کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خرید شپلی.........افزودن اندکی فنوال.......و...غاذر...........شدم سر اشپز..........نقدینگی به اندازه کافی
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سلام
فروش اندکی ارفع که داشتم در مثبت کامل امروز.
(از قبل قرار گذاشته بودم هر سهمی ام که مثبت خوب خورد بفروشم ولی تنها این یکی مثبت خورد :))
سلام،
خوش بینی همه دوستان (حتی کسانی که حرفه ای می دانم) برایم خیلی جالب است.
من امروز خیلی از سهام هایم را که در +4 بود فروختم: وبصادر خگستر دی
یعنی بیش از 50 درصد سرمایه ام را. وساپا را هم که حدود 41 درصد سرمایه ام آنجاست را هم گذاشتم برای فروش، منتها به +4 نرسید.
به نظرم دولت دارد با این عرضه های زیاد در وبصادر و هرمز و ... آب می بندد به خورشت بورس. برای همین به نظرم رسید بعد از امروز که + بود فردای کاری - باشد.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
افزودن سنگینه شبلی.......یه نوسان 2 رصدی تو حکشتی.......
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر