کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تو این وبشهر یکی داره سهم رو کنترل میکنه تا میخواد بره بالای 185 سریع عرضه میکنه تا میخواد بره زیر 175 سریع میخره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!الان تقریبا 1ماه هست که کارش اینه من میانگینم امروز کردم 178 چون مطمئنم زیر 170 نمیاد و گذاشتمش یه گوشه تو گاوصندوق میدونم که خبری تو این سهم هست!!!!!!!!!!!!!
مهدی جان دقیقا همینه... من هم نگاهش نمی کنم چون نگاه کردنش اعصاب خورد می کنه فقط! از اون سهم هاست که بای بندازی یه گوشه 2برابر شد بیای سراغش بفروشی به صف خرید! اما خوب صبر نیاز داره دیگه ;)
درود بر عزیزان...
خواهش می کنم مفت سهم خود را تقدیم حقوقی نکنید...
بدون شرح؛ بانک پارسیان
از 1.8 میلیون سهم معامله شده 1.5 میل رو مهرافرینان دوران خریده... اون هم بصورت هیدن و تا 10 میلیون سهم دیگم اگه معامله میشد روی 220 می خریدند... نکنید این کار رو... مفت نفروشید سهم با ارزش رو...
تو این وبشهر یکی داره سهم رو کنترل میکنه تا میخواد بره بالای 185 سریع عرضه میکنه تا میخواد بره زیر 175 سریع میخره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!الان تقریبا 1ماه هست که کارش اینه من میانگینم امروز کردم 178 چون مطمئنم زیر 170 نمیاد و گذاشتمش یه گوشه تو گاوصندوق میدونم که خبری تو این سهم هست!!!!!!!!!!!!!
احتمال زیاد کار سر.صنعت و معدنه
قبلا که بالای 200 بود یه الگوی نوسان خیلی تابلو داشت. تو مهر و آبان فکر کنم 2 یا 3بار خرید بین 200 تا 210 و فروش نزدیک 230 و بالاتر داشتم.
البته دفعه آخر که اومد زیر 200 حدضررم فعال شد.
یاسر نظرت راجع به ومعادن چیه؟؟؟
با توجه به زیرمجموعه هایی مثل کچاد کگل فخاس فملی کنور ...
فکر نمیکنی جز گزینه های کم ریسک بازار باشه؟؟
بعضی دوستان معتقدن nav=760 اصلا واقعی نیست و باید 1000 باشه با تعدیلای پیاپی زیرمجموعه هاش...
اما برام سواله که چرا ازش یادی نمی کنی...
تو که بین کروی و فاسمین سهم کمریسک و مادر رو ترجیح می دی اینجا برعکسش شده...:-/
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
قضیه کروی تا حدودی فرق می کنه چون یه هلدینگ تخصصی روی و سربه اما ومعادن رسما شرکت سرمایه گذاریه. اما چرا یادی نمی کنم بیشتر به خاطر اینکه رشد زیادی کرده و در مقایسه با فولاد و فملی که معتقدم 50 درصد دیگه رشد خواهند کرد ومعادن انقدر رشد نخواهد داشت. گروه روی هم خود شرکت های مثل بافق و فاسمین و فراور بازده بیشتری خواهند داشت دلیل انتخاب کروی بیشتر ریسک کمتر بود
اما در اینجا قضیه فرق می کنه، فولاد و فملی خودشون آبروی صنعت ایران هستند و ریسک زیادی ندارند بخصوص فولاد...
خوب امروز حسابی خرید کردم! هر چند شاید فردا پس فردا هم میشد خوب خری اما بازم بد نبود
خرید آ س پ 389، فملی 713، کفرا 439، کروی 300
تقریبا دیگه نقد نیستم و بالای 90 درصد سهمم
سبدم:
وپارس 18
فولاد 10
فملی 10
کروی 10
کفرا 12
رایان 10
وبشهر 10
شپارس 10
10 درصد هم وبیمه و غگل و آ س پ
به به چه سبد خوشگلی داری یاسر:x:x>:D<
هرجور نگاش می کنم قشنگه فقط جای پترو و پالایش توش خالیه...
سنگ آهنی هم غیبش زده...کی کگل رو رد کردی کلک؟؟؟
باز هم به کنور کم محلی کن;)
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
پستی را امروز صبح در ارتباط با بیمه ملت خدمت آقا وحید زدم
ایشان زحمت کشیدن و پاسخ زیر رو ارسال کردند.
سئوال بنده این بود که اصلاً هیچ تحرکی توی سهم نیست.
نزول شدیدی رو هم در دو هفته پیش شاهدش بودیم .
می خواستم بدونم آیا اصلاً این سهم ارزش نگه داشتن داره؟ - متشکرم
پاسخ آقا وحید
جو بیمه ها فعلا مناسب نیست و این سهم نیز مستثنا نمیباشد.
ریسک خاصی در قیمت اسمی نداره اما اگر دنبال سود های بهتر و سریعتر هستید سراغ سهم های چابک تر برید
فکر میکنم دوست خوبمون جناب شریعت اطلاعات بهتری در مورد این سهم دارند
پستی را امروز صبح در ارتباط با بیمه ملت خدمت آقا وحید زدم
ایشان زحمت کشیدن و پاسخ زیر رو ارسال کردند.
سئوال بنده این بود که اصلاً هیچ تحرکی توی سهم نیست.
نزول شدیدی رو هم در دو هفته پیش شاهدش بودیم .
می خواستم بدونم آیا اصلاً این سهم ارزش نگه داشتن داره؟ - متشکرم
پاسخ آقا وحید
جو بیمه ها فعلا مناسب نیست و این سهم نیز مستثنا نمیباشد.
ریسک خاصی در قیمت اسمی نداره اما اگر دنبال سود های بهتر و سریعتر هستید سراغ سهم های چابک تر برید
فکر میکنم دوست خوبمون جناب شریعت اطلاعات بهتری در مورد این سهم دارند
درود بر شما و وحید عزیز؛
این شرکت رو با هیچ شرکت بیمه ای دیگه مقایسه نکنید چون وضعیتش بسیار بهتره اما!!! یه امای بزرگ داره اون هم اینکه فعلا نمی خوان خیلی سودآور نشون بدند خودشون رو و دلایل منطقی خودشون رو دارند... این مساله باعث درجا زدنشه اگه نه هیچ کدوم از حقویقی ها فروشنده نیستند در این سهم و سهامدار حقیقی هم که کلا زیاد نداره. اگه بررسی تخصصی بیمه ای هم نیازه بفرمایید تا عرض کنم
یاسر جان فولادت رو دادی رفت؟!!@-)#-
من که از خودت یاد گرفتم سهامداری کنم و تو بازار صعودی بیخیال نوساگیری شده ام...
اما خودت... امیدوارم بتونی با سهام خوب جایگزین کنی.
نظر