دوستان افزایش حجم و قدرت خرید در بازار کاملا مشهوده... بیهوده با روندها نجنگید البته در سهم هایی که هنوز ارزش نگهداری داشته باشند
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
-
عزیزانم، اگه فولاد 1 درصد دیگ مثبت تر شد احتمالا فملی در پیش صف خرید میشه و خرید باهنر روی منفی مناسب ارزیابی میشه
من خودم روی 106 تومان خریدم امروزإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postعزیزانم، اگه فولاد 1 درصد دیگ مثبت تر شد احتمالا فملی در پیش صف خرید میشه و خرید باهنر روی منفی مناسب ارزیابی میشه
من خودم روی 106 تومان خریدم امروزإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سید جان یه سوال دارم.
تصور کن کسی با 10 ملیون سرمایه 1 تومان کاما و 1 تومن فسرب بخره. جوری که جمعا 20 درصد از سبدش باشند
وقتی همون شخص بعد یک سال که قیمتها جابجا شده ان ولی حجم سهامش دست نخورده می خواد درصد سهام سبدش رو اعلام کنه به نظرت کدوم یکی ازین دو شیوه مناسب تره؟
1. قیمت میانگین در زمان خرید نسبت به کل سبد.
2. قیمت امروز سهم."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
درود؛
این که قیمت پایه قیمت اولیه فرض بشه یا قیمت ثانویه بحث زیاده راجع بهش در بحث ها و شاخص خای اقتصادی مثل تورم و...
اما در این مورد منطقی تره که ارزش فعلی اون سهم محسوب بشه و تقسیم بر ارزش فعلی کل سبد هم باید بشهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام سید یاسر
ممنون از لطفتتون که مزاحمت های ما رو تحمل میکنین
بالبر رو که بهمون نداد هر چی تو صف موندیم.
1.به نظرتون شنبه منطقیه باز بریم تو صف؟
2.بجز بالبر برای شنبه چی پیشنهاد میکنید؟ البته واسه کوتاه مدت
3.فباهنر رو شنبه تا چه قیمتی بگیریم خوبه؟[B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]
نظر
-
درود؛
خواهش می کنم، خوشحال میشم اگه بتونم کاری انجام بدهم برای کسی
البته قطعا بالبر رو هم مثل کروی و کسعدی و کربن وقتی پیشنهاد دادم که صف نبوده اما شاید دیر اقدام به خرید کردید که هیچ اشکالی نداره البته، خرید با طمانینه حتی اگر به قیمت از دست دادن بهترین فرصت ها باشد بسیار بسیار بهتر ار یک خرید عجولانه است... همیشه سهم هایی که پیشنهاد میشه رو بررسی کنید خودتون هم
در خصوص بالبر من خودم میانگینم 985 ریاله و هنوط کلی کار دارم باهاش و برای فردا معاملاتش رو زیر نظر داشته باشید، فکر کنم برای شنبه بد نباشه توی صف رفتن اما بعد اون اگه نرسید دیگه توی صف نروید، فرصت بسیار بسیار زیاده...
باهنر رو هر قیمتی نزدیک تر به 100 تومان بگیرید خوبه، یک زمان روی 90 تومان هر روز داد می زدیم که فرصت خریده فقط، اما الان هم دیر نشده و هنوز در لیست خرید قرار میگیره
گروه روی هر درصد منفیش فرصت خریده برای بلند مدت که عالیه برای کوتاه مدت هم به نظرم خوب بازده داشته باشه.
از گروه غذایی هر روز توی صف خرید غگل بروید البته بعیده که برسه و نمیشه پیشنهاد خرید به حسابش اورد.
از گروه خودرو دوری کنید حتی اگر بهترین خبرها هم ازش آمد چون ممکنه اگه سریع عمل نکنید در بازی بزرگان بازی بخورید.
بارها گفتم، به همبستگی ها بسیار بسیار توجه کنید... مخصوصا برای نوسانگیری بسیار عالیه... مثلا چهارشنبه مشخص بود که بعد صف خرید شدن فملی باهنر مثبت میشه و روی -2 خودم سریعا خرید انجام دادم البته چون ارزشمنده نفروختم با نوسانگیری
اگر بتونم ضریب همبستگی یکسری از سهم ها رو برای اطلاع دوستان محاسبه می کنم از گروه های مختلفإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
نظر
-
واقعا ممنون که انقد خوب و کامل وقت میذارین و جواب میدین
پس ایشالا شنبه میرم تو صف غگل و بالبر و باهنر
تا ببینیم چی پیش میاد،بلکه ضررهای این چندوقتم جبران شه
راستی نظرتون راجع به خرید زاگرس چیه؟فردا برای خرید خوبه؟واسه کوتاه مدت؟[B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]
نظر
-
خواهش می کنم؛
ان شالله که جبران میشه:)
صف بالبر و غگل برید اما باهنر در منفی بخرید. خوش بختانه فرصت خرید احتمالا در فلزی ها ایجاد بشه به خاطر پایین آمدن قیمت های جهانی
زاگرس سهم خیلی خوبیه اما من خیلی روی بنیادی پتروشیمی ها کار نکردم و بیشتر سبدم از معدنی ها و فلزی ها تشکیل میشه چون به نظرم ریسکشون کمتره
به نظرم زمانی برید سراغ پتروهایی مثل زاگرس که جو بازار روی این گروه فعال شده باشه و بازیشون شروع شده باشه. اما باز هم می گم روی پتروها خیلی کارشناس نیستم که اظهار نظر کنمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
یعنی عاشق این موقع ها هستم که همه سهم ها با هم صف خرید میشند و شاخص 10 دقیقه اول هنگه برای محاسبه:dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
درود بر عزیزان دل...
بازار خوبه و همه احتمالا تو صف خرید! جون من فردا صف فروش شد برید از همون سهمی ک امروز تو صف خریدش هستید بخرید ها! با اعتقاد برید سمت سهم نه با جو بازار و هر سهمی در صدر جدول معاملات بود رو انتخاب کنید...
سهم خوب برای خرید زیاده اما توصیه اکید بنده اینه مه گروه معدنی (اعم از فلزی و غیر فلزی) در اولویت اولتون باشه همیشه...
کم ریسک تر از این گروه پیدا نمی کنید...
حاشیه سودی اندازه این گروه پیدا نمی کنید...
و احتمالا بازدهی هم پای این گروه "کم" پیدا میشه...
برای انتخاب از این گروه، چون هنوز گزارش 6ماهه نیومده فرصت خرید هست هنوز. معیارهای انتخاب اونهایی باشه که حتی الامکان یا ساختار هزینه ایشون به گونه ای باشه که هزینه های دستمزد و سرباز درصد بالایی از بهای تمام شده رو تشکیل بده (چون رشد بسیار کمی داشته نسبت به سال گذشته) و یا اینکه اگر ساختار هزینه ایشون گرایش به تامین مواد و قطعات داره سهم هایی باشند که دو تا شرط رو داشته باشند: 1- واردات کمتری داشته باشند (به نسبت بزرگی شرکت بررسی بشه و مقایسه اعداد مطلق نباشه) برای مثال 1 میلیارد تومان برای کبافق خیلی بزرگتر از 50 میلیارد ملی مسه... 2- برید موجودی انبارهای سال گذشته و نوع خریدهاشون رو بررسی کنید، شرکت هایی هستند که با دلار 1200 تومانی انبارهاشون رو بسیا زیاد پر کرده بودند و قیمت خریدشون تا حدودی مثل پارساله با یک تلرانس 20 درصدی اما قطعا بدونید افزایش قیمت فروش اکثر شرکت ها بیش از 50 درصد بالا رفته. پس برای یک شرکت با حاشیه سود بالا اگر همچین اتفاقی بیافته تاثیر بسیار زیادی در سود نهاییش خواهد گذاشت.
پیروز باشید;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط eli77 پست شده است View Postسید تو صف بالبر و غگلم ولی فک نکنم بده امروز
همه بازار هم که سبز
نمیشه چیزی خرید انگار
پیشنهاد چی میکنید؟
خرید باهنر اگر دیدی حجم معاملاتش بصوت دفعی زیاد شد توصیه میشه
همچنین در منفی کامل+2و3 ریال می تونید در سصوفی بنشینید مثل بنده;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط eli77 پست شده است View Postسید تو صف بالبر و غگلم ولی فک نکنم بده امروز
همه بازار هم که سبز
نمیشه چیزی خرید انگار
پیشنهاد چی میکنید؟در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postبله متاسفانه زیاد عرضه نشده روی بالبر:(
خرید باهنر اگر دیدی حجم معاملاتش بصوت دفعی زیاد شد توصیه میشه
همچنین در منفی کامل+2و3 ریال می تونید در سصوفی بنشینید مثل بنده;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر