بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

برای اینکه یک استاد تکنیکال یا فاندمنتال بشوید باید تمام گروه ها و سهم ها رو بررسی کنید و مسلط باشید اما برای اینکه یه معامله گر موفق باشید لازم نیست از هر جا اطلاعات داشته باشید!
    صرفا با تمرکز روی 2-3 گروه و حدود 20 سهم و مطالعه کامل وضعیت انها و پیگیری رقتار سهامداران، به راحتی می تونید بازده خیلی خوبی داشته باشید! هیچ کار شاقی هم قرار نیست انجام بدیم!
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• تازه کار
      كاربر فعال
      • Jul 2025
      • 121

سلام سید عزیز@};-
      هرچند تقریبا تمام فعالیتم در سایت سرمایه سازان است ولی "بورسی" همواره به عنوان یک سایت خوب و "سالم" برایم عزیز است.
      یکی از کسانیکه همواره خواننده مطالبش بوده ام و شخصا نوشته هایش را عاری از رنگ و ریا میدانم؛ شما هستید.

صمیمانه افتتاح تاپیک را خدمتتان تبریک میگویم و با اجازه پیگیر مطالبتان خواهم بود.
      ارادتمند- رضا

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط تازه کار پست شده است View Post
        سلام سید عزیز@};-
        هرچند تقریبا تمام فعالیتم در سایت سرمایه سازان است ولی "بورسی" همواره به عنوان یک سایت خوب و "سالم" برایم عزیز است.
        یکی از کسانیکه همواره خواننده مطالبش بوده ام و شخصا نوشته هایش را عاری از رنگ و ریا میدانم؛ شما هستید.

صمیمانه افتتاح تاپیک را خدمتتان تبریک میگویم و با اجازه پیگیر مطالبتان خواهم بود.
        ارادتمند- رضا

درود بر دوست عزیز و گرامی؛:)

البته بیشتر برای دل خودم می نویسم و سعی می کنم خطوط راهنمای ذهنی خودم رو برای دوستان ترسیم کنم اما اگر بدونم نوشته هایم خواننده داره قطعا با دقت بیشتری خواهم نوشت. ضمنا واقعا باعث دلگرمیه فرمایشتون و بسیار بسیار سپاسگزارم:x

نظر

• نیکا
          ستاره‌دار (۲)
          • Nov 2011
          • 2110

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          برای اینکه یک استاد تکنیکال یا فاندمنتال بشوید باید تمام گروه ها و سهم ها رو بررسی کنید و مسلط باشید اما برای اینکه یه معامله گر موفق باشید لازم نیست از هر جا اطلاعات داشته باشید!
          صرفا با تمرکز روی 2-3 گروه و حدود 20 سهم و مطالعه کامل وضعیت انها و پیگیری رقتار سهامداران، به راحتی می تونید بازده خیلی خوبی داشته باشید! هیچ کار شاقی هم قرار نیست انجام بدیم!
          سلام باتشکر از مطالبتان . بسیارقشنگ مطلب راادا کردید لطفا : 1- گروه های پیشرو رامعرفی 2- کمی مطلب رابازکنید 3- رفتارهارااولویت بندی فرمایید 4....... خواهان زیادی دارید .تشکر

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
            سلام باتشکر از مطالبتان . بسیارقشنگ مطلب راادا کردید لطفا : 1- گروه های پیشرو رامعرفی 2- کمی مطلب رابازکنید 3- رفتارهارااولویت بندی فرمایید 4....... خواهان زیادی دارید .تشکر
            درود بر شما؛
            گروه های پیشرو از چند ماه پیش مشخص شدند و شامل گروه هایی می شوند که: 1- حجم صادرات خوبی داشته باشند 2- حتی الامکان واردات کمی داشته باشند 3- حاشیه سود بالایی داشته باشند (درصد سود خالص نسبت به فروش) 4- بازار خرید تضمین شده ای داشته باشند 5-ریسک های محیطی تاثیر کمتری روی آن صنعت ها بگذارد

با توجه به این موارد گروه هایی مانند: معدنی (فلزی و غیر فلزی)، پتروشیمی، غذایی و قندی، کاشی سرامیک در لیست قرار می گیرند. اما بنده با توجه به سابقه فعالیت و مطالعاتم و همچنین میزان ریسک پایین تر سه گروه معدنی، کاشی و غذایی ر انتخاب کردم برای فعالیت
            هر سه این گروه ها بازار خرید خاص خود را دارند و تحریم ها به نسبت تاثیر منفی کمتری روی آنها می گذارند.

