بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amirleo
    عضو عادی
    • Sep 2013
    • 101

سلام جناب شريعت.امروز گروه كاشي متعادلتر شد .نظرتون براي ورود چيه؟ضمنا بيمه ملت رو ميريم رو خريد ولي بهتر نيست پله اصلي رو بعد از ٢٠٠ تومن بخريم؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

درود بر همه عزیزان؛

در اصل توسط amirleo پست شده است View Post
      بله.من هم با ضرر از فرآور خارج شدم.اما کیه که ادعا کنه همه سیگنالهاش درست از اب در میاد اونم تو بازار سفته باز ما.ضمنا فرآور راحت فرصت خروج میداد. و در مقابل سود کسرا و شاملا و پامچال هیچه.بازم خیلی مردی که میای میگی سیگنال فراورم اشتباه بود.اینطوری ادم بیشتر به سیگنالهاتون اعتماد میکنه تا اشخاصی مثل اساتید خیلی از سایتها که اصلا قبول نمیکنن.زنده باشی
      سلامت باشی ایشالله امیرجان. همیشه موفق باشید

در اصل توسط تندر پست شده است View Post
      سلام آقا سيد
      تو تاپيك كسرا جواب نگرفتم. ميخواستم اگه زحمتي نيست نقطه ورود به كسرا رو بفرماييد
      متشكرم
      والا یه عده کودک یه مقدار سهم رو اذیت دارند می کنند اما فکر می کنم محدوده 5200 منطقه بازگشت فعلی برای سهم باشه. فعلا که کفرای با 750 تومان سود امسال و 400-500 تومان سال آتی قیمتش از کسرا با 500 تومان سود امسال و 2500 تومان سال آینده بیشتره. صلاح مملکت خویش خوسروان دانند!

در اصل توسط amir2007dkn پست شده است View Post
      سلام جناب شریعت و ممنون از راهنمایی قبلیتون
      توی پتروشیمیهای شیراز- جم - کرمانشا- خراسان با توجه به جو حاکم و برداشته شدن تحریمها کدوم کمترین رشد کرده وبرتره برای خرید برم تو صف یا نه ؟
      امیرجان شیراز، شاراک، کرماشا و خراسان (به دلیل افزایش نرخ اوره)، شپدیس هنوز هم خریدنی هستند. اما زمان فروش رو باید به دقت زیر نظر داشته باشید تا خدای ناکرده سود از دستتون نره

در اصل توسط ارزو پست شده است View Post
      سلام بر دکتر عزیز
      سید خان
      وساخت نظرات چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      با تشکر
      وساخت و ثنوسا همبستگی بسیار بالایی با ونوین دارند. فکر می کنم دوباره هم جهت شوند با بانک

در اصل توسط amirleo پست شده است View Post
      سلام جناب شريعت.امروز گروه كاشي متعادلتر شد .نظرتون براي ورود چيه؟ضمنا بيمه ملت رو ميريم رو خريد ولي بهتر نيست پله اصلي رو بعد از ٢٠٠ تومن بخريم؟
      برای همین از دوستان تکنیکال کمک خواستیم دیگه :) به نظر من هم اگر قله تاریخیش رو رد کنه مطمئن تر خواهد بود
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

یکی از عجیب ترین مخلوقات عالم به نظر من وتوکاست! :O

رو 600 میاد سهم رو صف فروش می کنه بعد بیشترش رو توی 650 از صف خرید می خره! بعد فردا دوباره همون خرید دیروز رو با رنج منفی با ضرر می فروشه بعد دوباره فرداش تو صف خریده!

اگه یه وقت معامله نکنید کسی نمیاد بگه شرکت مرده بخدا!

نظر

• salehiar
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 331

سلام.جناب شریعت با کچاد چکنیم؟ممنون

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط salehiar پست شده است View Post
            سلام.جناب شریعت با کچاد چکنیم؟ممنون
            درود؛
            قطعا توصیه به نگهداری دارم به جهت کاهش ریسک سبد. سود امسال کچاد 190-200 به راحتی خواهد رسید و این شرکت پی بر ای زیر 5 داره معامله میشه که مسخرست برای سنگ آهنی ها
            کلا روی مچاد، کگل،ومعادن وامید کاملا مثبت هستم

نظر

• محمد حقانی
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 447

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
              درود؛
              قطعا توصیه به نگهداری دارم به جهت کاهش ریسک سبد. سود امسال کچاد 190-200 به راحتی خواهد رسید و این شرکت پی بر ای زیر 5 داره معامله میشه که مسخرست برای سنگ آهنی ها
              کلا روی مچاد، کگل،ومعادن وامید کاملا مثبت هستم
              آقای شریعت سلام
              کدام یک از این چهارسهم را ترجیح میدهید؟
              نظر شما راجع به کاما مثبت است؟

نظر

• mahdavi1
                عضو عادی
                • May 2013
                • 119

سلام. جناب شریعت نظرتون در مورد کفرا و شپنا چیه؟ باتوجه به اینکه حدودا 10درصد تو ضررشونم نگهشون دارم؟

نظر

• amirleo
                  عضو عادی
                  • Sep 2013
                  • 101

سلام ارادت جناب شریعت.با توجه به معاملات امروز ایا خرید داروییها رو مناسب میدونین؟روی کدوم سهم نظرتون مثبت تره؟ضمنا 1 راهنمایی: یکی از دوستان برای اولین بار میخواد سهام بخره.چون شما بنیادی کار هستین بنظرتون چه سهامهایی رو بهش معرفی کنم؟پیشاپیش ممنون

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

درود؛
                    بالاخره دوقلوها و سرمایه گذاری های مرتبط کمی از خواب بیدار شدند... مایه دلگرمی و افزایش عمق بازاره این مساله. این 5-6 سهم مجموعا قابلیت روزی 50 میلیارد تومان معامله رو هم دارند و به کاهش تمرکز بازار کمک خواهند نمود. از این گروه همچنان با سرمایه گذاری های معادن و سپه هستیم.

پالایشی ها رو اگر چه هنوز معتقدم اصفهان زیر ارزش ذاتی معامله میشه اما فعلا بازار روشون نیست و توصیه به خرید اصلا ندارم. کفرا هم مراقبت اولین سود اعلامیش باشید. با توجه به سیاست های محافظه کارانه مدیرانش اگر بست برای تعدیل منفی و 250 تومان سود اعلام کرد متعجب نشید.

کلا روی سهم هایی زوم کنید که اولین پیش بینی سال آتیشون حداقل برابر با سود اعلامی فعلیشون باشه که پی بر ایشون زیاد نشه و با بسته شدن نماد و بازگشایی مثل شیران متضرر نشید.

عرضه های سنگین حقوقی ها هم به نظر من ترسی نداره و حداکثر ترمز 2روزه خواهد بود. مثلا در صورتی که خبهمن صف فروش باشه فردا فرصت خریده از دید من.

ضمنا واقعا برای برخی بازیگران بازار متاسفم. متاسفانه رنج کشیدن های منفی وحشیانه باب شده در بازار و حقیقی نوپای تازه کار از همه جا بی خبر هم فکر می کنه وقتی سهمی روی -6 فردا داره معامله میشه حتما 3-4 روز صف فروش خواهد بود. نمونش هفته پیش خگستر بودکه عزیز دلی رنج منفی کشید تا 281 تومان و هیچ گاه دیگه سهم زیر 290 رو هم ندید بعد از اون روز و قص علی هذا...

روزگار بر وفق مرادتان باد. شادی هایتان مستدام. لبهاتان خندان

نظر

• هامد
                      ستاره دار(7)
                      • Aug 2012
                      • 2611

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                      سلاام سید، یه زحمت برات دارم یه نمودار خیلی خوب داریم، وخ کردی میخام بنیادیشو بررسی کنی، نمودارش که حرف نداره و نوید یک رالی خیلی خوبی رو میده ...

سمایه
                      سهم به تازگی کانال نزولی معتبری که از ابتدا باهاش بوده ارو شکونده و طی هفته گذشته بهش پولبکم کرده و برگشته و ازون طرف موج شماری هم ابتدای 3 از (3) خودش به نظر میاد این 3 هم بیشتر رو همین حساب شکستن کانال میگم وگرنه پیش بینی اینکه سهمی بخاد 3ش رو شرو کنه واقعا سخته و بیشتر بر پایه حدس و گمانه، یه کانال صعودیم براش در نظر گرفتم که بیشتر برای بدست اومدن تارگت اولیس که حدود 350 رو میگه ولی هدف نهایی سهم خیلی بالاتر هست ...

سلااام سید، خب تو که مارو تحویل نگرفتی و پست مارو ندیدی :( ولی سمایه همونجوری که پیش بینی میشد راهه خودشو داره میره به نظرم تو این مرحله تا همون 340-350 میتونه بره بعدش شاید یه مدتی اصلاح داشته باشیم ...

راسی سید مشکلی نیس گهگاه اینجا نمودار بزارم ؟ جای بهتری سراغ ندارم :D
                      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

سلااام سید، خب تو که مارو تحویل نگرفتی و پست مارو ندیدی :( ولی سمایه همونجوری که پیش بینی میشد راهه خودشو داره میره به نظرم تو این مرحله تا همون 340-350 میتونه بره بعدش شاید یه مدتی اصلاح داشته باشیم ...

راسی سید مشکلی نیس گهگاه اینجا نمودار بزارم ؟ جای بهتری سراغ ندارم :D
                        درود بر هامد عزیز؛
                        خیلی شرمندم بخدا. بعضی وقت ها هم پیغام ها و هم پست هایی هستند که یادم میره جواب بدم و شرمنده دوستان میشم
                        خواهش می کنم خوشحال هم میشم اگه دوستان دیگه هم فعالیت داشته باشند. تاپیک خودته هامد جان :)

نظر

• dana74
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 80

سلام دکتر جان
                          من در کلاس شما ثبت نام کردم و گویا این هفته شروع میشه. لطفا در صورت امکان ساعت شروع کلاس را 9 به بعد قرار بدید تا ما شهرستانیها بتونیم خودمونو برسونیم(با توجه به سرمای هوا و وضعیت جاده و دوری راه و...). با تشکر

نظر

• payman
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 144

سلام سید عزیز یه سوال و یه درخواست داشتم
                            ا- درخواست: امکانش هست که کلاس هاتون را در دو روز فشرده بزارین تا افرادی مثل من که از تبریز میان بتونند در کلاس ها شرکت کنند ( یا اصلا امکان برگزاری کلاس تو تبریز هستش؟)
                            2- سوال: من خودم کتاب جان مورفی و کتاب های نیما آزادی رو خوندم و الان هم تا حدودی می تونم با آمی بروکر کار کنم آیا من الان با یداز کلاس های تکنیکال مقدماتی شروع کنم یا از کلاس های پیشرفته
                            ممنون از مطالب زیبا و سیگنال هایی که ارائه می دین@};-
                            [CENTER][SIZE=3]I wish life was like coffee, Each time it was too bitter, It was sweet with sugar and milk, Easily this[/SIZE]
                            [/CENTER]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

درود بر دانا و پیمان عزیز؛

به اندازه کافی شرمنده همه دوستان هستم بخدا راضی نیستم کسی از شهرستان برای کلاس بیاد تهران هزینه هم بکنه :(
                              ان شالله که در حد توان سعی می کنم دوره مفید باشه برای همه.
                              کلاس رو 5شنبه همین هفته ساعت 9 ان شالله شروع خواهیم کرد. در جلسه اول هم باز صحبت می کنیم تا اونجا که ممکنه عزیزان شهرستانی کمتر اذیت بشند در رفت وآمد

پیمان جان باید الان دیگه تجربه کسب کنی. نمودارهات رو با دوستان تکنیکال چک کن تا اشکال ها رفع بشند. دوره تکنیکال هم می تونید شرکت کنید و مفیده اما خودتون باید اصل کار رو جلو ببرید

نظر

• هامد
                                ستاره دار(7)
                                • Aug 2012
                                • 2611

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                                درود بر هامد عزیز؛
                                خیلی شرمندم بخدا. بعضی وقت ها هم پیغام ها و هم پست هایی هستند که یادم میره جواب بدم و شرمنده دوستان میشم
                                خواهش می کنم خوشحال هم میشم اگه دوستان دیگه هم فعالیت داشته باشند. تاپیک خودته هامد جان :)
                                نه بابا این چه حرفیه سید به هرحال میدونیم سرت چقد شلوغه رفیق:)
                                ممنون سید :x

خب این پستایی که امروز گذاشتمو فعلا بزارم و گروه مورد علاقه ی سید :D فرآورم دارم رو موج شماریش کار میکنم یکم پیچیده شده بعضی قسمتاش کلن موج شماری این روی یا یکم پیچ خورده میشه همشون رو در ابتدای یه روند صعودی بلند مدت دونست که هنوز زوده برای نظره قطعی ولی فک کنم سید هم از لحاظ بنیادی با این موافقه ...

کروی ده روز پیش
                                انصافا بعضی سهما هستن که ادم با دیدن نمودارشون فقط زیبایی تکنیکال رو میبینه! کروی الان یکی ازون سهماس، کانالی که از ابتدا داخلش بوده و تو این چار پنج ساله اخیر هر دفه که تاچش کرده قیمت به کلی برگشته! جالب اینجاس هنوز هم کسایی هستن که میگن تکنیکال تو بازار ایران جواب نمیده!! ;)) ودی هم یه همچین نموداری رو داره که تو تاپیکش گذاشتم البته به زیبایی کروی نیست ولی اونم فوق العاده معتبره ...
                                همونجوری که میبنید سهم برای باره دوم قدم گذاشته بالای این کانال که واقعا سخت بوده براش البته تا الان خوب دووم اورده بود ولی طی هفته گذشته یه افتی رو به زیره خط داشت ولی امروز با کندلی که زد احتمال اینکه برگرده بالاش زیاده! دقت کنید فقط تا الان یه بار تونسه این کار بکنه که اون یه بارم بازدهی فوق العاده ایـ رو داده، البته این صرفا برای بلند مدت سهم هست.
                                کوتاه مدتم یه کانال صعودی در نظر گرفتم که الان از کف کانال برگشت خورده، اگه کروی بتونه خودشو بالای این خط تثبیت کنه به جد میشه گف تو بلند مدت بازدهی فوق العاده خواهد داشت.
                                Rsi هم شرایط نسبتا خوبی رو داره ...

امروز
                                خب کروی رو باید کم کم جدی بگیریـــــم ;)

نمودارم از کروی برای بلند مدت بود، موج شماری سهم در حال حاضر ممکن نیست ینی اعتبار زیادی نداره و موج حرکتی دیده نمیشه، از الان به بعد به نظرم با شکست این کانال بشه موج صعودی جدید در نظر گرفت که هنوز زوده چون پیش بینی شرو 3 مشکله ولی اگه این اتفاق بیفته بدون شک سقف تاریخی (600) خواهد شکست ...
                                در مورد کوتاه مدت خیلی نمیشه مطمئن روش نظر داد چون رفتارهای چندگانه ایـ از خودش نشون میده اگه الان قصده ورود داری حد ضرر رو بزار رو سقفه کانال که محدوده 325 هست با هدف 420 سقف کانال صعودی کوتا مدتی ...
                                برای کوتا مدت خیلی پیشنهادی برای خرید ندارم با توجه به ریسک به ریوارد ولی برای بازه های بلندتر از 6ماه با رعایت حدضرر 325 همین محدوده 350 میتونه خرید خوبی باشه :)
                                برای کوتاه مدت از همین گروه فاسمین اگه 900 رو بتونه بشکونه عالی میشه، میشه از این قیمتا با حد ضرر 825 ورود کرد، فسرب هم خوبه نمودارش رو همین الان تاپیکش گذاشتم ...

فسرب امروز
                                این چن وخته نمودار روی هارو زیر نظر داشتم بعده کروی که تاپیکش نظرم رو دادم نمودار فسرب و فاسمین خوبن، فسرب یه کانال نزولی سه ساله داره که فوق العاده هم معتبره از طرفی یه کانال صعودی از قبل داریم که اون اعتبار رو نداره ولی اونقدرام بد نیس الان کف اون کانال قرارداریم ...
                                در مورد موج شماری تو تایم فریم روزانه کمی مشکله بررسی ریزموج ها ولی تایم هفتگی شرایط خوبی داریم، میشه گف (2) بزرگ بعد از دو سال تموم شده و میتونیم سهم در 3 بزرگ بدونیم الیته پیش بینی شروع موج 3 فوق العاده سخته و خیلی از موارد درست در نمیاد برای همین هنوز زوده برای قبول کردن شرو موج 3، شکست 310 ینی ترند لاین بالایی این کانال نزولی میتونه اولین نشونه ی این 3 بزرگ باشه ;)

اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

در حال کار...
                                X