بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط khodshokufaei پست شده است View Post
    سید جون اون سهام 45 درصدیت رو عشقه!
    باقی بهانه هست...:d
    راستی ما هنوز کروی رو نگه داشته ایم اما اگه فردا هم ازش تکونی رویت نشه فکر کنم معنیش اینه که کل رفقای روی خواب تشریف دارن و بهتره تا چند هفته مزاحم نشیم و بریم سراغ سایر گروه ها. شما نظرت چیه؟؟
    والا اون 45 درصد مال فروش باهنر و بالبره این دو سه روز اخریه و منتظر یه فرصت خوب هستم برای خرید مجدد;;)
    اگه می خواهی خارج بشی کلا صبر کن و حد ضرر رو بگذار حدود 245 تومان اگه اونجا رو شکست میتونی خارج بشی اگه نه پیشنهاد من اینه که از خودش نوسان منفی بگیری (مثبت بفروشی و منفی جایگزین کنی)

اما از سایر گروه ها هنوز هم اعتقادی به خودرو ندارم اما گروه it به نظرم سهم های بنیادی خوبی داره و میشه بهش فکر کرد... امروز فرصت خرید رکیش از صف فروش رو از دست دادم اما دنبال کردن حجم های چند روز اخیر و کاهش پی به ای سهم آلارم های واضحی برای تغییر روند داده بودند...

از گروه غذایی سهم هایی مثل غبشهر رو کامل دنبال کنید و در صورت برگشت روند هنوز هم در لیست خرید قرار دارند

به فولاد هم میشه فکر کرد در قیمتهای 10-15 تومان پایین تر (البته اگه حجیم معامله بشه و برگرده روندش شاید به محدوده 250 اصلا نرسه)

کپشیر و کفرا هر دو سهم های خودم هستند که در صورت بازگشایی می تونند پتانسیل خرید باشند... شما سود کپشیر رو بالای 50 تومان و سود کفرا رو بالای 125 تومان حساب کنید و ببینید با قیمت و پی به ای می ارزه خریدش یا خیر...

گروه کاشی رو دنبال کنید حتما... هر وقت کچینی جمع و جور شد می تونید به کسعدی و کساوه برای تغییر روند مجدد فکر کنید

*اگر شواهدی مبنی بر توافق ملاحظه کردید اولین سهم هایی که حتما برید سراغش مپنا، حفاری، فاذر و فاراک، حکشتی، بترانس باشه. اینها غول هایی بودند که الان ذلیل شده اند اما برای بازگشت مجدد نیاز به یک جرقه دارند فقط...
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط saidiy پست شده است View Post
      سيد جون يه نيم نيگا هم به اين شنفت ميندازي ؟ تو منفي هر روز خوب دارن جمع ميكنن ممنون
      درود؛
      خوب یک نگاه گذرا نشون میده که شرکت از لحاظ میزان تولید و فروش مشکلی ندارشته و از سوی دیگه مشخصه که محصولاتش افزایش ترخ داشتند و گرون تر فروش رفته.
      در ساختار بهای تمام شده شرکت دیده میشه که مواد اولیه نقش زیادی داره اما میزان وابستگی ارزی تامین مواد خیلی زیاد نیست و حساسیت زیادی به بحث های تغییر ارز نداره
      شرکت سه تا طرح توسعه خیلی خوب داشته که به بهره برداری رسیده و تاثیرات مثبتش ور در گزارش های بعدی خواهیم دید
      همچنین شرکت موجودی انبار جالبی هم داره
      میزان پوشش 6ماهه 64 درصده که با توجه به احتمال افزایش فروش در 6ماهه دوم فکر می کنم شرکت بالای 80 تومان سود بسازه البته اگه باز نیاد هزینه عملیاتی و مالی و... از خودش ایجاد کنه!!
      آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2012/10/23, 21:43.

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود؛
        دوستانی که روی 190 مثل خودم کسعدی خرید کردند برای یک پله خرید از صف فروش امروز مناسب ارزیابی میشه...

فراموش نکنیم بهترین گزارش از میان ایدرهای گروه کاشی متعلق به کسعدی بود...

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

دوستان منتظر باشید اگر جو مثبت ساختمونی ها دوام داشت حتما و حتما یکی از گزینه های watch list وبیمه باشه...

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

الان یکی اگه ممکنه به من توضیح بده که چرا الان بطور همزمان: خودرویی ها صف خریدند، پیماناری های همین طور، ذوب مثبت معامله میشه، ساختمونی ها همین طور، در کنارش شبندر و شراز صف خریدند، گروه روی صف فروش میلیونی ندارند، حتی بعضا مثبت هم معامله میشوند...

همه این ها با هم در صورت تداوم فقط یک سناریو در ذهن تداعی میکنه....

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

اونهایی که خمحرکه رو روی مثبت کامل می خرند ان شالله گزارش 6 ماهش رو دیدند دیگه اره؟!
              اگر حتی ذزه ای به برگشت ماجرای هسته ای و تغییر وضعیت خودرویی ها اعتقاد دارید فقط سهم هایی مثل ولساپا و خاور توجیه داره خریدش و بس....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

یک پنجم بالبرهای فروخته شده رو گذاشتیم سرجاش! خرید در منفی کم ریسک ارزیابی میشه

نظر

• خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

سلام سید جان!
                  تو وامید خبریه؟
                  حجم خیلی بالاست!!!!!!!
                  زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

درود؛
                    معامله های بلوکیه، وسپه فروشنده است و خریدار هم زیاد داره وامید... مالک کگل و کچاده ناسلامتی;)

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

در اصل توسط khodshokufaei پست شده است View Post
                      راستی ما هنوز کروی رو نگه داشته ایم اما اگه فردا هم ازش تکونی رویت نشه فکر کنم معنیش اینه که کل رفقای روی خواب تشریف دارن و بهتره تا چند هفته مزاحم نشیم و بریم سراغ سایر گروه ها. شما نظرت چیه؟؟
                      در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      اگه می خواهی خارج بشی کلا صبر کن و حد ضرر رو بگذار حدود 245 تومان اگه اونجا رو شکست میتونی خارج بشی اگه نه پیشنهاد من اینه که از خودش نوسان منفی بگیری (مثبت بفروشی و منفی جایگزین کنی)
                      سید یاسر دیدی تا تهدیدشون کردیم جا زدن!!!
                      ازین به بعد دیگه سوراخ دعا رو یافته ایم....:d
                      شب قبلش میاییم تو پیجت به مدیراشون تیکه میندازیم فرداش همه چی حله...;)
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• جواد مهرابی
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 543

سبد فعلی بنده به شرح زیر است:

45% درصد نقد
                        20% کروی
                        15% کپشیر
                        7% کفرا
                        5% کسعدی
                        4% غگل
                        3% وبیمه
                        1% ولساپا
                        با درود
                        سید فباهنر رو فروختی؟؟؟؟؟؟؟ من دارم به سالم بودن مسوئولی این شرکت شک می کنم......

چرا اردشیر امینی مدیرعامل نیومده رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شایدم فراریش دادن.......

با نرخ دلار سه هزارتومنی سودش شده فقط 55 ریال... من کم کم دارم شک میکنم یا حسابسازی در کار است یا رانت خوری و فروش دلار به واسطه ای به نرخ پایین ..........

سال قیل هم چند تا کانتینر صادراتیش تو اسکله رجایی گم شد وپیدا نشد....... من سه سال تو رجایی هستم و شرکت ما هم محوطه کانتینری داره این اتفاق یکی از نادرترین اتفاقات اسکله بود!!!!!!!

همه اینا رو کنار گزارش شش ماهه میذارم احساس خوبی ندارم....و احتمال اختلاس رو میدم..... ببینم حسابرسان چیکار میکنن...

سید نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

|-)
                        بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

درود بر جواد عزیز؛
                          چون از نزدیک با شرکت در ارتباط هستم (همین امروز دفتر تهرانشون جلسه داشتیم) عرض می کنم که آمدن آقای بلوچی به جای آقای امینی بسیار بسیار مثبت ارزیابی میشه و مطمئن باشید می تونه شرکت رو تکون اساسی بده... تعویض های مدیران این چند وقت هم دلایل خودش رو داشت که فقط بدونید بیشترش منطقی بود...

اما در 6ماهه دوم قطعا وضعیت بهتر خواد بود بطور فاحش... در 6ماهه اول 2ماه شرکت رسما تعطیل بود و کاتد هم دریافت نکردند چون مدیر نداشتند و.... اما الان خیلی سفت و سخت دارند کار می کنند

جواد جان من خودم پندین پیشنهاد دادم بهشون که اگه یکیش رو عملی کنند قطعا سودآوری دچار تحول میشه... ضمنا هزینه های مالیه که کمر شرکت رو شکسته و ناشی از همون طرح عظیم لوله مسی شیارداره که متاسفانه درست امکان سنجی اقتصادی انجام نشده بود...

در مورد خروج هم مطمئن باشید موقتی بود همون موقع اینجا اعلام کردم... قطعا باز هم وارد خواهم شد و هنوز همون اعتقاد قبلی رو دارم به سهم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

درود بر دوستان عزیز؛

خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم ازتون کاملا مراقب دزدها باشید، تمام اصول ایمنی رو رعایت کنید، با خودتون پول همراه نداشته باشید، خانوم ها طلا نداشته باشند همراهشون، طلاهایی اگر در خانه دارید حتما برید توی صندوق های امانات بانک یا همچین جاهایی بسپرید، وقتی خانه نیستید حتما حفاظ رو از قفل بالاییش قفل کنید چون قفل پایینی کوچکترین مقاومتی در برابر دزد نداره، اگر وسعتون میرسه حتما دزدگیر نصب کنید تا از صدای آن متوجه شوید، در ماشین که هستید همیشه درها قفل باشه و شیشه ها هم پایین نباشه (مخصوصا اگر کسی خواست آدرس بپرسه ازتون) و....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

یک نمونه اولیه از سناریو پردازی رو خدمت دوستان ارائه می کنم، البته فعلا خام است و باید تکمیل بشه

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

یک نمونه اولیه از سناریو پردازی رو خدمت دوستان ارائه می کنم، البته فعلا خام است و باید تکمیل بشه
                                http://up.download.ir/di-RR9S.jpg
                                با سلام به نظر شما اگر گزینه 1 عملی شود قیمت دلار را بالا نگرفتید 2 هزار تومان توافق با امریکا دلار را به قیمت 1500 تومان می رساند با تشکر
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X