اما حالا که گروه ها مشخص شد باید به انتخاب سهام از هر گروه بپردازیم. برای این انتخاب باید لیدر گروه مشخص شود، میزان نقدشوندگی سهم ها بررسی شود، روند سودآوری سال های گذشته و مورد انتظار آتی تحلیل شود، سهامداران عمده هر کدام و میزان خوشنامی آنها بررسی شود و....

اما زمانی که لیست نهایی مشخص شد (حدود 20-30 سهم) باید کاملا روی آنها متمرکز شوید. البته منکر این نیستم که نباید از فرصت های آنی بازار استفاده نمود کما اینکه خودم بارها از گروه های دیگر هم خرید و فروش داشتم اما تمرکز اصلی روی گروه های منتخب باشد. پس از مدتی رصد نمودن و دنبال کردن وضعیت یک سهم می تونید تا حدی بازی خوانی انجام دهید. برای مثال من کاملا می دونم که روی سهام x چندتا اردر خرید که مجموعا حجم نمایشی 1500 عدد دارند چه معنی می دهد و برای سهام y چه معنی دارد...

یا با توجه به رفتار سهامدار عمده می دانم که مثلا دانایان وقتی سهم در مثبت حجیم معامله میشود احتمال زیاد عرضه شدید دارد و از فردا روند برمیگردد اما مثلا عشایر نوع رفتارش فرق می کنه. اینها هم خیلی پیچیده نیست و فط با دنبال کردن نحوه رفتار سهامداران در موقعیت های مشابه به دست میاد...

برای تعیین رفتار کلی سهم چند عامل مهم است: نوع همبستگی با روند سایر گروه، نوع تعامل با رفتار لیدر گروه، رفتار سهامدارهای عمده و نوع خرید و فروش ها، دنبال کردن سابقه معاملات سهم و یافتن علامت هایی که در گذشته باعث تغییر روند شده اند و....

موفق و سلامت باشید

نظر

• خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

سلام سید جان خدا قوت
              امیدوارم همیشه موفق باشید!
              نظری دارم!
              اگه از صبح بصورت ان لاین با دوستان دیگر با هم همکاری کنیم
              فکر کنم خیلی تو روند سبد دوستان تاثیر گذار باشه!
              البته شما استاد هستید و ما شاگرد!
              اینطوری بیشتر میتونیم رو بازار وسهم ها تمرکز داشته باشیم!
              حتی برای نوسان گیری و کوتاه مدت!
              باز هم ممنون از زحماتتون و منتظر نظرات ارزنده شما هستیم!
              زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

درود؛ والا بنده هر موقع باشم سعی می کنم آنلاین اگه سیگنالی ب نظرم رسید اعلام کنم. البته به خاطر کلاس های دانشگاه 1-2 روز در هفته پای سیستم نیستم اما بقیه روزها در خدمتتم. در ضمن ما کجا و استادی کجا... ما تازه داریم یاد میگیریم گلیم خودمون رو چطور بکشیم بیرون;;)
                خوشحال میشم اگه از دوستان هر کس نظری پیشنهادی تحلیلی داره در این تاپیک بزنه، اینجا هم متلق به همه دوستانه جناب خوشبخت عزیز. بنده هم استفاده خواهم کرد>:d<

