بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط izmo پست شده است View Post
    سلام سید جان
    در مطالب قبلیتون دیده بودم که اطلاعات زیادی از فباهنر دارید
    امروز تو بورس کرج بودم و با چند نفر صحبت کردم
    کسی بود اونجا در مورد مدیر عامل فباهنر صحبتهای جالبی نمیکرد
    از بی کفایتی و ریخت و پاش های صورت گرفته صحبت میکرد
    نظر شما رو میخواستم بدونم؟
    ممنون
    درود؛
    راجع به مدیر عامل فعلی؟! یا قبلی؟
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• izmo
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 54

از بلوچ نامی اسم میبردن
      ما سهامداران کارآفرین هستیم...

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط izmo پست شده است View Post
        از بلوچ نامی اسم میبردن
        درود؛
        خیر دوست من ایشون فرد بسیار محترمی هستند و تا کنون در مجموعه شستا عملکرد خوبی داشته و موردی هم نداشتند

و اما ملی مس... سناریو 1 بر اساس حجم فروش پیش بینی شده فعلی

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

اوضاع فاسمین خیلی خرابه....

متوسط 6ماهه دوم قیمت فروش شمش روی رو حدود 3400 تومان دیده!! (با کمال بی چشم و رویی...) متوسط فروشش از یک مهر تا الان بالای 600 تومان بوده...
          با فرض دلار 2500 تومانی و روی 1900 دلاری باید لااقل 5000 تومان بفروشه و با توجه به ایتکه اکثر عرضه هاش رقابتی قیمت خورده بعیده زیر 5000 بیاد تا پایان سال... این یعنی 50 درصد بالای بودجه!! حتما نیاز به محاسله داره اما این دیگه خیلی اختلافش فاحش شده!!!

نظر

• eli77
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 263

سلام اقا یاسر
            تو تاپیک شنفت آقای بابک این رو نوشته بودن

کاهش سود شش ماهه به دلیل زیان تسعیر ارز
            شرکت نفت پارس که در گزارش حسابرسی نشده خود از پوشش 422 ریال سود در نیمه نخست سال خبر داده بود ، در تازه ترین گزارش حسابرسی شده خود مبلغ 30 میلیارد ریال زیان تسعیر ارز ناشی از تسعیر بدهی ها و تسهیلات مالی ارزی به نرخ صورت های مالی 6 ماهه خود اضافه نموده و در نتیجه پوشش سود در نیمه نخست را به مبلغ 316 ریال کاهش داده است.

پیش بینی عملکرد سال مالی 91 در مقایسه با عملکرد سال مالی قبل به ترتیب فروش 21 درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته 20 درصد افزایش، سود عملیاتی 23 درصد افزایش و سود پس از کسر مالیات 57 درصد افزایش داشته است.

شرکت اعلام نموده هیأت مدیره در نظر دارد معادل 30 درصد سود خالص سال مالی 91 را جهت تقسیم بین سهامداران به مجمع عمومی عادی سالیانه پیشنهاد نماید.

من چیزی متوجه نشدم. ینی چقدر سود به ازای هر سهم میدن؟من خریدم توی 470 بود .به نظرتون چند باز میشه؟ ازخودشون پرسیدم ولی جواب ندادن هنوز. ممنون میشم جواب بدین.
            بازم متشکر که با صبر و حوصله ما رو راهنمایی میکنید و ازتون چیز یاد میگیریم
            [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• جواد مهرابی
              عضو فعال
              • May 2012
              • 543

با عرض صبح بخیر جناب سید عزیز

سید شما که به مدیران فباهنر دسترسی دارید بهشون بگید دلاراشون رو بیارن تو مرکز مبادلات ارزی عرضه کنن ......

مدیران پتروشیمی ها حتی حاضر به عرضه دلار 2500 تومنی نیستند بعد آقایون دلاراشون رو 1600 دادن ما نمیخوایم

مثل بقیه شکت ها بالاتر از مرکز مبادلات ارزی بفروشن ، اگه ریگی تو کفششون نباشه ارزو میارن تو مرکز مبادلات اگه

حاضر به این کار نشدن پس ریگی به کفششونه سید عزیز......
              بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
                سلام اقا یاسر
                تو تاپیک شنفت آقای بابک این رو نوشته بودن

کاهش سود شش ماهه به دلیل زیان تسعیر ارز
                شرکت نفت پارس که در گزارش حسابرسی نشده خود از پوشش 422 ریال سود در نیمه نخست سال خبر داده بود ، در تازه ترین گزارش حسابرسی شده خود مبلغ 30 میلیارد ریال زیان تسعیر ارز ناشی از تسعیر بدهی ها و تسهیلات مالی ارزی به نرخ صورت های مالی 6 ماهه خود اضافه نموده و در نتیجه پوشش سود در نیمه نخست را به مبلغ 316 ریال کاهش داده است.

پیش بینی عملکرد سال مالی 91 در مقایسه با عملکرد سال مالی قبل به ترتیب فروش 21 درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته 20 درصد افزایش، سود عملیاتی 23 درصد افزایش و سود پس از کسر مالیات 57 درصد افزایش داشته است.

شرکت اعلام نموده هیأت مدیره در نظر دارد معادل 30 درصد سود خالص سال مالی 91 را جهت تقسیم بین سهامداران به مجمع عمومی عادی سالیانه پیشنهاد نماید.

من چیزی متوجه نشدم. ینی چقدر سود به ازای هر سهم میدن؟من خریدم توی 470 بود .به نظرتون چند باز میشه؟ ازخودشون پرسیدم ولی جواب ندادن هنوز. ممنون میشم جواب بدین.
                بازم متشکر که با صبر و حوصله ما رو راهنمایی میکنید و ازتون چیز یاد میگیریم
                درود؛
                به خاطر تسعیر ارز مجبور شدند هزینه های مالی رو افزایش بدهند در گزارش حسابرسی و مقداری از سود اعلامی 6ماهه کاسته شده. باید دید پیش بینی پایان سال رو چند اعلام می کنند که بعد اون 30% اون مبلغ پیشنهاد تقسیم داده شده. دیدا نگاهش نکردم اما وضعیت کلیش نباید بد باشه

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

یه مرد پیدا بشه حجم کپشیر رو بده!! راستی از 220 تومان همه اندیکاتورهاش گویا نزول رو شون می داده حالا نمی دونم چرا بعد 30 درصد هنوز باید درگیر جور کردن حجم مبنا باشیم! B-)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                    با عرض صبح بخیر جناب سید عزیز

سید شما که به مدیران فباهنر دسترسی دارید بهشون بگید دلاراشون رو بیارن تو مرکز مبادلات ارزی عرضه کنن ......

مدیران پتروشیمی ها حتی حاضر به عرضه دلار 2500 تومنی نیستند بعد آقایون دلاراشون رو 1600 دادن ما نمیخوایم

مثل بقیه شکت ها بالاتر از مرکز مبادلات ارزی بفروشن ، اگه ریگی تو کفششون نباشه ارزو میارن تو مرکز مبادلات اگه

حاضر به این کار نشدن پس ریگی به کفششونه سید عزیز......
                    درود بر جواد عزیز؛
                    ببینید چیزی که کمر شرکت رو شکسته هزینه های مالی تسعیر وام ارزی بسیار بزرگشه که هر سال سود 70 تومانی رو تبدیل به 15 تومان می کنه! بنابراین بهترین کار اینه که دلارهارو خرج بدهی های ارزی کنند تا اینکه بخواهند بروند و بفروشند... در ضمن فرضی که ما داریم اینه که محصول می فروشند شرکت ها و خریدار هم یه کیف پر دلار میده بهشون! اما این طور نیست و در دریافت دلارها مشکل زیاد وجود داره و بیشتر بصورت توافقی از دلار همدیگه استفاده می کنند. مثلا فخوز واردات زیاد داشت و مقداریش رو از دلارهای اون ور آبی باهنر استفاده کرد با قیمت توافقی
                    حالا میزان اون توافق به میزان گردن کلفتی دو طرف معامله برمیگرده که زور کی می چربه!

نظر

• eli77
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 263

ممنون اقا یاسر
                      والا الان باز شد قیمتش شده 409
                      من تو 470 خریدم
                      نمیدونم با ضرر بدم بره یا نگهش دارم...همه سهمام تو ضرره:(
                      [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

دیروز با یک حقوقی وابسته به خوا..... جلسه داشتم و سهم رو معرفی کردم براشون و بسیار استقبال کردند و البته تعجب از قیمت فعلیش!!

اگر هر یک از دوستان حقوقی مایلند که وضعیت سهم رو تشریح کنم برای یک سود خوب و مطمئن پی ام بدهند تا ترتیب جلسه معرفی رو بدهم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
                          ممنون اقا یاسر
                          والا الان باز شد قیمتش شده 409
                          من تو 470 خریدم
                          نمیدونم با ضرر بدم بره یا نگهش دارم...همه سهمام تو ضرره:(
                          درود؛
                          اگر ممکنه سهم های سبدتون، درصد هر سهم و قیمت خرید رو بهم بگید تا سریع تر تصمیم گیری کنیم

نظر

• جواد مهرابی
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 543

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                            درود بر جواد عزیز؛
                            ببینید چیزی که کمر شرکت رو شکسته هزینه های مالی تسعیر وام ارزی بسیار بزرگشه که هر سال سود 70 تومانی رو تبدیل به 15 تومان می کنه! بنابراین بهترین کار اینه که دلارهارو خرج بدهی های ارزی کنند تا اینکه بخواهند بروند و بفروشند... در ضمن فرضی که ما داریم اینه که محصول می فروشند شرکت ها و خریدار هم یه کیف پر دلار میده بهشون! اما این طور نیست و در دریافت دلارها مشکل زیاد وجود داره و بیشتر بصورت توافقی از دلار همدیگه استفاده می کنند. مثلا فخوز واردات زیاد داشت و مقداریش رو از دلارهای اون ور آبی باهنر استفاده کرد با قیمت توافقی
                            حالا میزان اون توافق به میزان گردن کلفتی دو طرف معامله برمیگرده که زور کی می چربه!
                            با درود خدمت سید بابت جوابگویی با حوصله

فکر کنم مرکز مبادلات ارزی هم تو کشورهای مختلف حساب دارن و نیاز به تحویل دلار فیزیکی تو اون مرکز نباشه،

از طرفی صراف های بزرگ تهران راحت 11میلیون دلار را با نرخ های بالاتر میخرن حالا تو هر کشوری باشه.... راه هست

سید جان برا بالا فروختنش نیاز به مذاکره و درایت بیشتری داره که امیدوارم درست بشه....

راستی حجم بالای معاملات دوروز اخیر و صف خرید شدنش نشون میده خبر رانتی به عده ای رسیده....... در جریان نیستی ...

با تشکر
                            بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                              با درود خدمت سید بابت جوابگویی با حوصله

فکر کنم مرکز مبادلات ارزی هم تو کشورهای مختلف حساب دارن و نیاز به تحویل دلار فیزیکی تو اون مرکز نباشه،

از طرفی صراف های بزرگ تهران راحت 11میلیون دلار را با نرخ های بالاتر میخرن حالا تو هر کشوری باشه.... راه هست

سید جان برا بالا فروختنش نیاز به مذاکره و درایت بیشتری داره که امیدوارم درست بشه....

راستی حجم بالای معاملات دوروز اخیر و صف خرید شدنش نشون میده خبر رانتی به عده ای رسیده....... در جریان نیستی ...

با تشکر
                              جواد جان درست می فرمایید و ما بقی دلارهاشون رو تقریبا به قیمت آزاد می فروشند... تا پایان سال شاید موش و گربه بازی کنند اما در گزارش 12 ماهه قطعا تاثیرش رو خواهیم دید. خیالت راحت یقشون رو سفت میگیریم آخر سال برای تقسیم سود...;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

دوستان کسی می دونه این کد html رو چطوری باید اینجا اورد؟!

نظر

در حال کار...
                                X