بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هادی129
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 296

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود بر دوستان عزیز؛
    امروز تو بازار نبودم به خاطر مشغله کاری و درسی... اومدم دیدم به به... بازار ترکیده!

سبد من هم که مثل همیشه ریسکش 0 و تقریبا باز نه سود کردیم نه ضرر! "ک" های سبد (کفرا، کلوند و کهرام) + شپارس جور بقیه رو کشیدند! >:d< ضمن اینکه با اینکه واتی دارم یه لذتی بردم از اینکه دیدم واتی منفی 4 شده که نگو! :d یه دو هفته ای هم هست که حدود 30 درصدی نقدم

یه نکته: اونهایی که تو بازار فعال هستید! الان زمان فروش و نقد کردن نیست ها! فروش باید به صف خرید باشه و خرید به صف فروش! همینه راز موفقیت! من دارم اماده میشم اون 30 درصد نقدم رو واتی+ یه سهم دیگه بخرم (شاید قندی باشه...)
    سلام سید فایرا نخریدی هنوز؟نظرت چیه در موردش؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
      سلام سید فایرا نخریدی هنوز؟نظرت چیه در موردش؟
      درود؛
      والا فایرا خیلی نقطه مثبت داره اما به دو دلیل نخریدمش: یکی بحث بدهی ارزی و.... یکی هم ماهیت صنعت /الومینیوم و انرژی بری شدیدش. اگه یکی از این دوتا هم اوکی باشه جذابیت برای خرید پیدا خواهد کرد
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

سید جان ارادت،روی اون فایل اکسل که صحبتش رو میکردیم کار نکردی؟
        تمام سال من بی تو...

نظر

• جواد مهرابی
          عضو فعال
          • May 2012
          • 543

با درود خدمت دوستان بخصوص دکتر

منم سه هفته آموزشی خدمت سربازی بودم الان اومدم مرخصی 72 ساعته...... دهنمون سرویس شده.....
          بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
            سید جان ارادت،روی اون فایل اکسل که صحبتش رو میکردیم کار نکردی؟
            درود بر ممدرضای گل؛
            یه کارایی تونستم بکنم مثلا آپدیت کردن از روی سایت رو فهمیدم اما اینکه یه برنامه هوشمند باشه هنوز نتونستم درست حسابی تکمیلش کنم. تو چه پیشنهادهایی داری واسه برنامه؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط javad پست شده است View Post
              با درود خدمت دوستان بخصوص دکتر

منم سه هفته آموزشی خدمت سربازی بودم الان اومدم مرخصی 72 ساعته...... دهنمون سرویس شده.....
              درود بر جواد عزیز؛
              رسیدن به خیر دلاور... آقا این شتریه که رو همه می خوابه... منم فک کنم زمان سربازیم باید آموزشی رو برم... احتمالا بقیه سربازی رو حل می کنیم اما آموزشیه گویا حتمیه:(

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                درود بر ممدرضای گل؛
                یه کارایی تونستم بکنم مثلا آپدیت کردن از روی سایت رو فهمیدم اما اینکه یه برنامه هوشمند باشه هنوز نتونستم درست حسابی تکمیلش کنم. تو چه پیشنهادهایی داری واسه برنامه؟
                سید جان ارادت خیلی خیلی ویژه!آقا ما خیلی مشتاق شدیم شما رو از نزدیک ببینیم،ببینیم چند درصد با تصوراتمون میخونی!;)

در مورد نرم افزار هم امروز به یه چیزی برخوردم که فک کنم بد نیست شما هم ببینیش،البته فعلا فقط برنامه سبد گردان هستش ولی سازنده اش وعده های جالبی داده و گفته به زودی نسخه جدید با امکانات بیشتر رو میده...

http://forum.talarebourse.com/f39/t156542-10.html

اگه لینکهای سایت باز نشد بگو که خودم اپلود کنم برات...(البته همین نرم افزار سبد گردان رو میگم ها:D)

فکر میکنم وقتی اون نرم افزار هوشمندش رو ارائه کنه بشه روی همون کار کرد و با همکاری خودش و دانش شما یه نرم افزار خیلی خوب ساخت...

طرف ظاهرا خیلی به exelوارده...
                تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

یاسر دوست خوبم... قولم یادمه...
                  الان دو روزه که شروع کرده ام به نگارش مطلبم درباره V for vendetta...
                  البته خیلی موضوع گسترده بود و واسم بهانه ای شد بزنم به کوه و دشت و دمن... احتمالا تا آخر هفته آماده بشه.. شایدم زودتر..
                  فعلا این رو داشته باش اسم فیلم در منابع فارسی کین خواهی ترجمه شده که از نظرم نام زیباییه..
                  به قول مرحوم محمدعلی جمال زاده:
                  فارسی شکر است....:x
                  "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                  (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

درود بر محمد عزیز؛
                    خیلی سالاری شما... بی صبرانه منتظرم ببینم مطلبتو راجع به فیلم
                    آره معادل های زیادی واسش در نظر گرفتند اما همین "ک مثل کین خواهی" یا خود "کین خواهی" جالبه. پیشنهاد می کنم هرکسی ادعای listening داره بره دیالوگ های این فیلم رو گوش بده! لامصب بدون لیریک اصلا نمیشه فهمید چی میگه :D

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

البته من شخصا براش الف برای انتقام رو پیشنهاد میدم...
                      چون ک جز پنج حرف اول الفبا نیست کمتر ممکنه شماره سلول باشه اما الف خوراک همه چیزه...
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

درود بر همرهان عزیز؛

از اون جدولی که 2-3 ما پیش ارائه کرده بودیم تقریبا همه رستگار شدند کم و بیش و اونهایی هم که نشدند تا 1-2 ماه دیگه خواهند شد ;)

آخرین موجود اون جدول که داره نزدیک میشه به رستگاریش همانا کفرای عزیزه! از 350 باهاش هستیم و امروز نشون داد با 1میلیون سهم صف خرید (1.5درصد کل شرکت) اون هم روی قیمت های بالای 500 تومان داره مسیر رو به سمت سرمنزل مقصود پیش میره

غگل هم منتظریم بریم مجمع باهاش ببینیم بازگشاییش چطور خواهد بود ;)

و اما یه عزیز دلی بود که 1ماهه رسید به هدفش... دوباره با این قیمت های فعلیش کم کم داره میره تو لیست خرید بنیادی... شاید بشه یه 50 تایی دیگه ازش گرفت... شاید! ;)

راستی امروز تقریبا با همون قیمت فروش بعد 1 ماه وارد فولاد شدم (فقط نوسان زمانی گرفتیم ازش) :D کروی هم که هرچی به 300 نزدیک بشه میخریم... فملی هم که پایین نیمیاد اضافه کنیم =((
                        سفارس هم که بار n ام 120 خریدیم ببینیم میتونیم 130 بفروشیم برای بار n ام یا خیر>:)

پ.ن:بیشتر 1 -2 هفته نمی تونم نقد بمونم! + فروش واتی برای نوسانگیری اشتباه محض بود.... :-w

نظر

• eli77
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 263

سلام سید جان
                          خرید فولاد توی این قیمت ها تا عید سودی داره یا نه؟ همینطور فملی؟
                          [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
                            سلام سید جان
                            خرید فولاد توی این قیمت ها تا عید سودی داره یا نه؟ همینطور فملی؟
                            درود بر شما؛

بله گمون می کنم بازده خوبی بشه گرفت از هر دو... البته فکر کنم فولاد زودتر حرکت کنه اما حرکت فملی قطعا پر و پیمون تر خواهد بود تا مجمع

نظر

• هادی129
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 296

سید جان سلام
                              نظرت در مورد تکنیکال فایرا چیه ؟

نظر

• پاسال
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 304

آقای شریعت در صورت امکان نظرتان در مورد فاراک چیست با تشکر
                                در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

در حال کار...
                                X