در اصل توسط آریو پست شده است
View Post
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postسلام جناب شریعت . سود شیران 800 تقسیم شد واتی را چگونه میبینید ؟؟
بله در مجمع حضور داشتم در کنار دوستان. به نظرم عدم تقسیم حداکثری برای شیران تصمیم مناسبی بود چون شرکت به نقدینگی برای طرح های توسعه هالی که داره نیاز داره. اوضاع شرکت هم بسیار رو به رشده
با این اوصاف سود واتی حدود 93 تومان خواهد شد و احتمالا در مجمع واتی شاهد تقسیم سود بهتری باشیم. در ضمن با افزایش سرمایه قریب الوقوع شیران، NAV واتی افزایش خوبی خواهد داشت. بنده که همچنان هستم با سهم و امروز یک سهم هم نفروختم
همچنان توصیه به سهامداری و سرمایه گذاری بلندمدت در واتی و شیران را دارمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر شما؛
بله در مجمع حضور داشتم در کنار دوستان. به نظرم عدم تقسیم حداکثری برای شیران تصمیم مناسبی بود چون شرکت به نقدینگی برای طرح های توسعه هالی که داره نیاز داره. اوضاع شرکت هم بسیار رو به رشده
با این اوصاف سود واتی حدود 93 تومان خواهد شد و احتمالا در مجمع واتی شاهد تقسیم سود بهتری باشیم. در ضمن با افزایش سرمایه قریب الوقوع شیران، NAV واتی افزایش خوبی خواهد داشت. بنده که همچنان هستم با سهم و امروز یک سهم هم نفروختم
همچنان توصیه به سهامداری و سرمایه گذاری بلندمدت در واتی و شیران را دارم
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postخدایی کسعدی 350 تا 400 می ارزه با همین شرایط ها ...اگه اتفاق خاصی نیوفته ..
در مورد کفرا هم یادمه ونیکی میفروخت !
ونیکی خیلی کفرا رو 250 تا 300 اذیت میکرد !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
..............دوست عزیز فریب پی به ای گروه ها رو نخورید دادن پی به ای بالاتر از 3.5 تا 4 به سهم ها در این شرایط اقتصادی کاری بس اشتباهه که یکی از دوستان در گروه غذایی هم این اشتباه رو داره میکنه
شما با پی به ای 3.5 تا 4 کار کنید نه پی به ای گروه !.....................
------------------------------------------------------------------------------------------------------آخرین ویرایش توسط negar؛ 2013/03/11, 21:53.
نظر
-
درود بر نگار گرامی؛
بنده هم به کسعدی پی به ای 3.5 با سهم می دهم برای بازگشایی بعد از مجمع خرداد ماه (قیمت بازگشایی حدود 300 تومان) و 50 تومان هم تقسیم سود خواهیم داشت یعنی همون 350 مورد بحث، فقط 3 ماه سهامداری نیاز داره برای خرید 230 و فروش با 50 درصد سود...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postیعنی پی ای چند میدهید جناب اریو به امسالش حدود 7 و 92 را 4.5 ولی در تاپیک شرانل حتی برای شرکتهای نفتی گفتید 3.5-4 یعنی به کاشی سعدی یک شماره بالاتر دهیم؟:-/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
..............دوست عزیز فریب پی به ای گروه ها رو نخورید دادن پی به ای بالاتر از 3.5 تا 4 به سهم ها در این شرایط اقتصادی کاری بس اشتباهه که یکی از دوستان در گروه غذایی هم این اشتباه رو داره میکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
بله دوست عزیز
کسعدی در گزارش 9 ماهه سال 91 تونسته از سود 51 تومن اعلامی حدود 82 درصد پوشش داشته باشه
انتظار من از سود سال 91 بین 55 تا 60 تومنه
اگه شرکت 45 تومن در مجمع تقسیم کنه با نرخ تنزیل 30 درصد یک ساله میشه حدود 40 تومن
شرکت برای سال 92 سود 84 تومن اعلام کرده که 64 تومن عملیاتی و 20 تومن غیر عملیاتی هست
