بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zafar3000
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 1243

پاسخ : بورس نوشته های "شریعت"...

هنوز به شدت معتقدم سودی که بعضی از قطعه سازان در طی 6 تا 7 ماه آینده به سهامداران خود می دهند هیچ سهمی نمی دهد
    شاد باشید

نظر

• omidniki
      عضو جدید
      • Jan 2014
      • 12

جناب شریعت با سلام عرض ادب .فسرب چرا بسته شد؟اطلاعی دارید ؟

نظر

• نیکا
        ستاره‌دار (۲)
        • Nov 2011
        • 2117

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
        سلام و عرض ادب

دیشب کلا بیدار بودم،چارت سهم ها و شاخص ها،اخبار و شایعات،فروم ها و شبکه های اجتماعی...فقط داشتم بررسی میکردم!

هرچند با منفی شدن دوشنبه احساس خطر کردم اما علی الحساب همه چیز اماده است تا یه برگشت خوب بزنیم طی امروز یا فردا!82500 برای من حکم مرگ و زندگی رو داره،هرچند تا همینجاش هم که شاخص حدود 8% افت کرده سبد شخصی من حدود 30% ریخته و عملا هرچی تو این سه ماه اخیر رشته بودم پنبه شده!واقعا وضعیت داره از استانه تحملم خارج میشه،عملا زندگی مالیم رو به نابود شدنه(به دلیل شرایط خاص مالی که دارم)ولی نمیدونم چرا همچنان خوشبینم!از دیشب تا حالا 100بار مرور کردم که هر کدوم از سهم هام رو به چه دلیلی خریدم و بیشتر از اون مرور کردم که ایا اون دلایل هنوز پابرجا هستن یا نه!جواب مثبته!!!پس برا چی باید بدبین بود؟!

فکر کنم سردرگمی و استیصال من تو همین چند خط بالا مشخص باشه،بهتره بیشتر ازاین درموندگی خودم رو عیان نکنم! :D

تا اخر بهمن تقریبا فرصت دارم تا برگردم،امیدوارم تا اونموقع این جنگ تمام عیار قدرت تموم شده باشه!حالم داره از بعضی چیزا بهم میخوره...

راستش هرچند سود بورس خیلی شیرینه،هرچند هیچ بازار مالی قدرت رقابت باهاش رو نداره،اما بزرگترین مشکلش اینه که وقته واردش میشی تازه چیزهایی رو میبینی که تا حالا برات در حد شایعه بودن...فساد،کلاه برداری،پولشویی،رانت خواری و ... و خوب درست یا غلط دیدن این چیزا در حالی که هیچ کاری از دستم بر نمیاد به شدت ازارم میده!خدا خودش گواهه که اگه تو این فضای مسموم بازار سرمایه چندتا دوست خوب و پاک مثل سید یاسر،محمد خودشکوفا،داش مهدی و...(دیگه اسم نبردم چون یه کمی لیست ممکن بود بلند بالا بشه :D ) رو نداشتم شاید اصلا نمیتونستم دووم بیارم...بحثم اصلا بحث مالی نیست،بحثم کم کردن فشار روانی به کمک دوستان و شاید گپ و گفت های چند دقیقه ای و خوشحال شدن صرفا از شنیدن صدای دوستی باشه،حتی اگه بهانه ی صحبت بورس باشه...!

خدا رو شکر میکنم که ادمهای خوبی رو سر راهم قرار داده و امیدوارم از این پیچ پر خطر هم به لطف خودش و به کمک دوستانم سربلند بیرون بیام...

ببخشید که این اراجیف رو اینجا نوشتم،راستش دو تا دلیل داشت:

اول اینکه هیچ فروم و هیچ تاپیکی رو مثل این فروم و تاپیک خونه ی خودم نمیدونم،احساس ارامشی که کنار سید بهم دست میده وصف نشدنیه چون همیشه برام حکم برادر بزرگتری رو داره که همیشه ارزوی داشتنش رو داشتم و حس میکنم برام یه جور پشت گرمیه...

دوم اینکه به شدت نیاز داشتم درد دل کنم اما تو این وضعیت بازار روم نمیشد با هیچکدوم از دوستان خوبم مستقیما درد و دل کنم و احساس میکردم شاید الان همه خودشون به حد کافی تنش داشته باشن و حوصله چرندیات منو نداشته باشن،حتی یکی دو باری هم تماس گرفتم با چند تا از دوستان خوبم منتهی روم نشد حرف اصلیم رو بزنم...برا همین اینجا نوشتم تا مخاطبم همه باشن و هیچ کس نباشه!

