بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

همش همین بود؟! در حد 3 درصد منفی؟ که 1.5 درصد میره واس کارگزاری؟! به نظرم این منفی های 1روزه بیشتر به نظر میرس هماهنگ شده با کارگزارها باشه که نون خودشون رو بیشتر در بیارند!!
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• تازه کار
      كاربر فعال
      • Jul 2025
      • 121

سید جان... سلام@};-

ببخشید جای امنتری نبود که پستمان بدون تاییدیه ناظر سریع ثبت شود.

دو تا پست در تاپیک دکتر مهربان زدیم, اسممان رفت تو لیست سیاه و ازین پس باید پستهایمان بررسی شود!
      بعد دکتر میگه چرا زیر پستهای من تشکر نمیزنید!!! آقا جان, تاپیک شما خطرناکه... خطرناک!

بنده از همینجا, تبری خودم را از دکترمهربان و کلیه دوستدارانش (حتی خودم) اعلام میکنم. ناظر جان بنده حتی با خودم مخالفم. من را از واچینگ لیست خارج کن. من یک پست که میزنم, تا شش ساعت هر 30ثانیه رفرش میکنم ببینم چند تا تشکر گرفته ام!!! نکن این کارها را با من. از این پس دیگر به جاهای ممنوعه (همون تاپیک اسمشو نیار) نمیرم. قول میدم.

بعدانوشت: من در بورسی 90% فقط سه تاپیک میرم: اینجا, افسانه تامکت و اون تاپیکه (البته دیگه اونجا نمیرم!). هم اینجا و هم اون تاپیکه هر دو صفحه 58 هستند. جالبه...
      آخرین ویرایش توسط تازه کار؛ 2012/12/25, 19:59.

نظر

• مجيد رادمنش
        مدیر (6)
        • Oct 2010
        • 4902

در اصل توسط تازه کار پست شده است View Post
        سید جان... سلام@};-

ببخشید جای امنتری نبود که پستمان بدون تاییدیه ناظر سریع ثبت شود.

دو تا پست در تاپیک دکتر مهربان زدیم, اسممان رفت تو لیست سیاه و ازین پس باید پستهایمان بررسی شود!
        بعد دکتر میگه چرا زیر پستهای من تشکر نمیزنید!!! آقا جان, تاپیک شما خطرناکه... خطرناک!

بنده از همینجا, تبری خودم را از دکترمهربان و کلیه دوستدارانش (حتی خودم) اعلام میکنم. ناظر جان بنده حتی با خودم مخالفم. من را از واچینگ لیست خارج کن. من یک پست که میزنم, تا شش ساعت هر 30ثانیه رفرش میکنم ببینم چند تا تشکر گرفته ام!!! نکن این کارها را با من. از این پس دیگر به جاهای ممنوعه (همون تاپیک اسمشو نیار) نمیرم. قول میدم.
        با سلام و عرض پوزش از جناب تازه کار عزیز

متاسفانه این مشکل بدلیل تغییرات در نرم افزار سایت بوجود آمده و مختص شما نیست و ظرف چند روز آینده برطرف خواهد شد.
        یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• تازه کار
          كاربر فعال
          • Jul 2025
          • 121

در اصل توسط مجيد 20 پست شده است View Post
          با سلام و عرض پوزش از جناب تازه کار عزیز

متاسفانه این مشکل بدلیل تغییرات در نرم افزار سایت بوجود آمده و مختص شما نیست و ظرف چند روز آینده برطرف خواهد شد.
          ممنون مجید جان@};-

پیغام مدیریت در بالای صفحات را دیده بودم. دیروز هم محسن مختاری عزیز در تاپیک دکتر اشاره ای به آن داشتند.

مطالب فوق صرفا جهت مزاح بود و تنها هدف عرض ادبی به سید یاسر بود و بس, وگرنه تنها راه بریدن پای ما از آن تاپیک, بستن آن است!;)
          آخرین ویرایش توسط تازه کار؛ 2012/12/25, 20:17.

نظر

• وحید نصیری
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 594

سلام و عرض ادب ..

تاپیکتون رو مطالعه کردم ظاهرا شما اشراف خوبی نسبت به معدنی ها دارید یه سوال نیمه معدنی داشتم.

