امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • ناشناس
    کاربر ویژه بورسی
    • مرداد ۱۴۰۵
    • ۱۰۵۰

در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است مشاهده پست
    دوست عزیز بررسی کردیم

سال مالی ۹۰ تمام شده که منفی بوده ولی سال مالی ۹۱ با افزایش سرمایه تعدیل منفی نداده دوست من خوب بررسی کن
    سال ۹۰با سرمایه ۲۰۰میلیون سهم ۳۹۵ بوده ولی با سرمایه جدید که ۲۶۰میلیون سهم است ۳۰ تومن اعلام کرده
    که تعدیل منفی در کار نیست
    اشتباه برداشت کردید
    با درود
    حسب فرمایش جنابعالی یک بار دیگر "خوب" بررسی کردم. جمله را عیناً از صورتها نقل میکنم،
    "شرکت پیش بینی سود هر سهم منتهی به سال مالی ۳۱/۰۳/۹۰ را در تاریخ ۶/۶/۹۰(به صورت اطلاعات مقایسه ای همراه اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به ۳۱/۳/۹۰) مبلغ ۴۳۴ ریال اعلام نموده بود که مطابق صورتهای مالی ۱۲ ماهه(حسابرسی نشده) مبلغ ۳۹۵ ریال اعلام شده است. شرکت عمده علل تغییر سود هر سهم را تعدیل سود و زیان پروژه های عملیاتی با توجه به شرایط موجود در این پروژه ها و پیش بینی درآمدها و هزینه های قیمت تمام شده آنها تا پایان پروژه علام نموده است."
    این مصداق عینی تعدیل منفی است. لطفاً راهنمایی بفرمایید "اشتباه" من کجاست؟
    باسپاس
    هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• hamid_jey
      عضو عادی
      • اردیبهشت ۱۳۹۰
      • ۱۹۷

دوستان از وشمال خبري نداريد؟
      ممنون

نظر

• عبدالله محمدی
        ستاره‌دار(۲۶)
        • اسفند ۱۳۸۹
        • ۱۲۰۶

در اصل توسط ناشناس پست شده است مشاهده پست
        با درود
        حسب فرمایش جنابعالی یک بار دیگر "خوب" بررسی کردم. جمله را عیناً از صورتها نقل میکنم،
        "شرکت پیش بینی سود هر سهم منتهی به سال مالی ۳۱/۰۳/۹۰ را در تاریخ ۶/۶/۹۰(به صورت اطلاعات مقایسه ای همراه اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به ۳۱/۳/۹۰) مبلغ ۴۳۴ ریال اعلام نموده بود که مطابق صورتهای مالی ۱۲ ماهه(حسابرسی نشده) مبلغ ۳۹۵ ریال اعلام شده است. شرکت عمده علل تغییر سود هر سهم را تعدیل سود و زیان پروژه های عملیاتی با توجه به شرایط موجود در این پروژه ها و پیش بینی درآمدها و هزینه های قیمت تمام شده آنها تا پایان پروژه علام نموده است."
        این مصداق عینی تعدیل منفی است. لطفاً راهنمایی بفرمایید "اشتباه" من کجاست؟
        باسپاس
        سلام
        ما هم خدمتتان عرض کردیم سال مالی ۹۰ تمام شده رفته ۳ماه هم ازش گذشته اونوفتی که بازارفهمید تعدیل منفی داشته قیمت سهم از ۲۸۰ نزول کرد امد تا ۱۸۰
        برای سال مالی ۹۰ بود
        سال مالی جدید نسبت به سال مالی قبل تعدیل منفی نداده واحتمال تعدیل مثبت تا پایان سال مالی اش زیاده
        اشتباه شما دراین است که فکر میکنید برایسال مالی جدیدتعدیل منفی داده در صورتیکه برای سال مالی گذشته بود و در سهم اثر خودش را گذاشته
        قیمت سهم از ۲۸۰ نزول کرد امد تا ۱۸۰ بازار بعد از افزایش سرمایه امده روسهم واحتمال میدهد قراردادهایی با فولادبسته وانتظار تعدیل مثبت داره ازسهم
        باتشکر

نظر

• ناشناس
          کاربر ویژه بورسی
          • مرداد ۱۴۰۵
          • ۱۰۵۰

حقیقتاً متوجه دلیل اصرار شما بر "اشتباه" بودن برداشت صحیحم نمی شوم. کماکان با صراحت اعلام می کنم شرکت توکافولاد امروز در گزارش منتشر شده تعدیل منفی اعلام کرده است. این تعدیل به قول شما "اثر خود را گذاشته است" اما جنابعالی بهتر از من مطلعید که اعلام رسمی خبر روی سایت کدال تاثیرات روانی خاص خود را داراست کما اینکه امروز نیز سهم و حق آن در منفی کامل معامله شدند. مزید اطلاع به هیچ عنوان نیز "فکر" نکردم این تعدیل برای سال مالی بعد است این برداشت حضرتعالی است و متوجه نمی شوم از کدام قسمت نوشته من چنین چیزی برداشت می شود.
          ضمناً اگر به سایت بورس ۲۴ هم مراجعه بفرمایید خبر تعدیل منفی توکا را اعلام کرده است.http://bourse۲۴.ir/

