجد نیست من هم چیزی نگفتم که منتظر خشم خدا باشم من منتظر فردا میمانم تا 6.5 درصد ضرر کنم ولی بازم منتظر خشم خدای تو هستم
اعتماد به نفس زیادی کار دست ادم میده شما حتی بهترین نرم افزارم داشته باشی جنبه اش رو هنوز نداری
بحث تمام زمان بهترین قاضی است ;)به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
نظر