آقای شریعت نظرتون در باره فباهنر بفرمایید
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسید قرار نشد سهم مخفی داشته باشیم ها!زود تند سریع بیا بگو اون یکی سهم چه سهمیه!:D
راستی واتی تا چه قیمتی توجیه داره برای خرید قبل از مجمع؟!
مجمع کیه؟!
فباهنر بود. امروز یه چشمه از اون حرکتی که دلمون میخواست روش انجام شد.
واتی هم توی همین ماه مجمع داره. قبلا گفته بودن 19 ام. تقسیم سود هم همون 40%.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postاینجا مخفی کاری نداریم ...
واتی هم توی همین ماه مجمع داره. قبلا گفته بودن 19 ام. تقسیم سود هم همون 40%.
واتی هم که امروز بست برای تعدیل،قبل از مجمع باز میشه یا نه؟!من یه ناخونکی قبلا زدم اما حواسم به سهم نبود و نتونستم کامل کنم...;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسید قرار نشد سهم مخفی داشته باشیم ها!زود تند سریع بیا بگو اون یکی سهم چه سهمیه!:D
راستی واتی تا چه قیمتی توجیه داره برای خرید قبل از مجمع؟!
مجمع کیه؟!در اصل توسط shamlo پست شده است View Postآقای شریعت نظرتون در باره فباهنر بفرماییددر اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postاینجا مخفی کاری نداریم ...
فباهنر بود. امروز یه چشمه از اون حرکتی که دلمون میخواست روش انجام شد.
واتی هم توی همین ماه مجمع داره. قبلا گفته بودن 19 ام. تقسیم سود هم همون 40%.
راجع به باهنر هم در تاپیک خودش هم در این تاپیک زیاد صحبت کرده ام و تقریبا چندبار زیر و بمش بررسی شده
توصیه می کنم یه سر به مجموعه باهنر بزنید... باهنر مجموعه ایه تقریبا 1/10 فولاد مبارکه و صنعتش هم شبیه فولاد مبارکست. در صورت مدیریت صحیح می تونه 1/10 فولاد سودآوری هم داشته باشه در بلندمدت (سهمی 500 تومان با سرمایه فعلی!). یکی از راه های حرکت این شرکت می تونه افزایش سرمایه باشه چون واقعا شرکتی با ظرفیت بیش از 1000 میلیارد تولید، فروش 700 میلیاردی و دارایی های بیش از 1000 میلیاردی باید سرمایش خیلی بیش از این باشه
خوشبختانه تحولات خوبی هم داره انجام میشه در شرکت و مدیریت جدیدش قصد داره برگردونه باهنر رو به جایگاه اصلیش. به نظرم برای سرمایه گذاری بلندمدت گزینه بسیار خوبی باشه و از اون سهم هاییه که یه تکون بنیادی بخوره می تونه سودش 10 برابر بشه... از لحاظ ریسک هم خرید در محدوده قیمت اسمی فوق العاده کم ریسکه. ضمنا گویا اساتید تکنیکال مثل محسن مختاری عزیز، مسلم گرامی، اسی محمدی بزرگوار و... هم روش نظر مثبتی دارند. باز هم دوستان برای خرید خودشون تحقیق کنند تا مطمئن تر معامله کنندآخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/03/27, 11:29.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Postسلام سید جان
سید نظرت رو کهمدا هم گروهی کفرا چجوریه؟
تعدیل خوبی تو گزارش 9 ماهه میگن داره؟
کهمدا البته نوع فعالیتش هیچ شباهتی نداره به کفرا اما موقعیت رقابتی خوبی در بازار خودش داره و داشتن تعدیل مجدد اصلا دور از ذهن نیست. فقط باید نوع معاملات سامانی ها رو کامل رصد کنید تا زمان صعود اصلی دستتون بیاد. در کل بنیادی سهم خیلی خوبهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postسلام دکتر سید یاسر
سال خوب و پر برکتی داشته باشید
اندر باب سود تلفیقی اگر زحمتی نباشه میخواستم کمی اطلاعاتمو بیشتر کنم و همچنین سپرده بانکی و ایضا طریقه به دست اومدن محصولات گروه روی اینکه کدوم محصول میانیه و کدوم نهایی
با تشکر
در اصل توسط 12478512 پست شده است View Postسلام سید جان... نوروزت پیروز... همچنین بقیه دوستان... پتروشیمی ها اقبالشون تموم شد؟! باتوجه به مقاومت ۴۰ هزار شاخص پترو های فرابورسی مثل زاگرس توصیه میشن، نمودارش پرچم قشنگی داره...!
همچنین شما، ان شالله سال خوبی داشته باشید. خیر صنایع معدنی و پلایش و پتروشیمی در ایران حالا حالاها اقبالشون تمام نخواهد شد! اما در کوتاه مدت ممکنه اصلاح داشته باشند. اما در مورد تک سهم ها باید جداگانه بررسی بشه و صرف مقاومت شاخص نمی تونه عامل تصمیم سازی باشه. عالی الحساب فکر می کنم زاگرس با یک یا حداکثر دو منفی دیگه روندش مثبت بشهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postمصطفی جان ناراحت نشو من شوخی کردم،میدونم اینجا مخفی کاری نداریم!;)
واتی هم که امروز بست برای تعدیل،قبل از مجمع باز میشه یا نه؟!من یه ناخونکی قبلا زدم اما حواسم به سهم نبود و نتونستم کامل کنم...;)
انشالا که باز بشه. کار اینا تکلیف نداره که سر وقت بازش کننوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
حافظ گشوده ام و چه زیباست فال تو
حتما قشنگ می شود امسال حال تو
با آن زبان فاخر و ایرانی اصیل
فرخنده باد روز و شب و ماه و سال تو
جناب شریعت سال نو شما مبارک...بهترین را برای شما آرزومندم..@};-@};-@};-@};-@};-
آخرین ویرایش توسط آمن خادمی؛ 2013/03/29, 00:43.to continue, please follow me on my page
نظر
-
نظر
-
درود بر همه دوستان؛
خوب راند آخر مسافرت رو هم پشت سر گذاشتیم و زین پس هستیم در خدمت دوستان. همچنان در این قیمت ها توصیه به خرید کفرا، فباهنر، شپاس، فملی دارم. کسعدی هم راه خودش رو پیدا کرده شکر خدا. شپارس هم که عمرا گیر کسی بیاد!
در اصل توسط arashsefid پست شده است View Postسلام یاسر خان، انشاالله سال خوب و با برکتی داشته باشی
یه تحلیل از گروه قند میذاری؟
با تشکر
در اصل توسط Smart پست شده است View Postآقای مدیر هم که همه جا تبریک دادن
اونم رنگ و وارنگ (=رنگارنگ شیرازی)
مبارکه ایشالا
خانم خادمی عزیز، ان شالله برای شما و خانواده محترمتون هم سالی پر از خوبی و خوشی و سلامتی باشه @};-
در اصل توسط احسان147 پست شده است View Postسید جان سلام
فکر کنم گروه کاشی حرکت خودشو اغاز کرده درسته ؟
گروه کاشی اکثرشون برای 12 ماه تعدیل دارند و بعضا با سود اعلامی 92 با پی به ای 3-3.5 معامله میشند و البته پی به ای تحلیلی اونها بعضا کمتر از 3 هم هست! ضمنا بازارشون از زمانی که بازارهای منطقه ای رو بدست گرفتند بسیار بسیار کمتر شده و باید کم کم پی به ایشون از ساختمونی ها فاصله بگیره. به نظرم اشتباه بازاره که پی به ای مشابه ساختومنی ها به کاشی ها میدهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر