بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشانیکا
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 176

پاسخ : بورس نوشته های "شریعت"...

آقا سید سلام
    اگر اشتباه نکنم در جایی شما فرمودید که سازمان به شرکتهایی که تعداد برگ سهامشان زیر 200 میلیون برگه است دستور داده که با افزایش سرمایه تعداد برگ سهامشون را به این عدد برسانند و برای نمونه شلعاب را مثال زدید. می خواستم بدانم آیا اگر مقداری از سرمایه مان را به این سمت (خرید سهم های شرکت هایی که باید تعداد برگه سهامشان را افزایش دهند) سوق دهیم، معقول است یا نه؟ اگر جواب شما مثبت است آیا تمام این شرکت ها را در واچینگ لیست داشته باشیم یا فقط شرکتهای خاصی را پیشنهاد می نمایید؟ با تشکر
    در ضمن بنده با اجازه هر جا دیدم که در این سایتها به شما توهین شده بود فقط توانستم برای آن کاربر نماها گزارش و اخطار رد کنم. ببخشید که کار بیشتری از من بر نمی آمد.

نظر

• Mohsen 1348
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 83

درود بر سید بزرگوار
      یاسر عزیز معمولا عادت داریم در شرایط بحرانی دنبال مقصر بگردیم و چه کسی بهتر از شما که دیوارت از همه کوتاهتره یا شاید به تعبیری دیگر اصلا دیوار و حصاری برای خودت نداری
      اینرو بخاطر رفتار خوبت میگم . دوستان اگه کسی بابت سیگنالهائی که از سید گرفته , ریالی هزینه کرده , الان هم میتونه بیاد مدعی بشه و ادعای خسارت کنه
      عزیزان , بزرگانی را میشناسم که با کلی ادعا از شناخت بازار و خریدهای سنگین و تجربه چندین ساله , در روزهای منفی هفته های پیش , کاسه چه کنم بدست گرفته بودند
      منصف باشیم و واقعا حساب بزرگوارانی مثل سید رو با بعضی از کسانی که در جهت منافع خودشون سهم معرفی میکنن , قاطی نکنیم و یادمون باشه :

مسئولیت خرید و فروش بعهده خودمونه
      امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشید[SIZE=3][/SIZE]
      آخرین ویرایش توسط Mohsen 1348؛ 2014/02/01, 18:12.

نظر

• m.amin
        عضو عادی
        • Oct 2013
        • 26

با عرض سلام خدمت شما استاد بزرگوار
        من یکی از کاربرهایی هستم که درسته جدیدا وارد بورسی شدم ولی چند سالی هست که تو بورسم شاید شما منو نشناسید ولی من شما رو به خوبی میشناسم و تعریف شما استاد بزرگوار رو از بسیاری از دوستان شنیدم و معتدقدم اولا مسئولیت خرید فقط و فقط به عهده خود شخصه دوما حداقل اگر قراره از روی دست کسی خرید کنید باید با استراتژِی اون شخص هم عمل کنید و همه به خوبی میدونن که شما وقتی سهمی رو معرفی میکنید حداقل دید 6 ماهه دارید و تاکید به خرید پله ای داریدسوما دوستان باید توجه داشته باشند که تو این دو سه هفته اخیر به جرات میشه گفت سهم سبز رنگ انگشت شمار بوده و بازار به هیچ وجه تحلیل پذیر نبوده و شاید بشه گفت بهترین استادهای بورس هم تو اون هفته ها سودی که نکردن هیچ ضرر هم کردن بنابراین من متعجب از این عزیزانی که مدام گله میکنن .
        در آخر هم آرزوی موفقیت روز افزون برای شما سید بزرگوار دارم و خواهش میکنم شما همچنان به فعالیت مفید خودتون ادامه بدید و مارو تنها نگذارید.

نظر

• behnam2211
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4

در اصل توسط Mohsen 1348 پست شده است View Post
          درود بر سید بزرگوار
          یاسر عزیز معمولا عادت داریم در شرایط بحرانی دنبال مقصر بگردیم و چه کسی بهتر از شما که دیوارت از همه کوتاهتره یا شاید به تعبیری دیگر اصلا دیوار و حصاری برای خودت نداری
          اینرو بخاطر رفتار خوبت میگم . دوستان اگه کسی بابت سیگنالهائی که از سید گرفته , ریالی هزینه کرده , الان هم میتونه بیاد مدعی بشه و ادعای خسارت کنه
          عزیزان , بزرگانی را میشناسم که با کلی ادعا از شناخت بازار و خریدهای سنگین و تجربه چندین ساله , در روزهای منفی هفته های پیش , کاسه چه کنم بدست گرفته بودند
          منصف باشیم و واقعا حساب بزرگوارانی مثل سید رو با بعضی از کسانی که در جهت منافع خودشون سهم معرفی میکنن , قاطی نکنیم و یادمون باشه :

مسئولیت خرید و فروش بعهده خودمونه
          امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشید[SIZE=3][/SIZE]

خوش بحال آقا سید

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

جدا از خوندن پست های این چند صفحه ی اخیر لذت بردم...

حقیقتا که قدر زر زرگر شناسد،قدر گوهر گوهری... و خوشحالم که دوستان به خوبی قدر سید عزیزمون رو میدونن.../:.Heart.:/
            تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

درود بر عزيزان؛

ضمن عرض تشكر از دوستاني كه به بنده لطف داشتند و بزرگواري خودشون رو نشون دادند

در مورد شركت هاي زير 20 ميلياردي قضيه جديست و سازمان براي افزايش عمق بازار و توسعه بازار دستورالعمل افزايش سرمايه ثبتي و همچنين سهام شناور رو در دستور كار قرار داده. تمام اين شركت هاي 2-3 ميلياردي افزايش سرمايه سنگين خواهند داشت اما بايد اونهايي رو انتخاب كنيم كه از نظر بنيادي مشكلي نداشته باشند، حتي الامكان پي بر اي كمتر و اگر شد قيمت كمتري هم داشته باشند.