از این که وقت گرانبهاتون رو با این اراجیف گرفتم صمیمانه عذر میخوام.
        -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        جناب مرادی و...
        سلام بنظرمن روندبازار دراختیار اشخاصی هست که در گذشته دور ازطریق واردات و حذف تولید بمنابع کلان رسیده وباان سهام برزگان بورس راخریده برای خود دولتی درحال مهیا بودند که بهدف نرسیدند والان برای ضربه زدن درحال تخلیه وجوه خود و گریزان کردن بقیه از تولید و بورس وسرمایه گذاری میباشد تا دوباره وضعیت واردات برگردد ورانت پدیدار شود . امیداست که این مقاومت تاب اورده و راه بورس هموار شود . تانظر دوستان ( شریعت - مرادی و... ) چه باشد
        سلام و شاد باشید،تا ابد/:.Heart.:/

نظر

• علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
          سلام و عرض ادب

دیشب کلا بیدار بودم،چارت سهم ها و شاخص ها،اخبار و شایعات،فروم ها و شبکه های اجتماعی...فقط داشتم بررسی میکردم!

هرچند با منفی شدن دوشنبه احساس خطر کردم اما علی الحساب همه چیز اماده است تا یه برگشت خوب بزنیم طی امروز یا فردا!82500 برای من حکم مرگ و زندگی رو داره،هرچند تا همینجاش هم که شاخص حدود 8% افت کرده سبد شخصی من حدود 30% ریخته و عملا هرچی تو این سه ماه اخیر رشته بودم پنبه شده!واقعا وضعیت داره از استانه تحملم خارج میشه،عملا زندگی مالیم رو به نابود شدنه(به دلیل شرایط خاص مالی که دارم)ولی نمیدونم چرا همچنان خوشبینم!از دیشب تا حالا 100بار مرور کردم که هر کدوم از سهم هام رو به چه دلیلی خریدم و بیشتر از اون مرور کردم که ایا اون دلایل هنوز پابرجا هستن یا نه!جواب مثبته!!!پس برا چی باید بدبین بود؟!

فکر کنم سردرگمی و استیصال من تو همین چند خط بالا مشخص باشه،بهتره بیشتر ازاین درموندگی خودم رو عیان نکنم! :D

تا اخر بهمن تقریبا فرصت دارم تا برگردم،امیدوارم تا اونموقع این جنگ تمام عیار قدرت تموم شده باشه!حالم داره از بعضی چیزا بهم میخوره...

راستش هرچند سود بورس خیلی شیرینه،هرچند هیچ بازار مالی قدرت رقابت باهاش رو نداره،اما بزرگترین مشکلش اینه که وقته واردش میشی تازه چیزهایی رو میبینی که تا حالا برات در حد شایعه بودن...فساد،کلاه برداری،پولشویی،رانت خواری و ... و خوب درست یا غلط دیدن این چیزا در حالی که هیچ کاری از دستم بر نمیاد به شدت ازارم میده!خدا خودش گواهه که اگه تو این فضای مسموم بازار سرمایه چندتا دوست خوب و پاک مثل سید یاسر،محمد خودشکوفا،داش مهدی و...(دیگه اسم نبردم چون یه کمی لیست ممکن بود بلند بالا بشه :D ) رو نداشتم شاید اصلا نمیتونستم دووم بیارم...بحثم اصلا بحث مالی نیست،بحثم کم کردن فشار روانی به کمک دوستان و شاید گپ و گفت های چند دقیقه ای و خوشحال شدن صرفا از شنیدن صدای دوستی باشه،حتی اگه بهانه ی صحبت بورس باشه...!

خدا رو شکر میکنم که ادمهای خوبی رو سر راهم قرار داده و امیدوارم از این پیچ پر خطر هم به لطف خودش و به کمک دوستانم سربلند بیرون بیام...

ببخشید که این اراجیف رو اینجا نوشتم،راستش دو تا دلیل داشت:

اول اینکه هیچ فروم و هیچ تاپیکی رو مثل این فروم و تاپیک خونه ی خودم نمیدونم،احساس ارامشی که کنار سید بهم دست میده وصف نشدنیه چون همیشه برام حکم برادر بزرگتری رو داره که همیشه ارزوی داشتنش رو داشتم و حس میکنم برام یه جور پشت گرمیه...

دوم اینکه به شدت نیاز داشتم درد دل کنم اما تو این وضعیت بازار روم نمیشد با هیچکدوم از دوستان خوبم مستقیما درد و دل کنم و احساس میکردم شاید الان همه خودشون به حد کافی تنش داشته باشن و حوصله چرندیات منو نداشته باشن،حتی یکی دو باری هم تماس گرفتم با چند تا از دوستان خوبم منتهی روم نشد حرف اصلیم رو بزنم...برا همین اینجا نوشتم تا مخاطبم همه باشن و هیچ کس نباشه!

از این که وقت گرانبهاتون رو با این اراجیف گرفتم صمیمانه عذر میخوام.

سلام و شاد باشید،تا ابد/:.Heart.:/
          یاد حرف محمود افتادم که می گفت فرق ما با امریکا اینه که اگر اونجا از حقوق بیافتی باید بروی تو خیابون بخوابی
          ولی در ایران بالاخره یه ننه / بابایی / دوستی است که چند صبایی باش زندگی کنی
          حالا در این اوضاع دوستان پناه اوردن به بعضی از تاپیک ها . . .
          یادش بخیر سال 90 در چنین روزهایی کلی تاپیک شغل بچه های بورسی و... افتتاح شد. به جای بازار هم این تاپیک ها را پر می کردیم!
          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• melinaa
            عضو جدید
            • Dec 2013
            • 7

سلام دکتر.ممنون میشم نظرتون رو راجع به شاملا بگید .از 1600 با این سهمم.متاسفانه کلی تو ضررم.

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

....رب اشرح لی صدری و یسرلی امری...
              ....سلام سید ...چطول مطولی خوبی...ردیفی یا جفتی....بابا این چه وضعیه با این اوفلوس درست کردی.....چرا انگشت میکنی تو بازار بازارو بهم میریزی....این دکتر دکتر چیه بهت میکن..دکتر منم که آمپور دستمه....سوزنت بزنم....؟؟؟....
              ...سید جان....دردو بلای هر چی سیده بخوره تو سر بیل گیتس و رضوانیو داعش و جبهه النصره....امروز شوکرمو تحویل گرفتم...باهاش تو کلینیک میافتم دنبال همکارو مریض و پرستار...خیلی حال میده.....میخوام اگر ممکن باشه یه دوشکا هم بگیرم....
              ....از نوشته صادقانه مراد خوشم امد....البته جوونه و هنوز ابدیده نشده....تو 3 هفته 200 میلیون سرمایه اش رو هوا نرفته تا بفهمه تغییر مسیر زندگی یعنی چی....عجب ادم اوجوریه تو که تادیروز میگفتی فقط در آغوش پر مهر من احساس آرامشی وصف ناپذیر و تکرار نشدنی بهت دست میده ....سید از این حرفا به من زیاد میزد تورم میپیچونه...دوسش دارم پسر خوبیه....
              ...ووآماا..آماااا...سید جان...ببین داداشم ...بعد عمری کارم بهت افتاده...میدونی که من بات حلیلگر جماعت میونه خوبی ندارم...حساب اون یقه کت بالا رو هم بعدا میرسم...سید جان...یه نیم نگاهی حسینی وار به این پترو جم بنداز ببین چرا تو 6 ماهه 56 درصد پوشش داده....؟.یه بحثو تبادل نظر عمیق باهم بکنیم....خلاصه بنفع همه است منو زود از تاپیک خارج کنی....
              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• Mesbah68
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 346

با تلاش و اطلاع رسانی دوستان نسخه ای که عبده تبریزی ملاک به نفع خودش و زیان بازار سرمایه پیچیده بود در کمترین زمان به گوش اعضا دولت نمایندگان مجلس قوه قضائیه و فعالان بازار سرمایه رسید
                مسئولین دولتی به تحرکات و اظهار نظرهای عبده تبریزی کاملا حساس شدند و از این پس در حلقه دوستان خودش نیز حرفش خریدار نخواهد داشت و همه به رفتار این شخص به دیده تردید و منفعت طلبانه نگاه خواهند کرد

خوشبختانه برنامه ای که برای گرانی ملک و افزایش تورم پیچده بود کاملا افشا شد

دوستان کارگزار و بقیه فعالان بورس تمام اظهار نظرات ایشان رصد کنند و به این نکته توجه نمایند عبده تبریزی سرمایه اصلیش در ملک گیرکرده و سالها است در بورس سرمایه گذاری نکرده و به تازگی مجالی پیدا کرده که اقداماتی انجام دهد

ایشان باید خوب بدانند نسل جدید و تحصیلکرده ای وارد اقتصاد شده اند که به سادگی دوره ریاست ایشان و گاز لوله 5000تومانی فریب اظهار نظر و طرح های منفعت طلبانه را نخواهند خورد
                نمونه اش همین اطلاع رسانی فعالان بازار سرمایه که ایشان تصورش را هم نمی کرد در زمان کوتاهی تمام نمایندگان مجلس و اعضا هیات دولت قصد ایشان از حباب حباب گفتن ایشان انهم در زمانی که شاخص بورس30 یا67 هزار واحد بود را متوجه شوند ایضا توصیه ایشان به شهرداری برای عدم فروش تراکم در تهران و احیانا سایر شهرها

جناب عبده تبریزی گرگ پیر کمی خجالت بکشید

سهام با پی به ای 4 حباب است؟
                اگر اینجا کف قیمت ملک است سقفش کجاست؟

نظر

• arashsefid
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 205

یاسر خان ارادت
                  بی زحمت یه تقلب برسون
                  چی تو سر بچه های بالا میگذره
                  این بازار بد داره میره رو اعصاب
                  از شنبه یواش یواش باید از اصل مایه ضرر بدیم!!
                  ممنون

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

....سید یاسر....دکتر....میری بورکس پیش کله گنده ها میپری این فقیر فقرا زاغه نشینا رو فراموش کردی....فرانچسکوی قدیس از التیام زخم فقرا و مساکین شد فرانچسکوی قدیس نه همنشینی با پاپو کاردینال.....بیا اینجااا....
                    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3237

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
                      یاسر خان ارادت
                      بی زحمت یه تقلب برسون
                      چی تو سر بچه های بالا میگذره
                      این بازار بد داره میره رو اعصاب
                      از شنبه یواش یواش باید از اصل مایه ضرر بدیم!!
                      ممنون
                      آره سید جان به ما هم بگو چه خبره ما که داریم جون مرگ میشیم این حضرات قراره چه بلایی سرمون بیارند؟/:.ph34r-smiley.:/
                      Honesty is the best policy

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

درود بر همه دوستان؛
                        كماكان فول سهم (700 هزار تومان نقد) در كنار دوستان هستيم و جايي هم نرفتيم. ديدن بازار هيجاني كه خشك و تر رو باه مي سوزونه اميدوارترم مي كنه به موندن و ادامه دادن در بازار. به نظرم اگر سهمي انتخاب كرديد كه روش مطمئن هستيد و لااقل در مجمع سود خوب تقسيم مي كنه كلا يه مدت بازار رو كنار بگذاريد و نگاه نكنيد. بي شك ارزش سلامتي ما قابل مقايسه با هيچ چيزي نيست.

بچه هاي بالا هم بگذاريد به سبك خودشون زندگي كنند. هركسي دوست داشته تا الان نقد شده هر كسي هم مونده (بجز برخي سهم ها كه صف بودند اين چند روز) قطعا سهامدار بوده كه مونده. به نظر بنده معاملات امروز كمي متفاوت بود و انتظار دارم شنبه متفاوتي را شاهد باشيم. اما براي دوستاني كه ترسيدند و نقد شدند و موندند برند تو بانك بگذارند يا نه چند تا پيشنهاد بورسي اوكازيون دارم بدون ريسك و با سود قطعي بالاتر از سود بانكي

همراه مجمع 2 ماه ديگه تقسيم 1000 توماني واريز اني
                        وسكاب سود بالاي 100 تومان تقسيم 60 توماني 4 ماه ديگه
                        وصنعت سود بالاي 110 توماني تقسيم 80 توماني 3 ماه ديگه
                        ولساپا سود 37 تومان تقسيم 35 تومان 4 ماه ديگه
                        پرديس سود 114 توماني تقسيم 60 تومان مجمع 3 ماه ديگه
                        وساپا سود 40 توماني تقسيم بالاي 35 تومان مجمع 5 ماه ديگه
                        اخابر سود 47 تومان تقسيم 45 تومان مجمع 2 ماه ديگه

من واقعا نمي فهمم اون كسي پول از بورس مي كشه بيرون ميره بانك مي گذاره كلا چند چنده :-?
                        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

درود؛

در اصل توسط melinaa پست شده است View Post
                          سلام دکتر.ممنون میشم نظرتون رو راجع به شاملا بگید .از 1600 با این سهمم.متاسفانه کلی تو ضررم.
                          به هيچ وجه اين قيمت ها فروشنده نباشيد. تقسيم حداكثري و سريع در مجمع كمترين سوديه كه از شاملا خواهيد برد و بازگشايي بالاتر از قيمت بسته شدن

در اصل توسط omidniki پست شده است View Post
                          جناب شریعت با سلام عرض ادب .فسرب چرا بسته شد؟اطلاعی دارید ؟
                          به دليل تعديل سود هر سهم بسته شده اما اينقدر اين شركت غير شفافه نمي تونم حدس بزنم مثبته يا منفي

پ.ن: دكتر جون هر وقت من جايي ادعا كردم دكتر شدم كلا ديگه منو ببوس بذار كنار! :D
                          ما يكتور هم نيستم...
                          جم رو هم رو چشم بررسي مي كنم. تحليل هم نمي كنم كه شما ناراحت نشي فك كني تحليلگرم يوقت با اون شوكر تحليلم نكني :-s
                          حالا چرا به مصطفي گير دادي انقدر دكتر؟ اون بچه خوبيه. كلا تو اين بورس خراب شده با 10 نفر هم ارتباط خارج از فروم ندارم چون خط قرمزم صداقت در بيان و رفتاره. يكي از اون 10 تا همين مصطفي است با همون يقه بالازده ي آلبرت كامو ;)
                          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• abtinsalari
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 306

سید بمونیم تو بازار؟برمیگرده یعنی؟
                            ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• nima2012
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 123

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                              درود بر همه دوستان؛
                              كماكان فول سهم (700 هزار تومان نقد) در كنار دوستان هستيم و جايي هم نرفتيم. ديدن بازار هيجاني كه خشك و تر رو باه مي سوزونه اميدوارترم مي كنه به موندن و ادامه دادن در بازار. به نظرم اگر سهمي انتخاب كرديد كه روش مطمئن هستيد و لااقل در مجمع سود خوب تقسيم مي كنه كلا يه مدت بازار رو كنار بگذاريد و نگاه نكنيد. بي شك ارزش سلامتي ما قابل مقايسه با هيچ چيزي نيست.

بچه هاي بالا هم بگذاريد به سبك خودشون زندگي كنند. هركسي دوست داشته تا الان نقد شده هر كسي هم مونده (بجز برخي سهم ها كه صف بودند اين چند روز) قطعا سهامدار بوده كه مونده. به نظر بنده معاملات امروز كمي متفاوت بود و انتظار دارم شنبه متفاوتي را شاهد باشيم. اما براي دوستاني كه ترسيدند و نقد شدند و موندند برند تو بانك بگذارند يا نه چند تا پيشنهاد بورسي اوكازيون دارم بدون ريسك و با سود قطعي بالاتر از سود بانكي

همراه مجمع 2 ماه ديگه تقسيم 1000 توماني واريز اني
                              وسكاب سود بالاي 100 تومان تقسيم 60 توماني 4 ماه ديگه
                              وصنعت سود بالاي 110 توماني تقسيم 80 توماني 3 ماه ديگه
                              ولساپا سود 37 تومان تقسيم 35 تومان 4 ماه ديگه
                              پرديس سود 114 توماني تقسيم 60 تومان مجمع 3 ماه ديگه
                              وساپا سود 40 توماني تقسيم بالاي 35 تومان مجمع 5 ماه ديگه
                              اخابر سود 47 تومان تقسيم 45 تومان مجمع 2 ماه ديگه

من واقعا نمي فهمم اون كسي پول از بورس مي كشه بيرون ميره بانك مي گذاره كلا چند چنده :-?
                              یاسر جان فلان سهم x تومان سود نقدی مجمع داره درست ولی بعد از مجمع سهم رو با قیمت 2x پایین تر باز می کنن
                              مثلا ثغرب قبل مجمع 460 بود 45 مجمع داد چند باز شد؟350 تقریبا!!
                              خب این سود مجمع به چه درد سهامدار میخوره؟!!

نظر

• AkB@R
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 264

سلام بر اولاد پیغمبر @};-

سید جان شلعاب هدفش چنده؟ ایران مرینوس رو چطور میبینید برا ورود؟
                                اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

نظر

در حال کار...
                                X