بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhg_cpa
    عضو عادی
    • Mar 2012
    • 22

پاسخ : بورس نوشته های "شریعت"...

در اصل توسط ساده دل پست شده است View Post
    درود جناب شريعت
    هرچه گشتم تا به شما يك پيام خصوصي بفرستم چيزي با اسم فرستادن پيام خصوصي نيافتم مجبور شدم اينجا بفرستم
    مقدار زيادي پول اينجانب كه به صورت خريد از طريق دستگاه كارت خوان بوده و در كارگزاري كارت كشيدم و به حساب كارگزاري رفته است توسط كارگزار به كد بورسي شخص ديگري فرستاده شده، آيا اطلاعاتي داريد اين پول قابل برگشته؟! متاسفانه با وكلا صحبت ميكنم اطلاعي از قوانين بازار بورس ندارن و چيزي دستم نيومده!!
    سلام و با اجازه جناب شریعت
    شما به نظر بنده دو راه واسه اثبات واریزیتون دارین یک اینکه فیش های دستگاه کارتخوان کارگزاری رو داشته باشید و با ارائه اون به کارگزار واریزیتون رو اثبات کنین و دوم اینکه از طریق کد رهگیری که در صورتحساب حساب خودتون از تراکنش خریدتون درج شده به شعبه بانکتون مراجعه و بخواهید که از جزئیات و شماره دستگاه کارتخوانی که از اون کارت کشیدید رو بهتون بدن و اونو تائید کنن و اوا به کارگزارتون ارائه بدین موفق باشید...
    و اما سردی این روزای زمستون به دل بورس نفوذ کرده اماصد شکر که دلای همه ما در کنار خانواده گرمه و این نیز بگذرد...

نظر

• a.s
      عضو عادی
      • May 2013
      • 186

درود جناب شريعت
      هرچه گشتم تا به شما يك پيام خصوصي بفرستم چيزي با اسم فرستادن پيام خصوصي نيافتم مجبور شدم اينجا بفرستم
      مقدار زيادي پول اينجانب كه به صورت خريد از طريق دستگاه كارت خوان بوده و در كارگزاري كارت كشيدم و به حساب كارگزاري رفته است توسط كارگزار به كد بورسي شخص ديگري فرستاده شده، آيا اطلاعاتي داريد اين پول قابل برگشته؟! متاسفانه با وكلا صحبت ميكنم اطلاعي از قوانين بازار بورس ندارن و چيزي دستم نيومده!!
      شما با همون کارگزار صحبت کنید مشکلتون حل میشه. فوقش اینه که ازتون شماره پیگیری رو می خوان و میرن چک می کنن که واقعا فرستادید یا نه و بعدش پول رو به حسابتون واریز می کنن
      Trend is Your Friend

نظر

• ساده دل
        عضو جدید
        • Feb 2014
        • 8

در اصل توسط mhg_cpa پست شده است View Post
        سلام و با اجازه جناب شریعت
        شما به نظر بنده دو راه واسه اثبات واریزیتون دارین یک اینکه فیش های دستگاه کارتخوان کارگزاری رو داشته باشید و با ارائه اون به کارگزار واریزیتون رو اثبات کنین و دوم اینکه از طریق کد رهگیری که در صورتحساب حساب خودتون از تراکنش خریدتون درج شده به شعبه بانکتون مراجعه و بخواهید که از جزئیات و شماره دستگاه کارتخوانی که از اون کارت کشیدید رو بهتون بدن و اونو تائید کنن و اوا به کارگزارتون ارائه بدین موفق باشید...
        و اما سردی این روزای زمستون به دل بورس نفوذ کرده اماصد شکر که دلای همه ما در کنار خانواده گرمه و این نیز بگذرد...

در اصل توسط mhg_cpa پست شده است View Post
        شما با همون کارگزار صحبت کنید مشکلتون حل میشه. فوقش اینه که ازتون شماره پیگیری رو می خوان و میرن چک می کنن که واقعا فرستادید یا نه و بعدش پول رو به حسابتون واریز می کنن.

