بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • taherishahram
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 708

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود بر شما؛ اولین پیش بینی سهم بالای 60 تومان خواهد بود، اولین پیش بینی کلوند هم بالای 30 تومان... هر دو این سهم ها محکوم به صعود 50 درصدی هستند

تا اومدیم یه کم به صف خرید کسعدی نگاه کنیم و روحمون شاد شه ..فرمودن ببندین :)
    دو روز نمیزارن سهم جون بگیره بعدش ببندن ..والا
    A man should get to bleed in peace

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
      امروز دوباره وارد کفرا شدم! ولی اون حجمی که میخواستم رو نتونستم بخرم. ممنون جناب شریعت
      درود بر شما دوست گرامی؛

احتمال میدم شرکت اولین پیش بینیش رو مثل همیشه محتاطانه اعلام کنه و انتظار محدوده 140-150 بعنوان اولین پیش بینی دارم. ناگفته نماند شرکت در چند سال اخیر همیشه حداقل 50 درصد تعدیل مثبت داشته تا پایان سال... به نظرم با شروع 150 و خاتمه 250 بتونه سودآوری معقولی برای 92 داشته باشه. در واقع فردی که در زمان اعلام گزارش با جو احتمالی منفی سهم رو خریداری کنه سهمی رو خریده که در طی 16 ماه حدود 450 تومان سود خواهد داشت. به نظرم خرید در این محدوده ارزنده باشد.

اگر حمایت حقوقی زیاد نباشه میشه امیدوار بود یه سر دیگه به زیر 600 بزنه و برگرده برای اهداف بالاتر، اونجا هم زمان مناسبی برای اضافه کردن هست ;)
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
        اقا تو رو خدا بیا قم یه سر ببینیمت ،یه زیارتی هم میکنی دلت شاد میشه...;)

داداش این فملی ات بدجور چشمک میزنه،هی داره میگه بیا منو بخر...

با دیتای امروز 702 رو رو به بالا با قدرت بزنه روندش صعودی میشه...

چشم داداش حتما خدمت میرسیم در اسرع وقت. فملی سوخت و سوز نداره هر وقت دوست داشت شروع کنه هستیم در خدمتش ;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط re1359 پست شده است View Post
          باسلام خدمت جناب شریعت بنظرشمابرگشت پتروها تاقبل ازسال جدید اتفاق میافتد؟الترناتیوشان چه میباشد؟باتشکرازتحلیلهای واقعبینانه شما
          درود بر شما؛ مهمترین کار تحلیل گر علاوه بر بررسی گروه ها و سهم ها پیش بینی حرکت گروه هاست. به نظرم سیکل های رشد و استراحت رو دنبال کنید کم کم نوبت معدنی هاست دوباره. ضمنا پتروها هم قطعا دوباره رالی خواهند داشت. با این پی به ای به مجمع نخواهند رفت ;)
          در مورد آخر سال هم نمیشه قطعا نظر داد و باید صبر کنیم ببینیم دو عرضه بزرگ وعده داده شده قبل عید عرضه خواهند شد یا خیر.

نظر

• arashaj74
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 88

با سلام
            میخواستم نظرتون رو درباره ثباغ 180 تومنی بدونم(میان مدت)
            p/e=2.2 و dps بالای 90%

نظر

• وحید نصیری
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 594

سلام بر سید بزرگوار... حامی سهمای مظلوم

کلوند هم که پوکوند مبارکت باشه

هدف عرض ادب بود و یه سوال در رابطه با باهنر .. سود این باهنر کی واقعی میشه

راستی با این گزارشی که فملی داد ظاهرا یه مدت سهم درجا میزنه و نوسون داره بعد از اینکه سود اعلامی 92 کمی تا قسمتی از حافظه بازاری جماعت پاک شد میره که سود 180 تومنی مجمع رو پیشخور کنه

به نظرت سهم قبل مجمع 1000 رو میتونه بزنه و اینکه بعد مجمع معمولا چه پی به ای میگیره
              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• eli77
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 263

سید مجمع کروی و فراور کی هست؟ کی سود میده به سهامدار؟ بدبختمون کردن که
                راستی شپارس سود داده بود؟ اگه داده از کجا باید گرفت؟
                [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

درود بر شما؛ اولین پیش بینی سهم بالای 60 تومان خواهد بود، اولین پیش بینی کلوند هم بالای 30 تومان... هر دو این سهم ها محکوم به صعود 50 درصدی هستند
                  خوب فعلا این از این... پی به ای عملیاتی سهم شد 1.6 =)) قطعا بدونید میتونه تا 45 تومان براحتی سال آینده بسازه...

