بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aa82lireza
    ستاره‌دار (۴)
    • Feb 2013
    • 150

سلام بر سید بزرگوار

می تونم بپرسم تحلیلتان در مورد درجا زدن های شاملا چیه؟ چون میدونم شما این سهم را دارید میخوام نسبت به تحلیلهای خودم مطمئن تر بشوم.
    باتشکر

نظر

• دل آرا
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 31

سلام سید جان
      ممنون از زحمات
      میشه بگین نظرتون راجع به خکاوه چیه؟ ارزنده است یا نه؟
      [COLOR=#ff3366][B]اگر برای قطع یک درخت هشت ساعت به من فرصت بدهند، شش ساعت آن را به تیز کردن تبرم اختصاص می دهم
      [/B][/COLOR]

نظر

• ارسطو
        عضو عادی
        • May 2012
        • 60

در اصل توسط ارسطو پست شده است View Post
        با عرض سلام وخسته نباشيد
        من حدود 2 ماه پيش كگاز به قيمت 785 تومان خريدم به نظر شما اين سهم را نگه دارم بهتره يا به سهام ديگري كه بازدهي بيشتري داشته باشه تعويض كنم ؟. براي تعويض پيشنهادتون روي چه سهمي است؟
        پيشاپيش سپاسگذارم
        پاسخ:
        متاسفانه در بد زماني وارد سهم شديد و 2 سال هم صبر كرديد علي رغم همه افت و خيزها. درصدش تو سبدتون چقدره؟

باعرض معذرت فكر ميكنم اشتباه شده: 2ماه پيش وارد شده ام . ودر حدود 20 درصد سبدم ميباشد
        يه سوال ديگه هم از خدمتتون دارم : من فكر ميكنم هميشه در نقطه اشتباه وارد سهم ها ميشوم وبا وجود اينكه معمولا زمان زيادي هم روي آنها صبر ميكنم ولي هميشه مجبورم با سود كم ويا گاهي در نهايت با ضرر از سهم خارج شوم و آخرش كه حساب ميكنم بيشتر پول كارگزاري دادم تا سود كرده باشم به نظر شما بايد چه كار كنم ؟
        بازم ممنون بابت وقتي كه ميگذاريد و پاسخ ميديد.

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

درود؛

در اصل توسط aa82lireza پست شده است View Post
          سلام بر سید بزرگوار

می تونم بپرسم تحلیلتان در مورد درجا زدن های شاملا چیه؟ چون میدونم شما این سهم را دارید میخوام نسبت به تحلیلهای خودم مطمئن تر بشوم.
          باتشکر
          فرصت خريده براي افرادي كه با ديد ميان مدت و بلندمدت به سهم نگاه مي كنند. مثبت ها هم فرصت فروش براي نوسان گيرها كه علاقه به سهم هاي 1-2 روزه دارند

در اصل توسط دل آرا پست شده است View Post
          سلام سید جان
          ممنون از زحمات
          میشه بگین نظرتون راجع به خکاوه چیه؟ ارزنده است یا نه؟
          خكاوه با ديد 1ساله بالاي 100 درصد بازده داره. اگه اهل نگه داشتن هستيد بسم الله

در اصل توسط ارسطو پست شده است View Post
          پاسخ:
          متاسفانه در بد زماني وارد سهم شديد و 2 سال هم صبر كرديد علي رغم همه افت و خيزها. درصدش تو سبدتون چقدره؟

باعرض معذرت فكر ميكنم اشتباه شده: 2ماه پيش وارد شده ام . ودر حدود 20 درصد سبدم ميباشد
          يه سوال ديگه هم از خدمتتون دارم : من فكر ميكنم هميشه در نقطه اشتباه وارد سهم ها ميشوم وبا وجود اينكه معمولا زمان زيادي هم روي آنها صبر ميكنم ولي هميشه مجبورم با سود كم ويا گاهي در نهايت با ضرر از سهم خارج شوم و آخرش كه حساب ميكنم بيشتر پول كارگزاري دادم تا سود كرده باشم به نظر شما بايد چه كار كنم ؟
          بازم ممنون بابت وقتي كه ميگذاريد و پاسخ ميديد.
          به اين دليله كه استراتژي نداريد دوست من
          يعني نمي دونيد از سهم چي مي خواهيد. اين خيلي بده. وقتي سهم رو مي خريد حد سود، حد ضرر و زمان نگهداري رو بايد تعيين كنيد
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• sadeghmousavi
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 484

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
            درود؛

........................................
            به اين دليله كه استراتژي نداريد دوست من
            يعني نمي دونيد از سهم چي مي خواهيد. اين خيلي بده. وقتي سهم رو مي خريد حد سود، حد ضرر و زمان نگهداري رو بايد تعيين كنيد
            جمله زیبای شما در پاسخ به دوستمون، درس بزرگی بود برای من.
            ممنون که دانش و تجربه خودتون رو به اشتراک میگذارید جناب شریعت
            با احترام......