با تشكر
        من مداركم كامله و شماره پيگيري خريدم رو از بانك گرفتم و توي پرينت بانكي خودم هم موضوع ثبت شده! متاسفانه كارگزاري و اون شخص دارن با هم همكاري ميكنن و پول منو پس نميدن و ميگن پول قابل برگشت نيست و ما هم نميتونيم پولي بهت بديم! پيش رئيس سازمان بورس استان محل سكونتم هم رفتم ايشون هم از كارگزاراش حمايت كردن و گفت تخلفي نيس (بر خلاف ماده ٥٠ قوانين سازمان بورس)!!!
        اين موضوع مربوط به سه ماه پيش هست و من دو ماه پيش كه پرينت حسابم رو گرفتم متوجه شدم و ازون موقع پيگيريام به نتيجه نرسيده چون تو شهر كوچيكي هستم اولا وكيل خوبي پيدا نميشه (چون شهر كوچيكه) و ثانيا وكلا چون بايد عليه يك نهاد بزرگ (كارگزاري) شكايت كنن توانايي اين كار رو ندارن و ثالثا هيچ كدوم به قوانين سازمان بورس و بازار سرمايه و حسابداري اشراف ندارن نميدونن بايد چه كار كنن (كه همشون به خاطر كوچيكي شهر هست).
        خواهشا اگه وكيلي و يا شخصي ميشناسيد كه به اين مسائل اشراف داره شماره محل كاري يا آدرس محل كاري به من بديد تا بتونم حق خودم رو پس بگيرم، مبلغ پول حدود ٧٠ ميليون تومن هست! خودم سه ساله تو بورسم و متاسفانه تخلفات تو اينجا عادي شده /:.sadsmiley.:/

نظر

• rahnama
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 770

دوست عزیز شما باید با همان شخصی که اشتباها پول بحساب ایشان منظور شده تماس حاصل فرمائید. من 4 م مشکل داشتم طرف سریع به حسابم واریز کرد. اگر قبول نکرد نیازی به وکیل نیست به دادسرا مراجعه و موضوع را خود پیگیری نمائید.
          البته آقا سید عزیز بهتر می تواند شما را راهنمائی فرمایند.
          اینستاگرام من :
          منتظر شما عزیزان هستم.
          www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• miravam
            Banned
            • Jan 2014
            • 78

با تشكر
            من مداركم كامله و شماره پيگيري خريدم رو از بانك گرفتم و توي پرينت بانكي خودم هم موضوع ثبت شده! متاسفانه كارگزاري و اون شخص دارن با هم همكاري ميكنن و پول منو پس نميدن و ميگن پول قابل برگشت نيست و ما هم نميتونيم پولي بهت بديم! پيش رئيس سازمان بورس استان محل سكونتم هم رفتم ايشون هم از كارگزاراش حمايت كردن و گفت تخلفي نيس (بر خلاف ماده ٥٠ قوانين سازمان بورس)!!!
            اين موضوع مربوط به سه ماه پيش هست و من دو ماه پيش كه پرينت حسابم رو گرفتم متوجه شدم و ازون موقع پيگيريام به نتيجه نرسيده چون تو شهر كوچيكي هستم اولا وكيل خوبي پيدا نميشه (چون شهر كوچيكه) و ثانيا وكلا چون بايد عليه يك نهاد بزرگ (كارگزاري) شكايت كنن توانايي اين كار رو ندارن و ثالثا هيچ كدوم به قوانين سازمان بورس و بازار سرمايه و حسابداري اشراف ندارن نميدونن بايد چه كار كنن (كه همشون به خاطر كوچيكي شهر هست).
            خواهشا اگه وكيلي و يا شخصي ميشناسيد كه به اين مسائل اشراف داره شماره محل كاري يا آدرس محل كاري به من بديد تا بتونم حق خودم رو پس بگيرم، مبلغ پول حدود ٧٠ ميليون تومن هست! خودم سه ساله تو بورسم و متاسفانه تخلفات تو اينجا عادي شده /:.sadsmiley.:/
            راستش من متوجه نشدم ، شما رفتی کارگزاری کارت کشیدی ، تو برگه ی مربوط به دستور واریز هم کد بورسی تون رو درست نوشتید ولی اونها اشتباه واریز کردن ؟؟؟

مثل اینکه شما رفتی بانک ، همه ی مشخصات واریز رو درست نوشتی ، ولی بانک اشتباه به حساب یه نفر دیگه پول رو واریز کرده .