در مورد کادر مدیریتی سر سپه هستش خرید و فروش های این شرکت سرمایه گذاری از یک تازه وارد که تازه کد آنلاین گرفته هیجانی تره به نظر میاد از فروشش توی غبشهر و شاراک و ساراب و زمان که عرضه میکنه و رنج میزنه میشه فهمید.

البته فروش غبشهر و خرید ثباغ با توجه به اینکه حقوقی های درصد پایین تر دنبال تقسیم سود بیشترند تا افزایش سرمایه و ... با کمی اغماض منطقی به نظر میاد ولی فروش شاراک و ساراب خیر

یه کم می خواستم در مورد استراتژی شرکت تو خرید و فروش بدونم چون سر سپه بد موقع میفروشه و رو اعصاب حقیقی ها بد جور راه میره.

غبشهر و شاراک رو موقعی که اطلاعیه شفاف سازی اومد شروع به عرضه و رنج زدن کرد کاری که از یه حقوقی اصلا انتظار نمیره

با تشکر
            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

بچه درو ببند هوا سرد شد... اوه اوه... شما کی تشریف آوردین تو دکتر جان؟؟!!
              شرمنده بی هوا اومدین ندیدیمتون... یکی بره این لباس و شلوار منو بیاره...:-$

جدی این مهرداد هم با این تاپیکش !!!
              چقد بهش گفتم بیا چهار تا مطلب آموزشی بذار... بیا و سه تا پیش بینی خفن کن... بیا و دو تا نمودار مشتی بکش... اصلا بیا و یه روز مرتب سر تاپیکت بشین عمو...<:-p

ولش کن بابام جان.. خودت خوبی؟ خانواده خوبن؟ همسایه ها چی؟ سوپری سر محل رو خیلی سلام برسون...
              بهش بفرما رو پیشخون چند تا فیلم معناگرا بذاره مشتری زیاد شه...:x

تازه کار جان من رو با مسئولان ارشاد در ننداز... فیلم اخراجیها و نسبتش با آثار کلاسیک سینما همچون اشعار حافظه در برابر اشعار حضرت امام... @-)
              من که زبونم الکنه... اما بعد از لیون و v for vendetta سری هم به بحث فلسفی هنر و صنعت خواهیم زد و نتیجه ها خواهیم گرفت که فیلم های ارزشی به قول یارو گفتنی هنرند یا صنعت...B-)

یاسر حلالم کن... قرار نبود تاپیک تو رو دیگه خراب کنیم... همینجور پیش بره وسط بحث های سنگین سید جعفر خودمون میام جک می گم و سیل طرفداراش تیربارونم می کننا..<):)
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

درود بر شرف دوستانی که یاری کردند تا تاپیک بنده از تاپیک مهربان جلو بزنه! :">

دوست عزیز جناب کرمی؛ ببینید بنده چون رفتار این حقوقی ها رو از نزدیک دارم میبینم عرض می کنم که خیلی فاکتورها دخیله در معاملاتشون که ما در نظر نمیگیریم... البته حرف شما مبنی بر عجول بودنشون کاملا متینه و متاسفانه واقعیته اما... ببینید مثلا یه حقوقی که چند روز پیش توی فملی همه شیپور جنگ علیهش دست گرفته بودند نمی دونستند که سهامدار عمدش صبح اومده گفته تا ظهر 50 میلیارد نقدینگی جور کن! :d
                خلاصه موارد زیادی هست مثل شناسایی درامد، پایان سال مالی، تعهدات قبلی، جور کردن نقدینگی، خروج از یه صنعت و ورود به دیگری و.... بنابراین نمیشه زود قضاوت کرد هرچند برای حقوقی هایی که در منفی کامل فولاد 200 تومانی عرضه می کردند نمیشه بهانه ای جور کرد! که البته مدیر سبدشون تغییر کرد به خاطر اون افتضاح...

جناب تازه کار تاپیک مال خودتونه قربان... هر چه می خواهد دل تنگت بگو فقط قربون دستت هوای صاحب تاپیک رو هم داشته باش!

خود عزیز! (نگفتم شکوفه که اون موقع میشد واکنش نسبت به یاس...) :d
                خیلی چاکریم... دوست دارم بازم راجع به قیلم ها صحبت کنیم... با عمو آلفردو قبلا خیلی بحث می کردیم یادش بخیر... (می دونی که کدوم آلفرد رو میگم؟ ;) )

نظر

• Captain Nemo
                  مدیر
                  • Dec 2010
                  • 2934

سلام یاسر جان
                  دستور بدی تاپیک دکتر را سریع میفرستم رو هوا
                  یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                  دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                  مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• راهکار جدید
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 139

سلام یاسر جان می دونم شما و جناب پناهی عزیز و خیلی از دوستان وارد سهم بنیادی قوی شپارس شدین منم به لطف خدا خریدامو تکمیل کردم با توجه به بنیادی قوی سهم و افزایش نرخ محصولات شوینده و تعدیلات مثبت پیش روی سهم که تا اواسط ماه اعلام می شود صلاح نمی دانین راجب این سهم که در کف قیمتی هست بیشتر صحبت شود تا دوستان عزیز در کف قیمتی بتوانند سهم را شناسایی کنند؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                      سلام یاسر جان
                      دستور بدی تاپیک دکتر را سریع میفرستم رو هوا
                      :">
                      کاپیتان بد جوری شرمنده کردی همشهری عزیز... نه بابا ما راضی به نابودی کسی نیستیم همین که یه صفحه عقب تر باشه کافیه برام =))

خیلی خیلی ارادت داریم کاپیتان بزرگوار :x

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Post
                        سلام یاسر جان می دونم شما و جناب پناهی عزیز و خیلی از دوستان وارد سهم بنیادی قوی شپارس شدین منم به لطف خدا خریدامو تکمیل کردم با توجه به بنیادی قوی سهم و افزایش نرخ محصولات شوینده و تعدیلات مثبت پیش روی سهم که تا اواسط ماه اعلام می شود صلاح نمی دانین راجب این سهم که در کف قیمتی هست بیشتر صحبت شود تا دوستان عزیز در کف قیمتی بتوانند سهم را شناسایی کنند؟
                        درود بر شما دوست عزیز؛
                        والا همون روز که خریدم هرچی بود و نبودش رو ریختیم بیرون با مصطفی بابک عزیز هم که راجع به تکنیکالش و مقاومت هاش صحبت کردند. دیدم داره وارد حاشیه میشه گفتم سکوت کنم تا روند خودش رو پیدا کنه. اصولا ما که سهم بنیادی می خریم باید صبرمون بیشتر باشه و البته تارگت هامون هم بالاتره قاعدتا ;)
                        اما بازم چشم، اگه هر سوالی باشه راجع به وضعیت سهم من در خدمتم

نظر

• Captain Nemo
                          مدیر
                          • Dec 2010
                          • 2934

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                          :">
                          کاپیتان بد جوری شرمنده کردی همشهری عزیز... نه بابا ما راضی به نابودی کسی نیستیم همین که یه صفحه عقب تر باشه کافیه برام =))

خیلی خیلی ارادت داریم کاپیتان بزرگوار :x
                          خواهش میکنم یاسر جان
                          میگم اگر دوست داشتی خراب بشیم رو سر این دکتر بریم ولایت و برگردیم
                          بدجوری هوایی شدم ... البته سابقه رانندگی اش خرابه
                          2-3 بار با 206 حنایی رنگش چپ کرده تو جاده خرم اباد ...
                          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط captain nemo پست شده است View Post
                            خواهش میکنم یاسر جان
                            میگم اگر دوست داشتی خراب بشیم رو سر این دکتر بریم ولایت و برگردیم
                            بدجوری هوایی شدم ... البته سابقه رانندگی اش خرابه
                            2-3 بار با 206 حنایی رنگش چپ کرده تو جاده خرم اباد ...
                            کاپتان شما مه بهتر می دونی من اجازم دست خودمه! ار هیچ کسی هم اجازه نباید بگیرم! :d
                            اما منم خیلی دلم تنگ شده و مترصد فرصتم یه سر برم به مادربزرگ عزیزم هم بزنم >:d<
                            یا علی! 2-3 بار چپ کرده؟!

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1134

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                              درود بر شرف دوستانی که یاری کردند تا تاپیک بنده از تاپیک مهربان جلو بزنه! :">
                              خود عزیز! (نگفتم شکوفه که اون موقع میشد واکنش نسبت به یاس...) :d
                              خیلی چاکریم... دوست دارم بازم راجع به قیلم ها صحبت کنیم... با عمو آلفردو قبلا خیلی بحث می کردیم یادش بخیر... (می دونی که کدوم آلفرد رو میگم؟ ;) )
                              راستش شکوفه و یاس هر دو زیباترین مخلوقات زمینند. تو که نادیده برام روشنه که گلی. اون هم گل یاس...
                              اسم شکوفه رو هم دوست دارم. نمی دونم چطور شد که اسم هر چی چیز قشنگ و لطیفه شد مال خانوما و اسم های خشن و قدرتی و ضربتی رسید به ما آقایون...
                              حالا خوبه که می گی شکوفه... یکی از دوستان می گفت خودشکوفایی رو که میشنوم یاد خود ار..یی می افتم!!
                              بسیار خندیدیم:D و خوشحال شدم یاد تجاوز به عنف نیفتاد والا کار من زار بود...#:-S
                              اما تو همون شکوفه رو بگو که باش حال می کنم... کاش یه روزی ما هم میوه بدیم...:">

عمو آلفرد ما رو دیوانه کرد با پنجره عقبی و روانی و سرگیجه و شمال از شمال غربی و بدنام و ....

بسیار بباید که دگر مادر گیتی تو چو فرزند بزاید...
                              سر آلفرد جان:((

کاپیتان جان تاپیک دکتر امانته دست ما... بذار خودش برگرده بعد به اتفاق آتیشش می زنیم...
                              البته که اگه ابراهیم باشه این دکی هیچ چیش نمی شه...:x اگه نمرد هم میریم واسه مرحله قربانی و اسماعیل!!!
                              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                              (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 594

سلام..

ممنون این سر سپه اگه یه خورده صبر می کرد هر سه سهمش رو (غبشهر - ساراب- شاراک) رو می تونست خیلی بالاتر بفروشه برا اینکه راه دوری نریم عرضه اخیرش تو شاراک گویای همه چیزه اومده روی 780 سهمش

رو عرضه میکنه در حالی که میتونست همونایی که رو 780 و پایین تر فروخته رو 100 تومن بالاتر بفروش حالا شما حساب کن شاید تقریبا 500 میلیون از بابت جو گیر شدن سبد گردانش توی یه هفته از جیبشون رفت.

از سر سپه که بگزریم میرسیم به وبوعلی خریدهای اخیرش که تو پرتفوی 1 ماه اخیر آورده میگه که سفته باز قهاریه من فکر میکردم که سفته بازا دارند قپیرا رو میبرند بالا نگو که کار کار همین بوعلی بوده

یه مثال دیگه بزنم وبانک هستش سهمی که خیرش به هیچ کس تا حالا نرسیده با این دارایی و این سود انباشته و این ناو سهم کمتر از 500 نباید باشه ولی نمیره، چرا؟ چون سودی به کسی نمیده و تا میاد رشد کنه

حقوقی هایی که کرسی ندارند فوری عرضه می کنند به همین خاطر رشد نمیکنه ولی ناو و داراییش چشم خیلی از فعالین رو گرفته و کافیه یه نفر بیاد سهم رو ببره بالای 320 اونوقته که دیگه بازار زحمت بقیه راه رو

میکشه و تبلیغ دارایی و بقیه چیزاش میفته گردن سایت ها و همه هم دیگه رو دربه در تشویق به خرید می کنند. البته ناگفته نمونه که کافیه سهم بگه افزایش سرمایه داریم و یا سیاست تقسیم سودش رو تغییر بده

اونوقت دیگه این سهم خدا رو بنده نیست اینو میخام بگم که زحمت بردن بالا تا 320 رو ظاهرا بوعلی داره میکشه میخواستم راجع به این حقوقی هم اگه اطلاعی داری ازش استفاده کنیم

ممنون
                                بهترین تفریح خوابه!

نظر

در حال کار...
                                X