بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • warrior
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 138

پاسخ : بورس نوشته های "شریعت"...

سلام سید جان...دیدم صادرات زدی بر بدن خوشحال شدم که منم انتخاب درستی کردم...من که بلد نیستم هدف تعیین کنم به نیت اهداف بالا (توکل بر خدا) /.:biggrinsmiley.:/ میخرم...شما تا کجا هستی با این سهم..؟ شاید خربدی تا کمک کنی اون عزیز نیازمندمون/:.smilingsmiley.:/ سریع سهماشو بفروشه اجاره خونش عقب افتاده بده...!!
    [COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

سلام و عرض ادب

اقا هر روز یه نفر باید پیدا بشه خبهمن رو -2.5 بفروشه یه دل سیر بهش بخندیم؟/.:biggrinsmiley.:/ خبهمن 350 رو بزنه مستحکم تر ادامه خواهد داد و از این نوسانات شیرین دیگه خبری نخواهد بود به نظرم...

بین وپاسار و انصار همونطور که انتظار میرفت،وانصار روون تر معامله میشه اما خوب این چیزی از ارزش های وپاسار کم نخواهد کرد!:.thumbsupsmileyanim
      سید جسارتا بانک صادرات یه گیر وحشتناک 120-130 تومن داره،رد کنه اوکی میشه،رد نکنه همینجاها رنج میمونه همچنان... ;)

خکاوه با معاملات امروزش میره برا 130 تومن،منفی کامل فردا میشه 133 تومن حدودا که جذاب میشه برا خرید به نظر من،البته باید در نظر داشت اگه بره زیر 130 تومن بازیش یه مقدار خطری میشه...

وامید و حقش رو باید طور دیگری دید ;) این طفلکی تو اولین پیش بینیش 9% تعدیل مثبت داده،داره همون قیمت قبلی باز میشه ظاهرا،به نظرم کسی صبر داشته باشه یه 70% تو دل حقش خوابیده تا مجمعش که اردیبهشت ماهه معمولا،ضمن اینکه شرکت اطلاعیه داده که افزایش سرمایه تا مجمع ثبت میشه و این یعنی سود به حق تعلق میگیره...

ولیز و حقش هم جالبه بازیشون،به نظر من که دارن سهم رو کنترل میکنن حق جمع کنن،کی فنرش در بره خدا داند!!!حد ضرر من رفتن ولیز به زیر 250 تومنه...

راستی بیمه ایران دیروز هم ولساپا فروخته(هرچند کمتر از قبل)!واقعا اینا با خودشون چندچندن؟من فکر کنم 6 تا از خودشون عقبن!:.thumbsdownsmileyan

یا علی
      تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود؛

كنترل تابلوي اخابر فرصت خريد براي پيرمردهاست (مثل من) :D

حقوقي فاذر كمي داره تابلو كار مي كنه... نمي دونم چه خبره اما ديدم اني طوري داره رنج منفي مي كشه يه پله برداشتم

صادرات عاليه! خيلي باحاله خصوصي سازي... انگار سهم مال عمشه داره رنج منفي مي كشه تا منفي كامل!

شاملا زير 1500 رو ديگه نمي بينه به نظرم

باهنر تابلو در حال بازي هستند با اردر فروش هاي 50 تايي جهت كنترل فعلي، حواستون باشه اينهايي كه 50 تا 50 تا مي فروشند از اون ور 1 ميل 1 ميل رنج خواهند كشيد ;)

رايان هم كلا فروشنده هاش عجول هايي هستند كه سراغ سهم هاي سريع تر ميرن. به نظرم خيلي اينجاها نخواهد موند

پامچال گير دادن به حقوقي هاي بدبختش كه عرضه كنند كه آبروريزي شنبه كمي جبران بشه. حقوقي هم عرضه هاي سنگينش رو شروع كرده روي سهم :D
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

سید خدا خیرت بده،رفتم پامچال رو دیدم،نمیتونم جلوی خنده ام رو بگیرم،واقعا باید به این حقوقی دست و دلبازش مدال شجاعت داد:^o!نمیتونم جلوی خنده ام رو بگیرم...:))

--------------

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
          در مورد بیمه ملت هم جسارتا عرض کنم کاملا تکنیکالی داره عمل میکنه،یه AB=CD زده بوده که دقیقا به تارگتش خورده که اتفاقا مصادف بوده با بسط فیبوس 161 درصد سهم!و حالا داره اصلاح میکنه،اولین حمایتش 280 تومنه حدودا که فردا بهش میرسه و باید دید چه خواهد کرد،حمایت بعدی و محکم تر سهم محدوده ی 260 تومنه که به شخصه انتظار دارم از این محدوده برگرده ولی تو بدترین حالت ممکنه تا 240 هم پایین بیاد که اونجا به نظرم دیگه کف نسبی سهم خواهد بود!
          با فرض برگشت حداکثر از 260 تومن پتانسیل رشد تا حوالی 400 تومن تو سهم دیده میشه...(محتمل ترین گزینه ای که الان به ذهنم میرسه اینه که فردا یه نوسان خوشگل بده و برگرده و بره برا شکستن سقف قبلی و ادامه ی ماجرا!شایدم من زیادی خوشبینم.../:.yead.:/
          سیـــــــــــــد حواسمون بهش نبود،ظاهرا خوشبین نبودم و واقع بین بودم!چه نوسان خوشگلی داده امروز...

