کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همیشه در یک گروه یک سهم خوب داریم و یک سهم بد
در این گروه کدوم غذایی ارزش خرید داره ؟
با سلام
در خصوص غذایی ها به نظر من باید از 3 منظر بهشون نگاه کرد
1- از منظر قیمتی : اکثرا در ناحیه عدم رشد نسبت به کل بازار هستن و هر کدوم که به مرز اشباه فروش برسن و صف خرید شندیگه فروشنده ای نخواهد بود که حتی حجم مبنا رو بده (مثل غمهرا و غدشت و حتی غچین)
2- از منظر بنیادی:با توجه به اینکه پ بر ای گروه پایین تر از پ بر ای شاخص کل هست پس ریسکشون هم کمه ولی این گروه زیاد تابع این مورد نیست چون تنها گروهی هست که هر سال افزایش قیمتش رو داره و نوسان ارز درش بی تاثیره و بر خلاف صنایع دیگر چه اوضاع خیلی قمر در عقرب باشه چه نباشه فروش خودشون رو دارن و البته قیمت جهانی هم درشون زیاد تاثیر نداره جز روغنی ها اونم کم
3- از منظر نوع تولید:این گروه بر خلاف گروه های دیگه تقریبا همشون چیزی که تولید میکنن منحصر به خودشونه و شرکت دیگه تولید نمیکنه یعنی تقریبا کل اشتراکات تولیدشون 15 الی 20 درصده
پس تو اون شرایط مد نظر من که اوضاع بد بشه، اونایی که غذایی تولید میکنن بهترن مثل غاذر،غبشهر و ..)
حالا 3 منظر بالا رو کنار هم بزارید تا بتویند یه انتخواب خوب داشته باشید
حتی اگر توافق از چنگ کنگره جون سالم به در ببره بازم این گروه اونقدر عقب هست که با قیمتهای فعلی تو یک بازه 3-4 ماه سودی برابر گروه های خوب بازار بده(فعلا به نظر من گروه اصلی بازار خودرو است و بعضی از تکسهمهای پتروشیمی البته تو بازه 4-6 ماهه)
سلام دوستان
به نظر شما خاور امروز خریدن داره؟
یا نه خرید خاور خطرناکه؟
پاسخ فوری.
سپاسدار شماییم.
تا الان خوب معامله شده و برخلاف گذشته سمند امروز نفروخته و حقوقی هم 17% معاملات را خریده
ولی سهم محدوده های 100 مقاومت داره . البته باید این نکته را در نظر گرفت که در گروه منفی صف خرید هست و جابجایی خوبی بین تازه واردها و نوسانگیران انجام شد .
هیچ کسی با قاطعیت نمیتونه بگه خرید داره یا نداره .
سکه شانس را بنداز . یا فردا میری رو سود یا ضرر/:.rolleyessmileyani
خاور فعلا سود میده ولی به بالای 100 تومن نمیرسه در ادامه روندش نزولی میشه و نزدیک 80 میرسه که فرصت خرید خوبیه
در کل خودرویی ها به شاخص کل خیلی وابسته هستند و شاخص کل تا 68500 بالا میره و سپس ریزش میکنه
سهم هایی که فردا سود خوبی میدهند :کطبس - مرقام - فلوله - ثعمرا
متاسفانه خودم فول سهم هستم و نمیتونم اینارو بخرم اما همشون سود میدهند
خاور فعلا سود میده ولی به بالای 100 تومن نمیرسه در ادامه روندش نزولی میشه و نزدیک 80 میرسه که فرصت خرید خوبیه
در کل خودرویی ها به شاخص کل خیلی وابسته هستند و شاخص کل تا 68500 بالا میره و سپس ریزش میکنه
سهم هایی که فردا سود خوبی میدهند :کطبس - مرقام - فلوله - ثعمرا
متاسفانه خودم فول سهم هستم و نمیتونم اینارو بخرم اما همشون سود میدهند
دوست عزیز لازم هست یک واقعیت را بدونید
کلا بازار بدون گروه بانک و خودرو جایی نمیره . روند صعودی و نزولی بازار را این دو گروه تعیین میکنه
من خاور ندارم . ولی خیلی خاور افت کنه 90 هست
شاخص فعلا بالا بیا نیست . چون هر روز دارن چند سهم که رو شاخص تاثیر داره باز میکنن
بنظر من کل سهام های بسته تا پایان این ماه باز میشن و کف شاخص هم 65000 هست و ماه دیگه بازار 20 تا 40 % بازدهی میده
والا هر چه بیشتر میگذره میبینم این فارکس همچی آش دهن سوزی هم نیست!
که این همه سایت ، شبکه تلویزیونی، تحلیل گر و کتاب و فروش سیگنال
و بروکرمدل در مدل و هزارجور کالای حاشیه ای دورو برش عرضه بشه!!!
تریدرهای خرده پا که پول در نمیارن از این کار - بازار هدف هم تریدرهای خرده پا هستند!
چقدر ته جیب ما پول مونده که همچی تجارت بزرگی پیرامون فارکس شکل گرفته؟
چه گروهی این حباب رو باد میکنن؟ تریدر خرده پای بی نوا؟ یا نون خوران حاشیه؟
------------------------------------------------------
حواستون رو جمع کنید ،هر گردی گردو نیست.
یهو به خودتون میاین میبینین چند سال گذشته و یه دوره علاف فلانی شدین،
یه دوره علاف فلان گروه ، یه دوره علاف فلان روش تحلیلی ،یه دوره علاف اکسپرت بازی،
آخرش هم میفهمین بازار جای زبل بازی نیست و باید قبول کنین که اگر بازار سودی بخواد بده
به سختی و با صبوری و تجربه و تسلط به خویشتن بدست میاد.
11 پیش رفتیم دوره های تکنیکال فارکس و 7 سال هم توی فارکس کار کردیم بعد فهمیدیم که فارکس سراب هست و با ترفند های بروکرها تمام سرمایه مردم میبلعند بعد دیگه فارکس بستیم گذاشتیم کنار
یادمه که امیر بهرامی میگفت با یک ماه دمو کار کردن رفته ریل کار میکنه گفتیم بسیار خطرناک و کلاهبرداریه اما اون و صولت قشقایی چه دفاعی میکردن من گفتم حرفای امروز شما حرفای 11 سال پیش ما بود
جناب قشقایی میخواست به من استراتژی فارکس یاد بده یادش بخیر
فارکس توسط بروکرها کاملا دست کاری میشه بیش از 90 درصد افراد با ضرر سنگین خارج میشن اون 10 در صد هم سهم سرمایه داران بزرگ یهودی است با سرمایه چندر غازی ایرانی هیچ ایرانی سود نمیکنه و جا برای کار کردن نداره
فلسفه کار فارکس همین سوزاندن حسابهای کوچک مردم هست مرم کشورهای در حال توسعه و یا جهان سومی
نظر