امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط hamid888 پست شده است View Postقیمت نفت داره بین47 تا 48 معامله می شه ببینیم تا شنبه جی می شه
تا جمعه بتونه بالای 50 بره خیلی خوب میشه
در صورت شکست حمایت خط روند ذکر شده ، هدف بعدی 40 فیبو 78 هست
نظر
-
....سلام دوستان آذرآب در آخرین مجمع سالیانه چقدر سود نقدی به هر سهم اختصاص داده؟[SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
سلام تا زمانیکه سرمایه داخلی از دلالی و واردات رانتی بتولید نیاید سهام برای رشد دلیلی ندارند ( تولید بالای انان باسطح درامد جامعه همخوانی ندارد و بی خریداراست ) مفترین سهم اعم از ساختمانی و پترو و خودرو و............. برای تامین سود خود مشکل دارند . تولید ناامید از سرمایه داخلی چشم بخارجی دارد که همراه کیفیت ومدیریت لازمه انست ... خوب امروز وفردا چه میشود کرد ؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post....سلام دوستان آذرآب در آخرین مجمع سالیانه چقدر سود نقدی به هر سهم اختصاص داده؟
18 ریال جناب رامین پدرام...
دیروز از موفقیت های خودم مغرور شدم که تو یک هفته 15 درصد گرفتم...به شدت ناراحتم...تمام اردرهارو بستم...زدم بیرون کلی راه رفتم...
واقعا درسته که نباید مغرور شد و باید یک آدم منطقی باشیم و نه از سود و نه از زیان احساسی نشیم...
حال خوبی ندارم
نظر
-
در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post.....رفتم کارگزاری یکی از دوستامو دیدم بنده خدا 350
18 ریال جناب رامین پدرام...
دیروز از موفقیت های خودم مغرور شدم که تو یک هفته 15 درصد گرفتم...به شدت ناراحتم...تمام اردرهارو بستم...زدم بیرون کلی راه رفتم...
واقعا درسته که نباید مغرور شد و باید یک آدم منطقی باشیم و نه از سود و نه از زیان احساسی نشیم...
حال خوبی ندارم
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postنفت به حمایت خط روند بلند مدت خود واکنش نشان داد . محدوده 46 - 47
تا جمعه بتونه بالای 50 بره خیلی خوب میشه
در صورت شکست حمایت خط روند ذکر شده ، هدف بعدی 40 فیبو 78 هست
قیمت امروز 48.61 دلارهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
نظر
-
در اصل توسط hamid888 پست شده استقیمت نفت 49 دلار
الان هم منفی بازار را به ریزش نفت ربط دادن .
از ریزش نفت فقط یک تا دو صنعت ضرر میکنن و مابقی صنایع نفع میبرن . ولی حالا نفت را بجای ایران خودرو لیدر بازار کردن
وقتی هم که زمانش برسه و خواست خوشون باشه همین کاهش قیمت نفت را دلیل مثبت بودن بازار میدونن
نظر
-
امروز پرتفوی 10 تا از دوستان رو بررسی کردم میانگین حدود 10.5% ضرر دادن طی 2 ماه گذشته
خاک بر سر این بازار
اینجوری باشه اینا میزارن میرن پول تو بانک میزارن بدون دردسر سود میگیرن
حدود 18 میلیارد تومان سرمایه دارن
هر روز شاهد هستیم که میلیاردها تومان از بورس خارج میشه و میرن سود بانکی بگیرن
مدیریت احمق کاری بکن تا پولها فرار نکنن
لااقل سفته بازی پهلوان در پدیده رو انجام بده شاید قدرت فروش کم تر بشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postامروز پرتفوی 10 تا از دوستان رو بررسی کردم میانگین حدود 10.5% ضرر دادن طی 2 ماه گذشته
خاک بر سر این بازار
اینجوری باشه اینا میزارن میرن پول تو بانک میزارن بدون دردسر سود میگیرن
حدود 18 میلیارد تومان سرمایه دارن
هر روز شاهد هستیم که میلیاردها تومان از بورس خارج میشه و میرن سود بانکی بگیرن
مدیریت احمق کاری بکن تا پولها فرار نکنن
لااقل سفته بازی پهلوان در پدیده رو انجام بده شاید قدرت فروش کم تر بشه
الان حدود 6% سهام هستم و 94% نقدم
فردا اگر بازار برگشت که میخرم ولی اگر برنگشت میفروشم و میزارم بانک سودش بگیرمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
نظر