:((

-------------

وامید واقعا طفلک گناه داره،9% تعدیل مثبت داده اونوقت منفی میفروشنش!!!چارت که میگه دارن اشتباه میکنن،من اگه وامید رو شب مجمع 800 تومن ببینم تعجب نمیکنم به هیچوجه،اونوقت حقش... ;)

به نظرت میتونه سید؟/:.grlim:./
          آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/12/24, 12:35.
          تمام سال من بی تو...

نظر

• aliabfa
            عضو عادی
            • Sep 2013
            • 147

سید عزیز ، ممنون می شم اگه نظرتون رو درباره وبیمه اعلام کنید. با تشکر

نظر

• ارزو
              عضو عادی
              • May 2012
              • 272

با اجازه دوستان
              و صاحب خانه عزيز

قیمت دین شما چقدر است؟!

پارسینه - می گویند 30000 دینار طلا، رقمی بود که یزید به هر نفر از یاران تأثیرگذار حضرت در کوفه داد تا حسین - علیه السلام - را رها کنند و در واقع دینشان را خرید!

هر دینار چهار و نیم گرم، هر گرم طلا 87600 تومان. (قمیت طلا در تاریخ 92/9/30)

به پول امروز نزدیک به 11826000000 تومان (یازده میلیارد و هشتصد و بیست و شش میلیون تومان).

با حسین - علیه السلام - ماندن آسان نبوده است.. همچنین با مهدی - عجل الله تعالی فرجه الشریف - بودن به این مفتی ها نیست

نظر

• mahdi707
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 25

بیمه ملت رو عشقه
                امروز عجیب باش حال کردم /:.tonguesmiley:./

نظر

• mahdi707
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 25

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  بعضيام هستند سرگرمي و فانتزي هر روزشون اينه كه تو تايم مچينگ قبل بازار اردر فروش تو منفي كامل بگذارند يا اردر خريد تو صف خريد. بعد ساعت 8:55 اردر رو كنسل كنند برند تو افق محو بشند:D
                  ما که نفهمیدیم فاز اینا چیه /:.negaran.:/
                  خدا به راه راست هدایتشون کنه /:.yead.:/

نظر

• حميد ١٠٠٠
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 51

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                    وپاسار معاملات جالبی داره،اونم میتونه با وانصار و خبهمن هم مسیر باشه،بمونه بالای 300،حداقل تا 400 و حداکثر تا 450 میتونه بره...

صف خبهمن رو عشقه،فروشنده منفی 2.5 رو عشقه،بازار خنده دار رو عشقه.../:.grlim:./

سید نتونستم رفیق نیمه راه بشم،منم دتولید رو فروختم،نکن این کارا رو با ما،طاقت دوریتو نداریم،میفروشیم.../:.wubsmiley.:/

به نظرم بیمه ایران امروز ولساپا فروخته،خداییش یعنی اینقدر این مملکت بی در و پیکره؟!!!کی این دزدی از بیمه ایران قراره تموم بشه واقعا!!!!

سید نظرت در موردپیگیری گند کاری های بیمه ایران چیه؟ممکنه به نظرت؟

پ.ن1:اگه دوستان از پست زدن من تو تاپیک اقا سید اذیت میشن بگن که پست نزنم...

پ.ن2:سید جان بازم ببخشید بی اجازه اینجا رو دارم شلوغ میکنم،اما اگه اجازه بدی دوست دارم تو تاپیکت تفکرات نپخته ام رو بنویسم،یه نیمچه تکنیکال هم بلدم دیگه،شاید به درد خورد...laughingsmiley
                    در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                    درود بر محمدرضاي عزيز؛

اولا اينجا تاپيك خودته اتفاقا خوشحالم ميشم اينجا مطلب بزني استفاده هم مي كنيم :)
                    در مورد بيمه ايران هم گمان بنده بر اينه كه خريد بلوك ها بر اساس مطالبات و طلب از گروه سايپا انجام شده در حالي كه عرضه هاي خرد روزهاي قبلشون بصورت نقد بوده. يعني درواقع هم طلبشون رو زنده كردن اينطوري هم پول نقد حاصل از فروش دارايي رو دارند كه استفاده كنند ازش. با اين ديد منطقي بوده كارشون اما باز هم دستكاري در قيمت محسوب ميشده حركات روزهاي قبلشون

در مورد توليد هم سود بالاي 50 درصد در بازه كمتر از 1ماه براي بنده سيگنال سيو سوده و دوست هم ندارم در سقف بفروشم هيچ وقت. فلذا فروختيم كه خريدار هم حداقل تا 3تومان 20 درصد سود كنه

