بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
    سید جان بهش مدال طلا بدیم یا نقره ؟
    یا اصلاً می خوای یک کیلو پسته بدیم بهش :D
    درود بر حمید عزیز؛

دوستان می دونند، هرازچندگاهی معامله هیجانی افراطی ببینم اینجا ذکر می کنم (مثل فروش در منفی 7 فردا، فروش در منفی کامل اول صبح و .....) و اگر کسی با مدرک اعلام کنه که این معامله رو انجام داده جایزه براش در نظر میگیرم. معمولا هم از سهم های باارزش خودم انتخاب می کنم جایزه رو...;;)
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1134

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
      ممد..... چی شده یهو؟؟:-/
      زدی تو خط بنیادی.....
      نکنه از بس دنبال ستاره دوییدی خسته شدی .. حالا میخوای رنگ عوض کنی؟؟؟؟؟

نه بابا علی جون.. :-<از بی معرفتی شما دوستان نازنینمه دیگه... چقد بهت گفتم بیا برو تو تاپیک دروداف مطلب بذار نیومدی؟؟؟:-w
      از طرفی بسکه با تحلیل های این مراد نامرد سهام رو قله خرید کردم و تو کف فروختم همه سرمایه و جوونیم سوخت!!>:P
      اینه که تصمیم گرفتم خودم دست به کار بشم و اسرار و رموز بازار رو بریزم رو گود!!!
      منتها دیدم تحلیل تکنیکال ناامن شده... آخه مردم هم بالاخره یه چیزایی سر در میارن دیگه.. یه شکل و 4 تا عدد که بشتر نیست...:^o دستت رو میشه و فحشت میدن...اما تحلیل فاندامنتال خیلی امن و امانه... تو 200 صفحه هم مطلب بذاری عمرا یکی حوصله کنه بره بخونه و مچت رو بگیره که همه حرفات جفنگه... نگاه به جمله آخرش می کنن که میگه خوبه یا بده!!!

خلاصه هم باکلاسه هم پر سود...:x

تحلیل خواستی در خدمتما;)
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• Amirhm
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 140

درود بر سید عزیز ،
        سید جان بنظر شما این قضایای بهره مالکانه تاچه حد میتواند روی سهامهای معدنی و فلزی تاثیر گذار باشد ؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
          درود بر سید عزیز ،
          سید جان بنظر شما این قضایای بهره مالکانه تاچه حد میتواند روی سهامهای معدنی و فلزی تاثیر گذار باشد ؟
          درود بر شما؛ اول اینکه قبل از تصویب نهایی نمیشه در مورد اون دقیق صحبت کرد اما چیزی که هست بیشترین تاثیر رو در شرکت های سنگ اهنی و در پی اون فولادی می گذاره. اما فراموش نشه که ممکنه در کنار این موضوع قیمت سنگ اهن و فولاد باز هم به قیمت آزاد نزدیک بشه و این تاثیر مثبت اهمیت بیشتری نسبت به بهره مالکانه داره. در کل به نظرم حداکثر تاثیرش ایجاد یک جو منفی 2-3 روزست و بعدش تمام! به نظر من منفی های این گروه فرصت ورود پله ای هستند

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post

از طرفی بسکه با تحلیل های این مراد نامرد سهام رو قله خرید کردم و تو کف فروختم همه سرمایه و جوونیم سوخت!!>:P
            جوابت رو تو اون لونه شیطونتون دادم...برو اون تاپیک!:D
            تمام سال من بی تو...

نظر

• وحید نصیری
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 594

نه بابا علی جون.. :-<از بی معرفتی شما دوستان نازنینمه دیگه... چقد بهت گفتم بیا برو تو تاپیک دروداف مطلب بذار نیومدی؟؟؟:-w
              اینه که تصمیم گرفتم خودم دست به کار بشم و اسرار و رموز بازار رو بریزم رو گود!!!
              منتها دیدم تحلیل تکنیکال ناامن شده... آخه مردم هم بالاخره یه چیزایی سر در میارن دیگه.. یه شکل و 4 تا عدد که بشتر نیست...:^o دستت رو میشه و فحشت میدن...اما تحلیل فاندامنتال خیلی امن و امانه... تو 200 صفحه هم مطلب بذاری عمرا یکی حوصله کنه بره بخونه و مچت رو بگیره که همه حرفات جفنگه... نگاه به جمله آخرش می کنن که میگه خوبه یا بده!!!

خلاصه هم باکلاسه هم پر سود...:x

تحلیل خواستی در خدمتما;)
              ممد.... رفیق شفیق از وقتی تو این سایت اومدم بیشتر کارم شده نوشتن مطالب غیر بورسی

بزا اولین قلم بورسی رو برا رفیق بزنیم ...... این مطالبی که برات مینویسم بیشتر سینما ماورا است یه کم گیج میشی ولی زمین نمیخوری ....;)

جونم واست بگه که بورس یه بازیه که تو اون آینده و گذشته نقش مهمی دارند:O

آینده همون فاند سهمه و بررسی شرایط کشور
              گذشته هم همون تکنیکاله

بورس شامل سی و اندی گروهه پس ما باید بگردیم و گروهی که تو اون بازی داره صورت میگیره (پول توش میچرخه) رو پیدا کنیم تا اینجا 60 درصد کار رو کردی که میشه روانشناسی و از بین شرکت های اون گروه اونایی که آینده بهتری داره انتخاب میکنی(فاند بهتری داره) اینم 25 درصد دیگه و از بین اونا که فاندشون خوبه اونی که گذشته بهتری داره انتخاب میشه (تکنیکال مناسب تری دارن) اینم 15 درصد باقی مونده

به نظر من فرق بین تکنیکال و فاندامنتال خیلی کمه و دو دنیای متفاوت نیست بلکه هر دو دارند یک معنی واحد رو به دو زبان متفاوت میگند.
              هر کس به زبانی سخن از حمد تو گوید........بلبل به غزل خوانی و قمری به ترانه

بارها شده که مثلا تکنیکالا میگند سهم واگرایی منفی زده و چندین اندیکاتور سیگنال فروش دادند بعد وقتی میریم فاند سهم و میزان سودی که سهم میتونه بسازه رو حساب میکنیم می ینیم که سهم این قیمتا حقش نیست و باید پایین تر باشه و خیلی موارد در رد کردن مقاومت ها و یا شکوندن حمایت ها

یه مثال دیگه
              برا بعضی سهام حد ضرر کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت تعیین می کنند ولی این حد ضررا اگه بشکنه کار خراب میشه
              مثلا برا فولاد گفته میشه حد ضرر کوتاه مدت 480 که اگه بشکنه سهم میره تو فاز میان مدت بعد از اینکه میشکنه یه مدت بعد از اون میبینی که شرکت گزارش میده و سهم قیمت های بالای 480 تو مقطع فعلی براش جایز نیست و حرفشون هم کاملا درسته

بعضی مواقع سهما حد ضرر رو هیجانی میشکنند این طور مواقع تکنیکالیست ها میگند ظرف سه روز باید بیاد بالای 480 و اگه نیاد معلومه که هیجان نبوده و فروششون درست بوده و به معنی فعال شدن حد ضرره مثل فروش فملی رو 760

اندر این باب زیاد میشه ور زد ولی خودت میدونی که شیرازی جماعت ......بعله دیگه ...یه خورده ....آره;)
              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

بسیار عالی بود علی جون،لذت بردم و کاملا موافقم...
                تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                  جوابت رو تو اون لونه شیطونتون دادم...برو اون تاپیک!:D
                  :)) خوندمش ...پست جوابت باحال بود...

برو خدا رو شکر کن که ویروس علی به من هم سرایت کرده.. گزینه واسه جواب زیاد دارم اما ... حال تایپ ندارم!!!;)

انقد هم تو تاپیک سیدیاسر آبروریزی نکنین:D بنده خدا حیثیتش جلو در و همسایه به باد رفت با این مطالب فوق تخصصی...
                  آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/02, 22:12.
                  "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                  (نيچه)

نظر

• morning star
                    عضو جدید
                    • Dec 2012
                    • 12

باسلام جناب شریعت
                    در تاپیک کنور در سایت تالار بورس نوشته شده معادن کنور برای خود این شرکته و بهره مالکانه هیچ تاثیری بروی این سهم نداره ، با توجه به تخصص شما در این صنعت این موضوع رو تایید میکنید؟
                    باتشکر