نظر

• einstein
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 360

دوست عزیز،
              به نظرم ابتدا به اداره حقوقی بانک مربوطه مراجعه کنید و از بانک بخواهید طی نامه ای رسمی تایید کند که این مبلغ در فلان تاریخ به حساب شماره فلان کارگزاری ایکس واریز شد.
              در مرحله بعد پرینت حساب خود را ترجیحا بصورت تایید شده از کارگزارتون بگیرید.
              این دو تا مدرک ببرید اداره بورس، و بگویید چرا این پول به حساب من منظور نشد؟
              به نظرم این احتمال وجود دارد که کارگزار دارد وانمود میکند که شما به جای شخص دیگری پول پرداخت کردید، اگر چنین باشد، باز به نظرم از اداره حقوقی بانک میتوانی کمک بگیری.

Sent from my C6802 using Tapatalk

نظر

• ساده دل
                عضو جدید
                • Feb 2014
                • 8

در اصل توسط rahnama پست شده است View Post
                دوست عزیز شما باید با همان شخصی که اشتباها پول بحساب ایشان منظور شده تماس حاصل فرمائید. من 4 م مشکل داشتم طرف سریع به حسابم واریز کرد. اگر قبول نکرد نیازی به وکیل نیست به دادسرا مراجعه و موضوع را خود پیگیری نمائید.
                اون شخصي كه پول به كد بورسيش رفته پول منو پس نميده، تو متن بالا هم نوشتم كارگزار و اون شخص با من همكاري "ميكنن" و پول منو نميدن كه اشتباه نگارشي بود، در واقع همكاري نميكنن! من حتي تهران و كارگزاري مركزي رفتم موضوع رو گفتم ولي اونا هم گفتن كاري نميتونيم بكنيم و نامه اي دادن گفتن پر كن و بفرست شوراي سازش، منم ديدم متن رو حقوقي نتونم بنويسم به درد نميخوره و ممكنه كاري از دستم برنياد بنابراين خواستم از طريق وكيل متني بنويسم كه به مشكلاتي برخوردم كه توضيح دادم!! حالا اون اشخاص شروع كردن به تهديد و اهانت و اينكه من كاري نميتونم بكنم، بنابراين تا اينجاي كار چيزي دستم نيومده، حتي رئيس سازمان بورس استان هم منو به من گفت بي سواد و كار منو در عمل پيگيري نكرد!

نظر

• ساده دل
                  عضو جدید
                  • Feb 2014
                  • 8

در اصل توسط rahnama پست شده است View Post
                  دوست عزيز جسارته اين آقا سعيد كي هستن؟ من نميشناسم متاسفانه

نظر

• ساده دل
                    عضو جدید
                    • Feb 2014
                    • 8

در اصل توسط miravam پست شده است View Post
                    راستش من متوجه نشدم ، شما رفتی کارگزاری کارت کشیدی ، تو برگه ی مربوط به دستور واریز هم کد بورسی تون رو درست نوشتید ولی اونها اشتباه واریز کردن ؟؟؟

مثل اینکه شما رفتی بانک ، همه ی مشخصات واریز رو درست نوشتی ، ولی بانک اشتباه به حساب یه نفر دیگه پول رو واریز کرده .
                    دقيقا، كارت من كه به حساب من متصل بوده و همون حسابي بوده كه با كارگزاري من باهاش كار ميكردم و درخواست وجه ميدادم! درواقع من در دو سه سالي كه با كارگزاري كار ميكردم بارها ازين روش پول ميريختم و مشكلي نداشتم ولي اين دفه هاي آخر اينطوري شد!
                    رو فيشي هم كه دستگاه به من داد چيزي ننوشتم، درواقع چون هميشه به حسابم ميرفت اين كار رو نكردم

نظر

• ساده دل
                      عضو جدید
                      • Feb 2014
                      • 8

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                      دوست عزیز،
                      به نظرم ابتدا به اداره حقوقی بانک مربوطه مراجعه کنید و از بانک بخواهید طی نامه ای رسمی تایید کند که این مبلغ در فلان تاریخ به حساب شماره فلان کارگزاری ایکس واریز شد.
                      در مرحله بعد پرینت حساب خود را ترجیحا بصورت تایید شده از کارگزارتون بگیرید.
                      این دو تا مدرک ببرید اداره بورس، و بگویید چرا این پول به حساب من منظور نشد؟
                      به نظرم این احتمال وجود دارد که کارگزار دارد وانمود میکند که شما به جای شخص دیگری پول پرداخت کردید، اگر چنین باشد، باز به نظرم از اداره حقوقی بانک میتوانی کمک بگیری.

