امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط farshidn پست شده است View Postبا سلام سجاد عزیز
نظر شما رو این سهم نوسانگیری یا سهامداری؟
ممنون
منتها ایشون گفتند اصلاح میکنه،من نظرم این بود که روی سهمی که روند صعودی داره نمیتونیم در مورد اصلاح های چند درصدی با قاطعیت حرف بزنیم و نبایستی از کلمه باید استفاده کرد،بهتره از کلماتی مانند ممکنه استفاده کنیم.
حتی این 215تومنی که ایشون می فرماییند اگر به این قیمت برسه،سهم پتانسیل صعودش رو ممکنه برای یه مدتی از دست بده.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
215تومن؟! یعنی روند صعودی دو ماهه اش شکسته میشه،خب اون وقت چرا بخریم؟یعنی یه ماه هم صبر کنیم تا این وارد روند صعودی بشه.
باشه ،منتظر میشیم
تو 29 روز اومد بالا
یا باید از نظر زمانی تا یک جایی اصلاح کنه یا از نظر قیمتی
نمیشه که
همینطوری بره بالا
بلاخره یکسری از سهم برا اساس دیدگاه هاشون
بسته به کوتاه و میان مدت از سهم پیاده میبشن و میمونن با سهم
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936
نظر
-
در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Postتو 29 روز اومد بالا
یا باید از نظر زمانی تا یک جایی اصلاح کنه یا از نظر قیمتی
نمیشه که
همینطوری بره بالا
بلاخره یکسری از سهم برا اساس دیدگاه هاشون
بسته به کوتاه و میان مدت از سهم پیاده میبشن و میمونن با سهم
سوای اون مگه ما سهامی نداشتیم که همینجوری سرش رو پایین انداخته رفته بالا؟نداشتیم؟میخوای براتون ده بیست سهم نام ببرم که بدون توقف صعود کرده اند؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postعزیز من دوباره کلمه باید رو بکار بردی، ما هم نگفتیم که سهم یه کله میره بالا.
سوای اون مگه ما سهامی نداشتیم که همینجوری سرش رو پایین انداخته رفته بالا؟نداشتیم؟میخوای براتون ده بیست سهم نام ببرم که بدون توقف صعود کرده اند؟
ببین
این سهم تا اینجا که اومده 3 بار اصلاح کرده
خوب این نشون میده یک دسته تو این سهم دیدگاه کوتاه مدتی دارن که سهم اصلاح میکنه
ما در بورس تهران معاملات 2 طرفه نداریم وقتی که کسانی که دارن معاملاتشون میبندن از اون طرف فشار فروش داشته باشیم
انجا یا میخری
یا عوض بستن معاملات
میفروشی و به اصطلاح فشار فروش سنگین وارد میکنی
.و خریدار باید خیلی زور داشته باشه تا بتونه فشار رو کم کنه
ما در وقت بستن معاملاتمان در بورس تهران داریم فشار فروش میاریم و مثل بازارهای دیگر نیست که فقط معاملاتتمون رو ببندیم
اگر اونچیزی که شما میگی بود این سهم باید این مسیر رو در حداکثر 10. روز میامد بالا نه 3 برابر اون زمان
یک نکته هم بگم انشالله بره بالا
تحلیل یک چیزه موقعیت معاملاتی یک چیزه دیگه
از نظر من این موقعیت پر ریبسک است
حالا شما میخواهی اضافه کن
نظر
-
-
در اصل توسط ahmadreza پست شده است View Postنوام جان خرید رو امروز صلاح میدونید یا به نظرتون بازار استراحت میکنه؟
ببین دوست عزیز هر کس بسته به دیدگاهش میخره یا مفروشه
شما اگر موقعیتی داری بخر و نگران افت زیاد نباش
فقط گفتم روی خطوط مقاومت و اشباع خرید نباشه اینها هم بعنوان یک حداقلی در نظر بگیر
انشالله خیره
نظر
-
در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Postبازار توش نقدینگی زیاد است نمیتونه یک دفعه بیاد 500 واحد اصلاح کنه
ببین دوست عزیز هر کس بسته به دیدگاهش میخره یا مفروشه
شما اگر موقعیتی داری بخر و نگران افت زیاد نباش
فقط گفتم روی خطوط مقاومت و اشباع خرید نباشه اینها هم بعنوان یک حداقلی در نظر بگیر
انشالله خیره
نظر
-
-
خرید طوس گستر از گروه ساختمانی.همه up ولی این یکیو کسی ندیده هنوز!
نظر
-
در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Postببین
این سهم تا اینجا که اومده 3 بار اصلاح کرده
خوب این نشون میده یک دسته تو این سهم دیدگاه کوتاه مدتی دارن که سهم اصلاح میکنه
ما در بورس تهران معاملات 2 طرفه نداریم وقتی که کسانی که دارن معاملاتشون میبندن از اون طرف فشار فروش داشته باشیم
انجا یا میخری
یا عوض بستن معاملات
میفروشی و به اصطلاح فشار فروش سنگین وارد میکنی
.و خریدار باید خیلی زور داشته باشه تا بتونه فشار رو کم کنه
ما در وقت بستن معاملاتمان در بورس تهران داریم فشار فروش میاریم و مثل بازارهای دیگر نیست که فقط معاملاتتمون رو ببندیم
اگر اونچیزی که شما میگی بود این سهم باید این مسیر رو در حداکثر 10. روز میامد بالا نه 3 برابر اون زمان
یک نکته هم بگم انشالله بره بالا
تحلیل یک چیزه موقعیت معاملاتی یک چیزه دیگه
از نظر من این موقعیت پر ریبسک است
حالا شما میخواهی اضافه کن
هدفم از کل کل کردن با شما این بود که نگاهی به جمله اول داشته باشید که چه کلماتی بکار می برید.
فکر میکنم بنده جزء گروه های اولی باشم که تکنیکال رو دنبال کردم وقتی خیلیها در مقابل اون جبهه می گرفتند ولی طی چندین سال یاد گرفتم که "بایدی" تو تکنیکال نیست علی الخصوص وقتی سهمی با حجم مبنای 170هزار تا باشه که یه بچه پولدار با پول تو جیبیش میتونه صف خریدش کنه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر