کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب سید عزیز یه لیست از سهامای مد نظرشو داد، اکثرشو قبلا بررسی داشتم وتوسم وسپه وصنا شرایطشون خیلی شبیه هم هستش و هرسه درگیر با مقاومت مهمی تو کانال های بلند مدت 5-6 سالشون هستند با این تفاوت که وسپه و وصنا امروز دقیقا تو برخورد با این مقاومت ها برگشت خوردند ولی وتوسم هفته ی گذشته تونسته با زحمت و پس از بارها برگشت ازش عبور کنه و احتمالا داره بهش پولبک میکنه و این محدوده 280 هست که محدوده عالی برای خرید محسوب میشه، ولی اگه احیانا با قدرت 280 رو به پایین شکسته بشه وضعیت سهم بغرنج میشه ...
دارویی ها الان اکثرا نزدیک سقف های نمودار هاشون هستند و کمی اصلاح محتمل تر به نظر میاد، گروه روی که کامل نموداراشو دیشب گذاشتم ...
و اما ولغدر و سوگلی ولیــز :x
ولغدر مقاومت قدیمی داره تو این محدوده که دیروز یه کندل زد بالاش ولی دووم نیاوده گویا به نظرم شاید مدتی با این دوباره درگیر بشه و نهایتا ردش کنه مقاومت بعدی 145-150 خواهد بود.
و ولیز که چند وختی هست سیگنال میان مدتی و بلند مدتی رو صادر کرده رو حدود 220 که شرایط نقد شدن نبود :( و سهمم با قدرت بعدش را افتاد، سهم هنوز در ابتدای این 3 از (3) هست هدف این موج با توجه به کانال کوتا مدتی حدود 480 دیده میشه البته هدف بلند مدت و این (3) بزرگ باز هم بالاتر خواهد بود، در کنار اینها یه الگو پرچم رو هم میتونیم اضافه کنیم هرچن الگوها اونطور که باید تو بازار ما معتبر نیستن ولی اینجا هدف 3 با هدف پرچم یکی درمیاد و هردو 480 رو نشون میدن ;)
سهم فعلا میبنید که تو برخورد با سقف کانال برگشت خورده ولی اینده نزدیک باید شکسته بشه، حمایت اول 270 و بعدی 255 هست. قاعدتا با این شرایط نباید اصلاح سهم بیشتر از جند روز طول بکشه ...
وتوسم، وسپه، وصنا، دارويي ها اكثرشون بخصوص دتوليد، ساختموني ها بخصوص ثشرق و ثباغ، شاملا، سفارس براي پله اول، فملي، اكثر گروه روي، خكاوه پله اول، بيمه ملت اگر بالاي 200 تثبيت بشه، ذوب، فولاد،ولغدر،وليز فعلا اينها يادم بود.
درود بر دکتر عزیز ..@};-
یاسر جان دقیقا دست گذاشتی رو بعضی تک سهم ها که الان دو روزه چشمم و گرفتند و یه مقدار هم واردشون شدم :)>-..خکاوه .. ولغدر ..و.. کاما(گروه روی) که البته اینو از قبل داشتم و حالا حالاها هم باهاش هستم..
دکتر جان ولساپا هم بد نیست واسه نیم نگاه ارزشمند شما..;)
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
سلام اقا یاسر. دلیل این صف فروشای فولاد خوزستان چیه؟ مدل جدیده که بعد از قطعی شدن افزایش سرمایه سهم منفی بخوره:-/ و دیگه اینکه به نظر شما بین فولاد مبارکه و فاسمین کدوم میتونه بازدهی بیشتری تا آخر سال داشته باشه؟ خودم فولادو دارم. یه دنیا ممنون:x راستی یه جا هم دیدم نوشتید سود فولاد امسال بالای 100 تومنه با این افزایش نرخ سنگ آهن هنوز هم مقدوره به نظرتون؟
سلام اقا یاسر. دلیل این صف فروشای فولاد خوزستان چیه؟ مدل جدیده که بعد از قطعی شدن افزایش سرمایه سهم منفی بخوره:-/ و دیگه اینکه به نظر شما بین فولاد مبارکه و فاسمین کدوم میتونه بازدهی بیشتری تا آخر سال داشته باشه؟ خودم فولادو دارم. یه دنیا ممنون:x راستی یه جا هم دیدم نوشتید سود فولاد امسال بالای 100 تومنه با این افزایش نرخ سنگ آهن هنوز هم مقدوره به نظرتون؟
به پلي تكنيكي هستيد كه دوست من!
سوالات شمارو ب اولويت پاسخ خواهم داد زين پس :p
فولاد خوزستان كلا بازي زياد داره. سهم حقيقي ها نيست مال حقوقي هاست
فاسمين رو ترجيخ ميدم هرچند وجود فولاد به دليل كاهش ريسك در سبد مهمه. هنوز كه اتفاق خاصي نيفتاده اما در نهايت سود فولاد از 85 كمتر نخواده شد
نظر