بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
    سلام پاسخ : 1- میشود اینترنت پرسرعت گرفت و اخبارو فیلم و.... را دید و ازدنیا اطلاع داشت 2- 2میلیون ازکارکزاری اعتبارگرفت و فولاد جدول شما را خرید تا 71% سود کرد جتما کمتر ازیکسال پیش بینی شما است و سود اور .
    در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
    40000 رو میشه تقسیم بر 30 کرد میشه 1300 تومان حدودا. باش یه بربری می خری 500 تومان. با 800 تومان باقیش هم مثل یه پرنس خوراکیای متفاوت می شه خرید و زنده موند.... مثلا یه روز یه دونه پیاز!
    فرداش دو تا گوجه فرنگی!
    شاید هم بشه از مناطق مرزی باش سلاح گرم تهیه کرد و یه بانک رو غبارروبی کرد و با پررویی راست راست راه رفت و به خلق عالم فخر فروخت...
    کلا برمی گرده به فرهنگ یاسر جان:d
    حالا بفرما این گنج عظیم در عصر جمهوری اسلامی از کجا به دستت رسیده؟!!

درود؛
    خوب پیشنهادات دوستان خیلی خوب بود و خلاقانه;)

تاپیک ما که خیلی مشتری نداره اما یه خواهشی دارم. اگه کسی با پیشنهادهای بنده سودی کرده یه لطفی به بنده بکنه و در این بنیاد NGOعضو بشه. این ارگان خیلی معتبره و زیر نظر سازمان ملل کار می کنه و ماموریتش حمایت از کودکان نیازمنده. هزینه تکفل هر کودک هم فقط ماهیانه 40 هزار تومان ناقابله... هر تعداد ماه که دوست داشتید....
    پیشنهاد من اینه که با اون 40 هزار تومان زندگی یه کودک معصوم رو نجات بدیم با کمک همدیگه...@};-

تمام توضیخات لازم هم داخل وبسایت اومده. پیشاپیش از همه دوستانی که روی بنده رو زمین نمی زنند و حتی از اونهایی که به هر دلیل خواسته بنده رو اجابت نمی کنند تشکر می کنم:">
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• محمدرضا مرادی
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      درود بر دوستان بهتر از جان؛

یک سوال! خواهش می کنم هر کسی تاپیک رو میبینه پاسخ بده... با ماهی 40 هزار تومان چه کاری میشه انجام داد؟
      با وضغ الان تقریبا هیچی!!!!:((

پ.ن:من هنوز از پدرم پول تو جیبی ماهیانه دریافت میکنم و جالبه بدونین پول تو جیبی سر ماه من به اندازه ی 1.5 برابر این مبلغه!اینو گفتم که بدونید من از قشر دانشجوی بی پول بدبخت زجر کشیده ام!:d
      تمام سال من بی تو...

نظر

• بابي چارلتون
        عضو فعال
        • May 2011
        • 993

با سلام

سيد جان اين گل نوشکفته (کپشير) معاملاتش خيلي جالب بود(تمام خستگي رو از تنمون دراورد ، يادش بخير استادي داشتيم که بيشتر عمرش رو خارج بود و به نامه دکتر چمران براي حمايت از ايران عزيز به کشور برگشته بود زمان جنگ ، بعضي وقت ها که صبح سر کلاس ميومد ، لپُ هاش قرمز شده بود ، معلوم بود آب شنگولي خورده بود . اون موقع وقتي دوستان سر کلاس بحث هاي جالب و پاسخ هاي خوب ميدادند ، تکيه کلامش اين بود و مي گفت "خستگي کل روز رو از تنم دراوردي") ان شا الله که هر جا هست سالم و تندرست در کنار خانواده اش باشه (البته فکر کنم ديگه ايران نيست)

نظر

• جواد مهرابی
          عضو فعال
          • May 2012
          • 543

بادرود
          وبا اجازه سید عزیز درباره فباهنر

دلار 1600تومن فروخته .........

به نظر من یه مشت دزد ریختن تو این شرکت ......با اون واسطه که دلار 1600 تومن بهش میفروشن دستشون تو یه کاسه است ......

