بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد مهرابی
    عضو فعال
    • May 2012
    • 543

درود بر سید عزیز از طرف سرباز وظیفه

سید غمارگ قیمتش بدجوری دلچسب شده؟؟؟؟

سود سال 91........160 تومن سود سال 92 بالای 200تومنه و فروش زمین .....بابت هرسهم 300تا 400 ..... سهمی که داره به اندازه سود سال بعدش معامله میشه ...... سید نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• 12478512
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 176

سیدجان ذوب کوتاه مدت زیر ۳۰۰ میاد؟!
      صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...

نظر

• mhg_cpa
        عضو عادی
        • Mar 2012
        • 22

سود سال 91........160 تومن سود سال 92 بالای 200تومنه و فروش زمین .....بابت هرسهم 300تا 400 ..... سهمی که داره به اندازه سود سال بعدش معامله میشه ...... سید نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
        البته مزایای ادغام کارخانه و پایان عملیات جابجایی به غبشهر رو هم در نظر داشته باشید!!

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط javad پست شده است View Post
          درود بر سید عزیز از طرف سرباز وظیفه

سید غمارگ قیمتش بدجوری دلچسب شده؟؟؟؟

سود سال 91........160 تومن سود سال 92 بالای 200تومنه و فروش زمین .....بابت هرسهم 300تا 400 ..... سهمی که داره به اندازه سود سال بعدش معامله میشه ...... سید نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          درود بر جواد عزیز؛
          آقا با باهنر که هستی هنوز؟ کار زیاد داریم باهاش ها!
          ببینید البته سود غیر عملیاتی رو خیلی نمیشه در نظر گرفت اما همین بحثی که دوستمون مطرح کردند یعنی ادغام و استفاده از مزیت صرفه جویی ناشی از مقیاس و سر شکن کردن هزینه های ثابت می تونه برای هر دو شرکت خوب باشه. اگر میانگین خریدتون پایینه خیلی به نوسان ها نگاه نکنید و بمونید چون این جور شرکت ها از نظر بنیادی در موج سوم هستند! ;) اما برای خرید باید به اوضاع تکنیکال هم احاطه داشته باشید چون نوسان کلا زیاد دارند این گروه

در اصل توسط 12478512 پست شده است View Post
          سیدجان ذوب کوتاه مدت زیر ۳۰۰ میاد؟!
          درود بر شما؛
          ببینید از نظر بنیادی قیمت ذوب پایین 300 نیست اما ممکنه یه سرکی بزنه و برگرده! باید حمایت های اصلی سهم رو بررسی کرد که کار بنده نیست. ان شالله اگه خدا بخواد از 1-2 ماه دیگه با ذوب اهن آشنایی بیشتری پیدا خواهم کرد و اون موقع میتونم با اطمینان بیشتری بررسی داشته باشم
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• roniza
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 29

سلام به همه عزیزان، بویژه جناب شریعت؛
            در بخش سرمایه گذاری بورسی باهنر، موجودی سهام شرکت پارس الکتریک، با قیمت تمام شدۀ 30میلیارد تومان ملاحظه میشود(به آخرین گزارش پیش بینی و گزارشهای قبلی مراجعه کنید)، کسی از دوستان قیمت تمام شده لپارس را برای فباهنر میداند؟! اصلاً برداشت من درسته؟!

اگر این مبلغ درست باشه، باتوجه به قیمت لپارس در دهه گذشته، باید بالای 100میلیون سهم بشه!! ولی اسم فباهنر جزء سهامداران عمده لپارس دیده نمیشه.

همانطور که مطلعید، لپارس بدلیل فروش املاک در تهران، سود غیرعملیاتی زیادی برای سال جاری خواهد داشت، رشد بدون عرضه چشمگیری داشته و هم اکنون هم متوقف است.

اگر کسی اطلاعاتی دارد، لطفاً راهنمایی و اطلاع رسانی کند.
            متشکرم

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

درود بر شما؛

30 میلیارد؟! بعید می دونم! فکر مکی کنم چیزی داشته باشه... شاید در حدود 1000 تا سهم داشته باشه نه بیشتر!

نظر

• roniza
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 29

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                درود بر شما؛

30 میلیارد؟! بعید می دونم! فکر مکی کنم چیزی داشته باشه... شاید در حدود 1000 تا سهم داشته باشه نه بیشتر!
                باسلام، لطفاً به صفحه 12 پی دی اف گزارش پیش بینی مراجعه کنید، 300،000 میلیون ريال به روش قیمت تمام شده ذکر شده است، دارم اشتباه میکنم؟!

نظر

• جواد مهرابی
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 543

سید فباهنر داشت رو اعصابمون راه می رفت ..... تو شش ماه اخیر .... دیگه داشتم از این تیم مدیریت فبا ناامید میشدم ولی انگارمدیریت جدید تو کارش صداقت داره و قصد پنهان سازی سود را نداره.... پیش بینی سال 92 را با 78% تعدیل مثبت ارائه کرده ....پس رو گزارش پایان سالش می توان امیدوار بود....
                  سید نظرت رو گزارش پایان سال چیه؟....
                  بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                    سید فباهنر داشت رو اعصابمون راه می رفت ..... تو شش ماه اخیر .... دیگه داشتم از این تیم مدیریت فبا ناامید میشدم ولی انگارمدیریت جدید تو کارش صداقت داره و قصد پنهان سازی سود را نداره.... پیش بینی سال 92 را با 78% تعدیل مثبت ارائه کرده ....پس رو گزارش پایان سالش می توان امیدوار بود....
                    سید نظرت رو گزارش پایان سال چیه؟....
                    جواد جان در سیستم های شبهه دولتی گاهی اتفاق هایی میفته و عزل و نصب هایی رخ میده که اصلا منطقی نیست و نمیشه هم جلوی اون ایستاد چون معمولا دستور از بالا صادر میشه. برای باهنر هم به جز یک مورد بقیه تعویض مدیریت ها بیش از اینکه خواسته صدر تامین باشه اجباری بود. بگذریم...

اما در مورد گزارش به اعتقاد من امسال حدود 30 و سال آینده بین 35-50 بسته به شرایط و عملکرد شرکت می تونه بسازه. به نظرم موندن تا 200 تومان و کسب بازده حدود 90 درصدی می تونه رنج و هزینه فرصت موندن روی سهم رو تا حد زیادی جبران کنه

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

اما در مورد گزارش به اعتقاد من امسال حدود 30 و سال آینده بین 35-50 بسته به شرایط و عملکرد شرکت می تونه بسازه. به نظرم موندن تا 200 تومان و کسب بازده حدود 90 درصدی می تونه رنج و هزینه فرصت موندن روی سهم رو تا حد زیادی جبران کنه
                      سید جان واقعا؟!!!!!!!!

امسال حدود 30؟!!!منظور الان 91 هستش؟

بابا ایول،چه گنجی داریم خودمون خبر نداریم!!!!!:))

یعنی عاشقتم دکتر سید یاسر شریعت!:x
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                        سید جان واقعا؟!!!!!!!!

امسال حدود 30؟!!!منظور الان 91 هستش؟

بابا ایول،چه گنجی داریم خودمون خبر نداریم!!!!!:))

یعنی عاشقتم دکتر سید یاسر شریعت!:x
                        درود بر محمدرضای عزیز؛
                        البته من حدودی عرض می کنم و معمولا سودی که عرض می کنم سود ناخالص قبل از مالیاته چون دقیق نمی دونم مالیات رو چطور محاسبه می کنند. سود خالص رو حداقل 25 تومان میبینم و تازه الان داره به پی به 5 میرسه. هرچی هم بسازه کامل تقسیم خواهد کرد! وقتی سهمی با پی به ای 9 در بازار منفی صف خرید میشه شک نکن خبرهایی توش هست! ;)

ارادت داریم

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

درود بر محمدرضای عزیز؛
                          البته من حدودی عرض می کنم و معمولا سودی که عرض می کنم سود ناخالص قبل از مالیاته چون دقیق نمی دونم مالیات رو چطور محاسبه می کنند. سود خالص رو حداقل 25 تومان میبینم و تازه الان داره به پی به 5 میرسه. هرچی هم بسازه کامل تقسیم خواهد کرد! وقتی سهمی با پی به ای 9 در بازار منفی صف خرید میشه شک نکن خبرهایی توش هست! ;)

ارادت داریم
                          همین هم خیلی خوبه!من اصلا منتظر تعدیل جدی توی 91 نبودم،بیشتر تعدیل های اتی سهم تو ذهنم شکل گرفته بود...;)

91 سود 25 تومنی یعنی تعدیل 90 درصدی!!!!خیلی جالبه...یعنی اینکه سهم الان پی برای 5 تحلیلی داره...انصافا هر روزی که میگذره بیشتر جذب این باهنر میشم!!!!خدایی خریدش زیر 120 یکی از بهترین خریدهام بوده...;)

تازه اونم با دید بلند مدتی که من روش دارم...چه حالی بکنن نوه نتیجه هام:))

ما بیشترتر:x
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط roniza پست شده است View Post
                            باسلام، لطفاً به صفحه 12 پی دی اف گزارش پیش بینی مراجعه کنید، 300،000 میلیون ريال به روش قیمت تمام شده ذکر شده است، دارم اشتباه میکنم؟!
                            شما صحیح می فرمایید اما گزارش مشکل داره. فکر نکنم مقدار زیادی داشته باشه احتمالا اینجا اشتباه اومده بوده. مثلا ترکیب سهامدارای فعلی رو ببینید! هنوز بیمه ملت تو ترکیب سهامدارای بالای 1% !!

نظر

• morning star
                              عضو جدید
                              • Dec 2012
                              • 12

با سلام جناب شریعت
                              ترازنامه بعضی از شرکتها رو که نگاه میکنم میبینم سود انباشته شرکت نسبت به سال مالی قبل کم شده اما شرکت نه افزایش سرمایه داده و نه در سال قبل زیانده بوده ، پس چطوری سود انباشته کم شده؟
                              باتشکر

نظر

• داش مهدی
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 595

در اصل توسط morning star پست شده است View Post
                                با سلام جناب شریعت
                                ترازنامه بعضی از شرکتها رو که نگاه میکنم میبینم سود انباشته شرکت نسبت به سال مالی قبل کم شده اما شرکت نه افزایش سرمایه داده و نه در سال قبل زیانده بوده ، پس چطوری سود انباشته کم شده؟
                                باتشکر
                                تقسیم سود نقدی
                                سوال آسونا رو من جواب میدم، به خودم امیدوار بشم
                                مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

در حال کار...
                                X