امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناشناس
    کاربر ویژه بورسی
    • Jul 2025
    • 1050

در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Post
    دوست عزیز بررسی کردیم

سال مالی 90 تمام شده که منفی بوده ولی سال مالی 91 با افزایش سرمایه تعدیل منفی نداده دوست من خوب بررسی کن
    سال 90با سرمایه 200میلیون سهم 395 بوده ولی با سرمایه جدید که 260میلیون سهم است 30 تومن اعلام کرده
    که تعدیل منفی در کار نیست
    اشتباه برداشت کردید
    با درود
    حسب فرمایش جنابعالی یک بار دیگر "خوب" بررسی کردم. جمله را عیناً از صورتها نقل میکنم،
    "شرکت پیش بینی سود هر سهم منتهی به سال مالی 31/03/90 را در تاریخ 6/6/90(به صورت اطلاعات مقایسه ای همراه اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 31/3/90) مبلغ 434 ریال اعلام نموده بود که مطابق صورتهای مالی 12 ماهه(حسابرسی نشده) مبلغ 395 ریال اعلام شده است. شرکت عمده علل تغییر سود هر سهم را تعدیل سود و زیان پروژه های عملیاتی با توجه به شرایط موجود در این پروژه ها و پیش بینی درآمدها و هزینه های قیمت تمام شده آنها تا پایان پروژه علام نموده است."
    این مصداق عینی تعدیل منفی است. لطفاً راهنمایی بفرمایید "اشتباه" من کجاست؟
    باسپاس
    هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• hamid_jey
      عضو عادی
      • May 2011
      • 197

دوستان از وشمال خبري نداريد؟
      ممنون

نظر

• عبدالله محمدی
        ستاره‌دار(26)
        • Mar 2011
        • 1166

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
        با درود
        حسب فرمایش جنابعالی یک بار دیگر "خوب" بررسی کردم. جمله را عیناً از صورتها نقل میکنم،
        "شرکت پیش بینی سود هر سهم منتهی به سال مالی 31/03/90 را در تاریخ 6/6/90(به صورت اطلاعات مقایسه ای همراه اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 31/3/90) مبلغ 434 ریال اعلام نموده بود که مطابق صورتهای مالی 12 ماهه(حسابرسی نشده) مبلغ 395 ریال اعلام شده است. شرکت عمده علل تغییر سود هر سهم را تعدیل سود و زیان پروژه های عملیاتی با توجه به شرایط موجود در این پروژه ها و پیش بینی درآمدها و هزینه های قیمت تمام شده آنها تا پایان پروژه علام نموده است."
        این مصداق عینی تعدیل منفی است. لطفاً راهنمایی بفرمایید "اشتباه" من کجاست؟
        باسپاس
        سلام
        ما هم خدمتتان عرض کردیم سال مالی 90 تمام شده رفته 3ماه هم ازش گذشته اونوفتی که بازارفهمید تعدیل منفی داشته قیمت سهم از 280 نزول کرد امد تا 180
        برای سال مالی 90 بود
        سال مالی جدید نسبت به سال مالی قبل تعدیل منفی نداده واحتمال تعدیل مثبت تا پایان سال مالی اش زیاده
        اشتباه شما دراین است که فکر میکنید برایسال مالی جدیدتعدیل منفی داده در صورتیکه برای سال مالی گذشته بود و در سهم اثر خودش را گذاشته
        قیمت سهم از 280 نزول کرد امد تا 180 بازار بعد از افزایش سرمایه امده روسهم واحتمال میدهد قراردادهایی با فولادبسته وانتظار تعدیل مثبت داره ازسهم
        باتشکر

نظر

• ناشناس
          کاربر ویژه بورسی
          • Jul 2025
          • 1050

حقیقتاً متوجه دلیل اصرار شما بر "اشتباه" بودن برداشت صحیحم نمی شوم. کماکان با صراحت اعلام می کنم شرکت توکافولاد امروز در گزارش منتشر شده تعدیل منفی اعلام کرده است. این تعدیل به قول شما "اثر خود را گذاشته است" اما جنابعالی بهتر از من مطلعید که اعلام رسمی خبر روی سایت کدال تاثیرات روانی خاص خود را داراست کما اینکه امروز نیز سهم و حق آن در منفی کامل معامله شدند. مزید اطلاع به هیچ عنوان نیز "فکر" نکردم این تعدیل برای سال مالی بعد است این برداشت حضرتعالی است و متوجه نمی شوم از کدام قسمت نوشته من چنین چیزی برداشت می شود.
          ضمناً اگر به سایت بورس 24 هم مراجعه بفرمایید خبر تعدیل منفی توکا را اعلام کرده است.http://bourse24.ir/

نظر

• عبدالله محمدی
            ستاره‌دار(26)
            • Mar 2011
            • 1166

حقیقتاً متوجه دلیل اصرار شما بر "اشتباه" بودن برداشت صحیحم نمی شوم. کماکان با صراحت اعلام می کنم شرکت توکافولاد امروز در گزارش منتشر شده تعدیل منفی اعلام کرده است. این تعدیل به قول شما "اثر خود را گذاشته است" اما جنابعالی بهتر از من مطلعید که اعلام رسمی خبر روی سایت کدال تاثیرات روانی خاص خود را داراست کما اینکه امروز نیز سهم و حق آن در منفی کامل معامله شدند. مزید اطلاع به هیچ عنوان نیز "فکر" نکردم این تعدیل برای سال مالی بعد است این برداشت حضرتعالی است و متوجه نمی شوم از کدام قسمت نوشته من چنین چیزی برداشت می شود.
            ضمناً اگر به سایت بورس 24 هم مراجعه بفرمایید خبر تعدیل منفی توکا را اعلام کرده است.http://bourse24.ir/
            بحثی نداریم بنده توضیحات خودم رو اوردم تعدیل منفی برای سال مالی قبل بوده که 3ماه هم از تاریخ سال مالیش گذشته برای امسال که 3ماه هم از گذشته تعدیل منفی نداده
            علت تعدیل منفی که برای سال مالی قبل است این بوده که دولت اجازه افزایش نرخ به هیچ شرکتی تاقبل از تیر ماه رو نداده بود وهزینه ها بالا رفته بود ولی بعد از 31/3/1390دولت به اکثر شرکتهای بورسی اجازه افزایش نرخ رو داده است
            بورس 24 هم اگر نوشته تعدیل منفی برای سال مالی جدید است که انها باید بروند بوق بزنند( بنده عضو نیستم نتونستم بخونم )انتظار تعدیل مثبت برای سال مالی که دران هستیم رو داریم به خاطر مجوزی که دولت به اکثر شرکتها برای افزایش نرخ داده
            وسلام
            آخرین ویرایش توسط عبدالله محمدی؛ 2011/10/08, 15:42.

نظر

• ناشناس
              کاربر ویژه بورسی
              • Jul 2025
              • 1050

بحثی نداریم بنده توضیحات خودم رو اوردم تعدیل منفی برای سال مالی قبل بوده که 3ماه هم از تاریخ سال مالیش گذشته برای امسال که 3ماه هم از گذشته تعدیل منفی نداده
              علت تعدیل منفی که برای سال مالی قبل است این بوده که دولت اجازه افزایش نرخ به هیچ شرکتی تاقبل از تیر ماه رو نداده بود وهزینه ها بالا رفته بود ولی بعد از 31/3/1390دولت به اکثر شرکتهای بورسی اجازه افزایش نرخ رو داده است
              بورس 24 هم اگر نوشته تعدیل منفی برای سال مالی جدید است که انها باید بروند بوق بزنند( بنده عضو نیستم نتونستم بخونم )انتظار تعدیل مثبت برای سال مالی که دران هستیم رو داریم به خاطر مجوزی که دولت به اکثر شرکتها برای افزایش نرخ داده
              وسلام
              کاربر گرامی
              من هرگز ننوشتم این تعدیل مربوط به سال بعد است مستندات هم ارائه کردم. شما که codal را قبول ندارید، bourse24 را هم که فرمایید "بوق" می زند فقط اصرار دارید که من "اشتباه فکر می کنم".

نظر

• عبدالله محمدی
                ستاره‌دار(26)
                • Mar 2011
                • 1166

کاربر گرامی
                من هرگز ننوشتم این تعدیل مربوط به سال بعد است مستندات هم ارائه کردم. شما که codal را قبول ندارید، bourse24 را هم که فرمایید "بوق" می زند فقط اصرار دارید که من "اشتباه فکر می کنم".
                دوست عزیز اگر فکر میکنید تعدیل منفی برای سال مالی که دران قرارداریم است اشتباه میکنید واگرفکر میکنید برای سال مالی قبل است درست میفرمایید
                ان تعدیل 19% منفی برای سال مالی قبل بوده که گذشته وعلتش را هم نوشتیم ودوستانی که فروختند فکر میکنند این تعدیل منفی برای سال مالی است که در ان قرار داریم اشتباه میکنند
                ما امروز خریدیم فردا هم درمنفی خرید خواهیم کرد
                موفق باشید

نظر

• ناشناس
                  کاربر ویژه بورسی
                  • Jul 2025
                  • 1050

واگرفکر میکنید برای سال مالی قبل است درست میفرمایید

موفق باشید
                  همه مستنداتی که ارائه کردم در تایید همین نوشته است. اگر جنابعالی از ابتدا "خوب" نوشته های من را بررسی می کردید این اندازه مصدع اوقات شریفتان نمی شدم تا ثابت کنم اشتباه نکردم.
                  با سپاس

نظر

• ناشناس
                    کاربر ویژه بورسی
                    • Jul 2025
                    • 1050

ما امروز خریدیم فردا هم درمنفی خرید خواهیم کرد
                    موفق باشید
                    لابد به همین دلیل هم حق تقدم سهم را در سبد مسابقه این هفته خود قرار داده اید.

نظر

• عبدالله محمدی
                      ستاره‌دار(26)
                      • Mar 2011
                      • 1166

لابد به همین دلیل هم حق تقدم سهم را در سبد مسابقه این هفته خود قرار داده اید.
                      خیر برای حجم معاملات بالای حق سهمدر چهارشنبه ونوسان 8 درصدی که حق داره
                      امروز هم بازار به نظرم اشتباه کرد درمنفی داد درضمن حجم خیلی خوبی معامله شد

خوتان میدونید صدرا واذراب دارم علت اینکه اینها رو انتخاب نکردم ترسیدم وسط هفته ببندند برای تعدیل

نظر

• ناشناس
                        کاربر ویژه بورسی
                        • Jul 2025
                        • 1050

خیر برای حجم معاملات بالای حق سهمدر چهارشنبه ونوسان 8 درصدی که حق داره
                        امروز هم بازار به نظرم اشتباه کرد درمنفی داد درضمن حجم خیلی خوبی معامله شد

خوتان میدونید صدرا واذراب دارم علت اینکه اینها رو انتخاب نکردم ترسیدم وسط هفته ببندند برای تعدیل
                        شاید. اشتباهی هم اگر بازار کرده است اثر روانی اعلام تعدیل منفی سال مالی 90 است.
                        البته صدرا و آذرآب از ابتدای معاملات صف خرید داشتند و مطابق تیصره الف ماده 4 از قانون مسابقه سبدهای مشمول باید حذف شوند.

نظر

• عبدالله محمدی
                          ستاره‌دار(26)
                          • Mar 2011
                          • 1166

شاید. اشتباهی هم اگر بازار کرده است اثر روانی اعلام تعدیل منفی سال مالی 90 است.
                          البته صدرا و آذرآب از ابتدای معاملات صف خرید داشتند و مطابق تیصره الف ماده 4 از قانون مسابقه سبدهای مشمول باید حذف شوند.
                          دوست عزیز دقیقا همینطور است بازار فکر کرده تعدیل منفی برای سال مالی است که در ان قرار داریم که اشتباه کرده است چون از سال مالی 90 فقط 3ماه از اون است و9 ماه دیگرش برای سال مالی جدید است واگر این اعداد را گرد کنیم
                          در حقیقت این تعدیل منفی برای سال مالی 89 محسوب میشه
                          تبصره ماده 4:
                          الف- ناظر مسابقه در صورت صلاحدید می تواند از انتخاب سهامی که در روز اول معاملاتی دارای صف خرید می شوند جلوگیری نماید.
                          به نظرم صلاح این است که حذف نشود همانطور که دوستان محترم صلاح دونستند حذف نکردند چون چهارشنبه منفی بودند
                          آخرین ویرایش توسط عبدالله محمدی؛ 2011/10/08, 17:42.

نظر

• amir26
                            عضو عادی
                            • Sep 2011
                            • 82

کاسمین روی این قیمتها خوبه و تا1240 هم میره و با توجه به افزایش سرمایه120ذرصدیو پوشش مناسب اگه قیمتهای جهانی بهتر بشهو همین1170-1190برای خرید مناسب. من امروز بیمه دی خریدم

نظر

• سپه
                              كاربر فعال
                              • Dec 2010
                              • 790

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                              شعار هر روز من: فردا شصفها میره بالا!
                              کسی هست شصفها داشته باشه؟
                              اره تا اینجا که یه نفر دیگه پیدا شد .
                              دعا که بلد نیستم ولی از فردا یه روز تو شعار بده یه روز من
                              ( سال جهاده باید صرفه جویی کرد)

خرید خکار

فروش کمباین 637
                              هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• علیرضا1
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 853

اریو جان چشمای تیزبینت دقیقا درست دیده.در اینده نزدیک از لسرما زیاد میشنویم .تازه بازی لسرما شروع شده تا ... کوتاه مدت مشکلی نداره . امروز حقیقی هم وارد بازی خرید شده.
                                "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

در حال کار...
                                X