در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
View Post
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
در اصل توسط هادی129 پست شده است View Postسلام سید فایرا نخریدی هنوز؟نظرت چیه در موردش؟
والا فایرا خیلی نقطه مثبت داره اما به دو دلیل نخریدمش: یکی بحث بدهی ارزی و.... یکی هم ماهیت صنعت /الومینیوم و انرژی بری شدیدش. اگه یکی از این دوتا هم اوکی باشه جذابیت برای خرید پیدا خواهد کردإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
با درود خدمت دوستان بخصوص دکتر
منم سه هفته آموزشی خدمت سربازی بودم الان اومدم مرخصی 72 ساعته...... دهنمون سرویس شده.....بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسید جان ارادت،روی اون فایل اکسل که صحبتش رو میکردیم کار نکردی؟
یه کارایی تونستم بکنم مثلا آپدیت کردن از روی سایت رو فهمیدم اما اینکه یه برنامه هوشمند باشه هنوز نتونستم درست حسابی تکمیلش کنم. تو چه پیشنهادهایی داری واسه برنامه؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postبا درود خدمت دوستان بخصوص دکتر
منم سه هفته آموزشی خدمت سربازی بودم الان اومدم مرخصی 72 ساعته...... دهنمون سرویس شده.....
رسیدن به خیر دلاور... آقا این شتریه که رو همه می خوابه... منم فک کنم زمان سربازیم باید آموزشی رو برم... احتمالا بقیه سربازی رو حل می کنیم اما آموزشیه گویا حتمیه:(إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر ممدرضای گل؛
یه کارایی تونستم بکنم مثلا آپدیت کردن از روی سایت رو فهمیدم اما اینکه یه برنامه هوشمند باشه هنوز نتونستم درست حسابی تکمیلش کنم. تو چه پیشنهادهایی داری واسه برنامه؟
در مورد نرم افزار هم امروز به یه چیزی برخوردم که فک کنم بد نیست شما هم ببینیش،البته فعلا فقط برنامه سبد گردان هستش ولی سازنده اش وعده های جالبی داده و گفته به زودی نسخه جدید با امکانات بیشتر رو میده...
http://forum.talarebourse.com/f39/t156542-10.html
اگه لینکهای سایت باز نشد بگو که خودم اپلود کنم برات...(البته همین نرم افزار سبد گردان رو میگم ها:D)
فکر میکنم وقتی اون نرم افزار هوشمندش رو ارائه کنه بشه روی همون کار کرد و با همکاری خودش و دانش شما یه نرم افزار خیلی خوب ساخت...
طرف ظاهرا خیلی به exelوارده...تمام سال من بی تو...
نظر
-
یاسر دوست خوبم... قولم یادمه...
الان دو روزه که شروع کرده ام به نگارش مطلبم درباره V for vendetta...
البته خیلی موضوع گسترده بود و واسم بهانه ای شد بزنم به کوه و دشت و دمن... احتمالا تا آخر هفته آماده بشه.. شایدم زودتر..
فعلا این رو داشته باش اسم فیلم در منابع فارسی کین خواهی ترجمه شده که از نظرم نام زیباییه..
به قول مرحوم محمدعلی جمال زاده:
فارسی شکر است....:x"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
درود بر محمد عزیز؛
خیلی سالاری شما... بی صبرانه منتظرم ببینم مطلبتو راجع به فیلم
آره معادل های زیادی واسش در نظر گرفتند اما همین "ک مثل کین خواهی" یا خود "کین خواهی" جالبه. پیشنهاد می کنم هرکسی ادعای listening داره بره دیالوگ های این فیلم رو گوش بده! لامصب بدون لیریک اصلا نمیشه فهمید چی میگه :Dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
البته من شخصا براش الف برای انتقام رو پیشنهاد میدم...
چون ک جز پنج حرف اول الفبا نیست کمتر ممکنه شماره سلول باشه اما الف خوراک همه چیزه..."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
درود بر همرهان عزیز؛
از اون جدولی که 2-3 ما پیش ارائه کرده بودیم تقریبا همه رستگار شدند کم و بیش و اونهایی هم که نشدند تا 1-2 ماه دیگه خواهند شد ;)
آخرین موجود اون جدول که داره نزدیک میشه به رستگاریش همانا کفرای عزیزه! از 350 باهاش هستیم و امروز نشون داد با 1میلیون سهم صف خرید (1.5درصد کل شرکت) اون هم روی قیمت های بالای 500 تومان داره مسیر رو به سمت سرمنزل مقصود پیش میره
غگل هم منتظریم بریم مجمع باهاش ببینیم بازگشاییش چطور خواهد بود ;)
و اما یه عزیز دلی بود که 1ماهه رسید به هدفش... دوباره با این قیمت های فعلیش کم کم داره میره تو لیست خرید بنیادی... شاید بشه یه 50 تایی دیگه ازش گرفت... شاید! ;)
راستی امروز تقریبا با همون قیمت فروش بعد 1 ماه وارد فولاد شدم (فقط نوسان زمانی گرفتیم ازش) :D کروی هم که هرچی به 300 نزدیک بشه میخریم... فملی هم که پایین نیمیاد اضافه کنیم =((
سفارس هم که بار n ام 120 خریدیم ببینیم میتونیم 130 بفروشیم برای بار n ام یا خیر>:)
پ.ن:بیشتر 1 -2 هفته نمی تونم نقد بمونم! + فروش واتی برای نوسانگیری اشتباه محض بود.... :-wإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط eli77 پست شده است View Postسلام سید جان
خرید فولاد توی این قیمت ها تا عید سودی داره یا نه؟ همینطور فملی؟
بله گمون می کنم بازده خوبی بشه گرفت از هر دو... البته فکر کنم فولاد زودتر حرکت کنه اما حرکت فملی قطعا پر و پیمون تر خواهد بود تا مجمعإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر