بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

پاسخ : بورس نوشته های "شریعت"...

در اصل توسط dana74 پست شده است View Post
    دکتر جان
    این شپمچا رو چرا اینقدر اذیت میکنن؟
    حواله كردمشون به خود خدا... فساد بيداد مي كنه تو بورس

رسما نه عرضه اي داريم نه گره اي بدون دامنه هم باز بشه اجازه مچينگ داده نميشه... فرمودند تشخيص ميديم ارزش سهم 2 تومانه. تشخصي هم ميدند كه اين سهم گره هم نبايد بره. من هيچي نميگم فقط مستقيم خودشون مي دونند و خدا
    صبر كنيد ببينيد سود اين شركت چقدر ميشه، صبر كنيد ببينيد چند تومان رو ميبينه... ما كه صبرمون زياده... اما خيلي برنامه ها داشتم براي پول اين سهم... واقعا متاسفم كه تو اين بازار فعاليت دارم. قطعا به محض اينكه سرمايم به مقدار كافي برسه كل پول رو از بازار خارج مي كنم و ميرم به سمت توليد
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post

رسما نه عرضه اي داريم نه گره اي بدون دامنه هم باز بشه اجازه مچينگ داده نميشه... فرمودند تشخيص ميديم ارزش سهم 2 تومانه. تشخصي هم ميدند كه اين سهم گره هم نبايد بره. من هيچي نميگم فقط مستقيم خودشون مي دونند و خدا
      صبر كنيد ببينيد سود اين شركت چقدر ميشه، صبر كنيد ببينيد چند تومان رو ميبينه... ما كه صبرمون زياده... اما خيلي برنامه ها داشتم براي پول اين سهم... واقعا متاسفم كه تو اين بازار فعاليت دارم. قطعا به محض اينكه سرمايم به مقدار كافي برسه كل پول رو از بازار خارج مي كنم و ميرم به سمت توليد

حرص نخور یاسر جان
      دیر و زود داره ...پامچال هم به هدف خودش میرسه

شما اساتید انتخاب هاتون حرف نداره :x
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Burak Yılmaz
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 32

درود؛

از ته قلبم امروز متاسف شدم براي خودم كه تو اين بازار فعالم. بازار پر از دزد و راهزن سر گردنه. براي اين بازار متاسفم كه يك دختر بچه بايد تصميم بگيره فلان سهم باز بشه يا نشه. انقدر عصبيم كردند كه تمركز هيچ كاري ندارم. فقط از ته قلبم نفرين مي كنم همه اون حروم خور هايي كه ملاك تصميم گيريشون منفعت خودشونه.

خيلي خيلي حالم بده... :(
        اشکالی نداره دکتر جان
        توکلت به خدا باشه
        .
        .
        .
        .
        .
        دکتر جان ما هم به محض برداشته شدن تحریم بانک ها و امکان باز کردن حساب برای ایرانیها,
        سرمایه رو شیفت میدم به بورس یک کشور دیگه ... چه کنیم که نمی تونیم از بورس دل بکنیم >:D<

ان شاالله هر چه زودتر هم شما و هم ما به هدفون برسیم

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

پاسخ : بورس نوشته های &quot;شریعت&quot;...

درود؛

از ته قلبم امروز متاسف شدم براي خودم كه تو اين بازار فعالم. بازار پر از دزد و راهزن سر گردنه. براي اين بازار متاسفم كه يك دختر بچه بايد تصميم بگيره فلان سهم باز بشه يا نشه. انقدر عصبيم كردند كه تمركز هيچ كاري ندارم. فقط از ته قلبم نفرين مي كنم همه اون حروم خور هايي كه ملاك تصميم گيريشون منفعت خودشونه.

خيلي خيلي حالم بده... :(
          سلام ودرود ........................بر استاد ودکتر خودمون....ابراز هم دردی ما را بپزیر
          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            حرص نخور یاسر جان
            دیر و زود داره ...پامچال هم به هدف خودش میرسه

شما اساتید انتخاب هاتون حرف نداره :x
            جواد جان شما می دونی که ما مثل خودت رویکردمون سهامداری روی سهم های ارزشیه. اینم دستمزدمونه... باید همه سفته باز بشیم. اینجوری فرهنگ سهامداری رو ترویج می کنند
            این سهم کف سود امسالش 500-700 تومانه برای سال آینده هم 1000 می تونه بسازه. حالا طرف تشخیص داده سهم 2 تومانه ارزشش! شما ناظری؟ ارزش گذاری می کنی؟ چی کاره ای آخه؟
            بدبدختی از فردا باید دنبال فروشنده بدوییم. 6ماهه سهم گره خورده مشمول گره نمیشه اینم از این بدون محدودیت نوسان باز شدنش...

الان تکمبا دقیقا با ارزش ذاتیش داره بالا میره، شپلی با چه پی به ای باز میشه؟! اون اشکل نداره؟ با این همه زیان انباشته؟

هر بی سوادی هم صورت مالی پامچال رو بخونه می فهمه این چقدر تعدیل مثبت تو دلش خوابیده

نظر

• یولداش
              عضو عادی
              • May 2013
              • 101

جواد جان شما می دونی که ما مثل خودت رویکردمون سهامداری روی سهم های ارزشیه. اینم دستمزدمونه... باید همه سفته باز بشیم. اینجوری فرهنگ سهامداری رو ترویج می کنند
              این سهم کف سود امسالش 500-700 تومانه برای سال آینده هم 1000 می تونه بسازه. حالا طرف تشخیص داده سهم 2 تومانه ارزشش! شما ناظری؟ ارزش گذاری می کنی؟ چی کاره ای آخه؟
              بدبدختی از فردا باید دنبال فروشنده بدوییم. 6ماهه سهم گره خورده مشمول گره نمیشه اینم از این بدون محدودیت نوسان باز شدنش...

الان تکمبا دقیقا با ارزش ذاتیش داره بالا میره، شپلی با چه پی به ای باز میشه؟! اون اشکل نداره؟ با این همه زیان انباشته؟

هر بی سوادی هم صورت مالی پامچال رو بخونه می فهمه این چقدر تعدیل مثبت تو دلش خوابیده
              جناب شریعت عزیز سلام و ارادت
              اینجا ایران است و ...
              سید جان شما این جور به هم بریزی ما باید سکته کنیم
              بخند و شاد باش و از بلندترین شب سال لذت ببر
              در کنار خانواده محترم در این شب طولانی بهترینها را برایتان آرزومندیم
              به همه دوستان خوب بورسی :
              شب یلدا همگی مبارک
              ارادتمند

نظر

• علی بابا
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 972

با سلام . . .
                اوه ؛ تولید دیگه در این مملکت صبری مضاعف تر می خواهد . ..فکر کنم از بچه های هیمن جا بود که می گفت مواد اولیه خریدم 3 ماهه به محصول تبدیل کردم و نتیجه 30 درصد سود برام کنار گذاشته در حالی که مواد اولیه ای که گرفته بودم اگر می فروختم 100 درصد سود کرده بودم !!!
                ولی خوب؛ منم خیلی وقته حس شما را دارم و خسته از کثیف کاری ها . . . به محض اینکه سرمایه ام به حد مطلوب برسد می روم به سمت تولید . . . حداقل حالشو ببرم . . .
                سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• والیخان
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 413

تنهاتولیدموردحمایت تواین مملکت تولیدبچه هست وبس.تولیدات دیگه بلافاصله بوسیله وزارت اموراقتصادی ودارائی-سازمان تامین اجتماعی وسایردستگاههای اجرائی آنچنان موردتهاجم قرارمیگیرن که تولیدکننده بدبخت به خاک سیاه می شینه. راه های رفته دیگران را که به بن بست خوردن نباید رفت/:.Heart.:/

نظر

• morteza63
                    عضو جدید
                    • Dec 2013
                    • 4

سلام سیدجان
                    لطف میکنی بیمه ملت رو بررسی کنی؟
                    خرید در ۳۱۱...
                    :)

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

سید جان یلدات مبارک،هرچی اس ام اس فرستادم نرسید!/.:blinksmiley.:/

تماس هم گرفتم که ظاهرا بد موقع بود...