از سوي ديگه مثلا براي بيمه اي ها بيمه مركزي بخشنامه داده كه اونهايي كه بيمه اتكايي مي زنند بايد سرمايشون به 400 ميليارد برسه. خوب اين هم يك نوع فرصته براي بيمه اي هايي كه سرمايشون زير 100 ميليارده البته همه اين موارد ذكر شده نيازمند صبر خواهد بود و در اكثر مواقع بازگشايي مناسب پاداش صبر چند ماهه رو خواهد داد

در مورد بازار همچنان روي بنكي ها، دارويي ها، سرمايه گذاري ها و در وهله بعد ليزينگي ها مثبت هستم. از سوي ديگه شك ندارم بد بيني بازار نسبت به فولادي ها و سيماني ها بيش از حده و زمان نشان خواهد داد كه مجددا خواهند توانست خود را با شرايط انرژي جديد هم وفق دهند. البته فولادي ها شايد خواب سرمايشون زياد باشه. همچنان سنگ اهني ها به سهامداراشون سالي 50 درصد رو خواهند داد. خواهيم ديد سال آينده كه بازار اشباع بشه چه اقبالي مجددا به همين كگل و كچاد و معادن بشه
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• محمد حقانی
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 447

سلام آقای شریعت عزیز
                فکر میکنم در کنار کچاد - کگل و ومعادن باید وامید را هم اضافه کنید که سال آینده مورد اقبال قرار خواهد گرفت.
                با سپاس

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
                  سلام آقای شریعت عزیز
                  فکر میکنم در کنار کچاد - کگل و ومعادن باید وامید را هم اضافه کنید که سال آینده مورد اقبال قرار خواهد گرفت.
                  با سپاس
                  درود؛

بله قطعا... واميد همين الان هم خيلي از بازار عقبه. چون الان اين سهم ها جواب نميدن. سهمايي جواب ميدن كه روزي 4 درصد بخورند البته از اون طرفم خوب كله مي كنند به وقتش.

واميد هم ميره كناره 3 تا سنگ آهني ديگه :)

نظر

• simorg11
                    عضو جدید
                    • Aug 2013
                    • 4

سلام جناب شریعت عزیز مشکلی هس بازار داره قرمز میشه؟

نظر

• warrior
                      عضو عادی
                      • Dec 2013
                      • 138

سلام سید بزرگوار صبحت بخیر...الان کچاد با این قیمت و احتساب اختیار فروض 970 تو منی چرا منفی واقعا..؟؟ تا زمان اعمال تکلیف بودجه معلوم شده اگه قرار باشه معادن رو نابود هم بکنن 970 میفروشیم میریم اگه قانون به نفع معادن بود مه تا اون موقع قیمت از اون مبلغا بیشتر هم شده..! در ضمن الان باردهی تضمینی این سهم از سود بانکی بیشتره..!!
                      [COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

درود؛

در اصل توسط simorg11 پست شده است View Post
                        سلام جناب شریعت عزیز مشکلی هس بازار داره قرمز میشه؟
                        خير هيجان خالصه. سهم هاي بنيادي قوي رو نفروشيد در اين هيجان مسخره

در اصل توسط warrior پست شده است View Post
                        سلام سید بزرگوار صبحت بخیر...الان کچاد با این قیمت و احتساب اختیار فروض 970 تو منی چرا منفی واقعا..؟؟ تا زمان اعمال تکلیف بودجه معلوم شده اگه قرار باشه معادن رو نابود هم بکنن 970 میفروشیم میریم اگه قانون به نفع معادن بود مه تا اون موقع قیمت از اون مبلغا بیشتر هم شده..! در ضمن الان باردهی تضمینی این سهم از سود بانکی بیشتره..!!
                        دقيقا. اين نشون ميده بازار هيجان خالصه و منطق در فروش وجود نداره. پس ما هم كه منطقي رفتار مي كنيم صبر مي كنيم

نظر

• (حیدری)
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 1030

باسلام خدمت دوستان وعزیزان
                          تو بازار هنوزاعتماد بوجودنیامده وواسه همین دوستان باکوچکترین افت بازار شروع به فروش به هر قیمتی می شوند واین کارکل بازار را پایین می کشد.
                          و زمان می بردکه دوباره مثل قبل ها اعتماد به سهامداران خرد برگردد.
                          و

این بازار افت خیزها دارد تا اعتماد جلب شود.ولی هر کس صبر داشته باشد وسهامداری کند زغوره حلوا سازد.

در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• سرژیک
                            عضو عادی
                            • Sep 2013
                            • 113

استاد شریعت سلام
                            می خواستم نظرتونو در مورد شیران بدونم.
                            خرید با دید حضور در مجمع مناسب هست؟
                            آیا سود 93 جای تعدیل مثبت داره یا خیز؟
                            سپاس.

نظر

• اسفند89
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 69

از میدکو غافل نباشید...........

نظر

• کارآمد
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 315

سلام جناب شریعت نظرتونو در مورد وپخش و گروه دارو میخواستم بدونم. به نظرتون از این گروه کدوم سهما ارزش سرمایه گذاری به دید میان مدت دارند.(تا مجمع)
                                سپاس

نظر

در حال کار...
                                X