Sent from my C6802 using Tapatalk
                      ممنون اين كار رو ميكنم ولي انتظار حمايت از بورس منطقه خودمون ندارم و شايد مجبور بشم تهران اين كار رو بكنم
                      درواقع كارگزار داره وانمود ميكنه كه من به جاي آقاي ايكس پول واريز كردم ولي من يك چنين دستوري ندادم!! خلاصه اساسي به مشكل خوردم!! ميخوام به خاطر ظلمي كه در حق بنده شده اولا هم پولم رو پس بگيرم و دوما ميخوام با همشون به نوعي برخورد قضايي كنم! متاسفانه اين اتفاق در دو كارگزاري افتاده (به دو كارگزاري پول واريز كردم و اون شخص با هر دو كارگزاري كار ميكرده و پول به كد سهامداري يك نفر در هردو كارگزاري رفته) و هردو كارگزاري مقصر هستن! يكيشون قبول داره تخلف كرده ولي يكيش قبول نداره!

نظر

• والیخان
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 413

دوست عزيز جسارته اين آقا سعيد كي هستن؟ من نميشناسم متاسفانه

هرشخصی باهرکارتی میتواندباپوزکارگزاری خریدکند.حالااگرشماشخصاباکارت خودتان برای خودتان خریدزده اید میتوانید موردرابه بازرسی بورس مکتوب وپیگیری نمائید.ضمنااگرکارگزاری شمادوربین داشته ومحل پوزراپوشش داده باشد سریعابه حقتان خواهیدرسید.

نظر

• ساده دل
                          عضو جدید
                          • Feb 2014
                          • 8

در هرصورت از پاسخ دوستان ممنونم
                          اميدوارم هر اطلاعي دراين باره داشته باشند من را راهنمايي كنند
                          باتشكر از همگي

نظر

• داش مهدی
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 595

ممنون اين كار رو ميكنم ولي انتظار حمايت از بورس منطقه خودمون ندارم و شايد مجبور بشم تهران اين كار رو بكنم
                            درواقع كارگزار داره وانمود ميكنه كه من به جاي آقاي ايكس پول واريز كردم ولي من يك چنين دستوري ندادم!! خلاصه اساسي به مشكل خوردم!! ميخوام به خاطر ظلمي كه در حق بنده شده اولا هم پولم رو پس بگيرم و دوما ميخوام با همشون به نوعي برخورد قضايي كنم! متاسفانه اين اتفاق در دو كارگزاري افتاده (به دو كارگزاري پول واريز كردم و اون شخص با هر دو كارگزاري كار ميكرده و پول به كد سهامداري يك نفر در هردو كارگزاري رفته) و هردو كارگزاري مقصر هستن! يكيشون قبول داره تخلف كرده ولي يكيش قبول نداره!
                            دوست من پول از حساب شخصی که کارت به نامشه باید به حساب خودش در کارگزاری ثبت بشه،
                            و اگر بخواد به نام یا کد دیگه ای تو کارگزاری بخوره باید امضای صاحب کارت و حتی امضای شخصی که پول به حسابش ثبت میشه روی رسید کارت خوان باشه، یعنی اساسا مشکلی نیست و حق با شماست، مگر این که برخی جزئیات رو نگفته باشین. و اینکه میگید توی دوتا کارگزاری این مشکل به وجود اومده یه خورده عجیبه و فکر آدم میره به جاهایی که نباید بره. امیدوارم قضیه سواستفاده نباشه.
                            مورد داشتیم که پدر و فرزند با هم مشکل داشتن، پسره کارت بابا رو برمیداره میره کارگزاری میکشه و به نام خودش خرید میکنه، بعد میفروشه و درخواست وجه میده، این بندگان خدا هم به حسابش میریزن
                            بعد پدره شاکی میشه و کارگزاری مجبور میشه عین پول رو از جیب به باباهه بده و بعد بیفته دنبال شکایت کردن از پسره تا شاید بتونن پولش کنن
                            دوستانی هم که کاسبن یا به هر نحوی از پوز استفاده میکنن توصیه میکنم لااقل تو مبالغ سنگین دقت کنن که کارت به نام شخصی باشه که کارت میکشه یه وقت دچار مشکل نشن خدای نکرده
                            مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• yesman
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 541

سری اول
                              سلام مجدد خدمت دوستان و صاحب تاپیک اقا یاسر

نمودارهایی چند روز پیش دقیقا قبل از معاملات دوشنبه برای دوستان بورسی گذاشتم تا شرایط برخی از سهامها بیشتر دستشون بیاد. گفتم که بسیاری از سهم ها شرایط خوبی ندارند و در حال تکمیل پولبک هستند و روز دوشنبه فرصت فروشند. الان 3 روز معاملاتی میگذره نگاهی به وضعیتشون میندازیم. سعی کردم حمایتهای بعدی رو هم در نمودار مشخص کنم

مورد بعدی کلیت خود بازاره
                              به نظرم شرایطی که برای پتروشیمی ها و شاید معدنی ها بخاطر مصوبات مجلس بوجود امده شاید کمکی به اصلاح زودتر بازار باشه. (از تمام کسانی که سال قبل هم سهامدار بودن بپرسید کسی دوست نداره درگیر اصلاح زمانبر 4 یا 5 ماهه شاخص کل بشه-این صحبت من رو دوستانی که مرداد سال قبل سهامدار بودن بهتر درک میکنند)با چند روز منفی این 2 گروه شاخص براحتی به 77 هزار که همه ازش میترس خواهد رسید و زودتر از اون بقیه سهم های بازار مسیرشون رو عوض خواهند کرد. اگر این مصوبه نبود اصلاح بازار بسیار طولانی تر و زجراورتر می شد.
                              یکی از سایتها محاسبه سود پترو ها رو با مصوبه جدید انجام داده بود و چیزی که مشخص بود تاثیر انچنانی برروی سود سال اینده نخواهد داشت (بجز چند مورد استثنا)واین مورد رو هم بازار بعد از چند روز درک خواهد کرد

امروز که برخی سهامها رو برای خرید بررسی میکردم واقعا مونده بودم چی بخرم. فاذر شپاکسا فخوز پخش البرز بشهاب و .... فکر نمی کنم کسی در قیمتهای هفته بعد سهم بخره تا اخر سال بعد کمتر از 50 درصد ببره.

در اصل توسط yesman پست شده است View Post
                              با اجازه صاحب این تاپیک (بی تاپیکی و هزاران درد ;;))
                              چند تا نمودار ساده با خط روند از چند سهم بازار میزارم اینجا تا دوستان بتونن بهتر تصمیم بگیرند.

همونطور که میبینید برخی از سهامها در حال پولبک به خط روند شکسته شده هستند که میتونه فردا فرصت خروج باشه (البته اگر موفق به شکست مجدد این خط نشوند)
                              برخی دیگر هم بالای خط روند قرار دارندکه میتونن در برخورد بعدی به این خط فرصت ورود خوبی رو بدن.

سعی کردم از صنایع مختلف انتخاب سهم داشته باشم

بانک دی

باغمیشه

فاسمین

فاذر

احتمال ریزش سهم به زیر 236 بسیار بسیار کمه. خودم فردا خریدارم

کاما

گل گهر

گلگهر احتمالا تا هدف سروشونه ریزش کنه

خبهن

پایان سری اول
                              آخرین ویرایش توسط yesman؛ 2014/02/07, 21:46.
                              شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• فدایی
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 710

در اصل توسط warrior پست شده است View Post
                                سید عزیر سلام...احتمالا فردا شلعاب چون از یه طرف بهره مالکانه میده و از طرف دیگه از خوراک گازی استفاده میکنه باز هم صف فروش خواهد بود...
                                /:.yead.:/
                                خیلی با حال بود :))
                                همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

در حال کار...
                                X