بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    خدایی کسعدی 350 تا 400 می ارزه با همین شرایط ها ...اگه اتفاق خاصی نیوفته ..
    در مورد کفرا هم یادمه ونیکی میفروخت !
    ونیکی خیلی کفرا رو 250 تا 300 اذیت میکرد !
    دوستان کفرا به احتمال خیلی زیاد این هفته می ره برای تعدیل
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• نیکا
      ستاره‌دار (۲)
      • Nov 2011
      • 2129

سلام جناب شریعت . سود شیران 800 تقسیم شد واتی را چگونه میبینید ؟؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
        سلام جناب شریعت . سود شیران 800 تقسیم شد واتی را چگونه میبینید ؟؟
        درود بر شما؛
        بله در مجمع حضور داشتم در کنار دوستان. به نظرم عدم تقسیم حداکثری برای شیران تصمیم مناسبی بود چون شرکت به نقدینگی برای طرح های توسعه هالی که داره نیاز داره. اوضاع شرکت هم بسیار رو به رشده
        با این اوصاف سود واتی حدود 93 تومان خواهد شد و احتمالا در مجمع واتی شاهد تقسیم سود بهتری باشیم. در ضمن با افزایش سرمایه قریب الوقوع شیران، NAV واتی افزایش خوبی خواهد داشت. بنده که همچنان هستم با سهم و امروز یک سهم هم نفروختم
        همچنان توصیه به سهامداری و سرمایه گذاری بلندمدت در واتی و شیران را دارم
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• نیکا
          ستاره‌دار (۲)
          • Nov 2011
          • 2129

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          درود بر شما؛
          بله در مجمع حضور داشتم در کنار دوستان. به نظرم عدم تقسیم حداکثری برای شیران تصمیم مناسبی بود چون شرکت به نقدینگی برای طرح های توسعه هالی که داره نیاز داره. اوضاع شرکت هم بسیار رو به رشده
          با این اوصاف سود واتی حدود 93 تومان خواهد شد و احتمالا در مجمع واتی شاهد تقسیم سود بهتری باشیم. در ضمن با افزایش سرمایه قریب الوقوع شیران، NAV واتی افزایش خوبی خواهد داشت. بنده که همچنان هستم با سهم و امروز یک سهم هم نفروختم
          همچنان توصیه به سهامداری و سرمایه گذاری بلندمدت در واتی و شیران را دارم
          سلام وتشکر از پاسخ وتوصیه شما . خبری از مجمع واتی : زمان و اعلام حسابرسی 9ماه و احتمال تعدیل سود نشده و زمان بازشدن شیران . باتشکر از لطف شما

نظر

• negar
            ستاره دار(2)
            • Aug 2025
            • 536

خدایی کسعدی 350 تا 400 می ارزه با همین شرایط ها ...اگه اتفاق خاصی نیوفته ..
            در مورد کفرا هم یادمه ونیکی میفروخت !
            ونیکی خیلی کفرا رو 250 تا 300 اذیت میکرد !
            یعنی پی ای چند میدهید جناب اریو به امسالش حدود 7 و 92 را 4.5 ولی در تاپیک شرانل حتی برای شرکتهای نفتی گفتید 3.5-4 یعنی به کاشی سعدی یک شماره بالاتر دهیم؟:-/
            --------------------------------------------------------------------------------------------------------
            ..............دوست عزیز فریب پی به ای گروه ها رو نخورید دادن پی به ای بالاتر از 3.5 تا 4 به سهم ها در این شرایط اقتصادی کاری بس اشتباهه که یکی از دوستان در گروه غذایی هم این اشتباه رو داره میکنه
            شما با پی به ای 3.5 تا 4 کار کنید نه پی به ای گروه !.....................

------------------------------------------------------------------------------------------------------
            آخرین ویرایش توسط negar؛ 2013/03/11, 21:53.

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

درود بر نگار گرامی؛

بنده هم به کسعدی پی به ای 3.5 با سهم می دهم برای بازگشایی بعد از مجمع خرداد ماه (قیمت بازگشایی حدود 300 تومان) و 50 تومان هم تقسیم سود خواهیم داشت یعنی همون 350 مورد بحث، فقط 3 ماه سهامداری نیاز داره برای خرید 230 و فروش با 50 درصد سود...

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                یعنی پی ای چند میدهید جناب اریو به امسالش حدود 7 و 92 را 4.5 ولی در تاپیک شرانل حتی برای شرکتهای نفتی گفتید 3.5-4 یعنی به کاشی سعدی یک شماره بالاتر دهیم؟:-/
                --------------------------------------------------------------------------------------------------------
                ..............دوست عزیز فریب پی به ای گروه ها رو نخورید دادن پی به ای بالاتر از 3.5 تا 4 به سهم ها در این شرایط اقتصادی کاری بس اشتباهه که یکی از دوستان در گروه غذایی هم این اشتباه رو داره میکنه

------------------------------------------------------------------------------------------------------
                با سلام
                بله دوست عزیز
                کسعدی در گزارش 9 ماهه سال 91 تونسته از سود 51 تومن اعلامی حدود 82 درصد پوشش داشته باشه
                انتظار من از سود سال 91 بین 55 تا 60 تومنه
                اگه شرکت 45 تومن در مجمع تقسیم کنه با نرخ تنزیل 30 درصد یک ساله میشه حدود 40 تومن
                شرکت برای سال 92 سود 84 تومن اعلام کرده که 64 تومن عملیاتی و 20 تومن غیر عملیاتی هست
                انتظار من اینه که شرکت برای سال 92 حدود 75 تومن عملیاتی داشته باشه

خب
                4*75 = 300
                +
                40(سود تقسیمی مجمع تنزیل شده)
                +
                20 تومن (سود حاصل از فروش زمین)
                =
                360 تومان

------------------------------------------------
                به کسعدی پی به ای بالاتر از 4 ندادیم
                -----------------------------------------------

اگه بازار اومد به سود 90 تومنی کسعدی پی به ای 4تا 4.5 داد تعجب نکنید یا مثل چند سری قبلی پی به ای حتی 6 (در رفتار های هیجانی گروه)

سهم در حالت هیجانی یعنی فقط با گرفتن نیم واحد پی به ای بیشتر میتونه تا 420 تومن هم رشد کنه
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• negar
                  ستاره دار(2)
                  • Aug 2025
                  • 536

درسته این که سعدی اینطوره و میارزد حتما با توجه به نظر مثبت شما و جناب شریعت میارزد ولی خوب اینکه میتوانند فلان قدر سود بسازند و در مجمع سود دهند در مورد سهام دیگر هم میشود بررسی کرد من سوالم این بود که چرا 3.5-4 برای انهای دیگه و 7 امسال و 4.5 سال اینده برای این سهم
                  فرق گذاشتید :D

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

درسته این که سعدی اینطوره و میارزد حتما با توجه به نظر مثبت شما و جناب شریعت میارزد ولی خوب اینکه میتوانند فلان قدر سود بسازند و در مجمع سود دهند در مورد سهام دیگر هم میشود بررسی کرد من سوالم این بود که چرا 3.5-4 برای انهای دیگه و 7 امسال و 4.5 سال اینده برای این سهم
                    نه دیگه دوست عزیز
                    ما برای کسعدی هم 3.5 تا 4 گذاشتیم !!!

برای آنهای دیگه هم 4.5 گذاشتیم !!
                    شما به محاسبات من برای شرانل دقت کنید

روزی که سهم رو 1150 تا 1200عرضه شد رو سطح ارزش خودش عرضه شد !

شرانل برای سال بعد 220 میتونه بسازه برای امسال هم بتونه 150 تومن تقسیم کنه با تنزیل 30 درصد 6 ماهه میشه 130 تومان
                    220*4.5=990 تومان
                    +
                    130
                    =
                    1120 تومان

محاسبات تقریبیه

----------------------------------

من راجع به همه سهم ها به خاطر نزدیکی مجامع سود تقسیمی رو در نظر گرفتم و به خاطر ارزش زمانی پول نرخ تنزیل 30 درصد رو هم لحاظ کردم

شما در محاسبات من پی به ای 4 کسعدی رو ندید؟؟

یا در محاسبات شرانل به تعدیل مثبت 220 تومنی بر خورد نکردید ؟ و همینطور پی به ای 4.5 ؟؟

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1134

شب همه دوستان بخیر
                      جواد جان این که شما برای تنزیل 30 درصد اعمال می کنید منشا از کجاست.. لطف می کنی توضیح بدی؟
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• negar
                        ستاره دار(2)
                        • Aug 2025
                        • 536

مرسی پس با شرایط سال 92 و سود مجامع پی ای 3.5-4 بدهیم برداشت من از مطلب شما همین شرایط سود این روزها و پی ای 3.5-4 بود

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                          شب همه دوستان بخیر
                          جواد جان این که شما برای تنزیل 30 درصد اعمال می کنید منشا از کجاست.. لطف می کنی توضیح بدی؟
                          خود شکوفا جان ... از امروز تا زمانی که شرکت بره مجمع و سود رو واریز کنه نزدیک 6 تا 8 ماه میگزده ... این پول مجمع که امروز به دست ما نمیرسه که ما در محاسبات وارد کنیم پس ما یک زمان شش ماهه برای سود مجمع در نظر میگیریم 50 تومنی که قراره 6 ماه دیگه به دست ما برسه با بهره 30 درصد سالانه میشه (15 درصد 6 ماهه)

50 تقسیم بر 1.15 میشه 43 تومن

یعنی 50 تومن شش ماه دیگه امروز 43 تومن ارزش داره

مرسی پس با شرایط سال 92 و سود مجامع پی ای 3.5-4 بدهیم برداشت من از مطلب شما همین شرایط سود این روزها و پی ای 3.5-4 بود
                          بله دوست عزیز ...مهمترین قسمت کار داشتن یک تخمینی درست از سود سال اینده و امسال شرکت هست ... این ساده ترین روش محاسبه ارزش سهمه (محاسبه سر انگشتی)

به نظر شما اگر
                          پتروشیمی مارون امسال 450 تومن بسازه و 350 تومن تقسیم کنه و سال بعد که 550 تومن اعلام کرده در نهایت سال بعد 600 تومن بسازه سر انگشتی مارون چقد می ارزه ؟؟؟؟

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است
                            جواد جان تا این جاش سکه من افتاده;) منظورم اینه که چرا 30 و مثلا 60 نه؟؟
                            وقتی مقامات هم قبول دارند نرخ تورم تا 100 درصد می رسه...
                            من می گم اقلا بکنیمش 60:D
                            خودشکوفا جان قبول دارم حرف شما رو ..من نخواستم با نرخ تورم برم خیلی بد بینانه میشه ... اگه اینطوری بریم متوسط نسبت پی به ای بازار باید بشه حدود 1 تا 2 البته همینطوری هم داره میشه !!

با توجه به شرایط فعلی فعلا در تحلیل ها نرخ تنزیل رو 30 تا 40 در نظر میگیریم تقریبا دو برابر نرخ سود بانکی

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

درود؛

وقتی میبینید خرید گروهی و حقوقی داره از سر خط انجام میشه واقعا چرا باید اردر فروش چند ریال پایین تر گذاشت؟!

مشکل بازار حقوقی ها و عدم حمایت نیست، مشکل ضریب هوشی یکسری از حقیقی هاست فقط!

نظر

• OCARINA
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 43

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                                درود بر نگار گرامی؛

بنده هم به کسعدی پی به ای 3.5 با سهم می دهم برای بازگشایی بعد از مجمع خرداد ماه (قیمت بازگشایی حدود 300 تومان) و 50 تومان هم تقسیم سود خواهیم داشت یعنی همون 350 مورد بحث، فقط 3 ماه سهامداری نیاز داره برای خرید 230 و فروش با 50 درصد سود...
                                با سلام
                                بله دوست عزیز
                                کسعدی در گزارش 9 ماهه سال 91 تونسته از سود 51 تومن اعلامی حدود 82 درصد پوشش داشته باشه
                                انتظار من از سود سال 91 بین 55 تا 60 تومنه
                                اگه شرکت 45 تومن در مجمع تقسیم کنه با نرخ تنزیل 30 درصد یک ساله میشه حدود 40 تومن
                                شرکت برای سال 92 سود 84 تومن اعلام کرده که 64 تومن عملیاتی و 20 تومن غیر عملیاتی هست
                                انتظار من اینه که شرکت برای سال 92 حدود 75 تومن عملیاتی داشته باشه

خب
                                4*75 = 300
                                +
                                40(سود تقسیمی مجمع تنزیل شده)
                                +
                                20 تومن (سود حاصل از فروش زمین)
                                =
                                360 تومان

------------------------------------------------
                                به کسعدی پی به ای بالاتر از 4 ندادیم
                                -----------------------------------------------

اگه بازار اومد به سود 90 تومنی کسعدی پی به ای 4تا 4.5 داد تعجب نکنید یا مثل چند سری قبلی پی به ای حتی 6 (در رفتار های هیجانی گروه)

سهم در حالت هیجانی یعنی فقط با گرفتن نیم واحد پی به ای بیشتر میتونه تا 420 تومن هم رشد کنه
                                نه دیگه دوست عزیز
                                ما برای کسعدی هم 3.5 تا 4 گذاشتیم !!!

برای آنهای دیگه هم 4.5 گذاشتیم !!
                                شما به محاسبات من برای شرانل دقت کنید

روزی که سهم رو 1150 تا 1200عرضه شد رو سطح ارزش خودش عرضه شد !

شرانل برای سال بعد 220 میتونه بسازه برای امسال هم بتونه 150 تومن تقسیم کنه با تنزیل 30 درصد 6 ماهه میشه 130 تومان
                                220*4.5=990 تومان
                                +
                                130
                                =
                                1120 تومان

محاسبات تقریبیه

----------------------------------

من راجع به همه سهم ها به خاطر نزدیکی مجامع سود تقسیمی رو در نظر گرفتم و به خاطر ارزش زمانی پول نرخ تنزیل 30 درصد رو هم لحاظ کردم

شما در محاسبات من پی به ای 4 کسعدی رو ندید؟؟

یا در محاسبات شرانل به تعدیل مثبت 220 تومنی بر خورد نکردید ؟ و همینطور پی به ای 4.5 ؟؟
                                با تشکر از دوستان.
                                واقعا بحث آموزنده ای بود.
                                سوالی که برای من ایجاد شده اینه که مبنای در نظر گرفتن p/e برای تعیین قیمت سهام چیست؟
                                تجربی است؟
                                با توجه به روند گذشته؟
                                پیشبینی آینده؟
                                صنعت و هم گروهیها؟
                                ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی نمایند...

نظر

در حال کار...
                                X