به نظرم پایین 150 باز بشه فرصت خریده... تا ببینیم کسعدی چه خواهد کرد!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط arashaj74 پست شده است View Post
                    با سلام
                    میخواستم نظرتون رو درباره ثباغ 180 تومنی بدونم(میان مدت)
                    p/e=2.2 و dps بالای 90%
                    درود بر شما؛ قطعا در بلند مدت بازده خوبی خواهد داشت. از سوی دیگه ریسک بسیار کمی هم داره و به نظر میتونه گزینه مناسبی برای سبد بلندمت باشه البته نه بیش از 10% سبد. چون احتمال داره به مشکل نقدینگی و افزایش شدید هزینه ها دچار بشند امسال ساختمونی ها اما خوب در این قیمت ها هر چیزی رو پیش خور کرده

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

خوب فعلا این از این... پی به ای عملیاتی سهم شد 1.6 =)) قطعا بدونید میتونه تا 45 تومان براحتی سال آینده بسازه...

به نظرم پایین 150 باز بشه فرصت خریده... تا ببینیم کسعدی چه خواهد کرد!
                      با سلام و احترام

البته بازار همیشه اکثرا" پی بر ای رو به سود اعلام شده میده و به نظر من فلا" 150 تومن خونه پرشه و من احتمال میدم که بین 135 تا 140 باز بشه

البته همش به جو گروه هم بستگی داره

به هر حال مبارک سهامداران کلوند

من هم که کسعدی دارم ببینیم 60 تومن رو اعلام میکنه که اون هم به نظر من 230 تا 240 قیمت میخوره و باز میشه

صبر می کنیم ببینیم چند باز میشن ...

موفق و سلامت و تندرست باشی سید مهربان
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• Saleh.R
                        کاربر فعال
                        • Jul 2025
                        • 265

درود بر مهدی عزیز؛

قطعا یک رالی 100 درصدی رو در کروی، فراور، کبافق و کاما خواهیم داشت + فملی;)

گروه روی جای بچه ها نیست خدایی! سهامدار میخواد که واقعا روی تحلیلش وایسته و به هدفش برسه >:D<
                        سلااااام جناب دكتر
                        ارادت
                        خوبین ؟

اقا اون جمله آخرتون رو باید با آب طلا نوشت
                        نمونه واضحش برا خودم كبافق هست كه قصدم موندن باهاش تا بالای 3000 هست

++++

مثل اون روزی كه توی نمایشگاه چراغ خاموش با چند تا صندلی فاصله نشسته بودم و حرفای شما و مهران و مصطفی و آقای محمدی رو گوش میدادم ، همچنان خواننده تاپیك پرمحتواتون هستم یاسر جان

آرزوی موفقیت بیش از پیش دارم براتون
                        توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                          سلام بر سید بزرگوار... حامی سهمای مظلوم

کلوند هم که پوکوند مبارکت باشه

هدف عرض ادب بود و یه سوال در رابطه با باهنر .. سود این باهنر کی واقعی میشه

راستی با این گزارشی که فملی داد ظاهرا یه مدت سهم درجا میزنه و نوسون داره بعد از اینکه سود اعلامی 92 کمی تا قسمتی از حافظه بازاری جماعت پاک شد میره که سود 180 تومنی مجمع رو پیشخور کنه

به نظرت سهم قبل مجمع 1000 رو میتونه بزنه و اینکه بعد مجمع معمولا چه پی به ای میگیره
                          درود بر شما دوست عزیز؛
                          کلوند یکی از سه برند مشهور کشور هست و اصلا حقش نیست این قیمت های زیر 150 تومان... بالاخره به حوالی 200 خواهد رسید

باهنر همیشه عرض کردم یکی از بیشترین پتانسیل ها رو داره... این شرکت به راحتی میتونه 100 تومان سود عملیاتی بسازه و هزینه های مالیش هم احتمالا تا سال دیگه تموم میشه پس خرید و نگهداری در محدوده قیمت اسمی بسیار کم ریسکه. راجع به تسعیر ارز بالاخره در حسابرسی 12 ماهه مجبور به اظهار سود هستند و به نظرم امسال رو خوب تموم کنند. باید صبر کنیم گزارش سال آتی هم بیاد تا بهتر قضاوت کرد

راجع به فملی هنوز هم معتقدم بزرگترین پتانسیل رشد شاخص در فملی خوابیده! این سهم سود امسالش 200 و قیمت قبل مجمعش 1000-1200 به نظر من خواهد بود. این نوع سهام فقط به درد سهامداری می خورند مثلا 5 سال در سبد بمونه بدون دستکاری! قطعا بازده های باورنکردنی خواهد داشت مثل گذشته. فملی در جهان شناخته شدست، حوزه فعالیتش بسیار بسیار وسیع شده... دوستان نمی دونید، ما که به نوعی در ارتباط هستیم میبینیم هر مناقصه معدنی در کشور انجام میشه یه پای جدی قضیه فملیه!!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
                            سید مجمع کروی و فراور کی هست؟ کی سود میده به سهامدار؟ بدبختمون کردن که
                            راستی شپارس سود داده بود؟ اگه داده از کجا باید گرفت؟
                            درود بر شما؛

کروی و فراور سال مالیشون منتهی به اسفنده و محمعشون حوالی تیرماه خواهد بود. سود هم اعلام میشه طی اطلاعیه کی پرداخت میشه. برای شپارس هم سود سال بعد پردخات میشه حوالی اردیبهشت. توی کدال سرچ کنید اطلاعیه شرکت رو
                            همون طور که کم کم شپارس از بدبختی داره درمیاد اونهای دیگه هم در خواهند اومد!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                              با سلام و احترام

البته بازار همیشه اکثرا" پی بر ای رو به سود اعلام شده میده و به نظر من فلا" 150 تومن خونه پرشه و من احتمال میدم که بین 135 تا 140 باز بشه

البته همش به جو گروه هم بستگی داره

به هر حال مبارک سهامداران کلوند

من هم که کسعدی دارم ببینیم 60 تومن رو اعلام میکنه که اون هم به نظر من 230 تا 240 قیمت میخوره و باز میشه

صبر می کنیم ببینیم چند باز میشن ...

موفق و سلامت و تندرست باشی سید مهربان
                              درود بر بابک عزیز؛

درسته اما برای تحلیل بنیادی و هدف میان مدتی سود عملیاتی خیلی مهمه و برای من جالبه که هزینه هارو هم متورم دیده و حاشیه سود رو کاهش داده اما با این حال تونسته 60 تومان عملیاتی بسازه. این نوشن میده شرکت براحتی توانایی ساخت بالای 40 تومان رو داره. اما بازگشایی رو کاملا صحیح می فرمایید و موافقم. باید ببینیم چطور بازمیشه تا تصمیم گرفت. شاید اگه بالا باز بشه خود من هم بفروشم و خارج بشم از سهم

کسعدی هم بازگشایی معقول حوالی 240 به نظر من هم مناسبه و با شیب مناسب صعودی خواهد شد ان شالله

خیلی ارادت داریم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط Saleh.R پست شده است View Post
                                سلااااام جناب دكتر
                                ارادت
                                خوبین ؟

اقا اون جمله آخرتون رو باید با آب طلا نوشت
                                نمونه واضحش برا خودم كبافق هست كه قصدم موندن باهاش تا بالای 3000 هست

++++

مثل اون روزی كه توی نمایشگاه چراغ خاموش با چند تا صندلی فاصله نشسته بودم و حرفای شما و مهران و مصطفی و آقای محمدی رو گوش میدادم ، همچنان خواننده تاپیك پرمحتواتون هستم یاسر جان

آرزوی موفقیت بیش از پیش دارم براتون
                                به به درود بر صالح عزیز؛

خواهش می کنم دوست من، شما لطف دارید. امیدوارم بتونم مفید باشم برای دوستان گلی مثل شما
                                من هم آرزوی موفقیت دارم برای شما و خانواده محترم

نظر

در حال کار...
                                X