ذوب سید خیلی قشنگه،علی الخصوص برا شما که صبرتم خوبه،به نظرم میشه تا تابستون اینده روش حساب باز کرد...

کوتاه مدتی هم به نظرم خبهمن و انصار اگه فرصت بدن عالیه،علی الخصوص خبهمن...
                      ولیز هم که عشق جدیدمه!/:.yead.:/

خیلی ارادت داریم اقا سید،سالم و سلامت و پر سود باشی انشالله تا یلدای بعد،نه،تا همیشه انشالله.../:.wubsmiley.:/
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

راستی سید جان حیف ما قند خونمون بالاست وگرنه این قهکمت چارت خیلی خوبی ساخته،2 تومن رو رد کنه کوتاه مدت تا 3 تومن هم میتونه بره بالا،ضمن اینکه یه نامه زده رو کدال که داریم کارای 360% افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی رو انجام میدیم،اخیرا هم که 100% افزایش از محل انباشته داده،130 تومن سود سال منتهی به شهریور 92 اش بوده که برای اولین پیش بینی شهریور منتهی به 93 اومده 200 تومن پیش بینی کرده...نظرت چیه؟:.thumbsupsmileyanim
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

درود بر همه دوستان عزيز و تشكر بابت همدردي با داغديدگان پامچال:p

اميدوارم يلدا به همتون خوش گذشته باشه و آرزو مي كنم هميشه ي زندگيتون پر از شادي و آرامش باشه

در مورد توليد بله در جريان اوضاعش هستم اما اگر برم سمتش فقط به نيت مادي و درامد نخواهد بود. همين كه كمي اشتغال ايجاد كنيم برامون كافيه

و اما بعد...

مرتضي جان من از 200 گفتم بيمه ملت شما صبر كردي رفتي تو 311 خريدي؟! خيلي دير خريدي كه برادر من... اما بعيد مي دونم خيلي منفي بخوره. از دوستان چارتيست هم بپرسيد حتما
                          مرادي جان ذوب رو كامل مثبت هستم روش. وليز رو هم به نظرم مناسب باشه چون جو كلي گروهشون هم مثبت خواهد بود. ابتداي حركت هستند... خبهمن هم كه زير 400-500 فروشي نيست به هيچ عنوان
                          انصار رو هم اوكي هستم كامل اما قندي ها رو نمي دونم. با اطمينان نمي تونم در موردشون صحبت كنم

نظر

• salmasi
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 63

سيد جان صبح بخير انشاالله كه يلدا بهت خوش گذشته باشه
                            بنظرت با بانك دي برم مجمع يا نه؟
                            يه سهم بنيادي خوب ميشه بهم معرفي كني ميخام تا عيد نگهش دارم
                            ممنون ميشم اگه جواب بدي

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط salmasi پست شده است View Post
                              سيد جان صبح بخير انشاالله كه يلدا بهت خوش گذشته باشه
                              بنظرت با بانك دي برم مجمع يا نه؟
                              يه سهم بنيادي خوب ميشه بهم معرفي كني ميخام تا عيد نگهش دارم
                              ممنون ميشم اگه جواب بدي
                              درود؛

ومعادن، كچاد، وسپه، وپاسار، ولساپا، اخابر همه امروز خريدني هستند

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

باز نياييد بترسيد نخريد بعد 30 درصد بالاتر تو صف خريد بخريد ها....

هر سهمي كه بنده بعنوان فرصت خريد اعلام مي كنم قطعا منفي يا حتي الامكان صف فروشه. تو مثبت و صف خريد خريدن با استراتژي ما سازگاري نداره

نظر

در حال کار...
                                X