در مورد بيمه ملت به نظرم صبر كنيد. نمي دونم الان نمودار سهم به چه صورتيه واقعيتش اما مي دونم اون صعود صعود آخر سهم نبوده قطعا و بايد اون سقف شكسته بشه

واتي هم مثل شيران خسته كننده شده اما نگهداريش توصيه ميشه. بايد رشد مجددي داشته باشند قطعا

خبهمن هم نوشن داده چقدر قدرتمنده روندش... 102 روز اصلاح و استراحت احتمالي دليل نميشه فرصت همراهي با روند رو از دست بديم...
                    سید بزرگوار من شاگرد خوبی مانند شما با گذشت و بخشش نیستم.
                    طمع کمی ما را تحریک کرد تا یه چند روزی دیگه با دتولید باشم. البته امروز قصد داشتم نیمی از آنرا بفروشم ولی کارگزارم قبول نکرد و اصرار کرد چند روزی دیگه با سهم بمانم.
                    در هر صورت از شما بسیار سپاسگذارم.

نظر

• احسان147
                      عضو فعال
                      • Mar 2013
                      • 937

جناب شریعت نظر شما چیه در مورد وگستر؟

نقل قول:

این شرکت بهترین عملکرد رو بین کلیه سرمایه گذاری ها داشته. در گزارش قبلی خودش که مربوط به 30 آبان امسال بوده مجموع ارزش سرمایه گذاری بورسی این شرکت 384 میلیارد و 393 میلیون ریال بوده، که در آخرین گزارشش که امروز منتشر شده و مربوط به 30 آذر هست این عدد به 621 میلیارد و 499 میلیون ریال رسیده. اگه کسی سرمایه گذاری دیگه ای رو میشناسه که یک ماهه بیش از 71 درصد ارزش سبدش بالا رفته باشه معرفی کنه. جالبه که با این وضعیت فوق العاده قیمت وگستر همون قیمت یک ماه گذشتست!!! این یعنی یک سوپر زیر خاکی...

این هم از گزارش 9 ماهه وگستر. تبدیل زیان 85 میلیارد ریالی به سود 150 میلیارد ریالی (233 میلیارد ریال افزایش سود) فقط در یک ماه!!
                      از طرف دیگه 1.3 میلیارد ریال دیگه هم سود ناشی از فروش برخی از سهامش تو این مدت شده
                      ارزش مجموع سرمایه گذاری های بورسی از 471 میلیارد و 607 میلیون ریال به 621 میلیارد و 449 میلیون ریال بالغ شده است (حدود 30 درصد افزایش).

تایید میفرمایید ؟؟؟

نظر

• محمد حقانی
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 447

سلام یاسر عزیز
                        لطف می کنید نظرتون رو راجع به وامید و خرید در حدود قیمتی 560 تومان بفرمایید؟
                        تعدادی سهم بانک ملت دارم فکر می کنید چه سهمی جای آن خریداری کنم سود آوری بالاتری نصیبم خواهد کرد؟
                        با سپاس

نظر

• blue_eb1982
                          عضو عادی
                          • Mar 2013
                          • 66

سلام

سید نظرت در مورد غالبر چیه؟
                          زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست

نظر

• mahdi20
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 398

آقای شریعت ببخشید جای مناسبی برای درج مطلب پیدانکردم چون حس کردم باروحیات شمانیز سازگار است آنرا اینجا درج نمودم

فرهنگ سهامداری
                            قانون اول وارن بافت:هرگز پول رابربادندهید

قانون دوم وارن بافت: قانون اول راهرگز فراموش نکن/:.nono.:/

توضیح:اگر$ 100.000 داشته باشید وسالی15% سود کسب کنید باقانون بهره مرکب بعد از 20سال صاحب 1.636.653$می شوید که1.536.653$ آن سود است حال اگر قبل از سرمایه گذاری 90.000$ آنرا ازدست دهید بعداز 20سال سرمایه گذاری تنها 163655$ خواهید داشت که سود آن میشود153.665$

هرچه میزان پول تلف شده بیشتر باشد توانایی تودر کسب پول درآینده کمتر است/:.offtopic.:/

(وارن بافت یکی از ثروتمندترینمردان جهان است که از راه سرمایه گذاری در سهام به ثروت 32 میلیار دلاری دست یافت )

سعی میکنم هفته ای حداقل یک مطلب از ایشان برایتان بفرستم/:.winksmiley02.:/

نظر

• trojan
                              ستاره دار(1)
                              • Nov 2013
                              • 881

جناب شریعت
                              سلام بزرگوار
                              در تاپیک مربوط به خکاوه یادم هست در مورد خودروسازهای دیزلی (خکاوه و خاور) مرقوم فرمودین که حساب این دوتا را باید از بقیه خودروسازها به نوعی جدا کرد (نقل به مضمون)
                              خیلی مایلم بیشتر در این خصوص توضیح بفرمایید .

با سپاس

نظر

• lilium
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 115

قابل توجه جناب شريعت گرامي

وساپا را سهامی بیمه ایران عرضه کننده است. /.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X