نظر

• خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

درود؛ والا بنده هر موقع باشم سعی می کنم آنلاین اگه سیگنالی ب نظرم رسید اعلام کنم. البته به خاطر کلاس های دانشگاه 1-2 روز در هفته پای سیستم نیستم اما بقیه روزها در خدمتتم. در ضمن ما کجا و استادی کجا... ما تازه داریم یاد میگیریم گلیم خودمون رو چطور بکشیم بیرون;;)
                  خوشحال میشم اگه از دوستان هر کس نظری پیشنهادی تحلیلی داره در این تاپیک بزنه، اینجا هم متلق به همه دوستانه جناب خوشبخت عزیز. بنده هم استفاده خواهم کرد>:d<
                  ممنونم
                  به امید خدا همه به سود خوبی برسن!
                  من حقیر هم اگه کاری از دستم بر اومد رو چشمام!
                  به امید روزهای سبز برای شاخص!
                  زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• eli77
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 263

سید جان به قول خودتون درود
                    امروز از صف خرید فباهنر اضافه کردم
                    واسه فردا چه پیشنهادی دارین؟
                    البته کوتاه مدت
                    [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

درود به همه دوستان؛
                      دیشب از یک منبع موثق شنیدم که از چند کانال مختلف شنیده بود که توافق هسته ای تقریبا صورت گرفته و اون بنده خدا می گفت حتی سر قیمت دلار هم به توافق رسیدند!!

با توجه به اینکه حتی اگر احتمال وقوع این مساله کم باشه، میزان شدت اثرش بسیار بالا خواهد بود روی بازار، دوستان به عنوان یک سناریو حتما این موضوع رو د نظر بگیرند و برای اون امادگی داشته باشند... البته هیچ وقت سایر سناریوهای احتمالی رو از برنامه خودتون دور نکنید و آمادگی برای هر رخدادی ایجاد کنید....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
                        سید جان به قول خودتون درود
                        امروز از صف خرید فباهنر اضافه کردم
                        واسه فردا چه پیشنهادی دارین؟
                        البته کوتاه مدت
                        درود؛
                        یک سوال دارم از حضورتون؛ آیا پولتون قرضیه؟ اعتباری یا وامه؟ دلیل خاصی داره که فقط کوتاه مدت سهم می خواهید؟ با جواب دادن این سوال بهتر می تونم راهنماییتون کنم

نظر

• eli77
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 263

درود؛
                          یک سوال دارم از حضورتون؛ آیا پولتون قرضیه؟ اعتباری یا وامه؟ دلیل خاصی داره که فقط کوتاه مدت سهم می خواهید؟ با جواب دادن این سوال بهتر می تونم راهنماییتون کنم
                          سلام سید صبح بخیر
                          بله جوریه که سرموعد باید یه مقدار برگردونم بعد چند روز بعدش نقدینگی پیدا میکنم
                          الان رفتم تو صف بشهاب-شبریز-شاراک-بالبر
                          نظرتون چیه؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

آخه حیفه که نمی تونید هراه بشید با روند صعودی بازار... الان یکسری سهم باید خرید گذاشت کنار هر وقت 2برابر شد فروخت!!
                            خوبه گروه "ب" اکثرا الان اوضاعشون خوبه بشهاب هم قیمتش مناسب شده، راجع به اون "ش" ها هم شاراک اصولا همراه با روند گروهه و شبندر و شراز اگه حرکت کنند این هم مثبت خواهد خورد اما شبریز رو نمی تونم با همین اطمینان صحبت کنم چون زیاد بالا پایین شده قیمتش از پارسال

نظر

• eli77
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 263

بله متاسفانه خیلی بده که نمیتونم بمونم رو سهمی.
                              امروز خودتون چیزی پیشنهاد نمیکنید؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

روند مثبت و صف خرید پیشنهاد خرید اصولا ندارم و به ندرت وارد صف خرید یا فروش میشم، هرچند حجم تقاضا در نمادهایی مثل ذوب و معادن خیلی چیزها رو نشون میده...
                                یعنی روند مثبته و هر روز میشه با رفتن توی صف خرید نمادهای پیشرو 3-4 درصد سود گرفت.

حواستون کلا به گروه ساختمونی باشه اگه خواتسند حرکت کنند و خرید فقط وفقط در منفی انجام بشه

باهنر هم اگه اولش محدوده 0 تا +1 معامله شد یا حتی منفی فرصت خیلی وبیه برای اضافه کردن چون بالاخره این سطح رو خواهد شکست...

نظر

در حال کار...
                                X