در اصل توسط zafar3000 پست شده است
View Post
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
-
در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Postدپارس که الان 22620 هست. منظورتون رو از دو هفته دیگه میره تا 2200 چی بود ظفر جان
درست می فرمایید لازم به توضیح است که این نوشته را دوست گرامی و عزیز کیوان در جواب سوال اینجانب در حدود یک هفته قبل از این زمان هنگامی که قیمت حوالی 1900 تومان بود برای اینجانب در پیام خصوصی فرستادند و با توجه به اهمیت موارد ذکر شده در تحلیل ایشان با گرفتن اجازه از ایشان مطلب را در تالار عمومی نقل قول کردم
شاد باشید
نظر
-
در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Postسلام بر صادق عزیز
درست می فرمایید لازم به توضیح است که این نوشته را دوست گرامی و عزیز کیوان در جواب سوال اینجانب در حدود یک هفته قبل از این زمان هنگامی که قیمت حوالی 1900 تومان بود برای اینجانب در پیام خصوصی فرستادند و با توجه به اهمیت موارد ذکر شده در تحلیل ایشان با گرفتن اجازه از ایشان مطلب را در تالار عمومی نقل قول کردم
شاد باشید
نظر
-
شرکت ..... قیمت ریال .... سود عملیاتی 92ریال .... سود عملیاتی 91ریال
خودرو ...... 1520 ........... 1295 .......... ضرر
خسایپا ....1399 ...... 402 ...... ضرر
خگستر..... 2277 ..... 530 ....... 789
خزامیاد ...... 1147...... 6 ....... ضرر
خاور ..... 1009 ...... 51 ....... ضرر
خبهمن .....1900....... 169 ....... 311
ورنا ...... 1334........ 182 ....... 308
خمهر ....... 957 ....... 189 ....... ضرر
خوساز...... 1040 ....... 194 ....... ضرر
ختوقا ......1394....... 19 ....... 504
خپارس...... 1184 ..... 667 ...... ضرر
خرینگ..... 1302 ...... 528 ....... ضرر
خعتبار ...... 1445 ....... 270 ....... 276
خزر ....... 1235 ....... 302 ....... ضرر
خکاوه ...... 944 ....... 707 ....... 374
ختراک....... 1409 ....... 274 ....... 361
خشرق...... 985...... 624 .......427
خمحرکه...... 1129 ......165 .....ضرر
خکار...... 1697..... 747....... 573
خپویش ......14332 ......4333...... 1791
خمحور..... 1450...... 149....... 191
خفناور...... 3000 ......672...... 769
خلنت ......2540.... 372 ......447
خموتور...... 1234......176...... 211
خفنر .....815...... 287...... 228
خاهن....... 1551 ......570..... ضرر
خچرخش.... 1041 ......373.... 246
ختور ......1114...... 178 .......215
خریخت .......1258 ......343 ......ضرر
خاذین...... 1192 .......1179 .......1248
خکمک ......1222..... 319 ........394
نظر
-
ببینید امید عزیز، این دو شرکت بصورت دفعی زیان تسعیر ارز رو در حساب های سال 91 خودشون دیدند. برای مثال باهنر حدود 80 تومان از سود پارسالش فقط به همین دلیل کم شد اگر نه سود بالای 100 تومان بود. حالا با این امهال داده شده شرکت ها باید این پول بلوکه شده رو به تدریج آزاد کنند. البته به صورت دفعی نخواهد بود بلکه باید طی چند سال مستهلک کنند. دقیق نمی دونم چند سال موافقت شده البته اما به فرض که 5 ساله باشه باهنر باید امسال 17 تومانش رو برگشت بزنه یا اینکه در قسمت تعدیلات سنواتی سال قبل اعمل کنه که تاثیرش روی سود انباشته سال 92 خواهد بود و میتونه بیشتر تقسیم کنه[/QUOTE]
درا ستاندارد سال مشخص نشده،گفته شده که زیان به بهای تمام شده دارایی منظور شود.هر دارایی عمر مفیدی دارد که طبق قوانین مالیات های مستقیم باید در زمان مشخصی مستهلک شودفبنابراین بسته به شرکت و نوع دارایی خریداری شده زمان استهلاک متفاوت خواهد بود ولی عموماٌ میشود ده سال را در نظر گرفت.
فارغ از جو روانی ایجاد شده ،این تغییر در استاندارد نه تنها برای این دسته از شرکتها مفید نیست بلکه مضر هم میباشد و هدف از این تغییر کمک به دولت در اخذ مالیات بیشتر میباشد.شرکتها که مطابق قرارداد فیمابین با بانک در هر حال مکلف به تسویه بدهی در زمان مقرر هستند بنابراین cash out flow شرکتها از این نظر تغییری نمی کند ولی در صورت تداوم استاندارد قبلی،شرکتها زیان تسعیر را از درامد مالیاتی سال خودشان کسر می کردند و مالیات کمتری پرداخت می کردند بنابراین سود بیشتری در شرکت جهت سرمایه گذاری یا تقسیم بین سهامداران باقی میماند.حالا با این تغییر شرکته هم باید پول وام ارزی را با نرخ جدید بدهند و هم یه کم مالیات بیشتری پرداخت کنند. وتنها چیزی که برای من و شمای سهامدار میماند یک سود صوری بالاتری است که شرکت اعلام میکند و دلخوشیم که وقتی پی به ای مثلاٌ 5 به سهممان میدهیم به قیمت بالاتری میرسیم.
اضافه کنم در خیلی از کشورها بعنوان یک تشویق مالیاتی و برای نوسازی صنایع به شرکتها اجازه می دهند که بتوانند داراییهای خریداری شده را در مدت زمان کمتری مستهلک کنند.
