امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط poorya2252 پست شده است View Postنه ناراحت نشدم من دانشجوی حسابداری هستم تحلیل تکنیکال رو دارم یاد میگیرم با مبلغ بسیار کم تازه امروز وارد شدم برای اولین خرید بود که ضرر کردم میخواستم با عرضه اولیه شروع کنم که سایپا رو گرفتم و الان داره بر میگرده خوشحالم که پیش شما اساتید دارم یاد میگیرمهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
نظر
-
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
انشاالله به حق امام حسین علیه السلام خدا در تمام مراحل زندگی به همه ی ما کمک کنه تا از سختی ها و مشکلات عبور کرده و به روزهای خوب و خوش برسیم...
سلام بر تنها بازمانده ی نسل امام حسین ع روی کره ی زمین که بهترین مدیر و مدبر و حاکم برای کل دنیاست ولی حیف که مثل جدش حسین ع تنهاست...
اللهم عجل لولیک الفرج
الهی آمین
نظر
-
در سهم شتولی چه میگذرد؟
سهمی که در بازار توافقی تقریبا از چشم همگان دور است ، سهمی صادرات محور که صادرات آن کماکان به کشورهای همسایه نظیر افغانستان و پاکستان و عراق روز به روز در حال افزایش است. این سهم در چندین سال گذشته هیچ رشد قیمتی نداشته و بنوعی از چشم بازار دور افتاده است. البته مسولین شرکت سود واقعی سهم را اعلام نمیکنند و بنوعی در حال مخفی کاری هستند ولیکن قیمتهای کنونی برای یکی از بزرگترین شرکتهای شوینده کشور با این تعداد سهام محدود و با مدرن ترین و پیشرفته ترین دستگاههای موجود این کارخانه ،بسیار بسیار پایین است.
با توجه به اینکه شرکتهای شوینده بهداشتی در سالهای اخیر با رشد قابل توجه و بعضا با رشد چند صد درصدی مواجه بودند و بنوعی جز صنایع کم ریسک و پیشرو در بورس می باشند (از قبیل پاکسان،شپارس، گلتاش و.....) و با توجه به افزایش روز افزون قیمت دلار و تاثیر مستقیم آن برای اینگونه شرکتها و همچنین زمزمه هایی مبنی بر ورود خریدار آلمانی برای سهام شرکت ، تولی پرس در این قیمتها یکی از اکازیونهای بازار می باشد. قیمت سهم در اسفند سال گذشته در محدوده 480 بوده و الان به زیر 200 رسیده که این نیز خود انگیزه را برای سرمایه گذاری فراهم میکند
کم کم باید منتظر ورود غول سرمایه به این سهمه شوینده بهداشتی باشید.......
نظر
-
سلام
صبح همه عزیزان بخیر
(((من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم.)))
http://forums.boursy.com/group.php?groupid=14
نظر
-
سلام
دوستان بیمه دانا آخرین فرصت فروش در قیمت مناسبه
به نظرم امروز (حدکثر فردا) پول بک به 171 ( 173 ) تکمیل خواهد شد
فقط اگر کسی خواست بفروشه عجله نکنه و با آرامش به صف خرید یا در مثبت بفروشه
موارد بالا نظر شخصی ست و مسئولیت خرید و فروش به عهده ی خود شماست
نظر
نظر