در اصل توسط m.r_moradi پست شده است
View Post
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
در اصل توسط heghbali پست شده است View Postبا عرض سلام
سید جان عرضه اولیه نفت ایرانول چهارشنبه این هفته است ، به کد های آنلاین چیزی میرسه !؟ یا باید از طریق کارگزاری اقدام کنیم ؟
با تشکر
ایرانول بسیار خوب است! به نظرم امسال توانایی ساختن 200 تومان رو هم داره... به نظرم حوالی 800 عرضه بشه، 1میلیارد سهم سرمایه شرکته و 50 میلیون سهم عرضه خواهد شد. حدود 1000 عدد به آتلاین ها میرسه و کارگزاری هم که بنا به کرمشإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
درخواست نظر پیراومن سهام کسرا و شلعاب و کسعدی
با عرض سلام خدمت سید یاسر عزیز، نظرتون راجع به خرید سهام "کسرا" و "شلعاب" و "کسعدی" در قیمت های کنونی چیه؟در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر شما؛
ایرانول بسیار خوب است! به نظرم امسال توانایی ساختن 200 تومان رو هم داره... به نظرم حوالی 800 عرضه بشه، 1میلیارد سهم سرمایه شرکته و 50 میلیون سهم عرضه خواهد شد. حدود 1000 عدد به آتلاین ها میرسه و کارگزاری هم که بنا به کرمش
ظاهرا صحبت از 1500 تومان است ....
شرکت بسیار ارزنده ایی میباشد .
البته امیدوارم به قیمت خوبی عرضه شود .
مممنون از اطلاعات مفیدت .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
سلام دکتر سید یاسر @};-@};-
1- به نظرت چه مقدار از این عدد شاخص الکیه ؟ :-/
2- قطع به یقین رشد شاخص به معنی رشد سرمایه سهامدار نیست ولی به نظرت اگه بخوایم یه فاکتور برا رشد سرمایه سهامدارا متناسب با رشد شاخص معرفی کنیم به نظرت چه فاکتوری مناسب تره؟ :-/
3- اگه من 10000 تا کسعدی رو منفی کامل بفروشم چنتا فملی بهم میدی ؟:Dبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postدرود بر سید یاسر عزیز
ظاهرا صحبت از 1500 تومان است ....
شرکت بسیار ارزنده ایی میباشد .
البته امیدوارم به قیمت خوبی عرضه شود .
مممنون از اطلاعات مفیدت .
دقیقا درسته، اوضاع شرکت در 4 سال اخیر کاملا رو به رشد بوده و اگر بر اساس فرمول های قیمت گذاری بخواهیم قیمت عرضه رو حدس بزنیم قطعا لیاقت پی به ای های بالای 5 رو داره اما امیدوارم زیر 1000 عرضه بشه تا رشد مداومی انجام بده. اگر تونستم قبل عرضه اطلاعی از محدوده عرضه میگیرم که دوستان آنلاین بدونند حدود قیمتی رو چقدر وارد کنند.
پ.ن: اگه 1500 هم عرضه بشه احتمال زیاد باز هم تا اونجا که بتونم می خرم ;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postسلام دکتر سید یاسر @};-@};-
1- به نظرت چه مقدار از این عدد شاخص الکیه ؟ :-/
2- قطع به یقین رشد شاخص به معنی رشد سرمایه سهامدار نیست ولی به نظرت اگه بخوایم یه فاکتور برا رشد سرمایه سهامدارا متناسب با رشد شاخص معرفی کنیم به نظرت چه فاکتوری مناسب تره؟ :-/
3- اگه من 10000 تا کسعدی رو منفی کامل بفروشم چنتا فملی بهم میدی ؟:D
1- به نظرم نمودار بر اساس شاخص کل رو بگذارید در اولویت آخر. به نظرم ابتدا روند خود سهم، سپس گروه ها و در آخر شاخص باشه. فقط برای نمونه عرض می کنم که اتفاقی که برای شپنا افتاد اگر به فرض برای فولاد مبارکه می افتاد 7000 واحد به شاخص اضافه می شد!! اون وقت فکر کنم کل معادلات و فرضیه ها و موج شماری های قبلی و الگوها رو به هم می زد!
2- ببینید من خیلی به خود شاخص اهمیت نمیدم اما خوب اگر گروه ها یا سهم هایی دارید که دارای ضریب بتای بالایی هستند باید همیشه حواستون به خود شاخص و جو کلی بازار باشه. اگر هم که بتا منفی شدید باشند که باید دعا کنید کل بازار منفی بشه! رشد سرمایه سهامدار رو فقط میشه با تورم و ارزهای بین المللی سنجید. شما حتما سال مالی برای خودتون تعیین کنید و در پایان سال عملکرد رو بسنجید و با این دو عامل مقایسه کنید. اگر جلوتر بودید که کارتون درسته اگر هم نه با انرژی بیشتر میرید اشتباهات رو تصحیح می کنید که سال آینده کارتون درست بشه;)
3- اگر فردا این کار رو بکنید ممنون میشم. من 10000 تا اردر خرید می گذارم شما اول وقت به من بفروشید. به جاش ملی مس با بهای تمام شده پایین بهتون جایزه میدم ;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postسید جان اول سلام و صبح بخیر
سوال من در مورد وصندوق هست ؟ روند قیمتی با توجه به معاملات شنبه را چطور ارزیابی می کنید . چرا در روز بازگشایی شپنا و نزدیکی عرضه ایرانول سهامدارن حقوقی اینچین سهم را میفروشند.
ببینید تبیین چرایی و چگونگی رفتار حقوقی ها به این سادگی نیست. بعضا محدودیت های آنی براشون اتفاق می افته، یا فشار از سوی مراجع بالاتر، یا تامین نقدینگی برای خرید های جدید، یا تغییر استراتژی هلدینگ ها مبنی بر خروج از یک صنعت و ورود به صنعت دیگر و..... در کنار این یکی از واظایف حقوقی ها شناورسازی سهم ها می باشد که فروش به صف خرید از این دسته است. اما اشکالی که بعضا می تونه مطرح بشه تو صف فروش رفتن حقوقی هاست که این از نظر من هیچ توجیه عقلایی ندارهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postبا عرض سلام خدمت سید یاسر عزیز، نظرتون راجع به خرید سهام "کسرا" و "شلعاب" و "کسعدی" در قیمت های کنونی چیه؟
از سهم های ذکر شده کسعدی رو دارای کمترین ریسک می دونم. خروج بیمه کوثر و کدهای شخصی کنار اون در روزهای گذشته بهترین اتفاق ممکن برای گروه کاشی بود و به نظر کم کم باید شاهد رشد دوباره این گروه باشیم. گروه کاشی به دلایل مختلف از وضعیت فعلی سود خوبی بردند و تنها مشکل اونها عدم وجود نقدینگی مناسبه اما در کل سال آینده همه بیشتر از امسال سودآوری خواهند داشت. کسرا هم وضعیت بسیار مناسبی داره اما اخیرا رشد خوبی داشته بر خلاف گروه اما اطلاعات کاملی راجع بهش ندارم و قضاوت نمی کنم.
شلعاب برای تعدیل حدود 35 درصدی بسته شده، سود عملیاتی سهم رو ببینید بالای 200 تومانه و با توجه به قیمت سهم پی به ای عملیاتی سهم حدود 2.5 میشه، چیزی شبیه کفرا و کاملا کم ریسکه. تنها ریسک این شرکت ها نحوه واردات مواد اولیست که البته با هر 10 درصد افزایش قیمت فروش به راختی می تونند حدود 40-50 درصد افزایش قیمت دلار رو سر به سر کنند و به نظر مشکل جدی نداشته باشند سال آیندهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postسید جان اول سلام و صبح بخیر
سوال من در مورد وصندوق هست ؟ روند قیمتی با توجه به معاملات شنبه را چطور ارزیابی می کنید . چرا در روز بازگشایی شپنا و نزدیکی عرضه ایرانول سهامدارن حقوقی اینچین سهم را میفروشند.
در تکمیل فرمایش سید عزیز ....
ممکنه(یک احتمال) خودیهای سهم با فروش وصندوق و نقد کردن....میخواستند از قیمت بازگشایی
شپنا حمایت کنند...
ضمن اینکه سهم شناور آزاد وصندوق کم است و عرضه آن توسط حقوقیها میتونه یک فرصت برای
سهامداران باشه....هم از جهت وارد شدن هم از این جهت که هرروز 4 درصد را میخورد.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط Amirhm پست شده است View Postسید جان نظرت در مورد خرید ولصنم و ومعادن رو میخواستم بدونم .
به نظر من میتونه تا 1328 ریال هم بریزه و اگه از این قیمت برگرده انتظار دارم راحت سقف قبلی رد کنه...
در هر حال خرید در منفی فردا بسیار کم ریسک خواهد بود به نظرم...
کف محکم سهم حوالی 120 تومنه...
تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط Amirhm پست شده است View Postسید جان نظرت در مورد خرید ولصنم و ومعادن رو میخواستم بدونم .
محمدرضای عزیز کانالت که به نظر میاد خوب عمل کرده و نباید از اونجا پایین تر بیاد اما برای تغییر روند نمی تونم نظری بدم. به نظرم صبر کنیم بهتر باشه
ومعادن بابای سهم های گل معدنیه، به نظر زیر مجموعه هاش هنوز جا زیاد دارند برای رشد... البته به روند فخاس توجه بیشتری داشته باشید برای تعیین NAV خود ومعادن. سهم های معدنی بازگشت سرمایشون معمولا زیر 2 سال انجام میشه پس بعید نیست در کمتر از 2 سال ومعادن به همون قیمت 900-1000 برسه... باید بررسی کامل انجام داد البتهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر