بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

بورس نوشته های "شریعت"...

با سلام خدمت دوستان عزیز؛
    با توجه به اینکه بنده به علت مشغله درسی و کاری و... قادر به فعالیت بطور مستمر در سایت نیستم گفتم یک تاپیک داشته باشم که هرازچندگاهی اگه خبری تحلیلی چیزی داشتم که برای دوستان گلم مفید بود بصورت مرتب اینجا قرار بدهم. به امید موفقیت تک تک دوستان عزیز بورسی
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در ابتدا یک سری اصول اولیه داریم که هر کسی برای سرمایه گذاری در بورس باید رعایت کنه (مخصوصا اونهایی که مثل من هنوز مبتدی هستند):

1- تشکیل سبد سرمایه گذاری: برای پول های زیر 10 میلیون 3 سهم معمولا کفایت می کند، پول های بین 10 تا 100 میلیون بین 3 تا5 سهم احتیاج دارند و پول های بالای 100 میلیون هم به تشخیص سرمایه گذار بالای 5 سهم در سبد مناسب است

2- عدم قرار دادن همزمان در سبد از سهم هایی که با هم همبستگی بالا دارند: در این صورت ریسک سبد شما که حاصل مجموع واریانس تک تک سهم ها و کوواریانس میان سهم هاست، مقدار کمتری خواهد داشت. (ترجیحا سهم هایی که کوواریانس منفی دارند و روندشون خلاف همدیگست در سبد باشند بهتر است)

3- خرید وفروش بصورت پله ای: برای جلوگیری از معاملات هیجانی و کاهش ریسک معامله می بایست هم خرید و هم فروش بصورت پله ای باشد. برای حجم های پایین دو پله و برای حجم های بالا فراخور نوع معامله و سهم تعداد پله های معامله انتخاب میشود. فواصل میان پله ها نیز بنا به تشخیص معمله گر تعیین می شود اما حدود 10% فاصله میان پله ها معقول است.

4- افردای که سرمایه های حجیم در اختیار دارند هیچ گاه بیشتر از 2 برابر حجم مبنای یک سهم را خرید نکنند زیرا در صورت کاهش شناوری و حجم معاملات خروج در زمان مناسب بسیار سخت خواهد شد.

5- ضریب بتای گروه های بازار را تا حد ممکن در نظر داشته باشید. همیشه گروه هایی هستند که در بازار های منفی رشد می کنند و در بازارهای مثبت درجا می زنند.

6- تعیین حد ضرر برای سهام خریداری شده: برای این منظور می توان با دید کوتاه مدت، میان مدت و یا بلند مدت اقدام به تعیین حد ضرر نمود که هر چه افق زمانی بیشتر شود نقش تکنیکال کمرنگ تر و نقش بنیادی سهم افزایش می یابد.

7- همیشه نقطه فروش یا خرید خود را چند درصد با فاصله از اهداف تکنیکال سهم قرار دهید. فراموش نکنید صدها نفر ممکن است روی سهم مدنظر شما تمرکز کرده باشه و منتظر خرید یا فروش باشند.

8- ما در ایران معامله می کنیم و با بازار و معماله گرانی احساسی سروکار داریم! هر زمان بیش از حد اخبار نگران کننده از یک سهم به گوش رسید بدانید "احتمالا" موقع خرید فرا رسیده (هرچند شرط عقل حکم بر تحلیل شخصی نیز می کند) و بالعکس هر زمان اخبار خوب و عجیب به گوش رسید "احتمالا" زمان فروش فرارسیده است

9- روی هیچ سهمی احساس خاصی نداشته باشید: اگر یه سهم زمانی به شما ضرر سنگینی وارد کرده شاید در آینده همان سهم نجات دهنده شما باشد و بالعکس! پس فقط به تحلیل های علمی پایبند باشید

10- از همبستگی های شدیدی که میان بسیاری از سهم ها و گروه ها وجود دارد غافل نشوید. برای مثال در بازار مثبت اگر لیدر یک گروه از منفی به مثبت تغییر روند داد احتمالا چند دقیقه بعد بقیه سهام گروه تغییر خواهند کرد و در بازار منفی نیز همین امر صادق است.

11- مواردی مانند ارزش ذاتی، ارزش دارایی ها و یا بدهی ها در ترازنامه یک شرکت گاهی اوقات اگر فاصله زیادی با ارزش بازار سهم پیدا کند می تواند سیگنال ورود یا خروج باشد.

اگر مورد دیگری به ذهنم رسید در ادامه اضافه خواهم کرد...

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

بورس نوشته های دکتر شریعت ی ;)
      مبارک تاپیکت باشه دکتر.:x
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

با سلام

من هم از سید عزیز به خاطر این تاپیک خوبش تشکر می کنم

واقعا" سید از اون دوستان مهربونیه که هر چی بلده ، خالصانه در اختیار مابقی کاربران قرار میده

برایت آرزوی توفیق روز افزون دارم سید جان

مخلصیم
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
          بورس نوشته های دکتر شریعت ی ;)
          مبارک تاپیکت باشه دکتر.:x
          قربونت مصطفی عزیز، اون شریعت ی اصلا ایهام تناسب نداره ها:D
          در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
          با سلام

من هم از سید عزیز به خاطر این تاپیک خوبش تشکر می کنم

واقعا" سید از اون دوستان مهربونیه که هر چی بلده ، خالصانه در اختیار مابقی کاربران قرار میده

برایت آرزوی توفیق روز افزون دارم سید جان

مخلصیم
          ممنونم بابک جان، لطف داری مثل همیشه:x امیدوارم کاربری و فایده داشته باشه برای دوستان. همین برای من کافیه

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

سید تاپیکت مثل خودتم انشاا... عالی میشه >:d<

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

ممنون ata جان لطف داری دوست عزیزم:x

دو نکته: 1- اونهایی که برای کسب بازده بیشتر و حفظ ارزش پول اقدام به نگهداری طلا و ارز می کنند حساب ریسکش رو هم داشته باشند! در همین دو هفته اخیر 2 فقزه دزدی از منازل اقوام ما صورت گرفته و متاسفانه کل موجودی طلا به سرقت رفته... این هم از نتایج اوضاع اقتصادی کشوره که در پیش نا امنی افزایش پیدا می کنه:(

2- از دوستان کسی روی روش های کمی پیش بینی کار کرده؟ روش های فراابتکاری مثل الگوریتم ژنتیک یا شبکه های عصبی... به نظرم داره دقت این روش ها از روش های کلاسیک تکنیکال بیشتر میشه. به شخصه دارم روی ژنتیک بیشتر کار می کنم، اگه کسی مطالعه ای، تحقیقی یا تحلیلی داشته ممنون میشم در اختیارم بگذاره

نظر

• بورس دوست
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 905

سید یاسر شریعت عزیز

تاپیکت مثل خودت گل است

نوشته هایت نیز بدل مینشیند

امیدوارم بتوانیم حداکثر استفاده را ببریم

دست مریزاد و خدا قوت

نظر

• Saleh.R
                  کاربر فعال
                  • Jun 2025
                  • 265

سيدياسر دوست داشتني سلام

قبل از اينكه امسال از نزديك در نمايشگاه شما رو ببينم از نوشته هاتون استفاده ميكردم و لذت مي بردم و بعد از اون هم كه ....

خوشحالم كه تاپيك مجزايي ايجاد كرديد

اميدوارم كما في السابق بنده و دوستان از محضرتون كمال استفاده رو ببريم

موفق باشي
                  توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                    ممنون ata جان لطف داری دوست عزیزم:x

دو نکته: 1- اونهایی که برای کسب بازده بیشتر و حفظ ارزش پول اقدام به نگهداری طلا و ارز می کنند حساب ریسکش رو هم داشته باشند! در همین دو هفته اخیر 2 فقزه دزدی از منازل اقوام ما صورت گرفته و متاسفانه کل موجودی طلا به سرقت رفته... این هم از نتایج اوضاع اقتصادی کشوره که در پیش نا امنی افزایش پیدا می کنه:(

2- از دوستان کسی روی روش های کمی پیش بینی کار کرده؟ روش های فراابتکاری مثل الگوریتم ژنتیک یا شبکه های عصبی... به نظرم داره دقت این روش ها از روش های کلاسیک تکنیکال بیشتر میشه. به شخصه دارم روی ژنتیک بیشتر کار می کنم، اگه کسی مطالعه ای، تحقیقی یا تحلیلی داشته ممنون میشم در اختیارم بگذاره
                    بله دکتر جان. ضمن اینکه خانومها سعی کنن از زیورآلات کمتری هنگام رفت و آمد توی جامعه استفاده کنن. چون خودم این مدت یه خبرایی از این نوع سرقتا شنیدم که وقتی بهش فکر میکنم حالم بد میشه.
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

واقعا از لطف دوستان ممنونم، اگر می دونستم نوشته هایم خواننده داره حتما وسواس بیشتری به خرج می دادم هرچند همیشه سعی کردم با صداقت و دقت مطلب بزنم...

و اما بعد....
                      برای درک محیط فعلی سیاسی اقتصادی ایران چالش های زیادی وجود داره و عدم اطمینان محیطی بسیار زیاد شده. در چنین شرایطی بهترین شیوه مواجهه با محیط چه برای اشخاص چه برای سازمان ها بهره گیری از تکنیک هایی مثل سناریو پردازی می باشد. سعی کنید 5 آینده محتمل را پیش بینی کنید از بدترین حالت که فاجعه نام دارد تا بهترین حالت که معجزه نامیده می شود. برای مثال برای شرایط فعلی فاجعه وقوع جنگ و معجزه توافق ایران و امریکا و از میان رفتن تمام تحریم هاست...

سپس برای هر یک از سناریوها به پیش بینی وقایع و نتایج بپردازید و با توجه به نتایج محتمل بدست آمده سازکار های مقابله با تهدید و استفاده از فرصت را از همین حالا آغاز کنید. برای مثال در ابتدای شروع نوسانات ارزی در سال گذشته به شرکت هایی که در ارتباط بودم ملتمسانه خواستم این برنامه ریزی را انجام دهند اما پاسخ و واکنش آنها این بود که باید صبر کنیم تا ببینیم اوضاع چه می شود! و نتیجه آن اوضاع فعلی سازمان هاست... البته جای تعجب هم نداشت! اگر مدیران آینده نگر بودند که...

اما روی صحبتم با عزیزان حقیقی است اگر نه ما را چه به مصاحبت با بزرگان!
                      سعی کنید همین تکنیک را انجام دهید و پس از مشخص نمودن پیامدهای احتمالی هر آینده، اشتراک ها را مشخص کنید و از همین حالا شروع به برنامه ریزی و آمادگی برای آینده شوید.

به تدریج سعی خواهیم کرد با کمک دوستان عزیز پیامدهای هر آینده را مشخص کنیم تا همگی امداگی مواجهه با یک محیط متلاطم را تا حد ممکن داشته باشیم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

سیگنال خرید

از قیمت های حدود 119 تومان بیمه ملت رو معرفی کردیم و هر از چندگاهی هم مطلب زدیم راجع بهش...
                        90 درصد حجم معاملات 1-2 ماه گذشته فقط مخصوص به صبا تامین بوده، باز هم تاکید می کنم مجموعه تامین حتی روی فملی که ارزشمندترین سهامشه انقدر خرید نداشته...

وضعیت شرکت بسیار مناسبه و احتمال افزایش سرمایه 50-100 درصدی داره ضمنا 18 تومان هم احتمالا تقسیم میشه در مجمع آخر هفته

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

سلام
                          من الان تاپیک دیدم!
                          امید وارم که بتونیم از راهنماییهای استادی مثل شما
                          کمال استفاده رو ببریم!با تشکر فراوان.....
                          زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

کروی

در حال حاضر و با نزدیک شدن به حوالی قیمت های 245 تومان شاهد جمع کردن سهم هستیم و اردرهای میلیونی در منفی کامل نشان از نزدیک شدن به انتهای اصلاح می دهد. اگر به دید میان مدت نگاه می کنید برای خرید پله اول جای مناسبی به نظر می رسد و پله بعدی برای پند درصد افقت احتمالی. اما اگر کوتاه مدتی و نوسانی نگام می کنید می تونید پایین تر هم در روزهای اتی خرید انجام بدید. چیری که مشخصه زمان خرید نزدیک شده ( اگر فرا نرسیده باشه)

نظر

• morteza93
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 516

جناب شریعت خیلی خوشحالم که تاپیک مخصوص به نوشته های خودتون رو راه انداختین...
                              تبریک میگم بهتون...
                              امیدوارم بتونم بیشتر از مطالبتون بهره ببرم...
                              یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

در حال کار...
                              X