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط morning star پست شده است View Post
                      باسلام جناب شریعت
                      در تاپیک کنور در سایت تالار بورس نوشته شده معادن کنور برای خود این شرکته و بهره مالکانه هیچ تاثیری بروی این سهم نداره ، با توجه به تخصص شما در این صنعت این موضوع رو تایید میکنید؟
                      باتشکر
                      درود بر شما؛

خیر معادن جز انفال محسوب میشه و متعلق به بیت الماله، هر فرد یا شرکتی هم صاحب معدن باشه درواقع پروانه بهره برداری از اون معدن رو برای یک مدت خاص دریافت کرده و باید بهره مالکانه رو پرداخت کند.منتها بحثی که هست بیش از حد به این موضوع داره پرداخته میشه به نظرم، این قضیه یک وضعیت جدید نیست و همیشه مورد مناقشه بوده. به نظرم با رضایت حدودی طرفین قضیه حل و فصل بشه

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

:)) خوندمش ...پست جوابت باحال بود...

برو خدا رو شکر کن که ویروس علی به من هم سرایت کرده.. گزینه واسه جواب زیاد دارم اما ... حال تایپ ندارم!!!;)

انقد هم تو تاپیک سیدیاسر آبروریزی نکنین:D بنده خدا حیثیتش جلو در و همسایه به باد رفت با این مطالب فوق تخصصی...
                        اتفاقا از وقتی شما دوتا اومدید اینجا مطلب زدید تعداد تشکرها و بازدیدهای تاپیک 2برابر شده! :D
                        احتمالا جذابیت این صحبت ها بیشتر از بحث های خشک تخصصیه ;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

درود؛
                          در شپاس برعکس شرانل شاهد کاهش درصد تملک حقیقی هستیم و این برای روند سهم بسیار خوبه... مخصوصا اردرهای 400 500 تایی که نشون میده عرضه اولیه ها هم خارج شدند اکثرشون...

اما چیزی که هیچ وقت موتجه نمیشم اینه که چرا زمانی که فروشنده میبینه سهم داره صف خرید میشه میاد پایین تر اردر فروش می گذاره؟!
                          واقعا اینجاست که وجود آنلاین ها واقعا آزاردهندست

نظر

• hamid26967
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 416

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                            درود؛
                            در شپاس برعکس شرانل شاهد کاهش درصد تملک حقیقی هستیم و این برای روند سهم بسیار خوبه... مخصوصا اردرهای 400 500 تایی که نشون میده عرضه اولیه ها هم خارج شدند اکثرشون...

اما چیزی که هیچ وقت موتجه نمیشم اینه که چرا زمانی که فروشنده میبینه سهم داره صف خرید میشه میاد پایین تر اردر فروش می گذاره؟!
                            واقعا اینجاست که وجود آنلاین ها واقعا آزاردهندست
                            باسلام
                            جناب دکتر من میدونم چرا . چون شما تو تاپیکتون قراره سهام جایزه بدین بهشون
                            لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

اتفاقا از وقتی شما دوتا اومدید اینجا مطلب زدید تعداد تشکرها و بازدیدهای تاپیک 2برابر شده! :D
                              احتمالا جذابیت این صحبت ها بیشتر از بحث های خشک تخصصیه ;)
                              یکی از دوستام داشت با تلفن صحبت میکرد،یه دفعه گوشی گرفت سمت من گفت این یارو زبون ادمیزاد حالیش نمیشه،بگیر تو باهاش حرف بزن...!

حالا نمیدونم این حرفش بد وبیراه به اون طرف بود یا به من!;)
                              :D:D:D:D:D:D:D
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• MOSTAFA
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 989

درود؛

منفی های بوجود آمده در نمادهایی مثل فملی، کگل و کچاد فرصت خرید و ورود پله ای به ای شرکت های رازشمند است. البته برای افرادی که دید بلند مدت داشته باشند. سهام معدنی رو به دید ارث به فرزندان خودتون بخرید!

پ.ن: خودم از صف فروش فملی امروز اضافه کردم کمی
                                کچاد
                                خرید حقیقی 943,937 خرید حقوقی 5.948 M خرید گروهی 4.883 M فروش حقیقی 1.189 M فروش حقوقی 10.586 M

جریانش چیه؟!

نظر

در حال کار...
                                X