نظر

• عبدالله محمدی
            ستاره‌دار(۲۶)
            • اسفند ۱۳۸۹
            • ۱۲۰۶

حقیقتاً متوجه دلیل اصرار شما بر "اشتباه" بودن برداشت صحیحم نمی شوم. کماکان با صراحت اعلام می کنم شرکت توکافولاد امروز در گزارش منتشر شده تعدیل منفی اعلام کرده است. این تعدیل به قول شما "اثر خود را گذاشته است" اما جنابعالی بهتر از من مطلعید که اعلام رسمی خبر روی سایت کدال تاثیرات روانی خاص خود را داراست کما اینکه امروز نیز سهم و حق آن در منفی کامل معامله شدند. مزید اطلاع به هیچ عنوان نیز "فکر" نکردم این تعدیل برای سال مالی بعد است این برداشت حضرتعالی است و متوجه نمی شوم از کدام قسمت نوشته من چنین چیزی برداشت می شود.
            ضمناً اگر به سایت بورس ۲۴ هم مراجعه بفرمایید خبر تعدیل منفی توکا را اعلام کرده است.http://bourse۲۴.ir/
            بحثی نداریم بنده توضیحات خودم رو اوردم تعدیل منفی برای سال مالی قبل بوده که ۳ماه هم از تاریخ سال مالیش گذشته برای امسال که ۳ماه هم از گذشته تعدیل منفی نداده
            علت تعدیل منفی که برای سال مالی قبل است این بوده که دولت اجازه افزایش نرخ به هیچ شرکتی تاقبل از تیر ماه رو نداده بود وهزینه ها بالا رفته بود ولی بعد از ۳۱/۳/۱۳۹۰دولت به اکثر شرکتهای بورسی اجازه افزایش نرخ رو داده است
            بورس ۲۴ هم اگر نوشته تعدیل منفی برای سال مالی جدید است که انها باید بروند بوق بزنند( بنده عضو نیستم نتونستم بخونم )انتظار تعدیل مثبت برای سال مالی که دران هستیم رو داریم به خاطر مجوزی که دولت به اکثر شرکتها برای افزایش نرخ داده
            وسلام
            آخرین ویرایش توسط عبدالله محمدی؛ ۱۳۹۰/۰۷/۱۶، ۱۵:۴۲.

نظر

• ناشناس
              کاربر ویژه بورسی
              • مرداد ۱۴۰۵
              • ۱۰۵۰

بحثی نداریم بنده توضیحات خودم رو اوردم تعدیل منفی برای سال مالی قبل بوده که ۳ماه هم از تاریخ سال مالیش گذشته برای امسال که ۳ماه هم از گذشته تعدیل منفی نداده
              علت تعدیل منفی که برای سال مالی قبل است این بوده که دولت اجازه افزایش نرخ به هیچ شرکتی تاقبل از تیر ماه رو نداده بود وهزینه ها بالا رفته بود ولی بعد از ۳۱/۳/۱۳۹۰دولت به اکثر شرکتهای بورسی اجازه افزایش نرخ رو داده است
              بورس ۲۴ هم اگر نوشته تعدیل منفی برای سال مالی جدید است که انها باید بروند بوق بزنند( بنده عضو نیستم نتونستم بخونم )انتظار تعدیل مثبت برای سال مالی که دران هستیم رو داریم به خاطر مجوزی که دولت به اکثر شرکتها برای افزایش نرخ داده
              وسلام
              کاربر گرامی
              من هرگز ننوشتم این تعدیل مربوط به سال بعد است مستندات هم ارائه کردم. شما که codal را قبول ندارید، bourse۲۴ را هم که فرمایید "بوق" می زند فقط اصرار دارید که من "اشتباه فکر می کنم".

نظر

• عبدالله محمدی
                ستاره‌دار(۲۶)
                • اسفند ۱۳۸۹
                • ۱۲۰۶

کاربر گرامی
                من هرگز ننوشتم این تعدیل مربوط به سال بعد است مستندات هم ارائه کردم. شما که codal را قبول ندارید، bourse۲۴ را هم که فرمایید "بوق" می زند فقط اصرار دارید که من "اشتباه فکر می کنم".
                دوست عزیز اگر فکر میکنید تعدیل منفی برای سال مالی که دران قرارداریم است اشتباه میکنید واگرفکر میکنید برای سال مالی قبل است درست میفرمایید
                ان تعدیل ۱۹% منفی برای سال مالی قبل بوده که گذشته وعلتش را هم نوشتیم ودوستانی که فروختند فکر میکنند این تعدیل منفی برای سال مالی است که در ان قرار داریم اشتباه میکنند
                ما امروز خریدیم فردا هم درمنفی خرید خواهیم کرد
                موفق باشید

نظر

• ناشناس
                  کاربر ویژه بورسی
                  • مرداد ۱۴۰۵
                  • ۱۰۵۰

واگرفکر میکنید برای سال مالی قبل است درست میفرمایید

موفق باشید
                  همه مستنداتی که ارائه کردم در تایید همین نوشته است. اگر جنابعالی از ابتدا "خوب" نوشته های من را بررسی می کردید این اندازه مصدع اوقات شریفتان نمی شدم تا ثابت کنم اشتباه نکردم.
                  با سپاس

نظر

• ناشناس
                    کاربر ویژه بورسی
                    • مرداد ۱۴۰۵
                    • ۱۰۵۰

ما امروز خریدیم فردا هم درمنفی خرید خواهیم کرد
                    موفق باشید
                    لابد به همین دلیل هم حق تقدم سهم را در سبد مسابقه این هفته خود قرار داده اید.

