بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sadeghmousavi
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 484

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب مجدد
    نظر دوست عزیز و گرامی کیوان ارجمند

در مورد دپارس:
    من این سهمو در بازه یکساله با هدف 6000 تومان میتونم ببینم. ولی در بازه کوتاه مدتش مجبورم یک تصور و حدس داشته باشم از اینکه سهم تا حدود 2 هفته میره تا نزدیک 2200 و از اونجا هم حدود 2 هفته بر میگرده پایین تا محدوده 1800 و حرکت اصلی سهم از اونجا آغاز میشه.
    بنابراین من خودم اگر سهمو الان بخرم تا 2200 مراقبشم ببینم پایین میاد رد میکنم پایین دوباره وارد میشم و اگر 2200 را با قدرت و سرعت رد کردم تجزیه تحلیل جدید میکنم.

در مورد خاذین: از این نسبت به دپارس بیشتر خوشم اومد چون به نظر میاد سرعت بیشتری در کوتاه مدت به خودش بگیره ولی به نظرم اول باید خوب خودشو بالای 100 سفت کنه و حدسم اینه مثل فولای باید اینجاها یک الگوی پرچم تشکیل بده. به نظرم این کار برای سهم خیلی بهتره تا اینکه همینجور یک کله بخواد بره بالا چون در اونصورت برای عبور از 130 مشکل پیدا میکنه. اگر خوب سفت کنه میتونه راحت تا حوالی 210 بره بالا و اگر اونجا هم حمایت بشه 280 میتونه هدفی باشه که در کوتاه ترین زمان ببیندش.
    دپارس که الان 22620 هست. منظورتون رو از دو هفته دیگه میره تا 2200 چی بود ظفر جان

نظر

• zafar3000
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 1243

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
      دپارس که الان 22620 هست. منظورتون رو از دو هفته دیگه میره تا 2200 چی بود ظفر جان
      سلام بر صادق عزیز
      درست می فرمایید لازم به توضیح است که این نوشته را دوست گرامی و عزیز کیوان در جواب سوال اینجانب در حدود یک هفته قبل از این زمان هنگامی که قیمت حوالی 1900 تومان بود برای اینجانب در پیام خصوصی فرستادند و با توجه به اهمیت موارد ذکر شده در تحلیل ایشان با گرفتن اجازه از ایشان مطلب را در تالار عمومی نقل قول کردم
      شاد باشید

نظر

• sadeghmousavi
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 484

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
        سلام بر صادق عزیز
        درست می فرمایید لازم به توضیح است که این نوشته را دوست گرامی و عزیز کیوان در جواب سوال اینجانب در حدود یک هفته قبل از این زمان هنگامی که قیمت حوالی 1900 تومان بود برای اینجانب در پیام خصوصی فرستادند و با توجه به اهمیت موارد ذکر شده در تحلیل ایشان با گرفتن اجازه از ایشان مطلب را در تالار عمومی نقل قول کردم
        شاد باشید
        ممنون از این پیام خصوصیای خوب برا منم بفرست . ثواب داره بخدا

نظر

• zafar3000
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1243

شرکت ..... قیمت ریال .... سود عملیاتی 92ریال .... سود عملیاتی 91ریال
          خودرو ...... 1520 ........... 1295 .......... ضرر
          خسایپا ....1399 ...... 402 ...... ضرر
          خگستر..... 2277 ..... 530 ....... 789
          خزامیاد ...... 1147...... 6 ....... ضرر
          خاور ..... 1009 ...... 51 ....... ضرر
          خبهمن .....1900....... 169 ....... 311
          ورنا ...... 1334........ 182 ....... 308
          خمهر ....... 957 ....... 189 ....... ضرر
          خوساز...... 1040 ....... 194 ....... ضرر
          ختوقا ......1394....... 19 ....... 504
          خپارس...... 1184 ..... 667 ...... ضرر
          خرینگ..... 1302 ...... 528 ....... ضرر
          خعتبار ...... 1445 ....... 270 ....... 276
          خزر ....... 1235 ....... 302 ....... ضرر
          خکاوه ...... 944 ....... 707 ....... 374
          ختراک....... 1409 ....... 274 ....... 361
          خشرق...... 985...... 624 .......427
          خمحرکه...... 1129 ......165 .....ضرر
          خکار...... 1697..... 747....... 573
          خپویش ......14332 ......4333...... 1791
          خمحور..... 1450...... 149....... 191
          خفناور...... 3000 ......672...... 769
          خلنت ......2540.... 372 ......447
          خموتور...... 1234......176...... 211
          خفنر .....815...... 287...... 228
          خاهن....... 1551 ......570..... ضرر
          خچرخش.... 1041 ......373.... 246
          ختور ......1114...... 178 .......215
          خریخت .......1258 ......343 ......ضرر
          خاذین...... 1192 .......1179 .......1248
          خکمک ......1222..... 319 ........394