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

درود؛

از دوستان كسي هست به پيشنهاد بنده حق تقدم بيمه ملت خريده باشه؟ يادمه 2-3 روز آخر خيلي تاكيد مي كردم كه بريد براي استفاده نشده

الان اومدم بازدهش رو حساب كردم ديدم خيلي شده :.thumbsupsmileyanim
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• sadeghmousavi
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 484

درود؛

از دوستان كسي هست به پيشنهاد بنده حق تقدم بيمه ملت خريده باشه؟ يادمه 2-3 روز آخر خيلي تاكيد مي كردم كه بريد براي استفاده نشده

سلام.
                نوشته های شما خیلی وقته جزء مواردی هست که بصورت روزانه پیگیری میکنم.
                نمیدونم چی شد ندیدم حق ملت رو و جا موندم/:.mellowsmiley.:/

نظر

• maryamrsk
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 22

سلام جناب شریعت نظرتون در مورد روند فاسمین چیه؟ ممنون/:.happysmiley:./
                  من اولین خریدم با تحلیل خودم بود از انتقاد و نظر جنابعالی استفاده خواهم کرد مچکرم
                  آخرین ویرایش توسط maryamrsk؛ 2013/12/15, 14:37.

نظر

• creator_65
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 269

سلام آقای شریعت
                    عزیز، من امروز حق تقدم ثاخت(ثاختح) خریدم، اصلا نمیشدونستم که استفاده نشده و نمیشه معامله کردش و اینکه نمیدونستم باید همین امروز نقدینگی ما به تفاوت بریزم به حساب کارگزاری
                    الان از هرکی میپرسم نمیدونه که اولا پول باید به حساب کارگزاری بریزم یا حساب شرکت؟
                    واینکه اصلا خرید خوبی بود؟دوستان میگن تقدم به سهم تبدیل کنم، بش سود تعلق نمیگیره، درسته؟

نظر

• HERMES ANTIQUE
                      عضو جدید
                      • Sep 2013
                      • 18

درودبرآقای شریعت درصورت امکان درنمادکگل موردزیررابررسی فرمائید:کل پیش بینی فروش گندله برای سال 1392 حدود14000000 میلیون ریال می باشدکه در6 ماهه بارشد110 درصدی 9320000 میلیون ریال موفق به فروش شده است باتوجه به مارجین گندله درصورت های حسابرسی شده اگرشرکت موفق به فروش 18000000 میلیون ریال شودچقدردرسودشرکت تاثیرمی گذاردباتشکر

نظر

• rezasedghi
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 80

درود؛

5
                        درود و تشکر فراوان از شما. من 7000 تا ملتح 655ریالی خریدم و پولی نیز نریختم فقط نمیدانم انها در چه قیمتی میفر وشند. من همیشه دعای عاقبت به خیری برای شما دارم. راستی نظرتون در مورد شفن چیه . سپاس فراوان
                        [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• محمد حقانی
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 447

سلام آقای شریعت . عرض ادب و ارادت
                          امیدوارم خداوند در تمام ارکان زندگی یاریگر شما و سایر دوستان عزیزی باشد که ذکات علم خود را می پردازند.
                          اگر بخواهید فردا خریدی داشته باشید ولساپا را ترجیح میدهید و یا زامیاد را ؟ نظر شما راجع به پتروشیمی کرمانشاه چیست؟
                          با سپاس

نظر

• madio
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 390

سلام و درود
                            بنظر تا مدتی خودرو وضعش خیلی خوب نباشه
                            چون رو حمایتهاش خیلی قوی عمل نکردن
                            حجم های سابق رو هم نمی زنن
                            تو گزارش نه ماهه هم بعیده خوب باشن
                            صحبت عدم افزایش قیمت هم هست
                            دیگه تاثیر روانی ژنو هم رو به افوله
                            نظرتون چیه؟

نظر

• peyman_zdfy
                              Banned
                              • Feb 2013
                              • 247

#ولصنم سلام ...نمودار تعدیل نشده هفتگی سهم امروز کار مهمی انجام داد و بالای 260 تومان تثبیت شد و انتظار دارم به سمت شکست 280 تومان حرکت نماید ..خبرهایی از تعدیل بالای 100 درصد در سهم وجود دارد از ذخیره ازاد شده و منتظر تحرکات این سهم باشیم رو به بالا ...تارگت های بعدی در نمودا رمشخص شده است . موفق و پیروزو پر سود باشید

نظر

• علی بابا
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 972

درود؛

جناب شریعت در مورد خود بیمه ملت چه توصیه ای دارید؟
                                از خیلی قبل دارمش ولی از بس قشنگ معامله می شود هر روز می خرمش !
                                ممنون
                                سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

در حال کار...
                                X