انتظار من اینه که شرکت برای سال 92 حدود 75 تومن عملیاتی داشته باشه
خب
4*75 = 300
+
40(سود تقسیمی مجمع تنزیل شده)
+
20 تومن (سود حاصل از فروش زمین)
=
360 تومان
------------------------------------------------
به کسعدی پی به ای بالاتر از 4 ندادیم
-----------------------------------------------
اگه بازار اومد به سود 90 تومنی کسعدی پی به ای 4تا 4.5 داد تعجب نکنید یا مثل چند سری قبلی پی به ای حتی 6 (در رفتار های هیجانی گروه)
سهم در حالت هیجانی یعنی فقط با گرفتن نیم واحد پی به ای بیشتر میتونه تا 420 تومن هم رشد کنهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
درسته این که سعدی اینطوره و میارزد حتما با توجه به نظر مثبت شما و جناب شریعت میارزد ولی خوب اینکه میتوانند فلان قدر سود بسازند و در مجمع سود دهند در مورد سهام دیگر هم میشود بررسی کرد من سوالم این بود که چرا 3.5-4 برای انهای دیگه و 7 امسال و 4.5 سال اینده برای این سهم
فرق گذاشتید :D
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postدرسته این که سعدی اینطوره و میارزد حتما با توجه به نظر مثبت شما و جناب شریعت میارزد ولی خوب اینکه میتوانند فلان قدر سود بسازند و در مجمع سود دهند در مورد سهام دیگر هم میشود بررسی کرد من سوالم این بود که چرا 3.5-4 برای انهای دیگه و 7 امسال و 4.5 سال اینده برای این سهم
فرق گذاشتید :D
ما برای کسعدی هم 3.5 تا 4 گذاشتیم !!!
برای آنهای دیگه هم 4.5 گذاشتیم !!
شما به محاسبات من برای شرانل دقت کنید
روزی که سهم رو 1150 تا 1200عرضه شد رو سطح ارزش خودش عرضه شد !
شرانل برای سال بعد 220 میتونه بسازه برای امسال هم بتونه 150 تومن تقسیم کنه با تنزیل 30 درصد 6 ماهه میشه 130 تومان
220*4.5=990 تومان
+
130
=
1120 تومان
محاسبات تقریبیه
----------------------------------
من راجع به همه سهم ها به خاطر نزدیکی مجامع سود تقسیمی رو در نظر گرفتم و به خاطر ارزش زمانی پول نرخ تنزیل 30 درصد رو هم لحاظ کردم
شما در محاسبات من پی به ای 4 کسعدی رو ندید؟؟
یا در محاسبات شرانل به تعدیل مثبت 220 تومنی بر خورد نکردید ؟ و همینطور پی به ای 4.5 ؟؟ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postشب همه دوستان بخیر
جواد جان این که شما برای تنزیل 30 درصد اعمال می کنید منشا از کجاست.. لطف می کنی توضیح بدی؟
50 تقسیم بر 1.15 میشه 43 تومن
یعنی 50 تومن شش ماه دیگه امروز 43 تومن ارزش داره
در اصل توسط negar پست شده است View Postمرسی پس با شرایط سال 92 و سود مجامع پی ای 3.5-4 بدهیم برداشت من از مطلب شما همین شرایط سود این روزها و پی ای 3.5-4 بود
به نظر شما اگر
پتروشیمی مارون امسال 450 تومن بسازه و 350 تومن تقسیم کنه و سال بعد که 550 تومن اعلام کرده در نهایت سال بعد 600 تومن بسازه سر انگشتی مارون چقد می ارزه ؟؟؟؟ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده استجواد جان تا این جاش سکه من افتاده;) منظورم اینه که چرا 30 و مثلا 60 نه؟؟
وقتی مقامات هم قبول دارند نرخ تورم تا 100 درصد می رسه...
من می گم اقلا بکنیمش 60:D
با توجه به شرایط فعلی فعلا در تحلیل ها نرخ تنزیل رو 30 تا 40 در نظر میگیریم تقریبا دو برابر نرخ سود بانکیریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
درود؛
وقتی میبینید خرید گروهی و حقوقی داره از سر خط انجام میشه واقعا چرا باید اردر فروش چند ریال پایین تر گذاشت؟!
مشکل بازار حقوقی ها و عدم حمایت نیست، مشکل ضریب هوشی یکسری از حقیقی هاست فقط!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postیعنی پی ای چند میدهید جناب اریو به امسالش حدود 7 و 92 را 4.5 ولی در تاپیک شرانل حتی برای شرکتهای نفتی گفتید 3.5-4 یعنی به کاشی سعدی یک شماره بالاتر دهیم؟:-/
------------------------------------------------------------------------------------------------------در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر نگار گرامی؛
بنده هم به کسعدی پی به ای 3.5 با سهم می دهم برای بازگشایی بعد از مجمع خرداد ماه (قیمت بازگشایی حدود 300 تومان) و 50 تومان هم تقسیم سود خواهیم داشت یعنی همون 350 مورد بحث، فقط 3 ماه سهامداری نیاز داره برای خرید 230 و فروش با 50 درصد سود...در اصل توسط آریو پست شده است View Postبا سلام
بله دوست عزیز
کسعدی در گزارش 9 ماهه سال 91 تونسته از سود 51 تومن اعلامی حدود 82 درصد پوشش داشته باشه
انتظار من از سود سال 91 بین 55 تا 60 تومنه
اگه شرکت 45 تومن در مجمع تقسیم کنه با نرخ تنزیل 30 درصد یک ساله میشه حدود 40 تومن
شرکت برای سال 92 سود 84 تومن اعلام کرده که 64 تومن عملیاتی و 20 تومن غیر عملیاتی هست
انتظار من اینه که شرکت برای سال 92 حدود 75 تومن عملیاتی داشته باشه
خب
4*75 = 300
+
40(سود تقسیمی مجمع تنزیل شده)
+
20 تومن (سود حاصل از فروش زمین)
=
360 تومان
------------------------------------------------
به کسعدی پی به ای بالاتر از 4 ندادیم
-----------------------------------------------
اگه بازار اومد به سود 90 تومنی کسعدی پی به ای 4تا 4.5 داد تعجب نکنید یا مثل چند سری قبلی پی به ای حتی 6 (در رفتار های هیجانی گروه)
سهم در حالت هیجانی یعنی فقط با گرفتن نیم واحد پی به ای بیشتر میتونه تا 420 تومن هم رشد کنهدر اصل توسط negar پست شده است View Postدرسته این که سعدی اینطوره و میارزد حتما با توجه به نظر مثبت شما و جناب شریعت میارزد ولی خوب اینکه میتوانند فلان قدر سود بسازند و در مجمع سود دهند در مورد سهام دیگر هم میشود بررسی کرد من سوالم این بود که چرا 3.5-4 برای انهای دیگه و 7 امسال و 4.5 سال اینده برای این سهم
فرق گذاشتید :Dدر اصل توسط آریو پست شده است View Postنه دیگه دوست عزیز
ما برای کسعدی هم 3.5 تا 4 گذاشتیم !!!
برای آنهای دیگه هم 4.5 گذاشتیم !!
شما به محاسبات من برای شرانل دقت کنید
روزی که سهم رو 1150 تا 1200عرضه شد رو سطح ارزش خودش عرضه شد !
شرانل برای سال بعد 220 میتونه بسازه برای امسال هم بتونه 150 تومن تقسیم کنه با تنزیل 30 درصد 6 ماهه میشه 130 تومان
220*4.5=990 تومان
+
130
=
1120 تومان
محاسبات تقریبیه
----------------------------------
من راجع به همه سهم ها به خاطر نزدیکی مجامع سود تقسیمی رو در نظر گرفتم و به خاطر ارزش زمانی پول نرخ تنزیل 30 درصد رو هم لحاظ کردم
شما در محاسبات من پی به ای 4 کسعدی رو ندید؟؟
یا در محاسبات شرانل به تعدیل مثبت 220 تومنی بر خورد نکردید ؟ و همینطور پی به ای 4.5 ؟؟
واقعا بحث آموزنده ای بود.
سوالی که برای من ایجاد شده اینه که مبنای در نظر گرفتن p/e برای تعیین قیمت سهام چیست؟
تجربی است؟
با توجه به روند گذشته؟
پیشبینی آینده؟
صنعت و هم گروهیها؟
ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی نمایند...
نظر
نظر