نظر

• einstein
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 360

ببینید امید عزیز، این دو شرکت بصورت دفعی زیان تسعیر ارز رو در حساب های سال 91 خودشون دیدند. برای مثال باهنر حدود 80 تومان از سود پارسالش فقط به همین دلیل کم شد اگر نه سود بالای 100 تومان بود. حالا با این امهال داده شده شرکت ها باید این پول بلوکه شده رو به تدریج آزاد کنند. البته به صورت دفعی نخواهد بود بلکه باید طی چند سال مستهلک کنند. دقیق نمی دونم چند سال موافقت شده البته اما به فرض که 5 ساله باشه باهنر باید امسال 17 تومانش رو برگشت بزنه یا اینکه در قسمت تعدیلات سنواتی سال قبل اعمل کنه که تاثیرش روی سود انباشته سال 92 خواهد بود و میتونه بیشتر تقسیم کنه[/QUOTE]
            درا ستاندارد سال مشخص نشده،گفته شده که زیان به بهای تمام شده دارایی منظور شود.هر دارایی عمر مفیدی دارد که طبق قوانین مالیات های مستقیم باید در زمان مشخصی مستهلک شودفبنابراین بسته به شرکت و نوع دارایی خریداری شده زمان استهلاک متفاوت خواهد بود ولی عموماٌ میشود ده سال را در نظر گرفت.
            فارغ از جو روانی ایجاد شده ،این تغییر در استاندارد نه تنها برای این دسته از شرکتها مفید نیست بلکه مضر هم میباشد و هدف از این تغییر کمک به دولت در اخذ مالیات بیشتر میباشد.شرکتها که مطابق قرارداد فیمابین با بانک در هر حال مکلف به تسویه بدهی در زمان مقرر هستند بنابراین cash out flow شرکتها از این نظر تغییری نمی کند ولی در صورت تداوم استاندارد قبلی،شرکتها زیان تسعیر را از درامد مالیاتی سال خودشان کسر می کردند و مالیات کمتری پرداخت می کردند بنابراین سود بیشتری در شرکت جهت سرمایه گذاری یا تقسیم بین سهامداران باقی میماند.حالا با این تغییر شرکته هم باید پول وام ارزی را با نرخ جدید بدهند و هم یه کم مالیات بیشتری پرداخت کنند. وتنها چیزی که برای من و شمای سهامدار میماند یک سود صوری بالاتری است که شرکت اعلام میکند و دلخوشیم که وقتی پی به ای مثلاٌ 5 به سهممان میدهیم به قیمت بالاتری میرسیم.
            اضافه کنم در خیلی از کشورها بعنوان یک تشویق مالیاتی و برای نوسازی صنایع به شرکتها اجازه می دهند که بتوانند داراییهای خریداری شده را در مدت زمان کمتری مستهلک کنند.

نظر

• under line
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 137

خروج از فاسمین رو تو چه قیمتی مناسب میبینین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون/:.smilingsmiley.:/
              [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط under line پست شده است View Post
                خروج از فاسمین رو تو چه قیمتی مناسب میبینین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون/:.smilingsmiley.:/
                درود؛
                هنوز پایین تر از ارزش واقعیش معامله میشه ونگهداری توصیه میشه. کل گروه روی تقریبا همین وضعیت رو دارند!
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                  درا ستاندارد سال مشخص نشده،گفته شده که زیان به بهای تمام شده دارایی منظور شود.هر دارایی عمر مفیدی دارد که طبق قوانین مالیات های مستقیم باید در زمان مشخصی مستهلک شودفبنابراین بسته به شرکت و نوع دارایی خریداری شده زمان استهلاک متفاوت خواهد بود ولی عموماٌ میشود ده سال را در نظر گرفت.
                  فارغ از جو روانی ایجاد شده ،این تغییر در استاندارد نه تنها برای این دسته از شرکتها مفید نیست بلکه مضر هم میباشد و هدف از این تغییر کمک به دولت در اخذ مالیات بیشتر میباشد.شرکتها که مطابق قرارداد فیمابین با بانک در هر حال مکلف به تسویه بدهی در زمان مقرر هستند بنابراین cash out flow شرکتها از این نظر تغییری نمی کند ولی در صورت تداوم استاندارد قبلی،شرکتها زیان تسعیر را از درامد مالیاتی سال خودشان کسر می کردند و مالیات کمتری پرداخت می کردند بنابراین سود بیشتری در شرکت جهت سرمایه گذاری یا تقسیم بین سهامداران باقی میماند.حالا با این تغییر شرکته هم باید پول وام ارزی را با نرخ جدید بدهند و هم یه کم مالیات بیشتری پرداخت کنند. وتنها چیزی که برای من و شمای سهامدار میماند یک سود صوری بالاتری است که شرکت اعلام میکند و دلخوشیم که وقتی پی به ای مثلاٌ 5 به سهممان میدهیم به قیمت بالاتری میرسیم.
                  اضافه کنم در خیلی از کشورها بعنوان یک تشویق مالیاتی و برای نوسازی صنایع به شرکتها اجازه می دهند که بتوانند داراییهای خریداری شده را در مدت زمان کمتری مستهلک کنند.
                  ممنون جناب آینشتیان بابت توضیحات کاملتون؛

بله در واقع مستهلک کردن طولانی مدت مناسب نیست البته در کشورهای با نرخ تورم پایین نه ایران. اینجا با این تغییر ارزش پول و استفاده از روش های خطی در مستهلک کردن دارایی ها به نظر در کل به سود شرکت خواهد شد. البته از سوی دیگه فاکتورهای بی ثبات اقتصادی دیگه ای هم داریم. مثلا ممکنه سال دیگه بگن آقا باید 3500 تسویه کنید وارم ارزیتون رو. در نتیجه همه این فاکتورهای بلندمدتی به دلیل ابهام بالا، در کوتاه مدت تاثیر زیادی روی روندها ندارند و فقط همون بعد روانی قضیه موثره. بعد روانی یعنی شرکتی که همه میدونند 3 ماهه گزارش خوبی نخواهد داد اما وقتی گزارش ضعیفش میاد 20 درصد افت می کنه! در حالی که هیچ فاکتور بمیادیش تغییری نکرده.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

"وپاسار" , "وپارس"

در صورتی که امروز حجم بالا بخورند مثلا بالای 15-20 میل، می تونم بگم نوید آغاز یک رالی مجدد حداقل 20 درصدی خواهد بود. ان شالله البته!

نظر

• محمد حقانی
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 447

سلام آقای شریعت
                      سهمهای خگستر-کگل و سایپا را بررسی کردم برای خرید مناسبند . آیا شما هم با من موافقید؟ یا سهمهایی با پتانسیل بالاتر مد نظر دارید؟

نظر

• under line
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 137

مرسی سید/:.Heart.:/
                        [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• einstein
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 360

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                          ممنون جناب آینشتیان بابت توضیحات کاملتون؛

بله در واقع مستهلک کردن طولانی مدت مناسب نیست البته در کشورهای با نرخ تورم پایین نه ایران. اینجا با این تغییر ارزش پول و استفاده از روش های خطی در مستهلک کردن دارایی ها به نظر در کل به سود شرکت خواهد شد. البته از سوی دیگه فاکتورهای بی ثبات اقتصادی دیگه ای هم داریم. مثلا ممکنه سال دیگه بگن آقا باید 3500 تسویه کنید وارم ارزیتون رو. در نتیجه همه این فاکتورهای بلندمدتی به دلیل ابهام بالا، در کوتاه مدت تاثیر زیادی روی روندها ندارند و فقط همون بعد روانی قضیه موثره. بعد روانی یعنی شرکتی که همه میدونند 3 ماهه گزارش خوبی نخواهد داد اما وقتی گزارش ضعیفش میاد 20 درصد افت می کنه! در حالی که هیچ فاکتور بمیادیش تغییری نکرده.
                          جناب دکتر،سازمان حسابرسی در پوزیشنی نیست که در مورد نحوه تسویه بدهی ارزی شرکتها اظهار نظر کند.شرکت و بانک قراردادی دارند که مطابق آن شرکت ملزم به تسویه وامش میباشد.یعنی نرخی قلعی برای تسویه تعیین نشده است.بنابراین ریسک تغییر ارز سر جای خودش هست.موضوع تورم هم مطرح نیست.شرکته مبالغ کلانی به مشاورین مالیاتی پرداخت می کنند تا از روشهای قانونی بتوانند هزینههای سالهای آتی را در سال جاری ثبت کنند یا درامد امسال را به سالهای آتی منتقل کنند تا پرداخت مالیات را به تعویق اندازند.(دقت شود فقط تاخیر نه عدم پرداخت قطعی).حالا سازمان حسابرسی مصوبه ای داده و شرکتها را از یک مزیت مالیاتی قابل توجه محروم کرده ،حالا ما داریم براش دست می زنیم و ازش تشکر میکنیم

نظر

• einstein
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 360

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                            "وپاسار" , "وپارس"

در صورتی که امروز حجم بالا بخورند مثلا بالای 15-20 میل، می تونم بگم نوید آغاز یک رالی مجدد حداقل 20 درصدی خواهد بود. ان شالله البته!
                            جناب شریعت،فکر میکنم معامله در مثبت کامل ولی با حجم پایین مطمئنتر است.چون نشان میدهد سهامداران به ارزنده بودن سهم پی بردند و حاضر به ریسک از دست دادن سهم به منظور ورود مجدد نیستند. واین یعنی کنترل عرضه

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                              جناب شریعت،فکر میکنم معامله در مثبت کامل ولی با حجم پایین مطمئنتر است.چون نشان میدهد سهامداران به ارزنده بودن سهم پی بردند و حاضر به ریسک از دست دادن سهم به منظور ورود مجدد نیستند. واین یعنی کنترل عرضه
                              درود بر شما؛

بله فرمایش شما درسته. از این جهت عرض کردم که خصوصا در مورد پاسارگاد قبل از حرکت های بزرگش حجم معاملات تغییر محسوسی می کنه معمولا.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

"فملیح"

در 230 بازار نمی خرید در حالی که خود سهم 350 تومان بود...

بازار جالبی داریم... بخشی از فملیح هارو امروز تقدیم خریداران کردم که احتمالا برخی همون فروشنده های 230 تومانی چهارشنبه بودند :)

نظر

در حال کار...
                                X