کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هفته پيش با يكي از تريدرهاي بيل گيتس جلسه اي داشتيم موضوع جلسه مربوط به بورس تهران بود پرتفوي ايشون را بررسي كردم و راهنمايي هاي لازم را انجام دادم،اگر پرتفوي اين تريدر را ببينيد واقعا حيرت خواهيد كرد به موقع اينجا مطرح ميكنم
جان من از ژزف چه خبر؟ خوبه ، اوضاعش مثل بیلی یا نه؟ خیلی سریع جوابم رو بده ، خیلی نگرانشم.
هفته پيش با يكي از تريدرهاي بيل گيتس جلسه اي داشتيم موضوع جلسه مربوط به بورس تهران بود پرتفوي ايشون را بررسي كردم و راهنمايي هاي لازم را انجام دادم،اگر پرتفوي اين تريدر را ببينيد واقعا حيرت خواهيد كرد به موقع اينجا مطرح ميكنم
آقای شبندر یک چیزی را دقت کردید؟
دست راست این بیل گیتس بدبخت را یکجوری نقاشی کردید!
انگار بنده خدا سالهاست که ناقص الخلقه است
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
اولاش از این آیدی کلا بدم میومد !!!!
ولی الان دارم باهات حال میکنم ....
با این حرفت کلا زدی فلجمون کردی ....
استعدادت در زمینه فیل هوا کردن جدا قابل تحسینه .....
شبندر جون احیانا بچه آبادان نیستی!!!!!!/:.winksmiley02.:/
اولاش از این آیدی کلا بدم میومد !!!!
ولی الان دارم باهات حال میکنم ....
با این حرفت کلا زدی فلجمون کردی ....
استعدادت در زمینه فیل هوا کردن جدا قابل تحسینه .....
شبندر در زمینه ... گفتن دکترا داره :.thumbsupsmileyanim
بنده هم این هفته با جان کری ملاقات دارم و دیدار از اشتون هم در برنامه کاریم است، البته در انتهای پروژه کاری خانه اوباما به شام دعوتیم /:.yead.:/
نظر