باند مافیایی باهنر سود سهامداران را می بلعد.....

اگر فقط دلارشون را با همون نرخ 2600 که فروختن تو صورتهای مالی نشون می دادند بابت هرسهم 30تومن سود فقط تو شش ماهه ساخته.....

بابت هرسهم 25تومن سود ما را دزدیدن...... محاسبات همه دوستان درسته....... به نظرشما چرا اردشیر امینی نیومده رفت......

چون آدم پاکی بود نمیخواست دزدی ها رو ببینه و هیچی نگه......استعفا داد......
          بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• محمدرضا مرادی
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

خوب توی این بازار پر عرضه ما 3تا صف خرید داریم، فولاد و کگل هم نگاه کردن به معماملاتش حرام است! یه کاشی سعی می مونه که احتمالا بیمه کوثر خارج شده امروز و باید روندش مشخص بشه
            سید جان کگل ات امروز دوباره 886 رو دید...تکنیکالی که نگاه کردم امروز قاعدتا باید کف سهم باشه چون هم به خط روند برخورد میکنه و هم rsi .macdازش حمایت میکنن...

میخواستم بخرمش اما راستش به خاطر حجم مبنای بالاش منصرف شدم!:D
            تمام سال من بی تو...

نظر

• daryadel120
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 578

درود بر دوستان بهتر از جان؛

یک سوال! خواهش می کنم هر کسی تاپیک رو میبینه پاسخ بده... با ماهی 40 هزار تومان چه کاری میشه انجام داد؟

عزیز منظورت 45 هزارو پانصد تومان است؟ :d
              برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                بادرود
                وبا اجازه سید عزیز درباره فباهنر

دلار 1600تومن فروخته .........

به نظر من یه مشت دزد ریختن تو این شرکت ......با اون واسطه که دلار 1600 تومن بهش میفروشن دستشون تو یه کاسه است ......

باند مافیایی باهنر سود سهامداران را می بلعد.....

اگر فقط دلارشون را با همون نرخ 2600 که فروختن تو صورتهای مالی نشون می دادند بابت هرسهم 30تومن سود فقط تو شش ماهه ساخته.....

بابت هرسهم 25تومن سود ما را دزدیدن...... محاسبات همه دوستان درسته....... به نظرشما چرا اردشیر امینی نیومده رفت......

چون آدم پاکی بود نمیخواست دزدی ها رو ببینه و هیچی نگه......استعفا داد......

درود بر جواد عزیز؛
                شرایط اینطور که می فرمایید نیست دوست عزیزم. نمی دونم چقدر با مجموعه مس باهنر آشنایی دارید اما بنده هم هفته پیش کرمان بودم و با هیئت مدیره جلسه داشتیم و هم هفته آتی
                ان شالله حتما شفاف سازی خواهم کرد در مورد تمام شرایط فعلی و آتی مس باهنر

نظر

• جواد مهرابی
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 543

درود بر جواد عزیز؛
                  شرایط اینطور که می فرمایید نیست دوست عزیزم. نمی دونم چقدر با مجموعه مس باهنر آشنایی دارید اما بنده هم هفته پیش کرمان بودم و با هیئت مدیره جلسه داشتیم و هم هفته آتی
                  ان شالله حتما شفاف سازی خواهم کرد در مورد تمام شرایط فعلی و آتی مس باهنر
                  بادروذ خدمت سید عزیز

مسئول امور اداری و مسئول امور مالیش من شنیدم با هم فامیل نزدیکن......

دلارش رو زیز قیمت میفروشه........ مدیرعامل نیومده استعفا میده.........

خط تولید لوله شیاردار متوقفه.......... اگه اینا با دلسوزی کار میکردن وضع شرکت این نبود سید جان.....

آدم این مسائل رو کنار هم میذاره به نتایج بدی میرسه......... به هرحال ما رو هم بی خبر نذار سید جان

نظر

• arya89
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 67

بادروذ خدمت سید عزیز

خط تولید لوله شیاردار متوقفه.......... اگه اینا با دلسوزی کار میکردن وضع شرکت این نبود سید جان.....

آدم این مسائل رو کنار هم میذاره به نتایج بدی میرسه......... به هرحال ما رو هم بی خبر نذار سید جان
                    درود
                    با توجه به شناختی که از مدیر فعلی این شرکت دارم (به خاطر داشتن سابقه همکاری در شرکت قبلی که ایشان مدیرش بودند)فکر میکنم اگر فرصت کافی به ایشان برای اجرا برنامه هایشان داده شود مطمنا از لحاظ اجرائی شرکت موفق به بهبود شرایط از لحاظ عملیاتی خواهد بود واگر شرایط صنعت مساعد باشد میتواند وضعیت شرکت بهبود یابد

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

بادروذ خدمت سید عزیز

در اصل توسط arya89 پست شده است View Post
                      درود
                      با توجه به شناختی که از مدیر فعلی این شرکت دارم (به خاطر داشتن سابقه همکاری در شرکت قبلی که ایشان مدیرش بودند)فکر میکنم اگر فرصت کافی به ایشان برای اجرا برنامه هایشان داده شود مطمنا از لحاظ اجرائی شرکت موفق به بهبود شرایط از لحاظ عملیاتی خواهد بود واگر شرایط صنعت مساعد باشد میتواند وضعیت شرکت بهبود یابد
                      درود بر هر دو بزرگوار؛
                      جواد عزیز تنها این رو عرض کنم که شرایط آن گونه که ما می پنداریم نیست و فقط ایقدر بگم که الان که مدیر عامل فعلی هستند اوضاع خیلی بهتر خواهد شد نسبت به گذشته

در مورد لوله مسی هم اوضاعش خیلی خیلی پیچیدست و نیاز به یک هم اندیشی همه جانبه داره که در حال حاضر تمرکزمون بیشتر روی همین طرح است تا طرحی که قرار بود بال پرواز شرکت باشد بیش از این قفل و زنجیر حرکت آن نباشد...
                      آریای عزیز با شما کاملا موافقم و شاید با یک تاخیر فاز زمانی نتایج عملکردی شرکت مشخص خواهد شد که چه رشدی در حال وقوع است

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در ضمن دوستان عزیز تر از جان؛ بنده فروش پله ای کپشیر رو آغاز کردم. بعید نیست به قیمت های عجیب و غریب هم برسد اما ما به تحلیلمون و خروج روی 300 تومان پایبندیم. مگر اینکه شرایط بنیادی تغییری کند

نظر

• eli77
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 263

سلام اقا یاسر. ما هنوز با وپارس که در قیمت 211 معرفی کردید هستیم. هر وقت به حد ضررش رسید بگید بفروشیم.
                          [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• eli77
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 263

ضمنا یه سوال. من با قپیرا رفتم مجمع، الان اگه سهم رو بفروشم سود مجمع وقتی اعلام بشه به منم تعلق میگیره یا حتما باید در اون زمان سهم رو داشته باشم؟
                            [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• جواد مهرابی
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 543

درود بر هر دو بزرگوار؛
                              جواد عزیز تنها این رو عرض کنم که شرایط آن گونه که ما می پنداریم نیست و فقط ایقدر بگم که الان که مدیر عامل فعلی هستند اوضاع خیلی بهتر خواهد شد نسبت به گذشته

در مورد لوله مسی هم اوضاعش خیلی خیلی پیچیدست و نیاز به یک هم اندیشی همه جانبه داره که در حال حاضر تمرکزمون بیشتر روی همین طرح است تا طرحی که قرار بود بال پرواز شرکت باشد بیش از این قفل و زنجیر حرکت آن نباشد...
                              آریای عزیز با شما کاملا موافقم و شاید با یک تاخیر فاز زمانی نتایج عملکردی شرکت مشخص خواهد شد که چه رشدی در حال وقوع است
                              با تشکر بابت توضیحات مفیدتون

راستی طرح مطلس که قرار بود راه بیفته راه افتاده؟؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

با تشکر بابت توضیحات مفیدتون

راستی طرح مطلس که قرار بود راه بیفته راه افتاده؟؟
                                والا راه که افتاده سفارش هم کلی گرفتند اما منتظر یه کوره هستند گویا تا ظرفیت رو بالا ببرند

نظر

در حال کار...
                                X