امروز که کسعدی یه کوچولو مثبت شد نبودیا !!!!
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
-
در اصل توسط taherishahram پست شده است View Postامروز که کسعدی یه کوچولو مثبت شد نبودیا !!!!
کفرا که سر به راه شد خدا رو شکر، این هم به وقتش راهش رو پیدا خواهد کرد;)
یکم کارهای دانشگاه و شرکت و.... زیاد شده شرمنده که کمتر میرسم مطلب بزنم@};-إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر شما؛
کفرا که سر به راه شد خدا رو شکر، این هم به وقتش راهش رو پیدا خواهد کرد;)
یکم کارهای دانشگاه و شرکت و.... زیاد شده شرمنده که کمتر میرسم مطلب بزنم@};-
من که کفرا ندارم ....سهمم رو با کنور و کسعدی و شبندر بستم :)
کنور که منتظرم کم کم از 4000 رد شه ..کسعدی هم کم کم بریم واسه 280 ..شبندر هم ذخیره ی اخرتمونه مثل اینکهA man should get to bleed in peace
نظر
-
در اصل توسط eli77 پست شده است View Postسید جان ما که با شپارس و کروی و فراور بدبخت شدیم چه کنیم؟
- - - Updated - - -
از مترسکی سوال کردم:آیا از تنها ماندن در این مزرعه بیزار نشدهای ؟
پاسخم داد : در ترساندن دیگران برای من لذتي به یاد ماندنی است پس من از کار خود راضی هستم و
هرگز از آن بیزار نمیشوم!
اندکی اندیشیدم و سپس گفتم : راست گفتی! من نیز چنین لذتی را تجربه کرده بودم!
گفت : تو اشتباه می کنی!
زیرا کسی نمی تواند چنین لذتی را ببرد مگر آنکه درونش مانند من با کاه پر شده باشد!!!
جبران خلیل جبرانإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خوب تقریبا همه دوستانی که 550-570 سوار شده بودند از کفرا پیاده شدند...
نوش جونشون احتمالا همین 10 درصد بسشون بوده ;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
با سلام
جناب شریعت در صورت باز شدن شبندر حدود600 یا 700 هدف را تا چه قیمتی می بینید؟ خرید مناسب است؟
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postسلام جناب شریعت . نظرتان نسبت بواتی چیست ؟؟
جزء سهم های بلند مدت سبد بندست واتی و کاری به نوساناتش زیاد ندارم... نه از منفی خوردنش حرص می خورم نه +10 باز شدنش خیلی شادم می کنه! در هر صورت قیمت های زیر 300 برای واتی جوکه...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط trade secret پست شده است View Postبا سلام
جناب شریعت در صورت باز شدن شبندر حدود600 یا 700 هدف را تا چه قیمتی می بینید؟ خرید مناسب است؟
به نظرم در اون محدوده دیگه خریدش توجیه زیادی نداره یعنی ریسک به ریوارد سهم بالا خواهد بود. به بیان دیگه برای سود مورد انتظار شما از 700 و هدف احتمالی 1000 پیشنهادهای بسیار کمریسک تری در بازار وجود خواهد داشت. البته پوزیشن خرید از نظر من کمسله اما راجع به نگهداری یا فروش در قیمت 700 تومان نمیشه قاطع نظر دادإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
دوستان گلم که وارد بازی و رالی یک گروه میشوند حتما حواسشون جمع باشه خدای نکرده در اواخر بازی وارد نشند، هرچند بازی پالایشی ها از دید من بنیادی کار قابل مقایسه فقط با بازی معدنی هاست و اساسا بقیه گروه ها حکم عروسم خیمه شب بازی دارند در برابر این دو گروه!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postیاسر جان پیش بینی شما از سود سال 91 کسعدی چقدر هست ؟؟؟ممنون
امسال پیش بینی اینه که حدود 30 میلیارد فروش داشته باشه و از این محل حدود 5-6 تومان دیگه به سودش اضافه کنه. تا اینجا 56 تومان
احتمال داره یه مقدار هم سود غیر عملیاتی بسازه که اگه نهایی بشه حدود 15 تومان دیگه اضافه خواهد شد. در مجموع فکر کی کنم در نهایت حدود 70 تومان بسازه و در مجمع 50 تومان احتمالا تقسیم بشهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
با سلام مجدد وخسته نباشید
روند پتروشیمی تا کی به این صورت می ماند؟ صعود شخارک و کرماشا آغاز می شود یا روند نزولی را آغاز می کند(فروش یا سهامداری)؟
با تشکر از توجه شما
نظر
-
در اصل توسط trade secret پست شده است View Postبا سلام مجدد وخسته نباشید
روند پتروشیمی تا کی به این صورت می ماند؟ صعود شخارک و کرماشا آغاز می شود یا روند نزولی را آغاز می کند(فروش یا سهامداری)؟
با تشکر از توجه شما
من باشم جای ورود به پتروها الان گروه روی، ملی مس و کاشی هارو انتخاب می کنمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر