بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

درود بر عزیزان؛
    امرزو اصلا پای بازار نبودم اما الان که میدیدم سهم هارو جالب بود هیچ سهمی تقریبا با صف فروش بسته نشده. این یعنی اون دوستانی که دیروز روی -7 و -10 و -12 فروخته بودند (به قول دوست عزیزم مهران بعضی سهم ها روی منفی اردیبشهت خودشون هم معامله شدند) همه روی هیجان بوده و قطعا ضرر خواهند نمود در این بازارو توصیه خروج سریع دارم برای این دسته عزیزان

و اما بعد...

اولا دیگه تصمیم دارم مثل وحید عزیز سهمی معرفی نکنم چون حس می کنم بار مسئولیتش داره خیلی سنگین میشه و تعداد عزیزانی که روی صحبت های این حقیر خرید فروش می کنند کمی بیشتر شده.
    ثانیا نمی دونم چرا زمانی که سهم معرفی می کنیم مثلا 10 روز طول میکشه 15-20 درصد بالا هم میره بعد از اونجا گاها روند نزولی کوتاه مدت میگیره و از قضا اکثر دوستان همون روز آخر روی درصد مثبت و سقف می خرند!! آخه من صف فروش شمالا رو روی 1440 خرید کردم و اعلام کردم اما بیشتر دوستان که پیغام میدند و نگرانند روی 1750 و 1770 خرید کردند :( اینقدر هیجانی خرید فروش نکنید جان من...

شاملا سهمی نیست که بخواد منفی بمونه. اگر کسی طاقت و صبر داره میتونه روش بمونه اگه نه با 1-2 تا مثبت یر به یر بفروشید که ضرر نکنید خدای نکرده.

بازار هم داد میزنه که ریزشی نیست و فقط هیجانش گاهی بالاتر از نرمال میشه و سریع برمیگرده.
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• mhg_cpa
      عضو عادی
      • Mar 2012
      • 22

سلام بر سید یاسر بزرگوار
      امیدوارم تعطیلات بهتون خوش بگذره
      با آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون

نظر

• محمد حقانی
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 447

سلام دوست عزیز آقای شریعت
        روند رشد میان مدت رایان سایپا را صعودی و رسیدن آن به قیمت 350 را در بازه حداکثر سه ماهه بسیار محتمل میدانم . آیا شما هم موافقید؟ خرید منفی فردا را توصیه می کنید؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
          سلام دوست عزیز آقای شریعت
          روند رشد میان مدت رایان سایپا را صعودی و رسیدن آن به قیمت 350 را در بازه حداکثر سه ماهه بسیار محتمل میدانم . آیا شما هم موافقید؟ خرید منفی فردا را توصیه می کنید؟
          درود؛
          کاملا تایید میشه رایان. اهدافش در بلندمدت خیلی خوبه
          اون دوستمون هم که سهم بلندمدتی 1 اله میخواست یکی از گزینه ها قطعا رایان خواهد بود

نظر

• آترينا
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 172

سلام بيشك رايان سهم خوبي است. البته اين هم فردا و پس فردا منفي است.
            ببخشيد جناب شريعت دويدم در تاپيكتون.
            كلا اكتيويته من بالاست.
            سالها درس خوندن در امارات ياد داده است به من كه بسيار فعال باشم.

نظر

• lilium
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 115

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
              درود بر عزیزان؛
              امرزو اصلا پای بازار نبودم اما الان که میدیدم سهم هارو جالب بود هیچ سهمی تقریبا با صف فروش بسته نشده. این یعنی اون دوستانی که دیروز روی -7 و -10 و -12 فروخته بودند (به قول دوست عزیزم مهران بعضی سهم ها روی منفی اردیبشهت خودشون هم معامله شدند) همه روی هیجان بوده و قطعا ضرر خواهند نمود در این بازارو توصیه خروج سریع دارم برای این دسته عزیزان

و اما بعد...

اولا دیگه تصمیم دارم مثل وحید عزیز سهمی معرفی نکنم چون حس می کنم بار مسئولیتش داره خیلی سنگین میشه و تعداد عزیزانی که روی صحبت های این حقیر خرید فروش می کنند کمی بیشتر شده.
              ثانیا نمی دونم چرا زمانی که سهم معرفی می کنیم مثلا 10 روز طول میکشه 15-20 درصد بالا هم میره بعد از اونجا گاها روند نزولی کوتاه مدت میگیره و از قضا اکثر دوستان همون روز آخر روی درصد مثبت و سقف می خرند!! آخه من صف فروش شمالا رو روی 1440 خرید کردم و اعلام کردم اما بیشتر دوستان که پیغام میدند و نگرانند روی 1750 و 1770 خرید کردند :( اینقدر هیجانی خرید فروش نکنید جان من...

شاملا سهمی نیست که بخواد منفی بمونه. اگر کسی طاقت و صبر داره میتونه روش بمونه اگه نه با 1-2 تا مثبت یر به یر بفروشید که ضرر نکنید خدای نکرده.

بازار هم داد میزنه که ریزشی نیست و فقط هیجانش گاهی بالاتر از نرمال میشه و سریع برمیگرده.

جناب شریعت گرامی

سلام
              شما بی شک یکی از کسانی هستین که علمتون رو صادقانه و با فروتنی زیاد در اختیار افراد قرار میدین. بنظر من، اگه فردی فقط با پیشنهاد دیگران و بدون تحلیل شخصی خودشون اقدام به خرید و فروش کنن، مسلماً اشتباه از خودشون بوده و مسئولیتی رو برای فرد معرفی کننده سهم ، بهمراه نداره.
              از توضیحات شما که همیشه همراه با تحلیله، خیلی خیلی سپاسگزارم.
              همیشه موفق باشید.

نظر

• hamid-reza
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 367

جناب شريعت سيگنال حركت خبهمن شما در 213 داديد...با هدف كوتاه مدت 270
                لطفا ذدوباره در شرايط جديد بررسيش كنيد..

نظرتون در مورد گروه بانكي براي معاملات فردا و مخصوصا صادرات چي هستش..
                ممنون

نظر

• hm1386
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 24

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  درود بر عزیزان؛

و اما بعد...

سید جان
                  یک شعر زیبا شاید مرحمی باشد بر جراحت احساس شما و این رو بدونید که دعای خیر خیلی ها پشت سر شماست . پس خواهش میکنم نه خودتون رو از دعای خیر و نه ما رو از دستهای رو به آسمان بی نصیبکن
                  تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
                  که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند

دوستان هم انشااله جنبه ضرر در این بازار رو داشته باشند و همش فکر نکنند که این بازار یک سر داره و اون هم فقط برده و با توقعات بیجا دل سید رو نشکونن

نظر

• hamzeh
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 397

سلام آقاسید
                    نظرتون در مورد بیمه ملت چیه؟تا چه قیمتی بالا میاد؟
                    فردا بفروشیم یا نه؟
                    ممنون
                    توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• Spring2020
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 450

سلام آقای شریعت،

دوستان همه میدونن وقتی سهمی پیشنهاد میشه مسئولیتش با خود ماست نه شما. ممنون از لطفتون. خواهشا ما رو در این وانفسا تنها نذارید. نه شما نه آقای مصری پور عزیز نه آقا شاهین و نه سایر دوستان. این لطف شماست و مسئولیت باقی کار بر عهده ی ما. /:.Heart.:/
                      آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• هامد
                        ستاره دار(7)
                        • Aug 2012
                        • 2611

اره سید جان واقعا خیلی حسه بدیه که ادم احساس کنه باعث ضرر عده ایـ شده :( ولی خب واقعا نمیشه کاریش کرد تعدادی از دوستان هم خریدای بد موقعی انجام میدن و این ضرر کردن لا ینفک هست در کنارش اینم ببین که با حرفای شما چن نفر دارن سود میکنن و برات دعا میکنن :x

نمودار دوتا خودرویی که فک کنم هردوتاشونم مورد تایید سید هستن رو میزارم ...

خگستر: سهم رالی فوق العاده ایو از 250 که به کف کانال خورد داشته و به نظر تو کوتا مدت شاید اواخر این رالیش باشه، اگه اصلاح این چن روزه بخاد ادامه داشته باشه به نظرم میتونه با برخورد به 350 که میدلاین کانال هست برگرده، اگه اصلاح کنه و از 350 برگرده تا 450 که صقف کانال هست جای رشد داره ولی اگه از همینجا مستقیم ادامه بده سقف کانال 430 رو نشون میده ...

خپارس: همونجوری که میبینید سهم امروز مقاومت مهمی تو کانال معتبر بلند مدتی خودش بدون هیچ دغدغه ای پشت سر گذاشته، یه احتمال وجود داره که طی روزهای اینده یه پولبک به این مقاومت شکسته شده داشته باشیم که الان شاید با این صف بعید به نظر بیاد ولی به هرحال احتمالش هست و تو پولبک میتونه خرید خیلی خوبی باشه:) سهم تو ادامه مسیر صعودیش دوتا مقاومت یکی رو 200 که خط روند میان مدتی هست داره البته این مورد شاید اعتبار انچنانی نداشته باشه ولی رو 230-240 مقاومت نسبتا معتبری که سقف کانال بلند مدتی هست داره ...

اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• pooya.z
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 28

سید زود جوش کوتاه بیا ما یه دنیا چاکرتیم . با سیگنال و بی سیگنال دوستت داریم ولی خواهش می کنم هیچ وقت ناراحت نشو خیلی از ماها تازه کاریم و توان و تحمل منفی خوردن سهام رو نداریم دعا کن کمی خبره تر بشیم تا درک کنیم زیبایی بورس به همین بالا و پایینهایش است دقیقا مثل موجهای دریا. اگر موج سواری بلد باشی باید لذت ببری وگرنه بمون تو آب و دست و پا بزن تا یه روزی غرق بشی.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

درود بر همه دوستان عزیز؛

خدا خودش شاهده من نه از کسی دلگیر هستم نه اهل قهر و ناز کردن هستم نه اینکه برام اهمیتی داره تو بازار شناخته شده باشم یا نباشم. هدف من رو خودم میدونم و خدای خودم. اما باور کنید برام مهمه که کسی با به اصطلاح سیگنال من ضرری نکنه خدای ناکرده. حداقلش اینه که از این به بعد سعی می کنم تا از همه زوایای یک سهم مطمئن نشدم چیزی اعلام نکنم. هرچند همه می دونند من به ندرت سهمی رو بریا کوتاه مدت و بازده 10-15 درصدی خرید می کنم و عموما دید بنده میان و بلندمدته اما خوب گاهی دوستان توجه نمی کنند.

پ.ن: پویا جان، زود جوش؟! فکر نمی کنم کسی تا حالا جوش اوردن بنده رو دیده باشه حتی از رفقای 10-15 ساله. شکر خدا این نعمت رو داده بهمون که صبرمون زیاده :)

نظر

• pooya.z
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 28

من شناختم از شما شاید از 5 ماه بیشتر نشه ولی رو حساب سید بودنتون گفتم اگه اشتباهه :
                              آخ جون بچه ها حسابی می تونید سید رو اذیت کنیم مجوز صادر شد.
                              /:.yead.:/

نظر

• payman
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 144

استاد شریعت عزیز
                                از شما بخاطر حضورتون و راهنمایی های صادقانه اتون سپاسگذارم
                                و از بابت سیگنال خبهمن که اعلام فرمودین تشکرم می نمایم
                                در پناه رزاق الکریم @};-
                                [CENTER][SIZE=3]I wish life was like coffee, Each time it was too bitter, It was sweet with sugar and milk, Easily this[/SIZE]
                                [/CENTER]

نظر

در حال کار...
                                X