نظر

• عبدالله محمدی
                      ستاره‌دار(۲۶)
                      • اسفند ۱۳۸۹
                      • ۱۲۰۶

لابد به همین دلیل هم حق تقدم سهم را در سبد مسابقه این هفته خود قرار داده اید.
                      خیر برای حجم معاملات بالای حق سهمدر چهارشنبه ونوسان ۸ درصدی که حق داره
                      امروز هم بازار به نظرم اشتباه کرد درمنفی داد درضمن حجم خیلی خوبی معامله شد

خوتان میدونید صدرا واذراب دارم علت اینکه اینها رو انتخاب نکردم ترسیدم وسط هفته ببندند برای تعدیل

نظر

• ناشناس
                        کاربر ویژه بورسی
                        • مرداد ۱۴۰۵
                        • ۱۰۵۰

خیر برای حجم معاملات بالای حق سهمدر چهارشنبه ونوسان ۸ درصدی که حق داره
                        امروز هم بازار به نظرم اشتباه کرد درمنفی داد درضمن حجم خیلی خوبی معامله شد

خوتان میدونید صدرا واذراب دارم علت اینکه اینها رو انتخاب نکردم ترسیدم وسط هفته ببندند برای تعدیل
                        شاید. اشتباهی هم اگر بازار کرده است اثر روانی اعلام تعدیل منفی سال مالی ۹۰ است.
                        البته صدرا و آذرآب از ابتدای معاملات صف خرید داشتند و مطابق تیصره الف ماده ۴ از قانون مسابقه سبدهای مشمول باید حذف شوند.

نظر

• عبدالله محمدی
                          ستاره‌دار(۲۶)
                          • اسفند ۱۳۸۹
                          • ۱۲۰۶

شاید. اشتباهی هم اگر بازار کرده است اثر روانی اعلام تعدیل منفی سال مالی ۹۰ است.
                          البته صدرا و آذرآب از ابتدای معاملات صف خرید داشتند و مطابق تیصره الف ماده ۴ از قانون مسابقه سبدهای مشمول باید حذف شوند.
                          دوست عزیز دقیقا همینطور است بازار فکر کرده تعدیل منفی برای سال مالی است که در ان قرار داریم که اشتباه کرده است چون از سال مالی ۹۰ فقط ۳ماه از اون است و۹ ماه دیگرش برای سال مالی جدید است واگر این اعداد را گرد کنیم
                          در حقیقت این تعدیل منفی برای سال مالی ۸۹ محسوب میشه
                          تبصره ماده ۴:
                          الف- ناظر مسابقه در صورت صلاحدید می تواند از انتخاب سهامی که در روز اول معاملاتی دارای صف خرید می شوند جلوگیری نماید.
                          به نظرم صلاح این است که حذف نشود همانطور که دوستان محترم صلاح دونستند حذف نکردند چون چهارشنبه منفی بودند
                          آخرین ویرایش توسط عبدالله محمدی؛ ۱۳۹۰/۰۷/۱۶، ۱۷:۴۲.

نظر

• amir26
                            عضو عادی
                            • شهریور ۱۳۹۰
                            • ۸۲

کاسمین روی این قیمتها خوبه و تا۱۲۴۰ هم میره و با توجه به افزایش سرمایه۱۲۰ذرصدیو پوشش مناسب اگه قیمتهای جهانی بهتر بشهو همین۱۱۷۰-۱۱۹۰برای خرید مناسب. من امروز بیمه دی خریدم

نظر

• سپه
                              كاربر فعال
                              • آذر ۱۳۸۹
                              • ۷۹۰

در اصل توسط hamed۸۹ پست شده است مشاهده پست
                              شعار هر روز من: فردا شصفها میره بالا!
                              کسی هست شصفها داشته باشه؟
                              اره تا اینجا که یه نفر دیگه پیدا شد .
                              دعا که بلد نیستم ولی از فردا یه روز تو شعار بده یه روز من
                              ( سال جهاده باید صرفه جویی کرد)

خرید خکار

فروش کمباین ۶۳۷
                              هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• علیرضا1
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۸۹
                                • ۸۵۳

اریو جان چشمای تیزبینت دقیقا درست دیده.در اینده نزدیک از لسرما زیاد میشنویم .تازه بازی لسرما شروع شده تا ... کوتاه مدت مشکلی نداره . امروز حقیقی هم وارد بازی خرید شده.
                                "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

در حال کار...