نظر
-
خروج از فاسمین رو تو چه قیمتی مناسب میبینین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون/:.smilingsmiley.:/[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط einstein پست شده است View Postدرا ستاندارد سال مشخص نشده،گفته شده که زیان به بهای تمام شده دارایی منظور شود.هر دارایی عمر مفیدی دارد که طبق قوانین مالیات های مستقیم باید در زمان مشخصی مستهلک شودفبنابراین بسته به شرکت و نوع دارایی خریداری شده زمان استهلاک متفاوت خواهد بود ولی عموماٌ میشود ده سال را در نظر گرفت.
فارغ از جو روانی ایجاد شده ،این تغییر در استاندارد نه تنها برای این دسته از شرکتها مفید نیست بلکه مضر هم میباشد و هدف از این تغییر کمک به دولت در اخذ مالیات بیشتر میباشد.شرکتها که مطابق قرارداد فیمابین با بانک در هر حال مکلف به تسویه بدهی در زمان مقرر هستند بنابراین cash out flow شرکتها از این نظر تغییری نمی کند ولی در صورت تداوم استاندارد قبلی،شرکتها زیان تسعیر را از درامد مالیاتی سال خودشان کسر می کردند و مالیات کمتری پرداخت می کردند بنابراین سود بیشتری در شرکت جهت سرمایه گذاری یا تقسیم بین سهامداران باقی میماند.حالا با این تغییر شرکته هم باید پول وام ارزی را با نرخ جدید بدهند و هم یه کم مالیات بیشتری پرداخت کنند. وتنها چیزی که برای من و شمای سهامدار میماند یک سود صوری بالاتری است که شرکت اعلام میکند و دلخوشیم که وقتی پی به ای مثلاٌ 5 به سهممان میدهیم به قیمت بالاتری میرسیم.
اضافه کنم در خیلی از کشورها بعنوان یک تشویق مالیاتی و برای نوسازی صنایع به شرکتها اجازه می دهند که بتوانند داراییهای خریداری شده را در مدت زمان کمتری مستهلک کنند.
بله در واقع مستهلک کردن طولانی مدت مناسب نیست البته در کشورهای با نرخ تورم پایین نه ایران. اینجا با این تغییر ارزش پول و استفاده از روش های خطی در مستهلک کردن دارایی ها به نظر در کل به سود شرکت خواهد شد. البته از سوی دیگه فاکتورهای بی ثبات اقتصادی دیگه ای هم داریم. مثلا ممکنه سال دیگه بگن آقا باید 3500 تسویه کنید وارم ارزیتون رو. در نتیجه همه این فاکتورهای بلندمدتی به دلیل ابهام بالا، در کوتاه مدت تاثیر زیادی روی روندها ندارند و فقط همون بعد روانی قضیه موثره. بعد روانی یعنی شرکتی که همه میدونند 3 ماهه گزارش خوبی نخواهد داد اما وقتی گزارش ضعیفش میاد 20 درصد افت می کنه! در حالی که هیچ فاکتور بمیادیش تغییری نکرده.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
"وپاسار" , "وپارس"
در صورتی که امروز حجم بالا بخورند مثلا بالای 15-20 میل، می تونم بگم نوید آغاز یک رالی مجدد حداقل 20 درصدی خواهد بود. ان شالله البته!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام آقای شریعت
سهمهای خگستر-کگل و سایپا را بررسی کردم برای خرید مناسبند . آیا شما هم با من موافقید؟ یا سهمهایی با پتانسیل بالاتر مد نظر دارید؟
نظر
-
مرسی سید/:.Heart.:/[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postممنون جناب آینشتیان بابت توضیحات کاملتون؛
بله در واقع مستهلک کردن طولانی مدت مناسب نیست البته در کشورهای با نرخ تورم پایین نه ایران. اینجا با این تغییر ارزش پول و استفاده از روش های خطی در مستهلک کردن دارایی ها به نظر در کل به سود شرکت خواهد شد. البته از سوی دیگه فاکتورهای بی ثبات اقتصادی دیگه ای هم داریم. مثلا ممکنه سال دیگه بگن آقا باید 3500 تسویه کنید وارم ارزیتون رو. در نتیجه همه این فاکتورهای بلندمدتی به دلیل ابهام بالا، در کوتاه مدت تاثیر زیادی روی روندها ندارند و فقط همون بعد روانی قضیه موثره. بعد روانی یعنی شرکتی که همه میدونند 3 ماهه گزارش خوبی نخواهد داد اما وقتی گزارش ضعیفش میاد 20 درصد افت می کنه! در حالی که هیچ فاکتور بمیادیش تغییری نکرده.
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post"وپاسار" , "وپارس"
در صورتی که امروز حجم بالا بخورند مثلا بالای 15-20 میل، می تونم بگم نوید آغاز یک رالی مجدد حداقل 20 درصدی خواهد بود. ان شالله البته!
نظر
-
در اصل توسط einstein پست شده است View Postجناب شریعت،فکر میکنم معامله در مثبت کامل ولی با حجم پایین مطمئنتر است.چون نشان میدهد سهامداران به ارزنده بودن سهم پی بردند و حاضر به ریسک از دست دادن سهم به منظور ورود مجدد نیستند. واین یعنی کنترل عرضه
بله فرمایش شما درسته. از این جهت عرض کردم که خصوصا در مورد پاسارگاد قبل از حرکت های بزرگش حجم معاملات تغییر محسوسی می کنه معمولا.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
"فملیح"
در 230 بازار نمی خرید در حالی که خود سهم 350 تومان بود...
بازار جالبی داریم... بخشی از فملیح هارو امروز تقدیم خریداران کردم که احتمالا برخی همون فروشنده های 230 تومانی چهارشنبه بودند :)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر