بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد حقانی
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 447

سلام و عرض ارادت
    بارها و بارها از نظرات کارشناسی دقیق شما بهره برده ایم.و از شما صمیمانه تشکر میکنم.
    بررسیی که صورت دادم مپنا با دید سه ماهه تا چهل درصد رشد خواهد داشت آیا شما موافقید؟
    با دید سه ماهه مناسبترین سهم را کدام میدانید؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
      سلام و عرض ارادت
      بارها و بارها از نظرات کارشناسی دقیق شما بهره برده ایم.و از شما صمیمانه تشکر میکنم.
      بررسیی که صورت دادم مپنا با دید سه ماهه تا چهل درصد رشد خواهد داشت آیا شما موافقید؟
      با دید سه ماهه مناسبترین سهم را کدام میدانید؟
      درود بر شما؛
      مپنا سهم خیلی خوبیه وپتانسیل های زیادی داره اما متاسفانه همیشه فروشنده بالقوه ای به نام کارکنان داره!! به نظرم مپنا خوبه و بازده خوبی داشته باشه اما به نظرم گروه های بهتری هم هستند. گروه های مرتبط با دلار و سهم هایی که رشد زیادی نکردند+ گروه هایی که مشکل بنیادی ندارند اما افت بسیار زیادی کرده اند می تونه گزینه مناسبی باشه... سهام گروه کاشی، سیمانی ها و ساختمونی ها و بانکی ها تا حدودی پتانسیل رشد دارند. ضمن اینکه از اینها بهتر سهم های معدنی فلزی و غیر فلزی و پتروهایی هستند که رشد زیادی نداشته اند
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود بر جناب کرمی عزیز؛
        والا از فعالیت این گروه سرمایه گذاری ها خیلی اطلاع دقیقی ندارم اما خیلی هم در بلند مدت رفتارشون تاثیر گذار نیست، فقط شاید روی زمان تغییر روندها تاثیر گذار باشه

نظر

• وحید نصیری
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 594

سلام ...

از بین گروه پترو شفارا و شفن از شاراک به نظر من سر تر هستند مخصوصا شفارا هر چند گیر نمیاد ولی شاراک و شفن امسال رو میشه گفت تقریبا هم ترازند و شاراک شارپ تر حرکت میکنه و کوتاه مدتش مناسب تره ولی اگه بحث نرخ خوراک رو بیاریم وسط که میشه برا سال دیگه و بلند مدت و اینکه شاراک حاشیه به دنبال خودش داره در حد شفن نیست و شفن سر تره که دیگه اولویت پتروها میشه شفارا-شفن-شپترو-شیراز

میخواستم اگه ممکنه شما هم یه بررسی کنید ببینید چه طوریه

و اینکه نظرت راجع به اصلاح شاخص دستوری چیه ؟

ممنون
          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

علی آقا جنس تحلیلات و کنجکاویات برام خیلی دلچسبه...
            خوشحالم که به فروم بورسی پیوسته ای... من همینجا در خانه یاسر بهت خیر مقدم می گم...
            من که قابل نیستم اما بچه ها .............
            ;;)
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 594

ما مخلص هر چی بچه با حاله هستیم بالاخص بوشهریاش که قلمشون هم حرف نداره

ارادت داریم خدمتت :x
              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

يک روز ملا نصر الدین برای تعمیر بام خانه خود مجبور شد، مصالح ساختمانی را بر پشت الاغ بگذارد و به بالای پشت بام ببرد.
                الاغ هم به سختی از پله ها بالا رفت .
                ملا مصالح ساختمانی را از دوش الاغ برداشت و سپس الاغ را بطرف پایین هدایت کرد.
                ملا نمی دانست که خر از پله بالا می رود،
                ولی به هیچ وجه از پله پایین نمی آید.
                هر کاری کرد الاغ از پله پایین نیآمد.
                ملا الاغ را رها کرد و به خانه آمد ، که استراحت کند.
                در همین موقع دید الاغ دارد روی پشت بام بالا و پایین می پرد .
                وقتی که دوباره به پشت بام رفت ، می خواست الاغ را آرام کند که دید الاغ به هیچ وجه آرام نمی شود.
                به ناچار خودش برگشت پایین .
                بعد از مدتی متوجه شد که سقف اتاق خراب شده و پاهای الاغ از سقف چوبی آویزان شده،
                بالاخره الاغ از سقف به زمین افتاد و مرد .
                و ملا نصر الدین گفت:
                لعنت بر من که نمی دانستم که اگر خر به جایگاه رفیع برسد
                هم آنجا را خراب می کند و هم خودش را می کشد...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                  سلام ...

از بین گروه پترو شفارا و شفن از شاراک به نظر من سر تر هستند مخصوصا شفارا هر چند گیر نمیاد ولی شاراک و شفن امسال رو میشه گفت تقریبا هم ترازند و شاراک شارپ تر حرکت میکنه و کوتاه مدتش مناسب تره ولی اگه بحث نرخ خوراک رو بیاریم وسط که میشه برا سال دیگه و بلند مدت و اینکه شاراک حاشیه به دنبال خودش داره در حد شفن نیست و شفن سر تره که دیگه اولویت پتروها میشه شفارا-شفن-شپترو-شیراز

میخواستم اگه ممکنه شما هم یه بررسی کنید ببینید چه طوریه

و اینکه نظرت راجع به اصلاح شاخص دستوری چیه ؟

ممنون
                  درود بر جناب کرمی عزیز؛

در مورد پتروهایی که مقایسه کردید چشم حتما نگاه می کنم اگه نکته ای به ذهنم رسید عرض می کنم. در مورد اصلاح شاخص و این بحث ها به نظرم بیشتر به حجم معاملات و روند اون دقت کنید... گویای همه چیز هست... تا وقتی حجم بالایی در روز معامله میشه به نظرم اصلاح زیادی در کار نخواهد بود

نظر

• راهکار جدید
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 139

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                    يک روز ملا نصر الدین برای تعمیر بام خانه خود مجبور شد، مصالح ساختمانی را بر پشت الاغ بگذارد و به بالای پشت بام ببرد.
                    وقتی که دوباره به پشت بام رفت ، می خواست الاغ را آرام کند که دید الاغ به هیچ وجه آرام نمی شود.
                    و ملا نصر الدین گفت:
                    دکتر جون دمت گرم این ملا ما خیلی حرفا واسه گفتن داره ...

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1134

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      و ملا نصر الدین گفت:

ایول یاسر... خیلی مفهومی بود... سلیقه ات قابل ستایشه واسه انتخاب این حکایت... این ایام همه داریم زیر لب همین رو زمزمه می کنیم....
                      راستی فرمانت اطاعت شد و نقدگونه ای به لیون در دوقسمت نگاشته شد... امیدوارم قابل تو دوست خوبم رو داشته باشه...
                      می مونه طلبت واسه فیلم... V for.... که اگه عمری باقی بمونه می افته دو سه هفته دیگه.... از حالا واسه هفته دیگه آخر هفته و خصوصا جمعه تمرکز ندارم!!!
                      آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/28, 20:56.
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post

ایول یاسر... خیلی مفهومی بود... سلیقه ات قابل ستایشه واسه انتخاب این حکایت... این ایام همه داریم زیر لب همین رو زمزمه می کنیم....
                        راستی فرمانت اطاعت شد و نقدگونه ای به لیون در دوقسمت نگاشته شد... امیدوارم قابل تو دوست خوبم رو داشته باشه...
                        می مونه طلبت واسه فیلم... V for.... که اگه عمری باقی بمونه می افته دو سه هفته دیگه.... از حالا واسه هفته دیگه آخر هفته و خصوصا جمعه تمرکز ندارم!!!
                        دو صد درود بر دوست عزیزم؛ خوندم مطلبت رو و لذت بردم... خیلی ممنون که قابل دونستی ما رو;;)
                        راجع به وی خودم 3سال پیش یه تحلیل چند صفحه ای زده بودم اگه پیداش کنم حتما اینجا پست می کنم البته که بسیار سطحی تر از نگاه شماست;)

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post

آقا توی این تحلیل v FOR.......منم شریک.
                          عاشق این فیلمم
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1134

به به عجب تاپیک تمیزی..:x
                            یاسر جون کجایی عمو؟! یه لحظه از تو تالار همساده تشریف بیار یه سوال من رو جواب بده که بدجوری مخم هنگ کرده....

تو مطمئنی تو این فباهنر خبری نیست؟؟ انقد ملت ازش تو تاپیکاش تعریف می کنن آدم سردرد می گیره!!! نمی دونم چجوری حساب کتاب می کنن که آخرش فباهنر میشه فولاد مبارکه در قیمت 190 تومن...
                            یعنی این رشد 30 درصدی هم سفته بازی بود؟؟
                            ما که تحلیلگر ناقابل هم نیستیم چه رسه به قابل...
                            تو یه ذره بیا و به آگاهی ما بیفزای...
                            گفتی مدیرعاملش پسرخاله ات بود یا دختر عموت؟!!L-)
                            آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/05, 00:26.
                            (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

درود بر شکوفه خان!

والا دیگه زیاد حس مطلب نوشتن ندارم :d یکمم هم امتحان ها و کاروبار زیاد شده سایت هم که یه روز درمیون قطع میشه=((

اول یه سوال: میخوای مس باهنر رو روی جو و روندش سوار بشی یا واقعیت رو بدونی؟

اگه اولیه که همین جوری همه خوشحال باشند و سهم هم بره بالا من هم هرچی بگم فایده نداره! آما! اگه واقعیت رو میخوای بدونی؛ هیچ کسی تو تاپیک ها اطلاعاتش از من بیشتر نیست (مگه خود مدیرهای شرکت و اقوام درجه یک و دوشون)! وقتی باهنر 85 تومان بود خودم خریدم و همه جا هم جار زدم دلایل خودم رو... الان هم بگم شرکت 2تا برگ برنده داره که هرکدوم رو بشه سهم میشه 400 تومان به راحتی! اما مشکل اینجاست که فعلا هیچ خبری از اون برگ برنده ها نیست!! اگه می خواهید با خیال راحت روی سهم باشید صبر کنید خودم خبر موثق دادم اون موقع بخرید. اگه نه برای نوسان با مسئولیت خودتون می تونید بخرید

فقط بگم که 9ماهه اونقدرها هم جالب نیست و نامه اومده که واسه چی سهم بالا رفته و احتمالا بازم پایین تر بیارندش

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

درود بر دوستان عزیز؛
                                امروز تو بازار نبودم به خاطر مشغله کاری و درسی... اومدم دیدم به به... بازار ترکیده!

سبد من هم که مثل همیشه ریسکش 0 و تقریبا باز نه سود کردیم نه ضرر! "ک" های سبد (کفرا، کلوند و کهرام) + شپارس جور بقیه رو کشیدند! >:d< ضمن اینکه با اینکه واتی دارم یه لذتی بردم از اینکه دیدم واتی منفی 4 شده که نگو! :d یه دو هفته ای هم هست که حدود 30 درصدی نقدم

یه نکته: اونهایی که تو بازار فعال هستید! الان زمان فروش و نقد کردن نیست ها! فروش باید به صف خرید باشه و خرید به صف فروش! همینه راز موفقیت! من دارم اماده میشم اون 30 درصد نقدم رو واتی+ یه سهم دیگه بخرم (شاید قندی باشه...)

نظر

در حال کار...
                                X