بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

درود؛
    این که شما هر دو اینها رو خریدید اشتباه بوده کاملا و اینکه هر دو رو درست در اوج قیمتی خریده باشید هم خیلی بدشانسیه واقعا (درست مثل شپارس که در اوج قیمتی ممکن خریدید! )اما همیشه عرض کردم این سهم ها که معرفی میشند همه سهم های با بنیان بسیار قوی هستند که در بلند مدت قطعا جواب خواهند داد. ضمنا من همیشه خواهش کردم که خرید و فروش هاتون پله ای باشه نه دفعی.
    ان شالله سود خوبی هم خواهید کرد. مثل شپارس که تازه اول راهشه و وارد محدوده سود شدید از 2روز قبل
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• OCARINA
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 43

سلام یاسر جان.آقا مبارک عنوان جدید باشه.انشاالله که موفق و سربلند باشید:x:x:x

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post
        سید جان شرانل رو زود نفروختی ؟
        شرانل تازه جون گرفت واسه 2 تا 5% دیگه ..که می تونستی بعدا بفروشی و کسعدی بخری جاش..
        من امروز شراز خریدم و تا اخر هفته به نظرم کسعدی حرکتی نمی کنه که ادم فکر کنه ازش جا می مونه...البته این نظر شخصی منه ...
        تنها نگرانیم عرضه ی بیش از اندازه ی شراز بود که از فردا اونم فکر کنم تموم شده باشه
        اتفاقا منم امروز شرانل فروختم ... کسعدی خریدم <:-p
        یه مقدار طلا دارم احتمالا 30 درصدشو بفروشم بیارم تو کسعدی ...
        میانگین کسعدی من 216 هست ... کمی دست نگه میدارم برای قیمت های پایینتر اگه بشه ... در غیر این صورت در همین سطوح میخرم ...
        یکی دو نفری رو همراه کردیم تو این سهم !
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• mhg_cpa
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 22

سلام به همه دوستان
          منم از دیروز با کسعدی همراه شدم البته قبل از بسته شدن نیت کردم که اردرم رو قیمت مورد نظرم معامله شد اما به من نرسید 2020" ;)
          ابه نظرم سهم خوبیه چند وقت پیشم هم تو یه سایتی شرکتهای رو از لحاظ شفافیت اطلاعات ارزیابی کرده بود،رتبه دقیقشو یادم نیست اما تو گروه خودش اول بود!

نظر

• eli77
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 263

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
            درود؛
            این که شما هر دو اینها رو خریدید اشتباه بوده کاملا و اینکه هر دو رو درست در اوج قیمتی خریده باشید هم خیلی بدشانسیه واقعا (درست مثل شپارس که در اوج قیمتی ممکن خریدید! )اما همیشه عرض کردم این سهم ها که معرفی میشند همه سهم های با بنیان بسیار قوی هستند که در بلند مدت قطعا جواب خواهند داد. ضمنا من همیشه خواهش کردم که خرید و فروش هاتون پله ای باشه نه دفعی.
            ان شالله سود خوبی هم خواهید کرد. مثل شپارس که تازه اول راهشه و وارد محدوده سود شدید از 2روز قبل
            خدا از زبونتون بشنوه سید جان. والا من راضی ام تا چندماه دیگه باهاشون بمونم تا ضررم جبران شه.اما اینجور که معلومه هر روز داره منفی تر میشه..

- - - Updated - - -

درود؛
            خدا از زبونتون بشنوه سید جان. والا من راضی ام تا چندماه دیگه باهاشون بمونم تا ضررم جبران شه.اما اینجور که معلومه هر روز داره منفی تر میشه..
            [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• tiktak
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 54

سلام آقا سید ، وآتی رو تو این قیمتها واسه خرید ارزنده میدونید ؟اگر نه که مقداری کسعدی 192 خرید دارم(منم از سهامدارای قدیمی کسعدی ام;)) بهش اضافه کنم . مچکرم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط tiktak پست شده است View Post
                سلام آقا سید ، وآتی رو تو این قیمتها واسه خرید ارزنده میدونید ؟اگر نه که مقداری کسعدی 192 خرید دارم(منم از سهامدارای قدیمی کسعدی ام;)) بهش اضافه کنم . مچکرم
                درود بر شما؛

هر دو رو در سبد دارم و روی هر دو بسیار مثبتم. البته کسعدی رو کم ریسک تر می دونم با توجه به حضور حقوقی جالب مثل وصنعت در واتی!!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

درود بر همه دوستان؛

دیروز و امروز شپاس خریدم؛ منتظرم یکی دو تا شبهه ام برطرف بشه که اگه بشه وزن شپاس رو خیلی بالا خواهم اورد در سبد...

ضمنا مقدم حقوقی خودرویی! سمند رو به سهامداران بالای 1 درصد کفرا تبریک میگم! ان شالله روی 1000 تومان به زودی سهم رو خواهیم دید

بقیه سهاممون رو فعلا فقط تماشا می کنیم تا ببینیم اوضاع چه خواهد شد

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1134

درود به دوست خوبم یاسر>:D<
                    آبی شدنت مبارک:x
                    ببین اوضاع مملکت چقد خرابه... من و مهربان با این همه اعتبار و تلاش و تقلا !!!هنوز که هنوزه نه یه ستاره دشت کرده ایم نه یه رنگی گیرمون اومده نه عنوانی...:(
                    یه روز که حواست نبود می بینی کودتا کردیم و هرچی عنوانه بستیم به آی دی مون;)
                    دیگه اون روز تو که سهلی, جواب سلام شاه رو هم نمی دیم!!!:D

پ. ن.
                    راستی از کاپیتان آخاله خبر داری؟؟ از بیمارستان خارج شد یا هنوز اون حوالی می چرخه؟؟
                    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                    (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                      درود به دوست خوبم یاسر>:D<
                      آبی شدنت مبارک:x
                      ببین اوضاع مملکت چقد خرابه... من و مهربان با این همه اعتبار و تلاش و تقلا !!!هنوز که هنوزه نه یه ستاره دشت کرده ایم نه یه رنگی گیرمون اومده نه عنوانی...:(
                      یه روز که حواست نبود می بینی کودتا کردیم و هرچی عنوانه بستیم به آی دی مون;)
                      دیگه اون روز تو که سهلی, جواب سلام شاه رو هم نمی دیم!!!:D

پ. ن.
                      راستی از کاپیتان آخاله خبر داری؟؟ از بیمارستان خارج شد یا هنوز اون حوالی می چرخه؟؟
                      درود بر رفیق عزیز

والا ما بی تقصیریم، در این خصوص باید با مدیران عزیز سایت صحبت کنید اما عمرا بتونید آبی بشید! :D

دورادور ارادات خالصانه رو گرده افشانی می کنیم، امیدوارم رسیده باشه به اون حوالی! ;)

نه والا بی خبرم :( آخرین خبری که دارید ازشون چیه؟

پ.ن: بهار نزدیکه ها، زمان شکوفا شدنه...

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1134

درود بر رفیق عزیز

والا ما بی تقصیریم، در این خصوص باید با مدیران عزیز سایت صحبت کنید اما عمرا بتونید آبی بشید! :D

دورادور ارادات خالصانه رو گرده افشانی می کنیم، امیدوارم رسیده باشه به اون حوالی! ;)

نه والا بی خبرم :( آخرین خبری که دارید ازشون چیه؟

پ.ن: بهار نزدیکه ها، زمان شکوفا شدنه...

آبی چیه.:-?. آبی دیگه کلاس نداره یاسر.. من و مهربان احتمالا نارنجی بشیم که خاص تره!!! عنوانمون هم باید بشه کاربر بسیار خاص:x

خودم هم نفهمیدم رفته بود عیادت یا رفته بودن عیادتش!!
                        مسیج دادم کجایید فرمود بیمارستان... بنده هم پرسیدم: حتما از دست این مندسن, خرابکار دائمی تاپیک مهربان؟؟
                        ایشون هم پاسخ داد: دقیقا!!!
                        راستش چون شب قبلش هم تاپیک مهربان رو بست, فکر کنم فشار خونش از بار مطالب علمی اونجا بالا رفته!!!:D

راستی یاسر یه سوال:
                        دیدم داری واتی بازی می کنی گفتم من رو هم بسازی.
                        شناور واتی که 6 درصده. 25 درصدش دست لیزینگ و سرمایه گذاری صنعت و معدنه...
                        70 درصد دیگه اش در احتیار کیه؟؟؟:-/
                        آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/26, 23:14.
                        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                        (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

ان شالله که حالشون خوبه و میاد هر چه سریع تر که ما دلمون زیاد تنگ نشه...

بقیش دست بانک صنعت و معدنه محمد جان

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

خب پس چرا تو tsetmc ننوشته؟؟ اونجا فقط نوشته سرمایه گذاری و لیزینگ... اسم خود بانک رو نیاورده... چرا خب؟؟
                            (نيچه)

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

سلام جناب سید یاسر
                              چندی پیش در مورد تغییر رشته به مدیریت اجرایی و تغییر رشته از شما استفاده کردم
                              حال بنده مردد هستم بین رشته های مدیریتی و مهندسی صنایع؟
                              به نظر شما میتوانم از ارشد صنایع با توجه به اینکه رشته ی بنده در کارشناسی نبوده به سلامتی عبور کنم؟یا ارشد مدیریت مناسبتر است؟با توجه به اینکه علاقه خاصی به اقتصاد صرف دارم
                              با تشکر از شما و معذرت از اینکه مبحث غیر بورسی درج گردید

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                                خب پس چرا تو tsetmc ننوشته؟؟ اونجا فقط نوشته سرمایه گذاری و لیزینگ... اسم خود بانک رو نیاورده... چرا خب؟؟
                                والا محمد جان این ترکیب سهامداری ها کلا ماجرا زیاد داره. این یکی رو نمی دونم چرا نمی زنه. بعضی هاشون سهام وثیقست و این چیزا اما این از اون دسته نیست. شاید مصطفی بهتر بتونه کمک کنه ;;)

نظر

در حال کار...
                                X